Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Geoană: Păcat că cei mai buni dintre noi sunt obligaţi să părăsească PSD. Are dreptate?

Geoană: Păcat că cei mai buni dintre noi sunt obligaţi să părăsească PSD. Are dreptate?

scris de P.C.R.
2 afisari

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, că regretă demisia senatorului Ion Toma din PSD.

Geoana regretă că din PSD pleacă cei mai buniGeoană consideră un ”mare păcat” faptul că s-a ajuns ca cei mai buni membri ai formaţiunii să fie ”obligaţi” „să părăsească acest mare partid”.

”Eu regret enorm decizia domnului senator Toma de a demisiona. Am încercat să fac tot ce a depins de mine să-l determin să nu facă acest gest. Este un om care a câştigat în judeţul Olt peste 80 de primării. A făcut performanţă pentru acest partid cu vârf şi îndesat. Este unul dintre campionii acestui partid. Este un mare păcat că ajungem la situaţii ca cei mai buni dintre noi să fie obligaţi să părăsească acest mare partid”, a declarat preşedintele Senatului, potrivit Agerpres.

Senatorul Ion Toma, propus pentru excludere din PSD de către organizaţia PSD Olt, şi-a înaintat, vineri, demisia din partid.

Are dreptate Geoană?

Va pleca şi el din PSD?

Aţi vota un partid înfiinţat de Geoană?

Ce sfat i-aţi da lui Geoană?

S-a dat el cu Băsescu?

2 comentarii

rosu 11-03-2011 - 19:21

Hai mai Geoana , fii si tu odata serios, daca erai cat de cat bun castigai alegerile fiindca ai fost sustinut de o intreaga coalitie si la dezbaterea finala ai fost o MAMAIE, i-ai si pe aia buni ca tine si pleaca, e necesar o cuate alegratenie in PSD, fiindca tb. castigate alegerile viitoare, cu tine de bun ce=ai fost ai pierdut cele 2 alegeri. La revedere, Geoana.

Ba, ne lasi 14-03-2011 - 19:21

„Prostanacul daca nu-i fudul, parca nu e prost destui.” O nulitate. Propulsat de tata, sustinut de soacra si cumnat, vandut strainilor. A tradat pe cel care l-a luat sub aripa sa, s-a gudurat pe langa presedintele Constantinescu. O lichea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult