Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Elena Udrea nu pleacă din PDL!…Tu ce crezi?

Elena Udrea nu pleacă din PDL!…Tu ce crezi?

scris de Roland Catalin Pena
14 afisari

Elena Udrea acuză USL că lansează „intoxicări” despre plecarea ei din PDL, ea precizând că nu dorește să părăsească formaţiunea şi că atmosfera în partid este liniştită, iar toată lumea este concentrată pe pregătirea campaniei electorale pentru locale.

Dan Cristian Popescu

„Dezmint categoric zvonurile apărute în presă privind o plecare a mea din PDL. Sunt simple jocuri făcute de USL. Partidul este unit şi decis să câştige următoarele două serii de alegeri la care va participa. Şi sunt convinsă că ne vom atinge ţinta”, scrie Udrea într-un comunicat de presă.

Curios este faptul că nimeni nu-și imaginează că Elena Udrea ar pleca din PDL. Și aceasta pentru că nu are unde. Poate la UNPR, la prietenul Gabriel Oprea, numai că acesta nu este partid. În sondajele de opinie UNPR nu există.

Și atunci, de unde să fi pornit zvonul că ar pleca Elena Udrea? Chiar de la ea, pentru a arăta cât de importantă este în rândurile partidului. Poate că mulți lideri ai PDL chiar şi-ar dori ca Elena Udrea să plece. Dar Udrea nu pleacă din PDL, din păcate …pentru PDL.

Pleacă Elena Udrea din PDL? Tu ce zici?

Articole de acelaşi autor

13 comentarii

digital 29-03-2012 - 16:03

da,pleacă,la Pleșcoi,să fa-kă,kâ-rnați!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 29-03-2012 - 16:39

Cum o stiu eu pe SPLendida si PLANt uroasa noastra , va stii sa fie utila in primul rand ca si croitoreasa , avand de corectat pozitia dungilor de pe orizontala pe verticala la mai multi navigatori in apele tulburate, ulterior avand veleitati de bucatareasa excelenta va gati zilnic preferintele de odinioara ale stabarimi aflate intr-o faza de odihna si …repaos! Nu stiu inca daca va avea dreptul la camera intima, macar la 30 de zile, asta mai ramane de vazut !

ioana 30-03-2012 - 12:31

nu o sa plece udrea niciodata din pdl, in acest partid si-a facut treaba foarte bine..cum a stiut ea mai bine..asa ca niciodata nu o sa plece .

digital 30-03-2012 - 12:51

Corect!!!!”…..si-a facut treaba foarte bine..cum a stiut ea mai bine..”
s-a răhățit peste toată România….

Pertinax de Montcrabeau 30-03-2012 - 13:10

Cat timp „absoarbe” bine(basescu dixit), va ramine in pedeleu.

mircea1605 30-03-2012 - 13:24

Ar fi o pierdere si pentru PDL daca ar pleca si pentru noi ,cei tineri care nu vrem comunisti vrem personae cu mintea dezghetata si deschise spre nou.

Ciu Huhu 30-03-2012 - 14:22

Nu esti sanatos la cap sau esti postac pedelist!

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 30-03-2012 - 14:42

@ 1605 mircea: Amice esti nou aici pe bloguletz, un sfat bun este util: Sa tii cont de recomandarile Mandarinului Ciu din dinastia LING (pe bani ,bineinteles) Momentan s-a transvazat in zona OCCIPITALA a LiberALLES-Pulles, si trebuie sa dovedeasca zilnic ca poate fi eficient si un retardat cu 4(patru) classe! Asa ca prost-tampit dar …pullifri CIU face regula peacilea asistat de grey in cuninligus ca aka-kaTurbos, dementhu digi si aleatoriu mai descaleca si cateva fantome din LEPROZERIA AMBULANTA ( pe bani, s-au din varii nemotive)..

liliana 30-03-2012 - 19:47

udrea niciodata nu o sa plece din pdl, acest partid a ridicat-o foarte mult, si nu ar da cu piciorul.

digital 30-03-2012 - 21:02

Corrrrect!
și la tine.vezi fă, că o faci de kha-kha-o,admiratoareo,numai vitele dau cu picioru!
bine și în afară de unii carpatieni,care e carpatieni,p-acilea….

diana 30-03-2012 - 20:50

udrea nu va pleca niciodata din pdl, in acest partidd va ramane mereu.

neacsum 30-03-2012 - 21:10

Elena Udrea a plecat si de acasa , de ce nu ar pleca din PDL ? Daca a plecat de la Buzau pentru un Cocos, de ce nu ar pleca din PDL? PDL este un partid fara viitor politic in Romania. Fie se va dezmembra , redenumi, rebrandui sau alipi de alta formatiune, alt partid, alta miscare , nu mai conteaza . Iar elena Udrea va fi acolo unde ii cer interesele si Basescu. Daca cineva isi face impresia ca plecarile din PDL sunt ” spontane ” tineti aproape, discuram de Craciun.

digital 30-03-2012 - 21:11

my dear,diana…cum ar spune un charphatyan….dacă ai ratat bara și ai căzut pe lângă,nu e necesar să aflăm și noi că ți s-a defectat promteru…rămâi și tu și ea acolo în pe..Z..dele-ul vostru…ok?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult