Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Dati frau imaginatiei: Cum ar fi fost 2010 cu Geoana presedinte?

Dati frau imaginatiei: Cum ar fi fost 2010 cu Geoana presedinte?

scris de Ziua Veche
3 afisari

A trecut un an de la noaptea în care Mircea Geoană a fost preşedinte. Dimineaţa s-a trezit în cel mai cumplit coşmar. A pierdut şefia PSD. A ajuns din inerţie preşedintele Senatului, dar nu-l sprijină nici măcar propriul partid. Iliescu nu ratează nici o ocazie să-i tragă câte o scatoalcă. De 1 Decembrie, armata nu-l salută. A albit. Măcar dragostea Mihaelei să fi rămas intactă.

 

La aniversară, vă propunem un exerciţiu de imaginaţie: ce ar fi fost dacă Mircea Geoană ar fi ajuns preşedinte? L-ar mai fi pus el pe Klaus Johannis prim ministru, sau neamţul era bun doar de momeală electorală şi în loc ar fi fost uns Adrian Năstase? S-ar mai fi redus salariile bugetarilor? Dacă da, ar mai fi fost liderii sindicali atât de vehemenţi faţă de guvern? Ar fi crescut fiscalitatea pentru a putea susţine bugetul? Ar mai fi fost nevoie de un contract cu FMI? Ar fi început Procesul Flota cu Băsescu în boxa acuzaţilor? Ar mai fi fost extrădat Nicolae Popa? Ar mai fi vândut Vântu Realitatea TV? Ar mai fi continuat Mircea Badea “În Gura Presei”, sau, nemaifiind necesar, ar fi fost trecut la divertisment?

{youtube}FAja5fVdMSw{/youtube}

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult