Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri EXCLUSIV. PSD fată joi Jobbik-ul românesc. Cine mai e în spate. VIDEO

EXCLUSIV. PSD fată joi Jobbik-ul românesc. Cine mai e în spate. VIDEO

scris de Matei Iliescu
15 afisari

La Palatul Parlamentului se va anunţa, joi 21 august 2014, ora 12.00, apariţia unui nou partid ultra-naţionalist, un fel de PRM din epoca de maximă audienţă a lui Vadim, ori mai exact o replică românească la formaţiunea extremistă din Ungaria, Jobbik. Iniţiatorul este deputatul PSD Bogdan Diaconu, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al PSD-Sector 4. Diaconu a mai trecut, în cariera sa politică, pe la Partidul Conservator (PC), fiind cunoscut ca un apropiat al primarului Piedone.

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu fondeaza Jobbik-ul romanesc

Iată anunţul oficial făcut de avocatul Bogdan Diaconu, prin care îşi justifică noua acţiune politică: „UDMR nu renunţă la autonomie, iar PSD nu renunţă la UDMR. În aceste condiţii, mâine, la ora 12.00, la Parlament, voi susţine o conferinţă de presă în care îmi voi clarifica poziţia politică referitoare la atacul declanşat de UDMR la adresa statului român din interiorul Guvernului României prin proiectul de lege al autonomiei teritoriale etnice. Vă mulţumesc pentru răspunsurile numeroase oferite de voi cu privire la atitudinea pe care trebuie să o am în această privinţă şi vă asigur că ţin cont de ele în ceea ce fac. Sper să fiţi alături de mine şi după anunţul pe care îl voi face mâine, mai ales că foarte mulţi dintre cei care mi-aţi transmis sugestiile voastre vă veţi regăsi în declaraţiile şi în acţiunile care vor urma…”.

Potrivit surselor Ziua Veche apropiate de Bogdan Diaconu, noul partid are aprobarea şi sprijinul PSD, mai mulţi parlamentari şi lideri politici teritoriali PSD-UNPR-PC fiind pregătiţi să treacă la ceea ce, cel mai probabil, se va numi Partidul România Unită, ceea ce duce cu gândul la Partidul România Mare, care şi-a pierdut priza la electoratul naţionalist-extremist.

Prin această mişcare, PSD încearcă să ia voturile din Ardeal, care tradiţional merg spre partidele de centru-dreapta. De altfel, partidul înfinţat de Bogdan Diaconu va fi prezentat, neoficial, ca replica românească la formaţiune extremistă maghiară, Jobbik, foarte apropiată de Moscova. De altfel, Bogdan Diaconu, colaborator al staţiei de propagandă oficiale a Moscovei, Vocea Rusiei, se bazează şi pe sprijinul logistic şi financiar al ruşilor, pe lângă cel venit din partea PSD.

Aceleaşi sursă susţin că s-a bătut palma pentru promovarea puternică a noului partid de către televiziunea lui Dan Voiculescu, Antena 3.

Într-o ultima sa postare pe contul de Facebook, Bogdan Diaconu scria, miercuri seara, 20 august: “Acum 4 ani și jumătate mi-am asumat un jurământ că le vom lăsa urmașilor noștri o Românie întreagă și nu una ciuntită. Mi-am asumat acel jurământ într-un discurs ținut la Toplița în fața românilor din Harghita, Covasna și Mureș. Am fost fidel acestui jurământ și nu îl voi încălca niciodată.
Gestul pe care îl voi anunța mâine la ora 12.00 reprezintă continuarea acestui jurământ la care vă chem pe toți. De la acel jurământ și până astăzi nu am obosit să atrag atenția asupra pericolului separatismului maghiar, iar după ce mi-a fost încredințat mandatul de parlamentar am îndeplinit acțiuni concrete de stopare a acestui flagel care amenință România. De mâine, extremismul maghiar în frunte cu UDMR trebuie să se teamă! De noi toți, cei care ne vom uni să apărăm România!”.

19 comentarii

Romeo2110 21-08-2014 - 08:30

„UDMR nu renunţă la autonomie, iar PSD nu renunţă la UDMR. În aceste condiţii, mâine, la ora 12.00, la Parlament, voi susţine o conferinţă de presă în care îmi voi clarifica poziţia politică referitoare la atacul declanşat de UDMR la adresa statului român din interiorul Guvernului României prin proiectul de lege al autonomiei teritoriale etnice”

Domnule Matei Iliescu vad CA SUNTETI VANZATOR NE NEAM SI TARA !

In opinia dvs, CINE APARA INTEGRITATEA TERITORIALA STATULUI ROMAN, PONSFINTITA IN CONSTITUTIE SI I N TRATATELE INTRENATIONALE este catologat ca extremist.

VANZATORII DE TARA SUNT DEMOCRATI !

Pai Jobbik doreste dezmendrarea statelor vecine, unde exista maghiari.
Dl Deaconu doreste respectarea constitutiei si a statului de drept.

BLESTEMAT SA FII CU STAPANII TAI SPURCATI !

Ionel 21-08-2014 - 08:39

Sa spuna tovarasii basisti cati si care ofiteri (armata si servicii de informatii) au facut stagii de pregatire in Budapesta ca sa se stie care vor fi sabotorii si spionii in caz de conflict militar cu ungurii. Oricum, fara armata(dezarmata si aparata cu F16 imaginare si tancuri din 1970 piese de muzeu) e ca si dezintegrata .

Romeo2110 21-08-2014 - 08:40

Este bine ca noul partid sa nu repete gafele PRM:
1) Antisemitismul de caverna al lui Vadim
2) Discursul nationalist de sec XIX

Viktor Orban, UDMR au stiut ca in spatele unui discurs european sa duca o politica sovina, revansarda si revizionista – avand sustinere masiva si in relatiile oculte unor oameni politici maghiari cu oameni politici cu mentalitati neonaziste din Austria si Germania – care oficial se poarta masti democrate.

Ionel 21-08-2014 - 08:45

Neonazisti din Austria si Germania? Ala e clubul burtosilor din baruri bautori de bere. Ar fi cea mai proasta de decizie in contextul epurarii etnice promovata de traficantul de copii pentru organe in favoarea nazistilor germani. Adica, romanii afara in Regat ca vine Wafenul SS de 90 de ani .

Romeo2110 21-08-2014 - 10:08

Eu am vorbit de neo-nazist nu de nazisti de 90 de ani.

O mare parte din clasa instruita din Germania are puternice resentimente fata de americani – ca de evrei sau rusi nu are sensa sa vorbim.

Aceasta clasa intruita, nostalgica fata de ‘virtutile de exceptie ale neamului german’ – cu toate implicatiile, stie sa se autocenzureze foarte bine.

Numai ca din cand in candi, mai beau cateva beri peste cat le permite firea si isi expun aspiratiile si ‘durerile’ fara sa se autocenzureze.

Romeo2110 21-08-2014 - 10:09

M-am referit la ClASA MEDIE.

Ionel 21-08-2014 - 14:34

Stai putin ca o iei razna pe campii! Daca traficantul ajunge presedinte inseamna cu urmeaza o politica de batjocura si de epurare pe fata, adica un val de retrocedari catre Grupul Etnic German si romanii la gara! La fel ca atunci cand au luat ungurii Ardealul de Nord si culmea, mai au de dat si 18 miliarde de euro bani foarte buni sa acopere locuintele sociale pentru toti evacuatii din ultimii 10 ani.

BULA 21-08-2014 - 08:48

Uite ca n-am incredere in partidele de tipul asta. Sunt diversiuni clocite de servicii, care urmaresc alte interese, nu binele Romaniei.

pathfinder 21-08-2014 - 11:52

Pai interesul e clar.
Voturile primite se vor duce spre PSD.
Aleluia!

MI-5 21-08-2014 - 12:49

Daca Bogdan Diaconu ar fi fost cu adevarat sincer, atunci ca membru de frunte al PSD, ar fi facut tot ce este posibil, pentru a scoate de la guvernare udemereul.
Cum n-a facut-o ne-am lamurit cate parale face.

Dinu 21-08-2014 - 21:12

In afara faptului ca si-a asigurat o mare majoritate, confortabila, in parlament ce mare rahat a mai facut udmr-ul ca a primit ceva plevusca in guvern? O tot tineti cu gogorita asta….
Asta e politica!!! Cand esti la necaz, te faci frate si cu draq-ul! Problema e ce masuri s-au luat, in toate guvernarile, care au fost impuse de draga noastra UE si care favorizeaza pe unguri,
pe evrei, pe toti ca ne vor pamantul, bogatiile tarii, intreprinderile de success ale economiei romane! Asta e baiul
si nu facem ceva concret ca sa ne aparam……Iar aici, poate nu
strica, putin, nationalism in numele patriotismului!!! Cat despre autorul articolului, subscriu pareri celor de mai sus (romeo2110)

Paul din Ohio 22-08-2014 - 20:39

Vad ca mesajul meu de ieri nu mai „exista”. Acolo dadeam urmatorul link:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17939085-deputatul-bogdan-diaconu-demisioneaza-din-psd-vrea-infiinteze-partidul-romania-unita-national-democratie-justitie-sociala-protectionism-economic-eradicarea-coruptiei.htm
in care printre altele se mentiona ca:

Diaconu a avut de-a lungul timpului o pozitie apropiata de cea a elitelor politice ruse, fiind de altfel intr-o perioada semnatrul unor articole publicate pe versiunea in limba romana a radioului Vocea Rusiei.”

E clar ca aceasta este o incercare a Rusie de a crea inca o structura politica extremista in Romania dupa ce celelalte incercari au esuat (PRM, Noua Dreapta, Vatra Romaneasca etc.). Trebuie sa ne amintim de evenimentele violente de la Tg. Mures din 1990 pe care securitatea KGBista sub diversele ei forme (Vatra Romaneasca) le-a creat care impreuna cu minerii au inut Romania in sfera ruseasca chiar pana acum.

digital 22-08-2014 - 20:44

vezi bă că erai pă alt forum, uitași de la mână pân” la gură!?

Paul din Ohio 22-08-2014 - 20:52

OK digital, dar nu strica sa postezi o parere pe doua forumuri cu acelasi subiect. In plus, asta (adica „noul’ partid PSDist) arata clar ca, ceeace spunea „tata socru”, securistul-KGBist Ilie Sarbu, „acum securitatea este cu noi”.

digital 22-08-2014 - 20:56

bine, bine da cu piempiul cum e, securist, de dreapta sau republican, să vedem dacă știi!

Paul din Ohio 22-08-2014 - 21:19

PMP e un partid de buzunar. Securist, of course.

UnUL 22-08-2014 - 21:44

Și care partid din România nu e securist, după tine, Paulică?

Paul din Ohio 22-08-2014 - 23:25

UnULe,
Partiul Ba’securist PMP precum si PSD si Partidul diaconist sunt 100% securist-KGBiste, demne urmase ale PCR (nu conteaza dreapta-stanga). Cred ca PNL este doar infiltrat de secu, iar PDL este si mai infiltrat de secu-KGB (Stoica, Stolojan sunt doar doi stalpi ai KGBismului mafiot in Romania).

pathfinder 22-08-2014 - 23:31

In Ohio sunt probleme cu polul nord/sud magnetic si geografic!
De acolo deruta… 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult