Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Elena din Paris şi jocurile serviciilor secrete (video+galerie foto)

Elena din Paris şi jocurile serviciilor secrete (video+galerie foto)

scris de D.S.S.
25 afisari

Joi, în presă au apărut mai multe fotografii cu Elena Udrea și Alina Bica, în textul care însoțește imaginile susținându-se că acestea au fost suprinse în februarie 2014, la Paris, într-o vizită privată.

Cine a fotografiat-o pe elena udrea la Paris ?

Cine a fotografiat-o pe elena udrea la Paris ?

Site-ul joscenzura2014wordpress.com a publicat, joi, cu 3 zile înainte de alegerile prezidenţiale de duminică, mai multe fotografii în care apar Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia supremă în stat, Alina Bica, procurorulul şef al DIICOT şi Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, în timp ce se plimbau şi îşi făceau cumpărăturile la Paris, în luna februarie 2014. După câteva ore, siteul unde au fost postate pozele cu Udrea nu mai era accesibil, fiind şters înreg conţinutul.

elena udrea la paris1 elena udrea la paris2 elena udrea la paris3 elena udrea la paris4 elena udrea la paris5 elena udrea la paris6Trebuie remarcat faptul că setul de fotografii apar la doar o zi după ce Elena Udrea a acuzat implicarea serviciilor secrete în campania sa electorală. „Cred că în favoarea principalilor doi candidați au intrat şi reprezentanţi ai serviciilor secrete. O spun cu toată responsabilitatea unui candidat la preşedinţia României. Informaţia apărută pe site-uri în Germania că aş fi implicată în EADS a apărut din fosta DIE, folosiţi în astfel de situaţii pentru a lansa atacuri care să fie apoi preluate în România pe reţeaua Voiculescu”, a declarat, miercuri, candidatul PMP la prezidențiale.

„Luni, 27 octombrie, am fost fotografiată în propriul meu apartament, apartamentul cu chirie în care locuiesc. Locuiesc la parter, livingul este vitrat pe două laturi. Spre miezul nopții am fost fotografiată în propria locuință. Este o presiune extraordinară la care sunt supusă, și vă spuneam și ieri că se cere retragerea mea din competiție. Evident că nu mă voi retrage. Reiau ce am spus și ieri. Nu mă voi retrage din această luptă. O duc până la capăt cu convingerea că nu este o luptă pentru Elena Udrea, nu pentru partidul pe care îl reprezint, nu pentru milioanele de oameni care vor veni să mă voteze, ci pentru democrație”, a afirmat Elena Udrea, într-o conferință de presă.

Ea a adăugat că „o clasă politică coruptă, dar și manipulată de reprezentanți ai serviciilor secrete înseamnă moartea democrației și a libertății”.

„Nu este posibil ca la 25 de ani de la Revoluție, la zece ani de când unii dintre noi, printre care mă număr și eu, alături de Traian Băsescu, ne-am luptat pentru instituții puternice, independente, depolitizate, nu este posibil să riscăm să ne întoarcem într-un regim, într-o perioadă, în care ne era tuturor frică cu cine ne întâlnim, ce vorbim, ne era teamă că securitatea află ce punem pe masă”, a spus președinta PMP.

În context, Elena Udrea a prezentat o serie de fotografii care ar fi fost făcute „de către serviciile secrete” în timp ce se afla într-o vizită privată, la Paris, într-un weekend din luna februarie 2014, menționând că site-ul pe care se aflau fotografiile nu mai există în acest moment.

„Este vorba de un filaj al serviciilor secrete, care s-au obosit, pe cheltuiala statului român, să supravegheze trei femei. Au stat după noi timp de 48 de ore. Nu înțeleg care este situația”, a declarat Udrea.

Ea a mai precizat că fotografiile sunt cu Alina Bica, de la DIICOT, și cu fosta șefă a CNI (Compania Națională de Investiții), Anamaria Topoliceanu, menționând că va acționa în instanță hotelul unde au fost cazate și care ar fi furnizat notele de plată.

Udrea a precizat că vizita ei la Paris a fost în weekendul de Valentine’s Day, în 2014, iar Alina Bica urma să participe la o acțiune la Haga, unde a și plecat ulterior cu trenul.

Conducerea CSM a luat la cunoștință de semnalările din presă cu privire la deplasarea șefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, și va analiza situația, urmând să stabilească dacă se impune vreo decizie, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Pantazi, informează Agerpres.

Cine credeţi că a făcut fotografiile în care apare Elena Udrea şi şefa DIICOT ?

Şi-au băgat serviciile secrete coada în această „dezvăluire de presă” ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult