MasterChef. Ce a făcut Florin Valea din cauza travestitului Cora

MasterChef. Ce a făcut Florin Valea din cauza travestitului Cora

Toti concurentii isi doresc sa treaca mai departe si sa se mai apropie cu un pas de marele premiu, insa printre acestia s-a numarat si o exceptie.

Florin Valea, concurentul care a impresionat la preselectii dupa ce a reusit sa gatesca frigarui folosind doar un cutit, a cerut sa fie eliminat dintr-un motiv considerat de el foarte normal într-o lume normală. Desi ar fi trebuit sa se concentreze doar asupra probei de maruntit legume, concurentul a fost foarte deranjat de prezenta in emisiune a travestitului Cora.

Florin nu a avut nicio ezitare in a-si vocifera nemultumirile in fata celor trei chefi: Nu mi se pare normal sa vad barbati imbracati in femeie, cu peruca. Nu-mi doresc„.

„Tu esti militar. Lupti pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor”, a incercat chef FOA sa combata explicatia lui Florin. „Eu nu am cuvinte”, a marturisit chef Patrizia, surprinsa de motivele concurentului. Atitudinea lui Florin a fost comentată si de colegii sai, care i-au reprosat ca a luat sortul fara sa-l vrea cu adevarat, rapind astfel sansa unui alt participant.

Cum comentaţi decizia lui Florin Valea de a părărsi emisiunea MasterChef din caua prezenţei unui homosexual ?