Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri EXCLUSIV. Adrian Năstase se întoarce în viaţa publică pe Negustori

EXCLUSIV. Adrian Năstase se întoarce în viaţa publică pe Negustori

scris de Matei Iliescu
10 afisari

Luni, 1 septembrie 2014, la nici două săptămâni de la ieşire din puşcărie, Adrian Năstase începe munca. Nu în slujba vreunui guvern străin sau vreunei mutinaţionale, cum ameninţa din pragul puşcăriei Jilava, ci în slujba propriului popor pesedist.

adrian_nastase_zarnestiAvând interdicţie de la Justiţie să desfăşoare activităţi politice, Adrian Năstase se va “dedica” consultanţei politice, în cadrul unei fel de societăţi civile, puse în slujba PSD. Astfel, potrivit surselor Ziua Veche, la prima oră cu ceva audienţă la tv a dimineţii de luni, Adrian Năstase se va înfiinţa pe strada Negustori din Bucureşti, la sediul unui aşa zis Institut Social Democratic. Evident, însoţit de un car de reportaj, ca poporul să poată asista la reîntoarcerea deţinutului liberat condiţionat în viaţa publică.

Colegii i-au pregătit biroul. Toată lumea bună din PSD, care este în ţară, îl va vizita, ca să îşi arată susţinerea şi respectul cuvenit! Pelerinajul la Sfântul Adrian Năstase cel reeducat va fi atracţia presei în următoarea săptămână! Gata, ne-am întors în 2004!

Vineri, Adrian Năstasea părăsit pentru prima dată Cornu, de la ieşirea din puşcărie. “Am mers, împreună cu sora mea şi cu Andrei, la Zărneşti (foto), unde am fost invitaţi să participăm la ceremonia de amintire, dupa 70 de ani, a luptelor muncitorilor de la uzina “Rogifer”, din august-septembrie 1944, împotriva trupelor germane care se retrageau din Uniunea Sovietică si voiau să ocupe Braşovul. Am mai scris despre “Bateria albastră” şi despre tatăl meu – Marin Năstase – cel care a comandat această unitate încadrată doar cu muncitori voluntari de la uzina de armament din Tohan”, scrie Adrian Năstase sâmbătă pe blog.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult