Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Este „împotriva naturii” alianţa PNL-PSD?

Este „împotriva naturii” alianţa PNL-PSD?

scris de R. C.P.
4 afisari

Theodor Paleologu, candidat la şefia PDL, a afirmat marţi la Ploieşti că îşi doreşte o alianţă cu PNL, însă a subliniat că aceasta nu este posibilă în acest moment din cauza existenţei unei alianţe între PNL şi PSD pe care a catalogat-o ca fiind „împotriva naturii”.

Theodor Paleologu spune ca alianta PNL cu PSD este contra naturii„Ce se întâmplă în acest moment este împotriva naturii în ceea ce priveşte alianţa dintre PNL şi PSD. Eu îmi doresc revenirea la ceea ce este normal în sânul dreptei româneşti. Sper să conving şi pe colegii mei de partid de justeţea acestui proiect sau a acestei dorinţe”, a declarat Paleologu, citat de Agerpres.

Din punctul său de vedere, conducerea PNL se află în „derivă” partidul aflându-se într-un „naufragiu”.

„Această dorinţă a mea nu are cum să se realizeze pe moment, ţinând cont de deriva în care se află conducerea PNL. Victoria USL de la Baia Mare îi va întări în această raţiune să meargă împreună (n.r. – împreună cu PSD). După mine, e un naufragiu al PNL-ului ca reprezentant al liberalismului românesc indiferent dacă USL câştigă sau nu alegerile generale din 2012″, a conchis Theodor Paleologu.

Esteîmpotriva naturii” alianţa PNL-PSD?

Va rezista USL până la alegeri?

Ce ar trebui să se întâmple ca PNL să se orienteze către PDL?

17 comentarii

Ciu Huhu 10-05-2011 - 17:51

Pedelistul-portocaliu Paleologu aista-i un clown, un pacalici de risu’ lumii!

Arhimede 10-05-2011 - 18:36

Ce privire are mocofanul…
Se uită ca viţelul la poarta nouă…

Nashu 10-05-2011 - 18:51

PNL-ul a incetat sa mai fie ceva pe dreapta esichierului, de pe vremea curvei notorii Campeanu. Care stim toti cum s-a razboit cu dusmanul de clasa Iliescu: 6-9, cu schimb de locuri.
Ce-am avut – si ce-am pierdut.
Spre victoria finala, cu „Crinel 1% frecventa”, in frunte. Arde-o! Zi-i ma! Hop! Hop!

Ciu Huhu 10-05-2011 - 23:46

Voi PDL in frunte cu Basescu ati ruinat Romania si poporul si ati indatorat enorm pe multi ani Romania si poporul!

Nashu 11-05-2011 - 02:23

Ce argumente tari ai, Sobrule…

urbos 11-05-2011 - 02:27

Ai zis ceva inteligent ca sa fie nevoie de alte argumente?
Iti dau eu un argument vierme, lepra ta securista o sugea lui Ilici in guvern la transporturi. Asta dupa ce a supt-o lui Ceausescu mai inainte. Asta e de dreapta, nu-i asa mai labagiule.

Pribeagul 10-05-2011 - 20:21

PDL-istilor,
„In zadar se zbate si asuda…”
cred c-ati belit-o!

N-aveti cum invinge in alegerile viitoare. USLasi va vor face praf. Pacat ca-i o alianta facuta doar sa va trimita-n… istorie. Dar tototusi poate, poate… tinind cont ca fruntasii USL sunt neinbatriniti in rele, cine stie?, vor reusi sa fie… normali.

PDListilor, pentru voi solutia pentru salvarea unui viitor incert, dar cit de cit… viitor, pentru a va mai salva imaginea in memoria posteritatii, ar fi ca in timpul care v-a ramas sa guvernati cu onestitate, sa administrati cu multa grija si corectitudine resursele tarii, sa puneti putina ordine in justitiea noastra deosebit de… independenta.

GHITA 10-05-2011 - 20:29

PDL-istii ajung istorie. Partea mai proasta e ca USL-ul, care pozeaza acum in fata mare ca si cand nu ar fi fost la guvernare niciodata, vor castiga alegerile si va fi vai si amar de prostii din Romania. PDS-istii au furat cu amadoua mainile dar la nivel de milioane sau zeci de milioane de dolari. PDSR-istii au furat insa la nivelul miliardelor. Petromul, care valora cel putin 15 miliarde (atat au oferit OMV-ul ungurilor pentru MOL, si eu nu au rafinarii si resurse cat are Romania) a fost facut cadou OMV-ului, petrolul din Marea Neagra concesionat pe nimic, contractul Betchel estrem de pagubos, Romania pierzand miliarde de dolari, plus multe alte hotii de sute de milioane de dolari. Asta e PDSR-ul. Dar daca romanii sunt asa de idioti nu au decat sa ii voteze din nou. Eu unul am fost inspirat sa plec din tara asta de cacat in 2001 si bine am facut

Pribeagul 10-05-2011 - 21:29

Ar fi bine sa vina o „apa mare”, sa-i mature pe toti. In actualele conditii, o forta politica noua ar putea cistiga usor adeziunea poprului. Din pacate n-o sa apara in scurt timp o asemenea forta.

Pacat. Deocamdata ne ramine solutia si speranta ca cele 2-3 partide puternice din tara vor reusi sa se invete unul pe altul cum sa guverneze. Va dura. O solutie ca acest timp sa fie micsorat ar fi ca partidul care are cel mai mare procentaj din alegeri sa conduca, restul in opozitie! Dor nu vor face asemenea schimbari.

Ghita, consider ca tara noastra frumoasa nu merita blamata din pricina unor nenorociti!

Tara-i tara, nenorocitii nenorociti!

victor 11-05-2011 - 00:52

inainte vreme erau amanti ,acum s au luat cu acte ,ii vom recunoaste mai usor la alegeri ,mie’ dor in EI ,si de cei care ii vor rerere’ vota,tot pe ei ,acum USLei ,fosti bravii PSDisti ,PCisti ,PNListi, PRMisti ,PNG…,

Ciu Huhu 11-05-2011 - 01:13

De la spitalul de psihiatrue intri pe Net portocaliule-basist?

CZC 12-05-2011 - 09:26

Din pacate, politicienii nostri umbla degeaba prin tari dezvoltate economic, cu situatii politice stabile. Nu invata nimic. Probabil merg doar la “shopping”. La noi nu sunt partide constituie pe doctrine. Exista ceea ce se cheama “coterii”. Nu exista dezbateri pe programe. Exista doar “balacareli” personale. Transmit asa ceva si alegatorilor. Dezbinand ei se pot “lafai” pe spinarea romanilor. Acumuland averi ei nu s-au “innobilat”, sau“ciocoit. Le-as da exemplu Finlanda. Prin anii 2000, premierul desemnat in urma alegerilor s-a adresat partidelor: “Toti cei care doresc binele tarii sa vina la guvernare.” S-a format “Guvernul curcubeu”. Se vede unde se plaseaza Finlanda. Acolo, insa, politicienii nu umbla dupa “ciolan”. Traseismul politic e absent. Alianta USL nu este “contra naturii”. In mod “natural” economia tarii este sustinuta de patroni si de catre cei care muncesc. Am zis, in mod normal, nu cum se intampla azi. In cadrul USL se poate gandi un program de dezvoltare care sa imbine interesele celor doua categorii. Vorbesc despre programe, nu despre politicienii care formeaza alianta. O alianta “CONTRA NATIUNII” mi se pare alianta PDL-UDMR-UNPR. Domnul Paleologu a fost ambasador in Danemarca. Ar trebui sa stie cum este prin Nord.

Misha 13-05-2011 - 14:03

REPLY

am vizitat si eu pagina web a partidului UNPR, un partid de culoare “rosu inchis”. Acest partid guverneaza impreuna cu PDL, singurul partid romanesc de dreapta parca. O adevarata alianta impotriva naturii?

digital 13-05-2011 - 14:23

s-ar putea sa fi fost*rosu vinetiu*,mai uitete o data!!

Didos 14-05-2011 - 19:23

Nu alianta nu este impotriva firii , fiecare partid cautand sa se sprijine unul pe altul pentru accede la putere. Dar alianta nu va dura decat pana se va ajunge la impartirea ciolanului. Atunci se va declansa vodevilul , modernizat cu fel de fel de acuze reciproce. Finalul este previzibil ,tinand cont de setea de putere a celor doi presedinti , de orgoliile si ambitiile lor personale.Dragoste de tara si neam , doar o lozinca care ar trebui sa dea bine ! Nici unul dintre cei doi nu va permite celuilant sa treaca in fata lui .Sigur s-ar putea sa fie si altfel si alianta sa dureze si sa fie benefica tarii , dar eu unul nu cred !

CZC 15-05-2011 - 14:09

Domnul Campeanu n-a fost “curva notorie”. A fost printre putinii care au inteles situatia Romaniei de atunci. Faptul ca s-a strigat atat de mult impotriva “comunistilor si securistilor” i-a facut pe respectivii sa se regrupeze si sa actioneze. Aveau parghiile necesare. De ce in alte tari s-a facut tranzitia mult mai usor. O perioada chiar cu fostii comunisti. Pe domnul Campeanu l-au tradat chiar ai dumnealui. A mai facut si “greseala” sa spuna ca nu “guverneaza impreuna cu UDMR”. Aceast afirmatie l-a costat. Caz similar, comunistul Lucretiu Patrascanu care declarand la Cluj, “inainte de a fi comunist sunt ROMAN”, si-a semnat condamnarea la moarte.

digital 15-05-2011 - 16:38

consider ca Radu Campeanu s-a comportat ireprosabil iar atitudinea sa este consecventa si principiala.daca unii lideri de partide ar imprumuta deontologia politica si morala a d-lui Campeanu am fi avut un alt prezent astazi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult