Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Adevăruri şi speculaţii despre 11 Septembrie şi nu numai

Adevăruri şi speculaţii despre 11 Septembrie şi nu numai

scris de Marin Neacșu
4.282 Afisari

SUA şi întreaga lume comemorează marea nedreptate de la 11 septembrie 2001. Toată lumea e de acord că a fost un gest inuman, un gest disperat,  josnic, condamnabil, dar încă necondamnat sau cu autori necunoscuţi sau nepedepsiţi. Pentru că indiferent cine l-a comis până la urmă, alţii au fost pedepsiţi. Dacă luăm în calcul varianta oficială, aceea că de vină a fost Al Qaeda şi Osama Bin Laden, cei pedepsiţi au fost civilii americani, decedaţi în acele atentate, civilii irakieni şi afgani care au suferit şi suferă, au murit şi mor în numele unei răzbunări la fel de nedrepte.

Dacă făptuitorii loviturilor de la 11 Septembrie NU sunt cei despre care spun oficialităţile americane, atunci victimele sunt nu numai cei decedaţi, ci întreaga Americă, întreaga omenire, noţiunea de democraţie, întreaga civilizaţie, pentru că nimeni nu poate garanta că ceea ce s-a întâmplat ieri, nu se va mai întâmpla şi mâine. De fapt, ceea ce s-a întâmplat ieri, s-a întâmplat şi alaltăieri şi atunci înseamnă că a devenit un obicei şi se va întâmpla şi mâine.

Să începem cu o melodie în ton cu subiectul :

Şi să ne reamintim :

7 mai 1915Churchill –  în calitate de Lord al Amiralităţii, a regizat scufundarea vasului britanic Lusitania, ca să ofere pretextul intrării S.UA. în Primul Război Mondial.

1198 de oameni mor nevinovaţi pentru a crea un pretext. Printre decedaţi se aflau 114 americani şi toată lumea ştie ce sensibili sunt americanii când le moare cineva. Sentimentul acesta a fost speculat şi în alte ocazii, vom vedea mai jos. Deşi vasul a fost torpilat de un submarin german (despre care se ştia ce caută prin zonă) scufundarea vasului a fost cauzată de o altă explozie ciudată, care s-a auzit mai târziu (o să vedem mai departe, la fel ca în cazul turnurilor gemene americane. Scenariile se repetă.)

31 august 1939: operaţiunea Tannenberg –  soldați germani purtând uniforme militare poloneze au înscenat un atac asupra stației germane de radio „Sender Gleiwitz”, la frontiera germano-polonă, în scopul de a furniza lumii un pretext – casus belli – pentru invadarea Poloniei de către Germania. În această acţiune au murit germani omorâţi de conaţionalii lor, pentru a justifica un război. Scenarii similare şi de o parte şi de alta. Cine a spus că scopul nu scuză mijloacele ?

14 noiembrie 1940 : Nemţii bombardează şi aproape distrug total oraşul Coventry, bombardament cunoscut de Churchill dinainte, datorită interceptărilor şi decriptărilor oferite de Enigma, dar nu se ia nici o măsură, de absolut nici o natură, pentru a nu deconspira cunoaşterea  codului, – de parcă nu puteau „captura” la repezeală un spion, pentru că aveau lista lor şi forţa să deconspire, păstrând astfel secretul Enigmei- şi pentru a crea o stare de ură în rândul englezilor, pentru că erau mulţi germanofili chiar în rândul înaltelor cercuri.

7 decembrie 1941 : Pearl Harbour, nu mai necesită nici o prezentare. Ceea ce se ştie acuma şi s-a ascuns mult timp este că americanii, tot datorită Enigma şi informaţiilor proprii, cunoşteau totul despre acest atac, dar au păstrat tăcerea sacrificându-şi o parte din oameni pentru a sensibiliza opinia publică americană care nu dorea să intre în război împotriva Germaniei pentru că nu era războil lor. După Pearl Harbour, a devenit!  Obiectiv atins cu pierderi : 4 cuirasate au fost scufundate (două fiind ulterior ridicate, reparate și trimise în luptă spre sfârșitul războiului), iar alte 4 au fost avariate. Japonezii au distrus și 3 crucișătoare, 3 distrugătoare, 1 puitor de mine, 188 de avioane, au omorât 2.402 persoane și au rănit 1.282 de personae. Puţini. O parte (cei mai importanţi) erau în “libere”  iar navele mai importante (portavioanele) plecate din  port. Au lăsat în port exact cât şi-au permis pentru a nu da de bănuit şi a-şi atinge scopul.

11 Septembrie 2001: conform datelor oficiale (dacă privim în spate şi în  celelalte cazuri declaraţiile oficiale au susţinut că atacurile aparţineau duşmanului sau doar duşmanului)-19 membri Al Qaeda deturnează patru avioane de linie americane, din care două lovesc turnurile gemene, unul Pentagonul, iar celălalt este la rândul său deturnat de pasageri de la terorişti şi explodează în aer. Acestea sunt datele oficiale.

Ce s-a întâmplat cu adevărat ? Nu există dovezi sau nu sunt acceptate cele prezentate de unele posturi tv, ziarişti, martori oculari, echipe de investigaţii private, pentru că dacă ar fi investigate mai atent şi ar ieşi la iveală, ceea ce s-a întamplat, ar putea semăna cu toate celalalte cazuri prezentate mai sus. Iată ce susţin unii, cu probe video, audio, martori oculari, declaraţii investigaţii, unii chiar sub jurământ :

1.Unul din turnuri a fost lovit de fapt de un avion militar;

2.Avionul care a lovit Pentagonul nu a fost Boeing, a fost unul de dimensiuni mai mici, pentru a provoca pagube minore;

3.Partea lovită a Pentagonului era dezafectată, înăuntru se aflau doar nişte calculatoare;

4.Zborul 93 care s-a prăbuşit în  Shanksville – Pennsylvania a fost de fapt doborât;

5.Boeingul  care a lovit al doilea turn era o hologramă, nu apare pe înregistrări video din alte unghiuri, în anumite filmări făcute de amatori din puncte mai înalte, nu apare;

6.Turnurile nu se puteau prăbuşi în modul în care s-au prăbuşit numai ca efect al coliziunii unor avioane;

7.Au existat încărcături cu exploziv puse în turnuri, s-au auzit explozii;

8.Unul din avioanele care au lovit turnurile -dacă nu amândouă- aveau ataşate bombe sub fuselaj, fapt imposibil dacă acceptăm varianta oficială. În înregistrările filmate chiar de oficiali se poate vedea că există ceva sub burta avionului, ceva ce nu ar fi trebuit să fie ;

9.A existat şi un alt avion, alb, fără însemne care a trecut pe lângă turnuri şi se speculează că ar fi fost pregătit în caz că misiunea ar fi eşuat, dar oficialităţile nu au raportat prezenţa pe radare a unui alt zbor, nici nu a fost  raportat ca deturnat alt avion;

10.În unele înregistrări apar pe film unele obiecte zburătoare să le zicem ciudate, sau OZN-uri în zona turnurilor, după lovirea acestora;

11.Explozia avioanelor la contactul cu turnurile a fost una care nu se justifică prin simpla explozie sau ardere a combustibilului, pentru că Kerosenul arde cu flacără albastră, iar flăcările observate la explozie sunt roşii ca în cazul unor  explozivi.

12.În unele filmări se observă o flacără în botul avionului înainte de ciocnirea cu turnul, fapt ce alimenteză idea că explozia provine de la bombe sau încărcături explozive  şi justifică “pătrunderea ” avionului în turn ca printr-o poartă déjà făcută. Nici o parte a avionului nu a căzut şi nu a rămas în afară, deşi la simulările făcute şi verificările  firmelor constructoare, nici un avion nu a reuşit să intre cu totul în clădire;

13.Zborul 175 care a lovit turnul de Sud, nu avea ferestre;

14.Unii din cei ce au investigat, relatat ca martori ocularui  sau membri de familie ai celor decedaţi care deţineau unele date confidenţiale, au dispărut ciudat;

Speculaţii, teorii ale conspiraţiei or mai fi, nu le-am putut inventaria pe toate, acestea sunt cele mai importante şi chiar dacă unele par absurde, cum ar fi cea cu holograma, nu sunt nici imposibile şi nici de neluat în seamă. Cum se apără guvernul American de aceste speculaţii sau opinii ? Le ignoră, le ridiculizează, le pune pe seama unor aventurieri, îi discreditează pe cei ce le susţin, spun că probele sunt contrafăcute.

Pentagon - 9/11

Această ipoteză cu probele contrafăcute este însă o sabie cu două tăişuri. Pentru că dacă tu guvern american admiţi că un amator poate truca un film şi să arate de exemplu că avionul care a lovit al doilea turn era un F16 şi nu un Boing 757 cine mă poate convinge pe mine că guvernul american, cu toată aparatura necesară şi specialiştii la dispoziţie, nu poate truca filmul pentru a prezenta un F16 drept un Boing 757 ?

În România încă nu am ajuns la astfel de performanţe (asta aşa, tangenţial vorbind) noi abia lucrăm la biblii şi “trucarea“ mâinilor prezidenţiale şi a alegerilor. Pe lângă aceste ipoteze mai mult sau mai puţin susţinute (ca şi cea oficială) mai există şi nişte întrebări care nu au răspuns.

1.De ce guvernul american nu a ordonat lovirea avioanelor care au lovit turnurile şi Pentagonul când acestea se aflau în aer şi ştiau că sunt deturnate, că s-au abătut de la traseul de zbor planificat. Este ciudat, dar în filmele de profil cu Bruce Willis, nici nu apucă teroristul să se gândească la deturnare FBI-ul a aflat şi deja îi dejoacă planurile. Acest lucru a fost sesizat şi de Senatorul Dayton în interpelarea sa din august  2004. În realitate însă uite că avioanele îşi fac de cap pe cerul american, ca viespile, iar Pentagonul se joacă de-a…

2.Aplicaţia NORAD care se desfăşura exact în ziua aceea având ca subiect lovirea unor clădiri civile de către terorişti la bordul unor avioane de linie IAR ŢINTA ERA EXACT Word Trade Center. Deci întrebarea este: era doar o coincidenţă sau un  exerciţiu real planificat din timp?

3.De ce cu trei luni înainte de acest atac, vicepreşedintele Dick Cheney îi ordonase lui Donald Rumsfeld să îi dea comanda NORAD, comandă pe care o avea contrar tuturor tradiţiilor şi uzanţelor şi pe data de 11.09.2001?

3.De ce serviciile secrete nu au cunoscut nimic sau mai bine zis de ce nu au luat măsurile necesare când de fapt fuseseră avertizate de britanici şi mai ales când reţeaua Al Qaeda, reţea înfiinţată de americani pe timpul când actualii duşmani le erau amici şi luptau împreună împotriva ruşilor în Afganistan era şi este împânzită de agenţi CIA ? Să fie serviciile secrete americane atât de slabe şi nepricepute?

5.De ce un Boeing este în măsură să distrugă un turn întreg deşi, l-a lovit la etajele superioare şi îl face să se prăbuşească în totalitate  în 18 minute, dar nu e în stare să spargă în aceeaşi zi  decât un zid, o mică parte dintr-o latură a Pentagonului provocând daune minime clădirii?

6.De ce nu s-au luat măsuri de destituire, judecare şi condamnare a şefilor serviciilor secrete,  a Vicepreşedintelui care a comandat NORAD pe 11.09.2001, a tuturor factorilor de răspundere care trebuiau să reacţioneze înainte şi pe timpul atacului, deşi raportul comisiei de control spune clar că au fost depăşiţi de eveniment?

7.În fine , când vom afla adevărul şi despre acest eveniment care ca şi celelalte a schimbat soarta lumii provocând nu numai victime, ci războaie, pentru că toate aceste evenimente enumerate mai sus, au un lucru comun : AU ÎMPINS POPOARE ÎN RĂZBOI !

65 comentarii

murmurel 11-09-2011 - 14:57

LOVITURA DE STAT DE LA 89 A FOST PREGATITA DE OLTENI, asa sa stiti!

Vicepresedintele de facto Elena Ceausescu s-a dus in China ca sa-l oblige pe Nicolae sa vina cu ea. Vazand ei ca se intarzie cu lovitura, s-au intors suparati si s-au repezit la Targoviste ca sa regizeze impuscarea, dupa care si-au facut operatie estetica, dar aceasta nu a reusit, de aceea are Basescu o chelie atat de rotunda, iar Elena un balcon de mamele atat de albicioase. Dar, adevarul este dovedit prin chiar faptul ca nu si-a schibat numele mic.

urbos 11-09-2011 - 15:30

Tu vrei sa spui ceva.
Ia, repira adanc si incearca cu cuvintele tale.

ParpanghEL- GOOD BLESS AMERICA 11-09-2011 - 15:54

GOOD BLESS ROUMANIA

murmurel 11-09-2011 - 19:16

Ia sa vad io, care faci reclama la Prozac p-aici-sa?
Aha, unu e Neascu!
Nu ma mira, cu barbuta lui de tap, numa coarnele-i mai lipsesc sa-l recunosti imediat.
Da vad ca si-a gasitara musterii, unu-i Urbos.
Da la asta nu mai merge cu pastile, doar cu impachetari si poate-poate cu clisme.
A dreacu meserie pa Neacsu asta!

Marius Bâtcă 11-09-2011 - 19:32

Aoleu şi aolică, Murmurele!
Da’ tare ştrulubatic şi itzicăros mai ieşti. Parcă şi vad un morkovel vesel!
Hoku Sai San, vrei sa vezi cum iţi zbor comentariile di p’acilea???
Nu ma întreba de ce!
As vedea niste scuze, macar!

urbos 12-09-2011 - 00:27

La chestia cu Coventry, daca asa a fost, si daca scopul a fost ca nemtii sa nu-si dea seama ca li s-au aflat codurile, Churchill a procedat corect. N-are legatura cu celelalte cazuri.

ValVerde 12-09-2011 - 02:39

Dar cine a zis mai Panseluta ca Romania detine monopolul imbecilitatii umane??
Au si Statele cretinii lor.
US e o tara de vreo 20 de ori mai mare decit Romania dar numarul de imbecili e pe undeva egal…aplica tu legea proportitiilor si spune-mi ce concluzii tragi.
In plus, cei care au idei similare cu ale voastre in America se afla la periferia rationalului si in general stirnesc un zimbet ingaduitor.
Voi va luati in serios.

urbos 12-09-2011 - 02:55

Hahaha, dar de unde postulezi tu ma imbecilule cum ca in SUA numarul ar fi acelasi si nu proportional de exemplu? Le scoti din creierul ala mic si pe jumatate putrezit?
Ce e comic la tine e ca pe cat esti de imbecil, pe atat te scremi sa pari inteligent. Chiar de crezi inteligent, atat de idiot poti fi. Hahaha.
Esti un excrement ma, n-ai nici o treaba cu logica, cu matematica, cu fizica, cu astea cu care in mintea ta bolnava crezi ca ai tangenta. Esti prost de puti.
Imi pare rau ca nu pot sa fiu de fata cand porti discutii, cred ca as rade de m-as cracana. Asta e prost cu netu, idiotii nu pot fi opriti, fata in fata, unu ca tine nu poate sustine o discutie mai mult de 5 minute.

Romeo2110 12-09-2011 - 09:26

‘Minunea’ lui Yahwe din 11 sep 2011:

Desi era marti, 3000 de evrei nu s-au dus la locul de munca – Turnurile Gemene. Daca s-ar fi dus am fi avut 6000 de victime.
Totusi aceasta mare minune ai carei berneficiare sunt urmasii poporului ales nu e pomenita de nimeni; nici macare de astia care se ocupa cu ‘teoria conspiratiei’…

PS: Dupa ce a pus mana pe puterea absoluta, in plin cult al personalitatii, lui Stalin nu-i facea placere sa-i amintesti de anii petrecuti in Siberia, cand a fost arestat si deportat de politia tarista. Nu suporta sa i se aminteasca de modul ‘miraculos’ in care a reusit sa evadeze si sa se alaturte tovarasilor revolutionari.

DOUA COINCIDENTE ABSOLUT INTAMPLATOARE.

neacsum 12-09-2011 - 09:41

Shalom !

Ciu Huhu 12-09-2011 - 14:22

Ma intreb cine i-a informat pe miile de evrei ce lucrau in turnurile gemene ca turnurile gemene vor fi distruse pe 11Sept., astfel pe 11 Sept. nu s-au prezentat la lucru!
Nu cumva un evreu a ”comandat”, platit, acel atac terorist din 11 Sept.? Avea cineva acest interes, cine?

Denali 12-09-2011 - 21:28

To : un crestin…

Dle crestin , sper ca esti pe linie…

Hmmmm…te rog sa ma crezi , ca nu sunt fara inima…ca nu as avea Constiinta..

Din contra…Adesea cand parasesc Realitatea ,cand deschid Portalul altui Univers cunoscut si sub numele de forumul Ziua Veche, ma sint jenat , un fel de vonovatie…

Spun asta ptr. ca : ESTE PREA USOR !!…

Voi opinia despre autorul aricolului , Primarul oarasului Cucuville, si despre co autorii articolului : democRATS : valverde si Paul din Ohio…

un crestin 15-09-2011 - 07:42

Pacat ca n-am fost pe linie la acea vreme. Dar de ce crezi D.ta Alamar ca eu as crede ca nu ai inima ori Constiinta?
Departe de mine aste judecati.
Istoria si stiinta au dovedit ca i inlauntrul fiecarui barbat de fier se afla sentimentalul autentic.

Mda, Cucuville, CucuBau si Cuckoochaos

Denali 15-09-2011 - 17:30

Eu nu cred aceasta dle crestin…

eu numai am folosit numele dtale ca pe un vehicol de a expune din nou PARADA : MINCIUNII , IGNORANTEI , PENIBILULUI si lipsei de BUn Simt….

incepnad cu fostul UTC ist Marin neacsu si cu cei care zi de zi ,an dupa an, i-au inculcat in mintea fostilor activisti de Partid , respectati si stimati de Redactii, aceste bazaconii si ineptii ,care se bat cap in cap si in care cum am spus , in Cuculand , LOGICA si Ratiunea sunt elemente : non grata…

Denali 12-09-2011 - 22:05

Acum cateva cuvinte despre Co Autorii Articolului…

To : valverde…

Hmmmm…. Eu cand iti spun ca tu mananci rahat pe forunuri miortice, tu nu ma crezi…

Sa parasim ptr. moment REALITATEA si Universul nostru si sa acceptam RAHATUL pe care tuu si democRATii tai il ingurgitati zilnic…

Pai daca asa cum CREZI tu neo marxistulle , anti american , Bush ” a mintit” , cand , despre armele de distrugere in masa din iraq, atunci trebyui sa fii consistent , si sa accepti ideile Primarului din Cicuville ( care de fapt este creatia ta si a camarazilor dtale din partidul democRAT) …

Ptr. a avea o scuza de a invada iraq ul si afaganistanul , Bush , a inscenat atacurile din sept. 11 . 2001…NU-i ASA ???….mai nimrodule ???…

Saptamana trecuta , parca, te scrmeai(n ignorand REalitatea si Faptele) ,ca de fapt BUSH : ” a mintit”…vizavi de armele de distrugere in masa din iraq…

Daca tu si democRATii tai acceptati asta atunci trebuie sa accepti si bazaconiile scrise de primarul orasului Cucuville , ptr. ca amandoua sunt INTRINSEC legate una de alta …nu-i asa , mai einstein ???…

Eu ti-am spus in trecut si tu nu ma crezi : VOI , Coloana a Cincea , ati creat tinutul cu numele de : CUCULAND si locuitorii de acolo…

TU esto Co Autorul articolului de mai sus , cand timp de 8 ani de zile ati mintit zi si nopate despre presedintele si guvernul de atunci american , si Lumea v-a crezut ….iar astazi ca un amator incerci sa pui pasta de dinti inapoi in tub…

Culegi ce ati semanat…

Astazi v-ati pus telescoapele pe viitorul presedinte al americii, si il faceti prost…

Cativa ani de acum in colo cand vei citi un articol scris de Primarul orasului Cucuville , intreband-se (si „dovedind” ) ,ca este prost, tu si camarazii tai neo marxisti ,veti fi bineteles de acord…cand de fapt PROSTIA se afla in plina parada astazi , in fata casei albe…

Europeanuul 12-09-2011 - 23:52

Alamar, GW Bush a admis ca Saddam nu s-a aflat in posesia WMDurilor, teoretic vorbind se zicea ca ar fi avut numai capacitatea de a le produce. Oricum, acest topic nu mai este de actualitate. Un aspect demn de discutat (si clarificat) ar fi oponenta ta la interventiile si eforturile Aliantei investite in detronarea dictatorului- Col. Gaddafi.

http://www.youtube.com/watch?v=f_A77N5WKWM
http://www.youtube.com/watch?v=QaxqUDd4fiw&feature=related

Denali 12-09-2011 - 22:14

cateva cuvinte despre celalat democRAT…cu numele de Paul din Ohio…

Eu nu inteleg de ce te agiti atata dle Paul …ptr. nimic…

camaradul dtale valrosu ,scrie intr-un din postarile lui ca : „sunt prosti peste tot”…sau cam asa ceva…Hmmm…Cat de adevarat !…

Dle Paul spre deosebire de voi neo marxistii , noi conservatorii avem i MEMORIE de elefant ,si caram cu noi bata mare…

Voi aveti or amezia toatala , or una selectiva , ori afirmatiile voastre eu un : „termen de expiratie”…

Sati reamprospatez eu memoria dle amnezic Paul din Ohio :

Imediat dupa atacurile din sept.2001…

Sondaj de opnie : 34% din membrii partidului demoRAT ,CRED ca guvernul american ( citeste : Bush) , a inscenat sau a vut cunostiinta anterioara de aceste atacuri…

Tot in acea perioada dle Paul din Ohio : pe prima pagina a organului vostru de Partid : New York Times , Cea Mai Inselata Sotie din Lume era cotata de acel zir : ” Cand si Ce a stiut Bush”(despre atacurile din sept. 2001)….

etc.,etc.etc…ati creat a cottage industry , ati facut milionari din sarlatani care au scris carti si au facut documentare despre aceste atacuri…

Dta dle Paul din Ohio impreuna cu camaradul dtale valverde : SUNTETI CO AUTORII articolului de mai sus…

Paul din Ohio 13-09-2011 - 01:39

D-le alamar, Ca deobicei, arunci niste vorbe in vant, doar doar te-o crede cineva. Nu este sufficient sa-ti „amintesti” dumneata. Trebuie sa vii cu probe.

Denali 13-09-2011 - 01:46

Probele sunt de domeniul public…nu secrete de stat…

Nu eu imi amintesc ci ti-am reamintit datle si camarazilor dtale, de ceeea ce spuneati acum cativa ani…

Ziarul New York Times are o ARHIVA….Probele sunt : REALITATEA…

Paul din Ohio 13-09-2011 - 01:56

Las-o balta Alamar.

Denali 12-09-2011 - 23:18

Dle ziarist deontolog Marin Neacsu ,puteau sa te lipsesti despre abureala din primul paragraf , si sa treci ditrect la miezul subiectului ,adica : americanii sunt o natie de auto flagelanti si masochisti ,si care ,la fiecare cateva generatii ,e place sa-si ucida conationalii in masa..

Daca distilam articolul dtale aste reiese…

Dta spui ( intr-o postare) ca nu acuzi direct verbatum guvernul american ptr. atacuriel din sept 2001 impotriva propriei tari si a propiilor cetateni…NU …binenteles ca nu..dta o faci via : PROXY ….adica COTEZO si CITTEZI , pe altii …

De fapt daca dta nu credeai in aceste teroii neverosimile , nu iti pierdeai timpul si energia , in a repeta ce sarlatanii si impostorii au crezut si au spus…

Inainte de a demola , punct cu punct cele srise de dta , eu te las cu un gand :

Prin 1971 , parca, in america a avut loc un scandal politic numit : Watergate…

Atunci , dupa cum (unii)stim , vreo 4 sau cinci , indivizi au spart o camera din hotelul Watergate , unde se afla sediul temporar al campaniei electotrale democrata…

Nu au fost : holograme, bombe, innscenari in care au aparticita mii si mii de indivizi , nu au fost doborate cladiri , avione, sau pentagoane…NU…

Afacerea Watergate , a fost un act de spargere si fuurt, o lista a” inamicilor”…

Watergate , intr-adevar a fost un scandal politic…dar comparandu-se cu faptul afirmatiile unora precum ca un guvern american si-ar ucide cetatenii in masa , aceasta a fost icing on the cake…floare la ureche…

Cu toate acestea ,. dle ziarist deontolog Marin Neacsu , daca un scandal politic unde NU a MURIT nimeni , a dus la : CADEREA unui Presedinte american , inchipuieti ,ce s-ar fi intamplat cu un presedinte si un guvwern american care sia-r ucide cetatenii in masa, ar dobora cele mai inalte cladiri din america folosint avionae civile , pline cu zeci de cetateni ,care aveau sute si sute de rude , prieteni si colegi , ca sa nu mai vorbim de cei cca. 3000 de victine din cele doua turnuri , daca aduagam si pe acestia aceasta conspiratie , are zeci de mii de conspiratori , care toit tac malc si nu-si denunta guvernul criminal…Nu-i asa

Denali 12-09-2011 - 23:32

To : Marin Neacsu….

Dle ziarist deontolog Marin Neacsu …hmmm…

Lusitania a fost scufundata in may 1915…

Imperialistii americani nu au intrat in razboi decat in APRILIE 1917…aproape 2 ani de la scufundarea Lusitaniei…

Eu am citit Istoria Statelor Unite al Americii …

Si acolo am aflat ca , de fapt CATALIZATORUL , care a schimabt atitudinea gloatelor americane de atunci care erau : IZOLATIONISTE , sa intervina in razboiul european , IMPOTRIVA germaniei , s-a datorat , unui …mic…incident care s-a petrecut in ambasadele europene din Mexico City…

Mai precis , eu am invatat de la Istoria ADEVARATA , ca amabasadorul german din Mexico City , a avansat propunerea guvernului mexican , ca germania sa inarmeze mexicul cu arme moderne , cu scopul ca Mexicul sa tace america , iar germania promitea srijinul ctre mexic , care dorea sa recucereasca sud vestul statelor unite ( cca. 1/3 din teritoriul americii)…

Aceste comunicatii au fost , din nefericire ptr. germani, interceptate de catre serviciile de spionaj britanic , care in sfarsit , prin aceasta cupe de grass, au invins de fapt germania ,austro ungaria si imperiul otoman…

Aceasta stire intr devar a infuriat gloatele americane iar Izolationismul a fost aruncat sub tren imediat si in cateva luni peste 1.7 MILIOANE de soldati imperilisti americani debarcau in fklanders si france…

Deranjand astefel balanta , echilibrul de forte de pe frontul de vest…

Aceasta tactica germana , nu este unica…la fel au facut si in Turcia…acolo au reusit …in Mexico : NU…de fapt aceasta schema a avut reprecursiuni fatale ptr. germania…

Dle ziarist deontolog Marin Neacsu : Este aceasta schema germana din Mexico City ,care a determinat intrarea americii in razboiul european si NU scufundarea Lusitaniei , cu cca. 2( doi) ani inanite de intrarea americii in razboiul european…

Denali 12-09-2011 - 23:40

To : Marin Neacsu…

Dle ziarist deontolog…hmmmm…despre operatiunea asta Tanenneberg…

Adevarat s-a intampl;at exact asa cum ai scris…

Problema pe care dta o ai , este ca dta nu ai capacitatea de a diferentia intre un regim nazist si un guvern democrat precum cel american…

Nu este prima oara cand faci aceasta , zi intr-o zi , iti voi reaminti de aceasta ,pe acest forum…

De aceea dta ai inclus si aceasta inscenare adevarata , ptr. ca dta ECHIVALEZI regimuri totalitare cu cele democratice…

Faptul ca il implici pe Churchill in scufundarea Lusitaniei , dovesdeste (inca odata )aceasta sechela morala pe care o ai…Ca lord al amiralitatii , Churchill, trebuia sa aiba aprobarea nu numai a Primului Ministru britanic de atunci , dar a Parlamentului britanic si in final al casei regale ,avand in vedere implicarea a atat de multi civili , multi dintre ei nefiind cetaeni britanici , ceea ce ar implica probleme imense in relatiile britanice , cu america , de care ei aveau nevoie de sprijin militar ,financiar, alimentar , amterii prime, etc…

Denali 12-09-2011 - 23:50

To : Marin Neacsu…

Dle ziarist deontolog Marin Neacsu …despre bombardarea orasului Coventry de catre nazisti…

hmmm…

Acest episod din al doilea razboi modial numit Blitz,de catre britanici , de fapt , nu a inceput in noiembrie cu orasul Coventry , cu cu : LONDON …data oficla : 7 sept. 1940…

De fapt , pana la acea data orasele populate , nu erau tinta atacurilor aeriene…
Dar , daca nu ma insel , prin august , ibntr-un atac german de noapte , DIn GRSEALA , un maior de aviatie german ,a lansat cateva bombe asupra Londrei…

Hitler a fost furios…maoirul cu pricina ,nu a fost degradat ,dar a fost mutat pe alt front…

Guvernul britanic , crzand ca aceasta nu a fost o grseala ci un atac premeditat , au atacat Hamburgul si alte orase populate germane , germanii au ripostat cu devastarea orasului Coventry , a Londrei ,etc.,etc…

Britanicii stiau CATE l spre ce DIRECTIE , CE ALTITUDINE si CE VITEZA , se indrepatau avionale germane , nui datorita cifrului Enigma , cu datorita ANTENELOR RADAR , pe care britanicii le ampalsasera pe coasta de est si sud esta a angliei vreo 38 , de antene radar , o noutate militara in acea perioada…

Denali 13-09-2011 - 02:08

To : Europeanul…

Dle Europeanul…eu am discutat in trecut , oponenta subsemnatului la aventura militara a americii din libya…

qaddafi si lybia NU rept NU ameninta sau afecteaza securitatea americii…

Imi aduc aminte acum cativa ani cand postai ca pe dta te ingrijoreaza militarismul lui Bush , in europa ( asa zisul scut)…

Eu inca am sa citetesc vreo postare de-a dtale in care sa se oglindeasca ingrijorarea dtale fata de militarismul laureatului Nobel( anu se confunda cu : nobil) ptr. Pace , Barack Hussein Obama..

qaddafi ,dupa ce a vazut cum confratele lui beduin saddam arata cand l-au scos din gaura in care se ascundea, a contactat CIA si Sate Deparment si a renuntat la instalatiile de imbunatatire a uraniului , ptr. care platise peste 100 mil. $…

90% din petrolul lybian se indreapta spre europa , restul spre africa si asia…

Recent rusii se smiorcaiau ca comapniilor franceze au acaparat cele mai grase contracte de consesiuni vizavi de petrolul libyan…

Adevarul fie spus…Obama NU a vrut sa intervina in libya…el…pardon : EL , a fost tarat ,tras, implorat , impins, magaiat , masat si gadilat …cei care au impins ptr. acest atac militar impotriva lui qaddafi au fost englezii si mai ales francezii…problema e ca ei nu aveau munitie si tehnologia imperialista americana de a pune in aplicare acest razboi…

De fapt TREI femei, l-au convins pe obama sa : Valerie Jarod ( consiliera presedintelui ) samantha brown ( arhitecta politicii de scuze , plecaciuni si inchinari in fata dictatorilor si criminalilor Lumii de catre Obama, in primii doi ani de dupa Imaculare), si binenteles femeia de la State Department : cea Mai Inselata Sotie din Lume…

Pe scurt ,dle Europeanul : Libya si qaddafi , NU prezenta o amenintare impotriva intereselor americii…

Acum…ca am discutat aceasta ….eu am doua intrbari ptr. dta dle Europeanul :
1 : Daca folosim motivele ,scuzele si parametrii pe care voi interventuionistii i-ati folosit in Lybia , precum ca aiti intervenit ca sa salvati vietile civililor, atunci nu este decat LOGIC si NORMAL si fiti consistenti si sa cereti interventia militara si in : Syria…situatia de acolo este aproape identica ( minus petrolul), precum cea din libya : un caine turbat isi macelareste cetatenii…

2.Un aspect demn de discutat , dle Europeanul ar fi , oponenta cancelarei Merkel , lidera tarii in care locuiesti , la interventiile si eforturile alinatei in detronarea dictatorului ,col.qaddafi…cu alte cuvinte dle Europeanul , dtaai tupeul , sa ma intrebi pe mine un contribuabil american la aceasta aventuta militara din nordul africii , ca de ce ma impotrivesc , in timp ce GUVERNUL TARII dtale refuza sa inervina in acest razboi…

Intr-o Lume Normala , ar fi o ordine in acest Haos , in acest Azil…adica mai intai ti-ai intreba PRORII LIDERI ,de ce nu intervin militar in nordul africii , si duap ce esti satisfacut de raspunsul lor , dupa aceea , vii si ii intrebi pe altii , fara nici un intres direct in libya ,de ce sunt impotriva acestei…actiuni kinetice…

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS