Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri L-a ameniţat Băsescu cu plagiatul pe Ponta între patru ochi?

L-a ameniţat Băsescu cu plagiatul pe Ponta între patru ochi?

scris de P.C.R.
4 afisari

Traian Băsescu îl aştepta de mult la cotitură pe Victor Ponta. Acum, cu plagiatul, trebuie să ne amintim că preşedintele, după ce în februarie îl desemnase pe Ungureanu premier, a revenit şi a declarat, repetat, că prima opţiune a lui fusese Victor Ponta.

L-a ameniţat Băsescu cu plagiatul pe Ponta între patru ochi?

Dar, mai insinua Băsescu, Ponta nu ar fi acceptat pentru că ar avea ceva pe conştiinţă. Să fi fost plagiatul? Deunăzi, joi sau vineri, parcă, Ponta a mers la Cotroceni pentru a lămuri cu şeful statului chestiunea cu reprezentarea la proximul Consiliu European. După ce a stat o oră între patru ochi cu şeful statului, singurul lucru pe care l-a spus Ponta poporului a fost că “s-au înţeles că nu s-au înţeles”.

După ce Preşedintele îl ironizase public două zile la rând pe Premier cu titlul de “dottore” în drept, e suspect că primulministru a pus batista pe ţambal?Tu ce crezi?

Citeste si De ce îi spunea Băsescu “doctor” lui Ponta? Pentru că ştia că va fi acuzat de plagiat

3 comentarii

panduru 19-06-2012 - 10:49

Marsavia si ticalosia securistilor stalinsito-nazisti poreluata de o revista ce s eocupa de Natura?de ce revista de „NATURA”nu a scris din 2008 si pana acum nici un rand despre complicitatea lui Traian Basescu la terorism international compklictate argumentata de insusi seful EDA ,d-l Alexander Weiss?Armele traficate de teroristul international Traian Basescu au omorat oameni si au distrus natura.BĂSESCU, ACUZAT DE UN OFICIAL AL UNIUNII EUROPENE DE CONTRABANDĂ CU ARMAMENT! pentru ca A REFUZAT, in anul 2008, sa semneze Codul de conduita al UE, implicit al EDA, in domeniul achizitiilor militare. Romania este unica tara a Uniunii care a refuzat acest lucru si, din aceasta cauza, in urma investigatiilor facute de EDA, Traian Basescu ESTE acuzat de faptul ca refuzul sau categoric, in ciuda normelor care trebuiesc respectate in Uniune de catre tarile membre, are la baza favorizarea si chiar complicitatea sa la contrabanda nationala si interstatala cu arme!”.

Mishu 20-06-2012 - 09:47

Toata mascarada a fost razbunarea d-lui Tismaneanu si Paul Aligica. Pe dl Basescu l-a luat gura pe dinainte, de fapt lui ii place enorm de mult sa se dea mare si sa cotonogeasca (nu s-a putut abtine si acum electoratul s-a prins de aceasta miscare, foarte neprofesional;).

paspu 20-06-2012 - 20:32

ne-am uitat pe teza lui ponta este originala ,deci revista de publicitate pentru sucuri nature n-a reusit nimic oftica vine de la PDL cretin si de schizo frenicul zis cristian preda ,sau ceilalti blaga, boc, macovei ,videanu deoarece au pierdut alegerile si olanda refuza pe basescu la bruxelles ,iar germania si USa au inghiti numai balegar de sarme

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult