Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Bomba lui Băsescu. Candidatul la Preşedinţie care a fost ofiţer acoperit (video)

Bomba lui Băsescu. Candidatul la Preşedinţie care a fost ofiţer acoperit (video)

scris de Ziua Veche
26 afisari

Traian Băsescu a declarat că există candidați la prezidențiale care au fost ofițeri sub acoperire și nu au declarat acest lucru în CV, adăugând că dacă nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat să informeze el însuși opinia publică. 

Bomba lui Băsescu. Candidatul la Preşedinţie care a fost ofiţer acoperit (video)

Bomba lui Băsescu. Candidatul la Preşedinţie care a fost ofiţer acoperit

Șeful statului a comentat că „serviciile de securitate nu pot scoate președinți”. „Serviciile care scot președinți este o poveste. Am văzut că Victoraș, cu Ghiță aveau o preocupare, să-mi caute găurile din CV între 70 și 72. Am comunicat că mi-am satisfăcut stagiul militar, a fost o contrareplică care te cam face să te întrebi dacă nu și-a pus cumva mâna în cap, precum chelul”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

„Încă mai cred că candidații au timp să-și completeze CV-ul dacă au fost ofițeri acoperiți sau nu. Dacă nu, o voi face eu, pentru că am obligația să o fac. Când discutăm de funcția de președinte al României, nu poți să nu informezi, nu spune nimeni să o facă Serviciul, dar candidatul are obligația să o facă. Voi fi în măsură să vă aduc probe ce înseamnă acest dublu buton”, a continuat şeful statului. „E nepermis să nu spui. Va trebui rapid o hotărâre judecătorească, pentru că altfel serviciul nu poate face publică apartența sau fosta apartenență, dar nu poți fi președinte și să ai dublă comandă ”, a punctat președintele.  „Trebuie să spui, atunci te eliberezi şi de dublul control, o spui şi ştii că ai rămas supus numai celor care te-au ales.  Dacă vrem să fim o ţară democratică, cu un preşedinte nedirijat, trebuie să o fac”, a mai declarat Traian Băsescu.

Potrivit unor surse ale ziarului Ziua Veche, presedintele ar putea să se refere la Victor Ponta, care ar fi fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe.

Când credeţi că va prezenta Traian Băsescu dovezile ?

Veţi mai vota acel candidat la Preţedinţie dacă se va dovedi că a fost ofiţer acoperit ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult