Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Lui Ungureanu îi plac manelele?

Lui Ungureanu îi plac manelele?

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

După ce a alocat de la fondul de rezervă al premierului bani pentru primării, orice urmă de așa-zisă imparțialitate politică a lui Mihai Răzvan Ungureanu s-a dus pe apa sâmbetei.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

La nivel de București, sectoarele 1 și 4, aflate în administrarea USL, nu au primit nici un leu găurit. În schimb, cu Neculai Onțanu a fost excesiv de generos. Aşa că primarul Sectorului 2 a încasat de la guvern 6 milioane de RON.
Cum în campania electorală încă neîncepută Onțanu vrea să se împrietenească cu poporul organizând pe banii primăriei diverse manelării putem trage concluzia că premierul Ungureanu e un fel de ”patron al artelor”, un om de cultură rafinat. Atât de rafinat, incât ar putea, în construcția politică pe care vrea să o facă să îl ia drept purtător de cuvânt pe Florin Salam și strateg pe Onțanu.
În felul ăsta, ar putea să emită mai târziu și pretenții pentru Cotroceni, fiindcă, vorba aia și Băsescu a dănțuit cu Bercea Mondialu și a mâncat fasole cu Onțanu.

Articole de acelaşi autor

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 09-04-2012 - 15:37

Cine s-a dus pe apa …sambetei ,luni dcp-ule ! A-ti investit in gogoasa liberala, i-ar de dubaianul teetulesscu cu picioarele murdare ,nimic!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult