Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Londonezii sunt rugaţi să stea acasă în timpul Olimpiadei. Te-ai supune dacă ai fi londonez?

Londonezii sunt rugaţi să stea acasă în timpul Olimpiadei. Te-ai supune dacă ai fi londonez?

scris de R. C.P.
2 afisari

Guvernul britanic roagă locuitorii Londrei să ‘călătorească altfel’ în timpul viitoarelor Jocuri Olimpice, pentru a evita haosul în trafic.

Olimpiada de la Londra din 1948

Vârful pentru transportul londonez este prevăzut pentru ziua de 3 august 2012, prima a concursului de atletism, când sunt aştepaţi 3 milioane de călătorii într-o singură zi.

Aceste 3 milioane de călători suplimentari se adaugă celor 12 milioane de călători care folosesc zilnic transportul în comun londonez, iar oficialii vor ca locuitorii Londrei să stea, pe cât se poate, acasă în aceste zile. Oricum, să nu folosească mijloacele de transport în comun.

Secretarul pentru transport Norman Baker a declarat, potrivit Agerpres, că ‘este timpul să ne ungem angrenajele bicicletelor, să ne încălţăm cu pantofii de sport, să ieşim în natură, pentru a nu aglomera oraşul în aceste zile’.

Te-ai supune dacă ai fi londonez?

Te-ai simţi agresat?

Ai ignora rugămintea?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult