Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Femeia cu penis. Cum comentaţi operaţiile de schimbare de sex?

Femeia cu penis. Cum comentaţi operaţiile de schimbare de sex?

scris de Ziua Veche
51 afisari

 O bucureşteancă în vârstă de 35 de ani a devenit bărbat după o operaţie efectuată la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.

Operatie schimbare de sex

Operaţia a durat 14 ore, fiind implicaţi 10 medici, coordonaţi de doctorul Cristian Niţescu. Intervenţia de schimbare de sex de la femeie la bărbat este mult mai dificilă şi presupune mai multă rigoare chirurgicală decât la operaţiile de schimbare de sex de la bărbat la femeie, au anunţat reprezentanţii spitalului.

Pe lângă medicul Cristian Niţescu, din echipa de specialişti care au efectuat operaţia au mai făcut parte Cătălin Scurtu, medic primar chirurgie plastică, Călin Chibelean, medic primar urolog şi Gabriel Mitulescu, medic primar chirurgie generală.

Pacientul căruia i s-a implantat un neo-penis se află în prezent sub atenta supraveghere şi monitorizare medicală, medicii fiind optimişti în privinţa şanselor de recuperare a acestuia. Pentru a-i completa organele genitale masculine, medicii i-au prelevat ţesuturi musculare şi piele de pe unul din membre. Potrivit medicilor care au efectuat intervenţia, zona excizată de pe antebraţ a fost acoperită cu grefă de piele recoltată de la nivelul corpului.

Cu excepţia cazurilor când pacienţii bărbaţi devin femei şi au nevoie de implanturi mamare, în rest, costurile operaţiei, internarea şi tratamentul sunt gratuite, costurile fiind suportate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, fiindcă transsexualitatea este considerată o boală.

Bucureşteanca devenită bărbat în urma operaţiei de noaptea trecută este a doua femeie din România operată cu succes pentru schimbare de sex. 

Cum comentaţi astfel de  intervenţii chirurgicale ?

Din punct de vedere anatomic, poate “noul bărbat” să întreţină relaţii sexuale normale cu o femeie ?

Care credeţi că sunt motivele pentru care cineva ar recurge la o operaţie de schimbare a sexului ?

5 comentarii

tanase marian 01-06-2011 - 20:05

excelentele voastre sa nu uitam sal amintim an contrapartida pe acel nefericit operat chipurilede sinistrul dr. care l a nenorocit sa antrebam antre aceste doua cazuri se poatetrasa o linie de legatura,,…………….. glume bune pentru oameni nebuni,cam asa ceva domnilor asistenti din mediainternet o alta asociatie distncta de nebuni,,…………………. cascam gura la acest suvoi de infectii declansate , casa fiu totusi la obiect sa amintesc doar ca la bolnavul,pacientul de sex masculin exista un alt lant firesc an organizarea actului sexual ,,cazul trist citat,, iar pentru o femeie ceva total diametral opus ,,asdar este obligatorie si o terapie de substitutie hormonala,,.sa conchidem ,,o lume nebuna nebuna,nebuna,,…………

urbos 01-06-2011 - 20:15

Termina dreacu odata cu „excelentele voastre”. Si fii coerent. Esti tampit?

Viorica Ianc 02-06-2011 - 07:46

Barbatul complet este cel cu testicole. Poate peste zece ani aceasta bucuresteanca cu penis va ajunge primul barbat roman care va naste. Daca
acel penis va avea erectie va fi un succes al cirurgilor bucuresteni ! Poate vor incerca sa ajute si victima lui Comu, excizand si un antebrat…

Hermafroditii sunt din nastere femei cu penis.

Crisan 02-06-2011 - 11:40

Proverb romanesc: „dă, Doamne, ce n-am avut să mă mir ce m-a găsit”.
De unde are nebuna aia bani sa se opereze ca sa-si puna penis? Se dau şpăgi mari pt operaţii. Mor oameni cu zile pt ca nu sint bani pt spitale dar pt operaţii la nebune se gasasc. S-au închis spitale şi mulţi au nevoie de operaţii dar chirurgii şpăgari se ţin de pus penisuri la muieri sarite de pe fix.
Băăăăăă, sînt sătul de democraţie burgheză pînă-n gît. Dă-mă-n totalitarism ceauşist că şi ăla era mai bun decît debandadda asta de acum.

trasnitu..... 05-06-2011 - 10:20

Daca operatia era suportata in totalitate de aceasta individa nu-mi pasa nici de vreun fel, asa cu bani de la CNAS …..atunci avem o mare problema ! Nu sunt bani pentru alte cazuri dar pentru a satisface fanteziile unei degenerate sunt ? RUSINE !! celor de la CNAS, celor care au inclus transexualitatea printre boli (care au legiferat-o) si nu in ultimul rind medicilor care in loc sa salveze vieti se complac in asemenea mizerii.BANUL VORBESTE ./ SODOMA SI GOMORA…/UMBLA DIAVOLUL DEZLEGAT PE PAMINT. ATIT AM AVUT DE SPUS!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult