Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Ministerul Economiei în România are oare alt rol, decât cel de a ajuta economia?…

Ministerul Economiei în România are oare alt rol, decât cel de a ajuta economia?…

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Cu siguranţă puţini români au auzit de Lucian Bode. Dar şi mai puţini despre faptul că este ministrul Economiei.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

Despre ce înseamnă acum economia România se poate discuta, însă ce nu se poate discuta este faptul că avem totuşi un minister al Economiei. Deputatul PDL Lucian Nicolae Bode, lider al PDL Sălaj, în vârstă de 38 de ani, a fost  propus pentru postul de ministru al Economiei, după ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea. Parlamentarul a susţinut în interpelările sale, în total şapte – potrivit site-ului Camerei Deputaţilor – simplificarea accesului persoanelor cu cetăţenie qatareză în România, el avansând ideea realizării unui parc tematic Dracula cu sprijin qatarez.
Iată că activitatea parlamentară a lui Lucian Bode poate fi cuprinsă în doar câteva fraze. Şi cu toate acestea a devenit ministru. Dar ce face Lucian Bode la Ministerul Economiei în situaţia în care marii exportatori din România sunt companiile multinaţionale? Se pare că se „ocupă” de bunul mers al societăţilor de stat care au mai rămas: Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica etc. Nu poţi fi „băiat deştept” în România fără girul Ministerului Economiei sau mai bine spus, a ministrului. Prin minister circula o vorbă: „dacă dai, ai, dacă nu, nu”.
În concluzie, Ministerul Economiei în România are alt rol decât de a ajuta economia. El trebuie în primul rând să-l ajute pe ministrul  Lucian Bode, care la rândul său trebuie să ajute partidul, cu fonduri, că doar începe campania electorală.
Ministerul Economiei în România are oare alt rol, decât cel de a ajuta economia?…
Articole de acelasi autor

3 comentarii

digital 25-03-2012 - 11:26

același lucru se poate spune în cazul Ministerului Agriculturii…
….nu avem agricultură dar avem minister și o gașcă de consilieri,iar România se zbate între importuri,speculă și evaziune….

Ciu Huhu 25-03-2012 - 18:00

Faptele lui, ale Ministerului, spun ca are mai ales rolul subminarii econo…ei na…le!

Ghita Bizonu' 28-03-2012 - 23:05

ba pardon ! Se ocupa de economie! A lu Chevron . A lu ala de cumpara cuprul. SAMD. In general de enteresele economice ale investitorilor straini (maio putin fraieri ca aia de la Renault care produc si exporta!) mai ales a celor bagati in Camnera de Comert Romano-Americana. Adica ca cam asa : noi platim impozote ca sa intretinem guvernu si a sa ceatza si ei (guvernu) lucra ptr altii . Adica traiwsca capitalu strain !!!
Pa!
Poa la urmatoarea reincarnare vom avea si noi noroc…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult