Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Ce surpriza i-a pregătit Vîntu lui Băsescu?

Ce surpriza i-a pregătit Vîntu lui Băsescu?

scris de P.C.R.
6 afisari

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a declarat că arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu nu îl priveşte, fiind o chestiune între Vântu şi procuratură.

Ce surpriza i-a pregătit Vîntu lui Băsescu?Întrebat dacă este mulţumit de decizia Tribunalului Bucureşti, care a hotărât vineri ca Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar să fie fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, Sebastian Ghiţă a spus că „nu este vorba de a fi mulţumit”.

„Nu mă priveşte, eu nu am niciun rol în această situaţie. Această situaţie nu este între mine şi dânsul (Sorin Ovidiu Vîntu, n.r.), este între procuratură şi dânsul”, a spus Sebastian Ghiţă, pentru Mediafax. El a refuzat să facă alte comentarii.

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat la Direcţia Cercetări Penale, unde a fost încarcerat în urma deciziei de vineri a Tribunalului Bucureşti, că Sebastian Ghiţă este doar „o unealtă în mâna Cotroceniului”. „Atunci când am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise„, a spus Vîntu, el adăugând că are „o surpriză” pentru preşedintele Traian Băsescu, pe care o va prezenta luni.


Ce surpriza i-a pregătit Vîntu lui Băsescu?

Să fie înregistrări ale unor convorbiri ale lui Băsescu?

Sau un dosar?

Ori Vîntu îşi va lua înapoi Realitatea Tv de la Ghiţă?

E vorba pur şi simplu de fanforonada lui Vîntu?

Tu ce crezi?

3 comentarii

urbos 29-04-2011 - 19:37

Asa e, fiul de naparca securista Ghita, n-are nici un amestec. Hahaha!

digital 29-04-2011 - 19:42

“Nu mă priveşte, eu nu am niciun rol în această situaţie. Această situaţie nu este între mine şi dânsul (Sorin Ovidiu Vîntu, n.r.), este între procuratură şi dânsul”
spune-asa prietene *este intre base si dansul*,nu de alta da* sa n-avem dubii,manca-v-ar mama de securei si seculici!!!

Pribeagul 29-04-2011 - 20:20

Ce surpriza i-a pregătit Vîntu lui Băsescu?

Avind in vedere dialogul halucinant:

SOV: Discutăm acum ca între doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr.

S. Ghiţă: Eu?

SOV: Ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă ţi-am arătat că mă p.. pe forţa ta. Lasă-mă ca să discutăm, cu golani şi cu alea. Că tu vii dintr-o lume cinstită, ordonată civilizată, ai tăi au fost ok. Eu vin dintr-o mahala ţigănească, de prin pârnaie, contrabandă cu de aştia, asta e lumea… eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul că să împuşc rakeţii de pe teritoriul României.

S. Ghiţă:Nu-l cunosc…

SOV: Şi am împuşcat sute, nu zeci. Când spun împuşcaţi mă refer a propriu. Nu mi-e teamă ca ai ceva pe tine mă doare în p… Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestie de forţă şi ţigani. Prietene, am condus toată reţeau de bulibaşi lucra pentru mine, toată. Pe timpul certificatelor de proprietate. Lucrau pentru mine. Riscau 25 de ani sau glonţul. Înainte lucrau pentru mine furau din fabrici macarale, alea, alea şi duceau argint industrial la italieni. Tu nu ştii nimic despre mine. Decât legendele făcute de proşti. Ca tine, la modul cel mai serios, am îngropat prin dealurile de prin Moldova.

Da, e vorba pur şi simplu de fanforonada lui Vîntu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult