Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Ieşim din criză în 2012?

Ieşim din criză în 2012?

scris de C.P.
3 afisari

România nu are şanse să iasă din criză anul acesta şi probabil nici anul viitor, când va fi an electoral, a declarat luni, Adrian Vasilescu.

Adrian Vasilescu spune ca nu iesim din criza nici in 2012‘Nu avem şanse să ieşim din criza anul acesta, poate nu vom avea şanse să ieşim nici la anul, când va fi an electoral. Poate să mai dureze încă un an. Dumnezeu ştie cât va dura criza, pentru că aici nu se încumetă nimeni să facă prognoze. Toată lumea se încumetă să facă prognoze privind ieşirea din recesiune‘, a mai afirmat consilierul guvernatorului BNR, la RRA.

El a spus există o diferenţă între criză şi recesiune ca între parte şi întreg.

Criza este întregul, recesiunea este o parte a crizei. O criză poate fi fără recesiune şi s-au văzut multe crize în lume care nu au fost însoţite şi de recesiune, dar o recesiune fără criză nu se poate, pentru că întâi trebuie să se rupă ceva în mersul economiei ca să se ajungă la recesiune şi aceasta ruptură este tocmai criza. Nu există altă definiţie mai plastică şi mai exactă a crizei decât o ruptură în mersul economiei‘, a explicat oficialul BNR.

5 comentarii

TicTacTicTacTicTac 28-03-2011 - 23:11

bosorogu’ asta comunist ce naiba mai cauta la televizor si la ziar? chiar nu v-ati saturat de ei? cine l-a pus in post de „functionar de stat”? pe trombonistul asta comunist cine il plateste, contribuabilii?

http://www.ziare.com/articole/adrian+vasilescu+biografie

Europeanuul 28-03-2011 - 23:57

comentariul lui A. Vasilescu imi aduce aminte de o doina populara publicata pe timpuri in Scanteia Tineretului (sub numele „Foaie verde magheran” sau cam asa ceva).

Europeanuul 29-03-2011 - 19:36

Mda, Isarescu e calificat sa rezolve criza. Zise Adrian Vasilescu, gazetarul de perete de la „Scanteia Tineretului” .

http://www.bis.org/review/r080923b.pdf

Europeanuul 31-03-2011 - 11:21

Ambasadorul american Gitenstein azi a criticat si el dur lipsa reformelor, privatizarilor si liberalizarea pietelor (in special in sectorul energetic). Sunt curios care vor fi comentariile geniului carpatin.

https://www.ziuaveche.ro/business-2/economic/isarescu-privatizarea-si-finantarea-externa-principalele-teme-ale-viitorului-acord-fmi-ce-18084.html

SPIONACHE 31-03-2011 - 12:46

Vorbeste prostii,SUA cauta sa-si revina cu bombardarea LIBIEI,caci citeam deunazi ca SUA se afla in insolventa-milioane de apartamente pierdute de americani si vine si ne da lectii.Praf de nas pentru politicienii creduli si lingai ai ambasadelor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult