Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Consiliul Bucureştiului ţine morţiş să se ridice maşinile. I-ai mai vota pe consilierii actuali?

Consiliul Bucureştiului ţine morţiş să se ridice maşinile. I-ai mai vota pe consilierii actuali?

scris de P.C.R.
5 afisari

Consilierii generali au respins marţi o propunere care stipula interzicerea ridicării maşinilor parcate ilegal in Bucureşti.

Consilierii generali vor să se ridice maşinile în BucureştiConsilierul PNG Aurelian Bădulescu a fost iniţiatorul propunerii. Mai mulţi consilieri au fost de acord cu un asemenea proiect de hotărâre, însă au declarat ca el trebuie vizat mai întâi de comisiile de specialitate, şi apoi votat în Consiliu.

„Este absurd să plăteşti 18 milioane ca ţi-au ridicat maşina vineri şi ai venit să o iei înapoi luni. Sumele practicate de firmele de ridicat maşini sunt absurde. Se ridică maşini şi în altă parte, dar nu sunt sumele aşa de mari, iar şoferii au la dispoziţie suficiente locuri de parcare”, a declarat Aurelian Bădulescu.

În momentul de faţă se ridică masinile în sectoarele 1, 2,3, 4 şi 6.

I-ai mai vota pe consilierii actuali?

Consilierii generali sunt mai interesaţi să se îmbogăţească decât să apere interesele alegătorilor?

Este o hoţie instituţionalizată ridicarea maşinilor?

Ar trebui schimbată Legea Capitalei?

2 comentarii

Gh. N. 21-03-2011 - 12:00

Pentru parcari ilegale sa se aplice amenzi. Ar fi normal ca acestea sa ajunga in fondurile primariei. Exemple sunt in alte tari, unele fiind tarile nordice. Ridicarea sa fie interzisa. Sa fie starpita si „hotia’ cu „vinderea” locurilor de parcare de catre indivizi dubiosi, sub nasul organelor de ordine. Daca nu le platesti „taxa” iti zgarie masina.

camaradul 22-03-2011 - 14:32

Cei ce ridica masini ar trebui arestati pentru furt. Pe de alta parte, pe ce baza au stabilit consilierii cuantumul sumelor ce trebuie date pentru recuperarea masinii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult