Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Lech Walesa despre imigranţi: Vor începe decapitările

Lech Walesa despre imigranţi: Vor începe decapitările

scris de D.P.
14 afisari

Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, fost preşedinte al Poloniei, după căderea comunismului, Lech Walesa nu se dezice de poziţia sa conservatoare nici când vine vorba despre valul de imigranţi cu care se confruntă Europa.

Lech Walesa

Lech Walesa

„Este de înțeles de ce Polonia și Europa se tem de acest aflux. Ei vin din locuri unde oamenii sunt decapitați. Ne temem că același lucru ni se va întâmpla și nouă”.
Fostul lider al Solidarității continuat pe același ton:
„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi”.
Într-un interviu realizat cu reporterii de la Jerusalem Post, Walesa a afirmat:

„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi.”
Întrebat dacă nu simte nimic pentru ei, Walesa a răspuns:

„Regimul comunist s-a oferit să mă lase să plec din Polonia și să devin refugiat. Am refuzat. Am rămas să lupt pentru lucrurile în care credeam. Este adevărat că mulți imigranți au fugit pentru că s-au temut pentru viața lor, însă mulți imigrează pentru a-și îmbunătăți standardul de viață.”

Liderul polonez a tras un semnal de alarmă teribil:

Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult