Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Încotro PDL? Fă un pronostic la „comentarii”

Încotro PDL? Fă un pronostic la „comentarii”

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

PDL are programat vineri Colegiului Director. Urmează, sâmbătă, Consiliul Național de Coordonare.

Liderii PDL se pregatesc pentru batalia finalaÎn cele două organisme se vor discuta modificările la statutul partidului, în vederea Congresului din mai, când se va alege o nouă conducere.

În aceste zile se fac şi se desfac alianţe. Blaga şi cei vechi, ca Videanu, Berceanu sau Oltean, sunt supăraţi foc pe Băsescu, spun surse din interior. Elena Udrea este la mare căutare. Gruparea „intelectualilor” Macovei-Preda-Voinescu este foarte activă şi încearcă modificarea statului, pentru ca la Congres să poată prezenta o moţiune şi cei care nu au încă cinci ani vechime în partid. Baconschi şi ai lui „creştin-democraţi” nu prea se văd.

Va rămâne Boc şi premier şi preşedinte PDL?

Se vor împăca ai lui Blaga cu Băsescu?

E posibilă scindarea PDL?

Au „intelectualii” vreo şansă?

Care crezi că ar fi soluţia optimă pentru ca PDL să redevină ce a fost?

3 comentarii

riddick 02-03-2011 - 18:20

Fix in pardon ne doare de PDminus L care vrea sa fie acum si cretin-democrat si poular si liberal de toate pentru toti. Doctrina lor e HOTIA. Au urlat in 2004 despre PSD si acum sunt de 1000 de ori mai rai. Groapa de gunoi a istoriei scrie pe unii din ei. Pe altii-puscaria. Rabdare pana in 2012. Nu uita romanii asa usor cine i-a umilit

urbos 02-03-2011 - 23:51

Pana in 2012 Romania e pa. Astia ori sint inlaturati cu forta acum, ori s-a terminat.
Noroc ca mizeria asta de tara cu poporul asta de cacat, n-o sa reziste pana la o dictatura de tip Ceasca, asa cum si-ar dori Dementul de la Cotroceni, ci se va dezmembra. Soarta lepadaturii cotroceniste e pecetluita, dar si distrugerea tarii e aproape.

Huhu Ciu 03-03-2011 - 15:54

Incotro PDL? Afara din Parlament si apoi in puscarie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult