Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri PDL face derogări de la vechime? Pentru cine crezi?

PDL face derogări de la vechime? Pentru cine crezi?

scris de D.P.
2 afisari

Emil Boc, preşedintele demisionar al PDL, a anunţat duminică la finalul Colegiului Director Naţional, că a fost aprobată derogarea de vechime pentru cei care vor să candideze la funcţiile de conducere din partid, inclusiv pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

PDL - CANDIDATI EUROPARLAMENTARE - LANSARE

PDL face derogări de la vechime? Pentru cine crezi?

”Azi s-a aprobat derogarea de vechime pentru cei care vor să candideze la funcţiile de conducere în PDL, inclusiv pentru cea de preşedinte”, a adăugat Boc. Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului Democrat Liberal va avea loc marţi, la ora 11,00, la Palatul Parlamentului, a anunţat preşedintele demisionar al formaţiunii Emil Boc.
Propunerea care va fi înaintată CNC va fi aceea de organizare a unei Convenţii extraordinare a PDL pe 30 iunie, la care să fie aleasă noua structură de conducere şi preşedintele formaţiunii, după cum a hotărât duminică Colegiul Director Naţional al partidului.

1 comentariu

urbos 17-06-2012 - 20:56

Nu face pentru nimeni, e doar ce si-ar dori una dintre aripi, sa bage un animal incompetent ca MRU in partid. N-ar fi rau, caci l-ar distruge rapid, dar aripa asta nu va castiga. PDL ori se va rupe si va supravietui aripa veche daca revine la vechiul PD, ori dispare de tot.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult