Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezbateri Sunteţi de acord cu tăierea ajutoarelor date revoluţionarilor?

Sunteţi de acord cu tăierea ajutoarelor date revoluţionarilor?

scris de P.C.R.
6 afisari

Anunţul premierului Emil Boc că vrea restrângerea ajutoarelor financiare acordate revoluţionarilor i-a urcat această categorie în cap.

Revoluţionarii au anunţat că vor sprjini orice încercare de debarcare din funcţie a primului-ministru. În replică, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (SSPR) precizează că nu a avizat şi nu va aviza niciun act normativ care priveşte interesele revoluţionarilor din decembrie 1989 fără consultarea reprezentanţilor acestora.

Potrivit SSPR, momentan nu există nicio înştiinţare oficială care să vizeze modificarea articolelor de lege ce acordă unele drepturi pentru revoluţionarii din decembrie 1989, dar anunţă că în data de 25 iulie va organiza la sediul Asociaţiei 21 Decembrie 1989 o întâlnire cu reprezentanţii legali şi responsabili ai asociaţiilor de revoluţionari pentru o analiză a situaţiei prezente.

Premierul Emil Boc s-a pronunţat joi, la B1 Tv, pentru acordarea de ajutoare doar pentru urmaşii celor decedaţi sau răniţi în Revoluţia din decembrie 1989.

Sunteţi de acord cu tăierea ajutoarelor date revoluţionarilor?

8 comentarii

Arhimede 17-07-2011 - 18:21

DA.
Cu exceptia ranitilor si urmasilor celor decedati, sustinatori de familie sau minori.

Toti trecatorii de pe strada vor ajutoare.
Cunosc trei fosti securisti si un militian, mari revolutionari.

Ciu Huhu 18-07-2011 - 13:07

Subscriu!

Giurgiu Crşan 17-07-2011 - 18:53

„revoluţionarii” de la lovituţie au primit cam mult pînă acum. A înţărcat bălaia.Statul e dator vîndut; miliarde de euro. Ei vor bani nemunciţi. O groază de şmecheri iau bani sau scutiri de impozite.Multe firme au scos un aşazis revoluţionar la înaintare şi nu plătesc impozite.
Nu aţi vrut capitalism, băi,revoluţionarii lu peşte? Un profesor pensionar abia de are ce mînca şi voi vreţi să huzuriţi? Nici un ban !! Ajutoare să primească doar cei ce nu au ce mînca; plus scutiri de impozite.
Ce stau mamelucii ăia de scutieri acolo? Trebuie băgaţi călăreţi cu lănci boante, săbii şi pulane lungi plus pedestraşi cu cîini ciobăneşti germani. La aceia nici nu te dai şi nici nu poţi fugi de ei.

Qwartz 21-07-2011 - 17:25

Ar trebuii sa va fiie rusine ! Oamenii care au fost raniti care au luat bataie doar ca sa aveti voi libertatea si dreptul la replica ! RUSINE MA CA SUNTETI ROMANI ! sa condamnati niste oameni CARE ISI MERITA DREPTUL! Daca domniile voastre s-au ascuns sub pat s-ai prin dulap in 89 MAMA MEA A STAT SUS LA OPERA TIMISOAREI SI A RIDICAT MORALUL A TINUT ARMA IN MANA SI A APARAT ce-ace numit voi astazi PATRIE.A DUS CADAVRE PE BRATE SI A ARUNCAT CU MANIFESTE POPORULUI ROMAN …si pentru ce ma? pentru o mana de gunoaie care prin ividia lor condamna adevaratii EROI AI ROMANIEI. Ce pot sa va spun decat…rusine…si mai bine mureati cu toti ! cacatiilor !

Spiridon 17-07-2011 - 20:13

PROCLAMATIA GUVERNULUI PROVIZORIU – Se interzic capitalurile, dobanzile, plata dobanzilor, pensiile, partidele si gruparile de orice fel mai mari de 100 de cetateni, precum si chirurgia estetica, mancarea sintetica, vehiculele cu motor proprietate personala, si familia extinsa.
Moneda noua este ziua munca, cu subdiviziunea minutul. Tarifele salariale pe grupe de varsta si de specialitati se pastreaza fixe pe durata vietii unui cetatean. Legile si modificarile lor au efect numai in generatia urmatoare. Sa traiti sanatos!

YAAKOV 17-07-2011 - 20:44

Tinand seama de faptul ca nu a fost revolutie, ci o lovitura de stat bine regizata, in care fiecare „revolutionar” si-a interpretat rolul, sa nu li se dea nimic si sa li se confiste averea obtinuta fraudulos. Sa fie chiar bagati la puscarie, impreuna cu toti politicienii, pentru distrugerea economiei nationale si daune grave aduse statului roman.
Ajutoare sa se dea la fraierii care au pus botul si au ramas infirmi, dar sub forma de pensie de invalid, fara alte privilegii.

IOAN HERTA 17-07-2011 - 20:50

Cu toata stima pentru cei cazuti, pentru urmasi lor, pentru cei raniti (invalizi).Sunt deacord sa primeasca pentru intreaga viata pensie viagera,care sa le asigure un trai decent. Dar pentru cei care a-m iesit in strada si nu am avut de suferit, nu vreau sa fim uni ma-i revolutionari decat alti.Nu datoram nimic impostorilor si profitorilor. Poporul Roman a platit destul douazeci de ani, ajunge cu nesimtirea.

Ticu 18-07-2011 - 12:01

Cred ca 20 de ani au fost deajuns si ca, in conditiile in care toata lumea strange cureaua, si „revolutionarii” trebuie sa si-o stranga. NU de alta dar atata amar de vreme au tot supt la tata (bugetul) tarii. Sa le ramana ce au primit pana acuma (pamant, spatii comerciale s.a.) dar sa plateasca impozite si sa nu li se mai dea bani ches. Nici FIAP-istii (fosti ilegalisti PCR si arestati politici) fostului regim n-au profitat atata ca astia de azi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult