Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Mort în faţa spitalului desfiinţat. Ce crezi despre noua reformă a sistemului sanitar?

Mort în faţa spitalului desfiinţat. Ce crezi despre noua reformă a sistemului sanitar?

scris de C.P.
2 afisari

Un bărbat de 41 de ani, din comuna vâlceană Laloşu, a murit, joi, în faţa clădirii Spitalului Orăşenesc Bălceşti, după ce i s-a făcut rău acasă, el fiind dus cu maşina de către un vecin la unitatea medicală, unde a constatat că spitalul nu mai funcţiona.

Un om a murit in fata spitalului recent desfiintat din BalcestiBărbatul a fost transportat de un vecin cu maşina la spitalul din Bălceşti, însă acolo au constatat că unitatea sanitară nu mai funcţiona Rudele bărbatului mort au spus că după ce au aflat că unitatea medicală este închisă au sunat la Serviciul de Ambulanţă din Bălceşti, însă salvarea de pe tură era plecată într-un caz de urgenţă. Ulterior, după aproximativ 40 de minute de aşteptare în faţa clădirii spitalului, bărbatul a murit. La aflarea veştii, sora şi soţia bărbatului, care ajunseseră în faţa clădirii spitalului, au leşinat. Rudele acestuia au precizat că nu ştiau că spitalul fusese închis.

Potrivit directorului medical al Spitalului din Bălceşti, Victoia Şencar, unitatea a fost închisă la 1 aprilie deşi avea toate specialităţile şi nu avea datorii. Ea a precizat că în prezent în spital mai sunt medici şi asistente care nu şi-au exprimat încă dorinţa de a fi transferaţi la alte unităţi, dar care „nu pot acorda îngrijiri şi asistenţă medicală„.

La Staţia de ambulanţă din Bălceşti sunt trei maşini de intervenţie, câte una pe tură.

10 comentarii

Didos 07-04-2011 - 17:08

Cred ca s-a ajuns prea departe. Bonlavii au ajuns un fel de paria in Romania si guvernul face tot ce este omeneste posibil sa scape de ei. Vezi cum se reduce mereu compensatele, vezi cum am ajuns sa platim orisice serviciu medical, desi mai toti bolnavii (in majoritate pensionari ) au platit zeci de ani asigurari de sanatate, vezi reducerea numarului de spitale in mod abuziv etc. Ceausescu nu ar fi facut asa ceva !Nu sunt un nostalgic,dar atunci au fost construite zeci de spitale moderne ( la vremea lor) pe care guvernul de astazi le distruge cu o frenezie de neinteles. Asta mai era de distrus in Romania ! Si cand te gandesti ca Ceausescu a fost impuscat, „la ceas oprit de lege si de datini „pentru genocid impotriva poporului roman ! I-mi vine sa rad stramb ! Saracu, era mic copil !

Ciu Huhu 10-04-2011 - 22:53

Jos ministrul C. Atila, huuuuuuuoooooo!!!!!!!

tanase marian 07-04-2011 - 19:52

excelentele voastre ,.romania ….o tara blestemat eu le urez xelor care mi au spus ca stau cu mana antinsa la el la premier si cer asistenta,.sa ajunga an puscarie sa stea ei cu mana antinsa ,,mie mi se fura lunar din pensia militara de 2070 roni impozitati si aceia plus 70 de roni la c. a. s. mi se fura asadar dar nu mi se da absolut nimic,,.scuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o neuropatie grava de acum sase ani cand la spitalul ministerului de interne am gasit trei medici beti care mi au refuzat asistenta de urgenta,,.recent domnule ungur si ministru al sanatatatii am avut o recadere si m am deplasat la clinica poporului fundeni unde un derbedeu medic subordonat la doamnei prof. dr. virginia ion m a dat afara an strada cand i am povestit speriat de starea mea aceea ca nu mergeam,ma taram, cazul de la spitalul m. i. atunci la m. i. un medic nenorocit si colonel dr. mi a strigat fara sa ma atinga,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,…an ce tara traim nenorocitilor de demnitari eu nici acum nu pot sa merg,nu am mai iest an strada de sase luni nemernicilor oriunde scriu ni ma asculta nimeni domnule presedinte al acestui jeg de tara traian basescu,…eu am lucrat la s. t. s ,.nu am facut un rau cuiva imbecili cu studii superioare furate sigur ajutor nu pot sa merg sunt furat , cer ajutor,.m. m. an rezerva tanase marian sunt disperat nu pot sa merg,,.ajutor,,..

tanase marian 07-04-2011 - 19:57

multumesc pentru permisiva intrare an pagina asadar raspund si semnez pentru ce scriu sunt speriat nu pot sa merg desase luni ,,nu am deoarece nu am furat banii tarii nu am 10.000 de euro ce mi se cer an germania an cazul meu rezolvabil acolo ce fac tara de ticalosii,,…..acelasi m. m. an rezerva tanase marian de la s. t. s.

tanase marian 07-04-2011 - 19:58

cer ajutor,,tanasemarian251146@yahoo.com,,

ancuta 08-04-2011 - 07:41

De ce dati vina numai pe minstrul sanatatii Cseke Attila.Nu el singur a hotarat inchiderea spitalelor din Romania.Majoritatea in Guvern sunt patriotii de romanii ei au decis acest GENOCID SOCIAL nu ungurii.

Ciu Huhu 08-04-2011 - 15:28

Ungurul ministru al Sanatatii are de gind sa-i extermine pe romani desfintind spitale?
De ce nu a desfintat nici un spital in cele trei judete in care ungurii-s majoritari?

Didos 09-04-2011 - 16:13

Revin si mai adaug, ca dupa toate aparentele, cei care au construit spitalele care se inchid acum, au facut acest lucru fara sa judece nimic, adica erau dusi cu pluta si din aceasta cauza marii specialisti, analisti si ganditori de astazi, au hotarat sa indrepte aceasta gresala istorica si sa disfinteze aceste spitale. Sa ne traiasca! Cum ,in mod sigur, azilele de batrani nu se vor infinta, decat in mica masura ( apropo, spitale s-au inchis, s-a deschis vreun azil?), urmeaza marea batalie a rechinilor chilipirgii care se vor repezi pe constructiile decedatelor spitale. Am o propunere pentru guvernanti : in locul cadrelor medicale aruncate in strada, sa se aduca vraci , samani, etc. din tari africane si din America Centrala sa ne scape de boli prin rugaciuni, descantece si vraji , doar mergem cu viteza maxima spre lumea a-lll-a , daca nu cumva am si ajuns .

pensionar 10-04-2011 - 18:50

Nu sunt cuvinte in vocabularul romanesc,care sa exprime intregul meu dezacord cu gestul iresponsabil,de care a dat dovada guvernul.
Un contabil minstru si un avocat……???ce stiu ei inafara de cifre si,respectiv,articole de lege?NIMIC..poate nici pe astea nu le stiu ca lumea.

Ciu Huhu 10-04-2011 - 22:51

Jos Cseke Atila huuuuuuuuoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult