Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Hoti la BMW Munchen. De ce au inceput sa fure nemtii de la locul de munca?

Hoti la BMW Munchen. De ce au inceput sa fure nemtii de la locul de munca?

scris de Ziua Veche
3 afisari

O bandă de hoţi, din care făceau parte muncitori ai fabricii bavareze, a furat sistematic, pe parcursul mai multor ani, piese BMW de 3 milioane de euro. Piesele erau vândute pe site-urile de licitaţii online şi la dealeri auto.


Doi dintre cei 18 hoţi au lucrat mai mulţi ani la uzina BMW din Munchen, iar unul dintre ei a colaborat cu fabrica germană în calitate de contractor. Cei trei sunt reţinuţi în arest preventiv, scrie Money.ro

Infractorii au furat, prin falsificarea unor ordine de plată şi controale de calitate, schimbătoare de viteze şi chei brute, dar cel mai mare profit l-au făcut din vânzarea de scaune.

Majoritatea banilor obţinuţi de hoţi au fost deja transferată în bănci din străinătate, majoritatea din Turcia. Din reţea mai fac parte, conform anchetatorilor, service-uri auto şi dealeri de piese de schimb.

De ce au început să fure nemţii de la locul de muncă? Să aiba intrarea noastră în UE vreo legătură? Furau dintotdeauna iar corectitudinea garmană era doar o legendă? Au început turcii să-şi impună cultura muncii? Tu ce părere ai?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult