Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Preşedintele Bilderberg în România. De ce s-a întâlnit vicontele Etienne Davignon cu Traian Basescu

Preşedintele Bilderberg în România. De ce s-a întâlnit vicontele Etienne Davignon cu Traian Basescu

scris de D.S.S.
76 afisari

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg, a venit în România. El va susţine joi un discurs la BNR cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma si va avea o intalnire si cu presedintele Traian Basescu.

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg

Vicontele Etienne Davignon, şeful Grupului Bilderberg, a aterizat miercuri după-amiază la Bucureşti, pentru a susţine un discurs în cadrul conferinţei “Europa, încotro?”, cu ocazia celebrarii a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma. Etienne Davignon a venit în România la invitaţia guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Pe lângă vicontele Davignon, la conferinţă va mai participa şi Ugo Bardi, profesor la Universitatea din Florenţa şi membru marcant al Clubului de la Roma.

Se spune că atunci când membrii Bilderberg ajung la consens în privinţa unei acţiuni, aceasta este îndeplinită prin angrenarea instrumentelor de care dispun multinanţionalele, băncile sau structurile politice ai căror exponenţi fac parte din Club. De pildă, Vicontele Davignon susţine că grupul Bilderberg a ajutat la crearea monedei euro, a cărei soartă este pusă în discuţie de criza actuală. De asemenea, se consideră că această comunitate extrem de elitistă nu este străină de ascensiunea bruscă a unor lideri politici din ţări occidentale.

Oaspetele lui Isărescu este un politician belgian de origine maghiară, fost vicepreşedinte al Comisiei Europene, şi a făcut parte din structurile de conducere ale mai multor companii mari din Belgia.

Traian Basescu si vicontele Etienne Davignon (foto presidency.ro)

Mugur Isărescu s-a mai întâlnit cu actualul preşedinte al Grupului Bilderberg la Bucureşti, Înainte de 1989, din Clubul de la Roma a făcut parte Mircea Maliţa, fost ministru al Învăţământului, iar după 1990, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a fost şi el inclus pe lista membrilor Clubului de la Roma, precum şi în clubul Bilderberg. El se declară oficial doar membru al Comisiei Trilaterale şi al Clubului de la Roma – două organizaţii cu profil similar, dar de o anvergură relativ mai mică şi mai puţin implicate în speculaţiile privind caracterul ocult al discuţiilor care au loc între membri.  Secretarul General al Clubului din România este Liviu Tudor, unul dintre cei mai importanţi proprietari şi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti.

Istoria Grupului Bilderberg începe după cel de-al Doilea Război Mondial. Prima reuniune oficială a avut loc în 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek. Numele grupului a fost dat după locul în care s-a organizat întâlnirea, hotelul Bilderberg, al cărui proprietar era Prințul Bernhard, tatăl fostei Regine a Olandei.

Printre membrii organizaţiei, considerate a fi semiocultă, se numără lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri, bancheri şi academicieni. Grupul Bilderberg are o agendă globalistă şi susţine că noţiunea de suveranitate naţională este depăşită.

„Este un grup format din oameni foarte puternici care împart aceeaşi ideologie, cea a banilor şi cea a unei societăţi pe bani la nivel mondial. Sunt elite din America de Nord şi Europa care vor să controleze necesităţile vieţii pe Planetă”, explică Daniel Estulin, jurnalist de investigaţie.

Din cauza caracterului secret al întâlnirilor şi al refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Astfel, organizaţia Bilderberg a fost suspectat că pe agenda întâlnirii din 2010 s-ar fi aflat un potențial atac asupra Iranului și viitorul colaps al euro. După colapsul monedei unice, soluția salvatoare pentru ieșirea din criză ar fi impulsionarea apariției unei monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală. Aceasta s-ar traduce prin încercarea de a face din FMI un fel de Trezorerie mondială, sub egida ONU.

Din Grupul Bilderberg fac parte aproximativ 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, care se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în 50 de state din Europa și America.

De ce credeti ca se va intalni Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg cu presedintele Traian Basescu ?

91 comentarii

UnUL 16-10-2013 - 19:56

Supoziția fiului de cățea Bubos e la fel de i d i o a t ă și de ticăloasă ca cel ce o debitează.

urbos 16-10-2013 - 20:15

Totusi au existat filmari cand a crapat scarba de ma-sa lu Basescu, toata lumea a vazut cateaua aia infecta. Sa arda-n iad toti basistii si sa-si vada copiii morti.

UnUL 16-10-2013 - 22:21

Cel care blestemă merită să i se întâmple lui ceea ce le dorește el altora. Sper ca așa să și fie..

tomi 16-10-2013 - 22:31

urbos
16-10-2013 at 20:15

Totusi au existat filmari cand a crapat scarba de ma-sa lu Basescu, toata lumea a vazut cateaua aia infecta. Sa arda-n iad toti basistii si sa-si vada copiii morti
========================
CE-I BUBOSULE AI TRECUT IN FAZA FINALA? VAD CA ESTI PALID SI TREMURI. FEREASCA SFINTUL SA PATESTI CEVA TATAIE, TU’TI CRUCEA MA-TII DE IMBECIL TU TREBUIE SA CRAPI DE MIINILE MELE.

urbos 16-10-2013 - 22:39

Nu injura de cruce ji dane, ca te cearta „catolicu” Unu, injura de mizeria aia de stea a lu David, caca-m-as pe ea.

jan dinu 16-10-2013 - 22:59

Tomi ,sper sa-ti iasa din vocabularul tau
civilizat – >> TU-TII CRUCEA MA-TII << spre a nu avea
soarta – bubosului – ca echivalentza justificatoare !
Noi romanii (shi eu in special ) aici l-am blamat
pe acesta ca fiind un dezaxat …dar la tine nu shade-a bine
de-a te intrece cu acesta la injurat !!
JD-USA

tomi 17-10-2013 - 09:28

Jane ai dreptate, dar intelege si tu, lui urbos ii place mult aceasta alintare. Zi-mi tu alta ce sa i se potriveasca si-ti promit c-o voi utiliza ca inlocuitor la cea care nu-ti convine. Dar zi tu Jane, urbos nu cunoaste un limbaj decent cauta si tu ceva piparat.

jan dinu 17-10-2013 - 09:58

Bun gasit Tomi ,cu putin timp in urma am
ajuns acasa de la o shedintza (obsteasca ) shi am intrat aici unde ne mai intilnim asha
in „trupa cea voioasa ” Individul participa
de cam 11 ani la – Ziua clasica shi Ziua actuala )
shi are un palmares – sector – sobru – urbos.
in afara de altele care le mai are nedescoperite .
Limbajul lui este aproape la fel cu cel
de-a lungul timpului . EL nu are nici-un
sentiment de apartenentza in tot ce a scris
care sa -i atribui fixarea la o politica – religie shi nationalitate ,dar apreciez ca are o
afiliere – araba ori transnistrana impamintanit
in Romania cu tot felul de activitati dubioase .
Stiutor de limba romana cu mult timp liber
probabil prin serviciul care-i ofera aceasta – nonstop – cu paranoia cronica dar mai ales
provocarile lui speciale impotriva evreilor ar
fi shi ca EL lucreaza pentru arabi in afaceri
etc . Am incercat sa-l domolesc cu ani in urma dar am constatat ca este inutil ,deraierea lui pshihica este evidenta shi
NU cred ca trebuie sa i-o intretinem prin
replici care de-abia asteapta ,crescindu-i
apetitul injuraturilor catre oricine . NU m-am resemnat shi uneori ai trag un perdaf dar
ce-a mai buna metoda este ignorarea asha cum majortatea romanilor o fac .
EL a reusit „scotind prin vulgaritate” oameni care se putea sta de vorba la un nivel elevat
– civilizat shi cu substanta intelectuala certa !
Chiar shi unii evrei cu care am legat amicitii
au parasit ringul datorita permisivitatii acceptarii obscenelor unora ca acesta .
Cordial – o buna zi de lucru !
JD-USA

jan dinu 17-10-2013 - 10:04

– corectare –
am folosit un cuvint >> dar apreciez <<
care a fost doar o – constatare – shi NU
afirmare aprobativa …
JD-USA

tomi 17-10-2013 - 10:11

Jane multumesc pentru raspuns, sa sti numai de bine si sanatate, esti un om bun si civilizat. In ceea ce priveste elemente de genul urbos eu sint un pic mai decis de a pune mina pe ei, sint convins ca o „intilnire” de aproape poate fi decisiva pentru schimbarea lor.

Antibasistul 17-10-2013 - 15:36

ALLAH AKBAR!!!

tomi 19-10-2013 - 01:33

ALLAH A KAKAT IN BAR!!!

UnUL 16-10-2013 - 23:22

Vezi, Buboșel, problema e că acest neam român „preacreștin” înjură cu voluptate de cruce, sfinți, Dumnezei, etc. E aici un mare paradox.

urbos 16-10-2013 - 23:27

Usturoila, credeam ca vrei sa-l certi pe frati-tu intru ji danime, ca sa pari crestin, nu de alta.
In alta ordine de idei, crestinii injura de crucea lor, d-asta va si spun sa injurati de scarbosenia voastra de stea, nu de crucea altora.

UnUL 16-10-2013 - 23:32

B o ul e n e, repetă cat vrei prostia asta până faci scurtă la mână; eu tot român rămân. Trebuie neaparat să urmezi un tratament de urgență, căci Alzheimerul tău evoluează galopant. Revin pentru a mia oară : sunt român 100% și limba mea este româna (asta chiar dacă mai vorbesc fluent încă vreo 3 limbi, lucru greu de înțeles pentru unul ca tine, care nu vorbește decât propria sa limbă, și aceea cu greșeli și dispunând pentru asta de un vocabular de maximum 500 de cuvinte, dintre care jumătate sunt înjurături!) Sunt greco-catolic, dar i m b e c i l i i antisemiți tot nu pricep (nu au „instrumentul muncii” pentru așa ceva!). Nu că ar avea vreo importanță dacă aș fi evreu – și, evident, nu aș avea de ce să ma rușinez să o recunosc. Îi admir pe evrei pentru inteligenta lui (rar gasesti evreu p r o s t!), pentru tenacitatea cu care au infruntat vicisitudinile istoriei si prejudecatile unor i m b e c i l i, pentru curajul de a infrunta puhoiul islamist si pentru solidaritatea lor. Noi romanii, la care prostia a devenit regula si inteliganta si bunul simt – exceptia, care ne mancam si ne sabotam intre noi, oriunde in lume, avem ce invata de la ei. Jos palaria in fata poporului evreu!
P.S. Usturoiat? Nu cred; stiu ca usturoiul e foarte sănătos, dar nu îmi place. Oricum, dacă eu nu miros, cu certitudine, a usturoi, tu, evident, miroși a t â m p e n i e.

UnUL 16-10-2013 - 23:33

P.S.Am dat a15-a oară copy-paste, pentru că nu merită să mă obosesc să îți mai explic o dată, cu alte cuvinte, când tu, oricum, ești prea t â m p i t ca să pricepi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-10-2013 - 22:20

Este un hiatus sa porti un simulacru de dialog cu un vierme, dupa ce castigi un premiu in fata unui alt ca cartarescu , autorul Levantului, unica …carte citita de PREFERAT !

ValVerde 16-10-2013 - 20:19

Ati belit bilibarezu’
A venit cu ruleta sa masoare ce a mai ramas din Romania, ca s-o vinda Israelului.
Am auzit ca evreii nu o vor pentru ei, ci ca sa aiba unde sa-i deporteze pe palestinieni.
Limba araba este o limba foarte melodioasa. Asa mi-a zis Huhu. O sa va placa.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-10-2013 - 20:26

miercuri, 16 octombrie 2013

Joienel şi…

Frământările lui Joienel
Privind cu tristeţe la cei din tablou
-o viţică mândră, alături de-un bou –
(aţi ghicit, desigur, scumpii lui părinţi),
îşi luă viţelul inima în dinţi
şi-i puse Joianei, scurt, o întrebare,
de era să cadă, biata, din picioare:
– Mămiţică scumpă, când erai tu fată,
stăteai, ca şi mine, fără niciun tată?
– Joienele, dragă, tu ce vrei să zici
folosind în frază negativul… nici?
Asta e părerea-ţi despre mine, mamă,
crezi că sunt o vacă din aia… bigamă?
– Iartă-mi exprimarea, n-am vrut să te supăr,
am greşit, mămucă, doar pentru că sufăr,
nu-ţi face probleme, că n-am vreo nevroză,
dar eu pe tăticu îş ştiu doar din poză!
M-ai adus pe lume în acest saivan,
când el te lăsase, aproape de-un an,
mergând să muncească în nu ştiu ce ţară,
s-avem în corlată hrana necesară.
Vreau să ştiu, mămucă, aşadar cutez
să-ntreb înc-o dată, deci reformulez:
Când erai tu fată, boii ăi bătrâni
plecau să ajungă slugă la stăpâni,
departe de ţară, departe de casă?
Asta e problema care mă apasă!
– Nu plecau, scumpete, că n-aveau motiv,
se găsea de muncă şi la colectiv,
şi pe şantiere, şi în combinate,
aveam masă verde, aveam concentrate
şi un grajd ca ăsta îl luam în rate…
– Astea sunt din basme sau de-adevărate?
Nu cumva, mămucă, tu îţi râzi de mine,
spunând c-aveam fabrici, că aveam uzine,
că aveam o flotă cum nu s-au văzut,
dac-aveam atâtea, unde-au dispărut,
că în anii ăştia nu a fost război?
– Le-au distrus pe toate, mamă, nişte BOI!

ValVerde 16-10-2013 - 20:42

” – Nu plecau, scumpete, că n-aveau motiv,
se găsea de muncă şi la colectiv,
şi pe şantiere, şi în combinate,
aveam masă verde, aveam concentrate
şi un grajd ca ăsta îl luam în rate…”

===

Ba tigane faci propaganda comunista ?

Nu pleaca nimeni pe atunci, ca n-aveau de ce..nu e asa bai amaritule ??? Si te mai ratoiesti la Bula !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-10-2013 - 20:49

miercuri, 16 octombrie 2013

Joienel şi… autostrada

După ce purceii l-au bătut la poarcă,
a pornit viţelul spre casă, ud leoarcă,
dând să intre-n staul, pe poarta cea mare,
văzu că Joiana merge-n trei picioare.
– Ce-ai păţit, mămucă, de mergi aşa şchioapă?
– Azi noapte, copile, am dat într-o groapă
ce-au săpat-o porcii la noi în ogradă.
– Dar aia nu-i groapă, e… autostradă!
– Joienele, mamă, ori te-ai bolânzit?
O aşa prostie, n-am m-ai auzit!
Eu am dat în groapă, de-am venit grămadă,
şi tu o ţii langa că-i… autostradă!
– Aş fi vrut, mămucă, să-ţi fac o surpriză,
dar te-a-mpins păcatul să mergi pe ampriză,
peste-o zi sau două îi gata lucrarea
şi-i facem, la termen, şi inaugurarea,
urcat pe grămada aia de balast,
premierul nostru va ţine toast,
mulţumind din suflet godacilor harnici
şi, cu forfecuţa, va tăia trei panglici.
– Dar de ce trei panglici şi nu una doar?
– Pentru că şi ăsta-i… mare panglicar.

Pribeagul 16-10-2013 - 21:21

🙂

Ce te burzuluiesti ca un… vilvoi?

Chiar este greu de inteles ca:

„Le-au distrus pe toate, mamă, nişte BOI!”

UnUL 16-10-2013 - 20:35

ValVerde, e foarte nostim, dar vezi că Huhu și al lui nu vor pricepe gluma (nu au „instrumentul” necesar pentru a gusta umorul!) și vor crede că vorbești serios. Și atunci să te ții!

ValVerde 16-10-2013 - 20:38

O sa se umfle un pic si o sa-i iasa fum pe urechi.
Nimic care sa nu se poata vindeca cu o pereche de palme.

Pribeagul 19-10-2013 - 19:27

Se pare ca inca n-ai aflat. A venit sa-si ia tainul. 🙂

Ionel 16-10-2013 - 20:30

Vor sa introduca Ucraina in UE si dupa care sa ne dezintegreze pe regiuni .

UnUL 16-10-2013 - 20:33

Ionele, nu abera, în UE nu se poate modifica nicio frontieră.

ValVerde 16-10-2013 - 20:36

Nu-l aburi !
Omul e vigilent.
Membru aspirant la Ceata lui Vilvoi.

Ionel 16-10-2013 - 22:23

Cine se arde sufla si in iaurt dar romanul se arde si a doua oara cu placere. La fel promitea si Uniunea Sovietica inainte de planul Valev si nu mai vorbesc de partea cenzurata. Daca Ucraina intra in UE noi devenim un simplu stat din interior in anarhie si faliment cu toate ca e imposibil ca Putin sa renunte la 15 milioane de rusi si la peninsula Crimeea.

nimeni 16-10-2013 - 20:57

uitati-va la fata lui! un mosulica simpatic, cu dragoste de nepoti, oricine si l-ar dori aproape! un spirit nobil, component al unor organizatii complet umanitare.

Antibasistul 17-10-2013 - 15:41

Glumesti!

pathfinder 17-10-2013 - 15:42

Te-ai prins!

Traian Ioan 16-10-2013 - 21:19

Mă pregăteam să comentez când am observat că a dispărut comentariul „înţeleptului” urbos dar a apărut UnUL cu un „comentariu” similar cu cel dispărut. Păi şi Ziuaveche.ro este tutelată – ca toate celelalte saituri ale înţelepţilor, Ion Coja, Pavel Coruţ, Napoleon Săvescu şi alţii – de oameni care se cred înţelepţi, aleşi de dumnezeu să conducă lumea.
Îmi pare rău „superiorilor” că, în aceste condiţii, nu pot veni să vă spun ce ştiu, chiar dacă nu am pretenţia prostească de a mă crede, pretenţie pe care o aveţi toţi, dar absolut toţi oamenii; de la cei primitivi, Moise, Isus Cristos şi Mahomed până la aceştia moderni din clubul de la Roma sau din cel de la Bilderberg.
Cine-i interesat să afle ce ştiu mă poate găsi foarte uşor folosind sistemul modern de comunicare prin care nu ne facem auziţi, aşa cum s-a făcut auzit cel care s-a crezut Mesia, Isus Cristos.
Nu uitaţi că toate guvernele sunt constituite din patrioţi şi trădători.

urbos 16-10-2013 - 22:07

Pe Moise ala poti sa-l arunci la gunoi, nu merita pomenit. Personajul asta infect de altfel, nici n-a existat.

UnUL 16-10-2013 - 22:19

Mă tem că tu ești cel care nu există. Cel puțin pentru oamenii normali și de bun simț.

Ionel 16-10-2013 - 22:26

A existat si era dac pentru ca relatiile comerciale erau strinse dupa Herodot. Daca te uiti pe reprezentari ai sa vezi o caciula daca si un toiag carpatin.

tomi 16-10-2013 - 22:26

==De ce credeti ca se va intalni Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg cu presedintele Traian Basescu ?==
=================
Pai ce sa zicem? probabil se stabileste cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei. Desigur ca acest Club de la Roma sesizind multe fraude, indisciplina financiara, furturi, aparitia unor elemente ostile ca neofascisti si legionari sub forma de cioante si zdrente dar care totusi sint un gunoi ce trebuieste eliminat si extirpat eu cred ca se va lua decizia alegerii unui presedinte de origine evreiasca ca domnul Ungureanu, ce va fi loial tarii si decis sa aplice o conduita morala a conducerii de stat. Spre a repune tara pe un fagas stabil economic si salvarea credibilitatii guvernamentale este neaparat necesar un om cu origini evreiesti, capabil sa realizeze tendintele finantelor mondiale.

Ionel 16-10-2013 - 22:30

MRU se suspenda singur si acum se crede legionar. E un blat intre evrei si legionari. Pe fata se injura si dupa aia fac afaceri impreuna ca Becali.

UnUL 16-10-2013 - 22:31

Ionele, iar aberezi?

Antibasistul 17-10-2013 - 15:56

Dobitoc basist UnUL, Tomi, deasupra, confirma adevarul ca MRU e jiidan!

UnUL 17-10-2013 - 17:05

dobitoc băsist – copy-paste nr. 132
P.S. Nu confirmă nimeni. A preluat doar i d i o ț e n i a voastră, la mișto. dar ești prea i d i o t să pricepi.

UnUL 16-10-2013 - 22:30

Domnule Tomi, regret să te contrazic. Așa cum știi, am o simpatie deosebită față de evrei, pe care îi admir pentru inteligenta lui (rar gasesti evreu p r o s t!), pentru tenacitatea cu care au infruntat vicisitudinile istoriei si prejudecatile unor i m b e c i l i, pentru curajul de a infrunta puhoiul islamist si pentru solidaritatea lor. Dar l-am auzit eu cu urechile mele pe dl. Ungureanu afirmând că NU ESTE EVREU.

Ionel 16-10-2013 - 22:34

Atunci sa dovedeasca la ginecolog impreuna cu legionarii ca banuiesc ca are multe cartite printre ei.

tomi 16-10-2013 - 22:36

Nu conteaza, pentru a-l scuti pe urbos de clipe grele si suferinti inutile vom cauta altul, important este sa fie evreu, singura dorinta a lui urbos, nu poate concepe alt sef de stat decit un evreu, pai hai sa-i respectam dorinta.

Antibasistul 17-10-2013 - 15:57

UnUL, tu esti un evreu prost!

UnUL 17-10-2013 - 17:06

2 greșeli esențiale în 6 cuvinte ; nu sunt nici evreu nici p r o s t, Bășinel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2013 - 17:10

CONFIRM !

Intradevar dpdv a prostrarilor ,

Nu este NICI prost , nici EVREU !

Este doar TAMPITzell !

UnUL 17-10-2013 - 17:20

Parpanghelaș, văd că nu te poți abține. Pentru moment, mă voi abține eu să îți trag una peste botic… dar nu știu până când.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2013 - 17:29

Nu te abtzine, Tzaganu rezista!
In special de la ….apropiatzi !

TERMINA cu bahsiSmele !

Si tu sti , ca nu deti argumente , care sa reziste,
Iar , Mandea a fost retzinut cu tine UBBe bistu preferat !

UnUL 17-10-2013 - 17:33

Nu, stimate domn: am stabilit un „modus vivendi”, mi-am propus ca în cazul tău să nu recurg la înjurături, insulte și mârlănii decât dacă sunt călcat rău de tot pe bătături. Nu știu de ce (sau știu, dar nu spun!) nu te pot pune în aceeași categorie cu Buboșel, Bășinel, Degețel, Salaud, Mircea și Tache, care nu merită altceva decât picioare în dos.

ciao 16-10-2013 - 22:57

Un francmason ce facea parte din grupul Bilderberg a vrut sa-si despovareze sufletul si s-a destainuit unui pastor american in ultimele sale clipe de viata, potrivit antena3.ro.
El i-a spus acestuia cateva din evenimentele pe care intreaga planeta la va infrunta.
Inainte ca planeta sa fie condusa de gruparea satanica intitulata „Noua Ordine Mondiala” vom fi condusi de catre chinezi.
Insa rasa galbena nu este decat o marioneta in mainile Iluminatilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-si duce la indeplinire planurile.

In cateva puncte va vom prezenta sinteza discutiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul inceperii unui nou conflict militar de proportii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. In aceasta lupta vor intra mai multe tari ale globului si in felul acesta noua conflagratie mondiala se va generaliza facand milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pamant. Totodata, la scurt timp dupa aceea, si celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminatii” si Francmasoneria mondiala vor introduce o noua Moneda Unica globala. Aceasta noua Moneda Unica globala va aparea la scurt timp dupa ce atat dolarul american, cat si moneda euro vor cadea. Lumea asa cum o stim acum va fi complet diferita pana la sfarsitul anului. „Sa urmariti sa cumparati aur sau argint, deoarece pretul acestor metale rare va atinge in curand preturi astronomice, asa cum nu au existat niciodata pana in prezent!”, a spus masonul.

„In cel mai scurt timp, chinezii si China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docila prin care se va urmari intronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atat liderii, cat si populatia Americii vor fi redusi la un statut inferior, care poate fi asemanat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul si argintul vor fi si vor ramane singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra intr-o stare de depresiune economica si atunci vom deveni cu totii foarte saraci, in cel mult doi ani de acum incolo. Fie ca vrem, fie ca nu vrem, multi dintre noi vom fi obligati sa imbratisam modul taranesc de viata, pentru ca nu vom mai putea sa locuim la oras, datorita saraciei in care ne vom afla.

4. In urmatoarele cateva luni petrolul va atinge cotatia de 200 de dolari pe baril.

5. Daca aveti ipoteca, achitati-o acum sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral suma pentru o alta locuinta, chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o garsoniera. Asigurati-va inca de pe acum ca locuinta voastra, chiar umila, este achitata integral, caci in curand milioane de oameni isi vor pierde casele.

6. Actualmente China detine 90% din toate mineralele rare ale pamantului si utilizeaza felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Putini stiu ca la ora actuala China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevarat. La ora actuala SUA se afla la mila Chinei!

7. Elitele asa-zisilor „iluminati” alcatuiesc guvernul negru din umbra. Impreuna cu globalistii, ele doresc sa declanseze o criza de mari proportii in Orientul Mijlociu in urmatoarele cateva luni.

Banca Goldman Sachs impreuna cu City Bank si FMI se focalizeaza deja asupra Iranului. Aceste banci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu inainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de catre elita asa-zisilor „iluminati” sa atace.

Trebuie, de asemenea, sa fiti constienti de faptul ca SUA si Europa au vandut de curand computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitura marsava in mod abil premeditata.

8. O declaratie naucitoare: „De curand, „iluminatii” au decis ca trebuie sa ne descotorosim cat mai repede de Dumnezeu si de tot ceea ce se manifesta prin El pe aceasta planeta, pentru a introna neintarziat Noua Ordine Mondiala”.

Acest magnat a spus ca „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) inseamna, inainte de toate, perversitate multipla si totala care trebuie sa fie acceptata ca un mod normal de viata de catre toti locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia si sexul animalic, abject si lipsit de afectivitate sau iubire trebuie sa predomine in cel mai scurt timp pe aceasta planeta. Pentru aceasta, „iluminatii” au decis ca mai intai trebuie sa implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmarind sa ii nauceasca pe oameni si sa ii faca sa nu ii mai intereseze iubirea, care trebuie, in viziunea lor satanica, sa fie inlocuita doar cu sexul. Ei se gandesc sa actioneze in modul acesta abject si pervers deoarece si-au dat seama ca nu il pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede in Dumnezeu si care respecta in continuare valorile spirituale si morale”.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminatii” fac presiuni pentru a institui o asa-zisa religie unica a lumii (One World Religion) si pentru aceasta creeaza organizatii fantoma cum ar fi Consiliul National al Bisericilor, care este finantat din umbra chiar de catre aceste organizatii satanice masonice, cum ar fi fundatiile evreilor Rockfeller, Carnegie si Ford.

Europeanuul 17-10-2013 - 10:46

Mda, cumparati aur si argint (aurul se afla in cadere libera;) Moderatorii de la Antene dezinformeaza, trustul magnificului Voiculescu a trecut si el pe lista de plata a companiei RMGC (l-au prins… de c.oa.ie)

Fondatorii Clubului of Rome promoveaza strategia dezvoltarii durabile – o strategie conceputa in viziunea reconcilierii dintre economie si mediul inconjurator, pe o noua cale de dezvoltare care sa sustina progresul uman, nu numai in cateva locuri si pentru cativa ani, ci si pentru copii nostri (penru un viitor mai indelungat) pe intreaga planeta.

http://www.clubofrome.org

ttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QBYLrgTt8SE

ttp://www.youtube.com/watch?v=fvgG-pxlobk

ttp://www.youtube.com/watch?v=Eyb4Uw0Nm_s

ValVerde 17-10-2013 - 15:22

Maaaamaaa!… cit material pentru Vilvoi !!….
(Bai Neacsule, sigur nu ai invatat si tu trei cuvinte italienesti si te dai politicos, ca salut? Adica asa…un boul Salut mai italizat…ciao…ehe…cum se cunoaste omul citit)

UnUL 17-10-2013 - 17:07

Cumplită boală scenarita asta. Și incurabilă.

tomi 20-10-2013 - 21:16

@ciao, vreau pentru clarificarea diagnosticului tau sa-mi spui, dar sincer, la cit timp dupa ce ai primit socurile electrice ai debitat cele 9 legi universale?

Antibasistul 20-10-2013 - 21:30

Tomi iscarioteanuleTU INTREBI, TU CARE ZILNIC PRIMESTI SOCURI ECTRICE!!!

tomi 20-10-2013 - 21:34

Pai eu stiam ca tu primesti!

Traian Ioan 17-10-2013 - 00:17

Cu toate că, comentariul meu a aşteptat avizul unui înţelept al saitului
În final a apărut.
Noi, toţi oamenii suntem proşti! Ai înţeles d-le urbos? Te-ai gândit, ce ar însemna să-i arăt fiecărui om prostia credinţei lui?
Din cauza mulţimii proştilor, suntem peste 7 miliarde, nu mi-ar ajunge nici cinci sau chiar mai multe vieţi. De aceea este bine domnule ca fiecare să scrie numai ce ştie fără pretenţia de a fi crezut ba din contră să ceară fiecare să fie judecat, căci numai prin judecată putem ajunge la Adevăr.
Cum poţi să spui că Moise nu a existat?
Moise a existat cu certitudine dar nu se ştie dacă a fost evreu sau egiptean. Doica lui Moise a fost o evreică; cine a fost mama lui nu se ştie. Toată povestea din Exod este scrisă de Moise, este o poveste auzită de la doica lui care l-a crescut.
Nu uitaţi! Evreicele sunt cele mai mincinoase femei, amintiţi-vă de Eva, iar bărbaţii evrei sunt nişte imbecilii care se cred superiori, se cred aleşii idolului lor, Iehova, inventat de rasistul criminal Moise.
Evreii imbecili împrăştiaţi, în număr mare, în toate guvernele din lume nu sunt simpli imbecili ci sunt şi laşi!
Fiţi foarte atenţi! Eu nu am nevoie de aprecieri, aplauze sau huiduieli, eu am nevoie să fiu judecat, pentru a şti ce am înţeles bine şi ce am înţeles greşit în discuţiile pe care le am în fiecare seară, noapte şi zi cu Sântio, Creatorul Pământului şi a tot ce există sub soare.
Ştiu că vă îndoiţi de sănătatea mea mintală, dar staţi liniştiţi şi voi şi evreii imbecili că doctorul meu Robert M. Rose din Beverlly Hills a confirmat sănătatea mea mintală el fiind un evreu care se crede înţelept. Dar şi el este la fel de laş ca toţi evreii imbecili; nici unul nu vrea să mă judece.

jan dinu 17-10-2013 - 00:35

EL ,Urbos , probabil a fost influientzat ca atheist
de romanul lui — LEON URSIS — Exodul — atita pricepe din
intreaga documentaristica biliblica .
Prin postarea care-o aduci aici ,…poti fi colaboratorul lui
in orice clinica specializata din lumea civilizata daca nu
poate este doar o „farsa contorsionata „… in :bodega exprimata !…
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2013 - 02:47

Janne-moo , ti-ai gasit pe kkt-ul din Pogoanele sa citeasca EXODUL de Leon Ursis ,
Bakterul de pe str. UNIRI 793 , swe kamumfleaza in pivnitza, si deaqa nu ajunge Ceausu De Menthu , trage sacosa pe capul cainelui de Companie,
Si da-i . si phutte , rage animalu de-l cunoaste tot satuu , ca-i
De a l’u Ca ca RAU !

urbos 17-10-2013 - 01:02

Tovarasu ala pe nume Moise e un personaj inventat, ca si toata asa zisa istorie a evreilor. Biblia, NU E CARTE DE ISTORIE.
Istoria reala se bazeaza pe izvoare, scrieri care sa ateste evenimente, din mai multe surse, confirmate de descoperiri arheologice etc, in nici un caz pe o carte unde cica vorbeste un zeu, caci ce au evreii, nici Dumnezeu nu e.

tomi 17-10-2013 - 09:51

Auzi loaza, nu crezi ca ai vorbit destul pentru astazi? Hai purcelus mars la camara, ia-ti pilulele si treci la nani. Se pare ca nu ai dormit bine in noaptea asta, ce-i tataie nervii tai incep sa cedeze?

tomi 17-10-2013 - 09:46

Apoi Traianutz-Traian Ioan ,nu da bunul Dumnezeu sa ma cunosti ca ar fi pentru tine o revelatie, ai avea ocazia unica si ultima in viata ta blestemata de jigodie chinuita sa-ti schimbi parerea despre lasitatea evreilor. Auzi ba loaza, uite iti platesc eu biletul de avion din „Beverlly Hills ” la Tel Aviv, te astept cu masina pe aeroport si te plimb prin tara o saptamina, uite asa un mic cadou din partea mea. Iti promit ca pe aroport vei fi bine pazit, flacaul meu cel mare este seful untatii de Security de pe Ben Gurion International Airport. Uite Traienutz, ai si tu ocazia odata in viata sa calatoresti cu avionul ca precis din ajutorul de somaj si toate asigurarile sociale ale saracilor nu ai fi pupat asa o excursie. Ma ce revelatie pentru tine bestie degenerata sa-ti schimbi parerea despre evrei la fata locului. Asa conopida, considara-te invitatul meu. De intors la „Beverlly Hills” nu-ti fa probleme, ma ocup personal de cosciug si expediere prin fedex.

Traian Ioan 17-10-2013 - 17:02

[b] Dacă ai fi mai puţin prost decât restul oamenilor ne evrei ai avea cu ce să judeci[/b][/url]

Nu am nevoie să te cunosc, pe tine, mai mult decât te faci cunoscut prin ce scrii. Vă cunosc foarte bine, pe toţi evreii care vă credeţi superiori. Dovadă că vă cunosc bine este chiar lipsa judecăţii voastre în toate acţiunile pe care le întreprindeţi, nu numai împotriva celor ştiute de mine.
Vă credeţi superiori dar sunteţi atât de proşti încât nu realizaţi cauza credinţei voastre.
[b]Cauza credinţei, indiferent de credinţă, este prostia, este neştiinţa![/b] Numai cine cunoaşte cauza eşecului, a greşelii, poate îndrepta ceva din greşală, dar urme rămân.
Oamenii, oameni, nu vorbesc despre credinţele proprii, ca fiind adevăruri cerându-le semenilor să-i creadă, cum faceţi voi, încă de pe vremea patriarhului vostru hoţ, escroc, Iacov. Vă făliţi cu viclenia regelui vostru antic, David.
Voi, evreii aţi greşit crezându-vă poporul sfânt al idolului vostru de căcat, Iehova. Sunteţi laşi!
Sunteţi laşi pentru că vă chem la judecată iar voi nu veniţi, vreţi să mă omorâţi din cauza incapacităţii voastre de a vă apăra adevărul crezut de voi.
Ce este greşit în tot ce-ţi scriu că ştiu? Eşti capabil? Judecă-mă!
Nu mă ameninţa prostovane, că nu mă sperii!
Prin amenţări, de tot felul, se impune o credinţă ca fiind adevăr. Aşa se formează o biserică (religie), un partid, o gaşcă care să conducă poporul, prostimea.

tomi 17-10-2013 - 21:22

ba loaza, treienutz , vad ca te si bilbii, credeai ca daca postezi doar odata nu voi intelege cit esti de timpit? Ia mai dute-n pi7da ma-tii bestie paranoica.Eroule, te scuip in fata si te faci ca ploua, kakam-asi pe curajul tau, vierme.

Traian Ioan 17-10-2013 - 17:27

[b] Dacă ai fi mai puţin prost decât restul oamenilor ne evrei ai avea cu ce să judeci[/b]

Nu am nevoie să te cunosc, pe tine, mai mult decât te faci cunoscut prin ce scrii. Vă cunosc foarte bine, pe toţi evreii care vă credeţi superiori. Dovadă că vă cunosc bine este chiar lipsa judecăţii voastre în toate acţiunile pe care le întreprindeţi, nu numai împotriva celor ştiute de mine.
Vă credeţi superiori dar sunteţi atât de proşti încât nu realizaţi cauza credinţei voastre.
[b]Cauza credinţei, indiferent de credinţă, este prostia, este neştiinţa![/b] Numai cine cunoaşte cauza eşecului, a greşelii, poate îndrepta ceva din greşală, dar urme rămân.
Oamenii, oameni, nu vorbesc despre credinţele proprii, ca fiind adevăruri cerându-le semenilor să-i creadă, cum faceţi voi, încă de pe vremea patriarhului vostru hoţ, escroc, Iacov. Vă făliţi cu viclenia regelui vostru antic, David.
Voi, evreii aţi greşit crezându-vă poporul sfânt al idolului vostru, Iehova. Sunteţi laşi!
Sunteţi laşi pentru că vă chem la judecată iar voi nu veniţi, vreţi să mă omorâţi din cauza incapacităţii voastre de a vă apăra adevărul crezut de voi.
Ce este greşit în tot ce-ți scriu că ştiu? Eşti capabil? Judecă-mă!
Nu mă ameninţa prostovane, că nu mă sperii!
Prin amenţări, de tot felul, se impune o credinţă ca fiind adevăr. Aşa se formează o biserică (religie), un partid, o gaşcă care să conducă poporul, prostimea.

tomi 17-10-2013 - 17:38

Ba loaza, pai eu ce fac imbecile, eu nu te chem la intilnire!! Nu numai ca te invit, iti ofer si bilet gratuit ba imbecil degenerat ce esti. Te kaci pe tine doar la ideea ca ce te astapta ba gulie. Voi legionarii intotdeauna ati fost buni de gura pina va gasiti nasul. Sinteti golanii sociatatii, gunoiul grajdurilor, hoituri in putrefactie, hai sa te vad eroule trimite-mi adresa unde sa expediez biletul de avion am zis ca te si astept pe aeroport, dar de frica nici nu ai reusit sa-mi citesti postarea.
Ba soola de astia ca tine am ingropat cu zecile bestie, tu nu sti cu cine ti-ai complicat viata idiot.

tomi 20-10-2013 - 15:29

Traian Ioan, Cioxe – incep sa apara creaturi cu una doua postari, au inima si nervii slabi, nu inteleg de ce se aventureaza pe un front asa de greu. Daca au ceva de zis mearga la Urzica sau Arici Pogonici, poate au sanse ca se afirme.

tudorel666 18-10-2013 - 10:25

Deci tu trăiești într-o lume cu șapte miliarde de proști. Ciudat, dar eu trăiesc într-o lume cu șapte miliarde de oameni. Mi-e milă de tine și chiar te-aș invita să te muți pe planeta mea, dar nu știu dacă este posibil, pentru că fiecare alege în ce lume vrea să se nască.

jan dinu 17-10-2013 - 02:46

—— $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ——-

Vin visckontzi cu carliontzi
Sa ne-arate ca au coltzi…
De Nu le faci pe plac
Iar sunt gata de atac !!

Dar cine a ramas roman
NU sta sluga la stapin
Erou trebuie sa fie
Mereu luptind pentru glie !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2013 - 02:51

Vicontily , se RATACI !

De se intalni cu DUCELE de PIKA !

Nici , bilderi nu mai sant bergi de altadata !

jan dinu 17-10-2013 - 03:44

– :))) De o fi asha cum spui …
Sa-l lasam in banii lui…
Shi cu titlu ca blazon …
Dar sa fie intai OM …!
JD-USA

Antibasistul 17-10-2013 - 03:41

Contele lui peste din poza e jiidan, moaca, mutra lui o spune!

jan dinu 17-10-2013 - 03:46

Tu iashashi aparsushi din tufishul tau culcushi !
JD-USA

Antibasistul 17-10-2013 - 03:48

L-am facut conte, din greseala.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-10-2013 - 04:11

Akku o nimeri, Ciuhabule !
Si vIkontele dy Braganza
A fost …stemuit la kapat !
Iar asta SIGUR e SEMIT !

tomi 17-10-2013 - 17:29

Antibasistul
17-10-2013 at 03:41 Contele lui peste din poza e jiidan, moaca, mutra lui o spune!
======================
Dar moaca ta ce spune HUHULE, ce vedem un porc, asta se stie, pai ce ai tu atunci sa comentezi de pozele altora, uita-te la a ta si ajunge.

Antibasistul 20-10-2013 - 10:00

Mulțumesc jiidane Tomi, pentru vorbele tale frumoase!

UnUL 19-10-2013 - 19:32

Bășinel, după mintea ta atrofiată, cam o treime din p o p u l a ț i a globului ar fi evrei. Ceva mai mult decât chinezii…

Antibasistul 20-10-2013 - 10:01

Iar vorbesti neintrebat, NEEDUCATULE!

UnUL 20-10-2013 - 11:07

vorbești neîntrebat – copy-paste nr. 193

andra 17-10-2013 - 15:35

Mda, nimic despre copiii premianti in presa tabloidizata romaneasca.

Bianca 18-10-2013 - 00:43

Mda, acolo unde e aur apar si evreii, ca ciupercile dupa ploaie.
Cica a venit sa tina discurs :)))) bun bancul, ne cam crede prosti asa un pic.

Vasile 19-10-2013 - 23:44

Bravo Bi – Anca 😀 super dar va intreb eu pe VOI toti cei care cititi aici pe forum sau injurati in sir indian, OARE v-ati gindit vreodata de ce bani Romaniei sint administrati de un alt jidan ???? Sau care este numele real al lui isarescu ??? In schimb vad multi care sint indihnati de NEDREPTATEA facuta de jidani si atunci va intreb de ce le scrieti numele ( cu respect ) cu litere mari sau steaua lui david scris cu litere mari de parca ati avea frica de el sau de ai lui, sau gresesc ??? basescu este jidan, seful serviciilor secrete romane si toate serviciile romane este tot un jidan, la bnr coincidenta este tot un jidan, acum ministrii sint destui jidani DAR pe mine ma intereseaza si numele lor real si cite nume conspirative mai au…, exista o structura gramaticala de modificare al numelor jidanilor din Romania eu am numit-o regula cameleon, multi isi mentin numele originale care seamana cu cele germane (dar nu sint germani) si adauga o structura finala romaneasca sau traduc numele in limba romana cu o mica modificare, un singur lucru este sigur si clar, fac orice si se transforma dupa situatie si urgenta sau in raport de regiunea unde activeaza. In general in Romania predomina jidanii din uniunea sovietica sau fosta urss si in plus acestia sint si cei mai scirbosi dintre toti…, povestea asta este lunga as putea sa va scriu cred ca romane despre asta, ii analizez de citiva ani de zile si am ajuns la un raspuns grav si anume caci fiecare al 15 dintre noi este un jidan si nu este gluma, dar se contopesc in ziua de azi cu tiganii si se confunda intre ei insa simplu este sa ii descoperi la structura lor faciala dar si accentul care nu se schimba insa si probele din casa ii dau de gol. Daca vrei sa descoperi daca un vecin de al tau este un jidan atunci spune niste bancuri despre jidani si vei realiza repede cine este vecinul tau dar NU UITA caci din clipa acea esti pe lista neagra a lui… . Nu le purtati URA caci este energia din care se hranesc URA care noi am avut-o asupra lor este pozitiva pentru ei, trebuie sa invatati sa convietuiti in armonie cu ei fiindca armonia nu le pierste, ei sint fiintele care sint dominate de o religie negativa si asta este pretutindeni in lume de acea le mere si bine, aici fac toti o greseala caci ii urasc. Cititi si documentati-va despre EZOTERIC si atractiile energetice umane, dar si reflectarile umane din jurul nostru, daca NU avem puterea sa ne mentinem pozitivi atunci picam in cursa jidanilor si sintem terminati, doar ei au realizat criza de azi si vedeti bine ca ei nu au criza, nu au foamete, nu au somasj si ba chiar ca nu exista niciun fel de stire care sa ii afecteze, deci la ei totul este bine cu toate caci tot globul sufera, CUM este oare posibil ???? America este la final si jidanimea nu simte nimic din asta, ba chiar parca see si simte mai bine din asta, NU VEDETI ca nu exista niciun fel de stire fatala de la ei ? De ce ????

Cioxe 20-10-2013 - 07:21

Domnu’ Tomi, nu sinteti un pic cam impulsiv cu cei care au o alta parere decit a dv. ?

Antibasistul 20-10-2013 - 09:58

Individul e foarte impulsiv si needucat! Si scelerat!

tomi 20-10-2013 - 21:26

Huhule in sfirsit sint de acord cu tine, acest CIUCE este chiar impulsiv si needucat, asa cum scriu mai jos este precis agent SRI dar se poate ca este de la FBI sau chiar de la CIA. De la Mossad precis ca nu este ca-l cunosteam.

tomi 20-10-2013 - 11:52

Nu! Blindetea si toleranta fata de imbecili este partea mea tare. Nimeni nu alinta cu atita candoare si intelegere ca mine pe niste clienti duri ai ospiciilor. Intreaba pe urbos, digital si huhi-antibashina daca nu le este draga vorba mea!

tomi 20-10-2013 - 14:18

Domnule @Cioxe, mi te-ai adresat asa de curiozitate sau chiar voiai sa-mi cunosti parerea sau raspunsul. Uite eu am facut un efort intelectual peste limitele mele mediocre si ti-am raspuns in cei mai eleganti termeni ce i-am gasit in sertarul meu din birou.
Sint foarte mindru insa de alt fenomen, care ma mira mai mult ca ce se intimpla in Area 51. Eu am fost primul tau client la prima ta postare pe forum. Asa onoare inca nu mi s-a intimplat. Oi fi si tu un fel de stea cazatoare, apari pentru o clipa si dispari precum ai aparut. Dar uite ca intr-un fel ma-ai pus pe ginduri, primul piricios care ti-a sarit in brate a fost Antibasistul, nu-l crede, e un minciniod de ingheata apele, il rasfat zilnic cu cafea, ciocolata si tutun dar el tot nemultumit este. Din dreagule su scumpete nu-l scot , nici asta nu-i convine, zau ca nu mai stiu cum sa-i intru un placeri.
Daca sint impulsiv la alte pareri decit ale mele?/ dadeunde, cum poti sa crezi asa ceva. Daca urbos spune ca-i plac portocalele iar mie bananele, crede-ma ca nici cu o idee nu am vrut sa-i schimb ideea. Fiecare are dreptul sau la ce-i place. Nu am bai nici cu libertatea de expresie.
Insa nu stiu daca ai auzit domnia ta de acea expresie,”insigare la ura etnica, instigare la ura rasiala, propagarea ideilor antisemite, nerecunoasterea Holocaustului, minimalizarea si denaturarea Holocaustului, propagare de idei neofasciste,etc”? Apoi stimabile aste obiceiuri mie nu-mi plac si cei ce se joaca cu legea vor plati ase cum cere legea. AICEA CRED CA ESTI DE ACORD CU MINE DOMNIA TA. Si in cazul in care nu te-om mai zari pe forum sa ai calatorie sprincenata. Iara la noi mai aste un obishei, cei care posteaza cu alte nickuri decit ale lor se pedepsesc grav de domnul Doru Dragomir, ase ca vezi tu bine she fashi.
Da uite ca ma pushei pe jar, CIUCE, daca cumva esti ajent de la SRI pus de huhu sa ma mazilesti, sti mie mi-e tare frica de de asthia, in vara in iulie am fost in tara shi huhu a postat o unitate de SRI, procuratura si untatile antiteror de ma asteptau pe aeroport. Treaba a durat pina m-am legitimat si au inteles baietii cine sint. Problema a fost ca huhu a petrecut de urgenta o luna la ospiciu pentru intarire si socuri electrice zilnice.

tomi 20-10-2013 - 21:40

Ma oameni buni, da unde disparu acest CIOCE-CIOXE, daca-l vede cineva sa ma anunte. Incep sa cred ca ori este aliens, ori este ceva de natura duhurilor nu sfinte dar poate cele demonice. Daca-i de la SRI miine imi soseste dosarul celor de la ei care au postat pe forum in ultimele 48 de ore.
Ma da omu scria ase de frumos pacat ca a aparut doar de doua ori, prima si ultima.

milosu' 21-10-2013 - 12:45

l-a intrebat……de ce nu ti-ai dat demisia pana acum?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult