Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezvaluiri Înșelătorie marca Năsui la Salrom continua in detrimentul statului român

Înșelătorie marca Năsui la Salrom continua in detrimentul statului român

scris de Ștefan Constantinescu
686 Afisari

După ce USR-istul Năsui si „echipa de profesioniști” (Dragoș Oancea si Alina Prahoveanu) instalați doar pe criterii politice in Consiliul de Administrație al Salrom au descoperit ca tara românească are grafit s-au gândit cum sa fure 366.000 euro fără TVA din bugetul companiei fără ca Salrom sa dețină licențe de exploatare pentru cele doua perimetre, așa că au semnat un contract pentru care nu s-a parcurs nicio procedura de achiziție.

Alina Prahoveanu

Astfel, conducerea „profesionistei” Alina Prahoveanu USR-ristă si Director General al Salrom au încheiat cu firma Roland Berger un contract de prestări servicii pentru elaborarea „Studiului de fezabilitate privind exploatarea si valorificarea superioara a șisturilor grafitoase din perimetrul Ungurelasu – Polovracipentru suma da 366.000 de euro fără TVA.

 

Copie prima pagina după contract încheiat la data de 07.09.2021.

Consiliul de Administrație al Salrom prin decizia numărul 27 din 30.08.2021 la art.14.1 a aprobat cu unanimitate de voturi exprimate încheierea unui contract de prestări servicii pentru elaborarea „Studiului de fezabilitate privind exploatarea si valorificarea superioara a șisturilor grafitoase din perimetrele Ungurelasu – Polovraci si Cătălinu-Baia de Fierpentru suma de 366.000 euro fără TVA.

Decizia CA nr.27 din 30.08.2021

Adică, conducerea Salrom a semnat un contract pentru un singur perimetru (Ungurelasu – Polovraci) pentru care societatea nu are licența de exploatare, angajându–se sa plătească suma de 366.000 euro pentru care nu a organizat nici o procedura de achiziție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult