Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDezvaluiri Mumii de „extratereștri“ vechi de 1.000 de ani, expuse în Mexic (VIDEO)

Mumii de „extratereștri“ vechi de 1.000 de ani, expuse în Mexic (VIDEO)

scris de C.S.
71 afisari

Rămășițele unor presupuse ființe „non-umane” au fost expuse în timpul unui briefing despre OZN-uri, la palatul legislativ San Lazaro, în Mexico City. Expertul în obiecte zburătoare neidentificate susține că non-oamenii descoperiți în Peru au o vechime de 1.000 de ani.

Corpurile mumificate a două ființe „non-umane” au fost datate cu carbon, iar experții consideră că acestea au peste 1.000 de ani vechime.

Proveniența ființelor umanoide de mici dimensiuni este extra-terestră, au explicat experții la un congres în Mexic, relatează Daily Mail.

Cercetătorii au susținut că cele două cadavre care au fost recuperate din Cusco, în Peru, nu făceau parte din „evoluția noastră terestră”, iar 30% din compoziția lor genetică este încă „necunoscută”, potrivit presei mexicane.

Datarea cu carbon de către Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) a evidențiat că cele 2 cadavre, cu mâini cu trei degete la mâini și la picioare și fără dinți, au mai mult de 1.000 de ani, a susținut Jaime Maussan, care a condus investigații asupra fenomenelor extraterestre timp de zeci de ani. Aceasta ar putea fi cea mai convingătoare dovadă de până acum că extratereștrii chiar există.

Dacă sunt extratereștri sau nu, nu știm, dar erau inteligenți și trăiau cu noi. Ar trebui să se rescrie istoria. Nu suntem singuri în acest vast univers, ar trebui să îmbrățișăm această realitate”, a spus el ufologul

Rămășițele au fost expuse în sicrie transparente de sticlă, pentru a fi văzute de public.

Un raport oficial arată că cele două specimene mumificate au fost recuperate din Cusco, Peru, înainte de a fi aduse în capitala mexicană. O înregistrare video cu cadavrele „extraterestre” expuse la Congres a devenit de atunci virală pe rețelele de socializare. Congresul, denumit ”audiere OZN”, este co-organizat de oamenii de știință și de jurnalistul și ufologul mexican Jaime Maussan, care cercetează fenomenele inexplicabile de zeci de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS