Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Bugetul României la mâna lui Ponta sau al FMI ?

Bugetul României la mâna lui Ponta sau al FMI ?

scris de Matei Iliescu
3 afisari

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor joi, în şedinţa de Guvern, să pregătească bugetul până pe data de 7 ianuarie, când urmează să vină la Bucureşti delegaţia Fondului Monetar Internaţional.

Joi, pe 3 ianuarie, ne revedem în prima şedinţă de Guvern pe anul 2013 pregătiţi pentru buget, pentru FMI. Practic, după şedinţa de Guvern, toată lumea lucrează tot weekend-ul, stă şi lucrează până joia următoare, sper ca Finanţele şi cei care lucrează la buget să fie foarte avansaţi şi asta înseamnă că până când vine delegaţia FMI toată lumea lucrează să avem bugetul pregătit pentru data de 7 ianuarie„, a precizat premierul.

El a adăugat că atunci când va sosi delegaţia FMI trebuie ca toţi miniştrii să aibă pregătit bugetul pentru 2013 şi să fie pregătiţi pentru discuţiile pe care le vor avea cu partenerii internaţionali şi la dezbaterile din Parlament.  „În mod normal pe 14 ianuarie măcar comisiile de specialitate, Comisiile de buget- finanţe vin la serviciu şi apoi vom discuta bugetul în fiecare comisie în parte„, a încheiat Ponta.

Credeţi că proiectul de buget va fi pe placul reprezentanţilor FMI ?

Cât de mult ar trebui să accepte premierul Ponta din cerinţele FMI privind proiecţia bugetului de stat pe 2013 ?

Implicarea FMI în politica monetară a României ne-a salvat de un colaps financiar sau ne-a băgat şi mai mult în datorii?

1 comentariu

claemi 01-01-2013 - 18:13

-slugoii F.M.I. si tradatorii de tara.Nimeni nu va mai suporta dupa ce s-a vazut adevarata fata.F.S.N.-isti ticalosi si vinzatori de tara.☭☭☭

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult