Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Coşmarul din Norvegia. Anders Breivik a fost ajutat de două celule teoriste (VIDEO)

Coşmarul din Norvegia. Anders Breivik a fost ajutat de două celule teoriste (VIDEO)

scris de D.S.S.
3 afisari

Autorul atacului din Norvegia, Anders Behring Breivik, afirmă că a fost ajutat de două celule teroriste să comită atacurile, dezvăluind că utilizase droguri înainte de masacru, afirmă avocatul său.

Anders Breivik

Anders Breivik inarmat

Potrivit avocatului, citat de CNN, Anders Behring Breivik ar fi fost ajutat de două celule teroriste să comită atacurile din Norvegia, explicând că ar fi putut exista legături cu celule din alte ţări.

În plus, susţine Geir Lippestad, Breivik ar fi consumat droguri înainte de atacuri pentru a putea fi într-o formă bună. Breivik afirmă că s-a săturat de situaţia în care se află, a explicat Lippestad, subliniind că clientul său este într-un fel de „război”.

Avocatul a subliniat că este „foarte dificil” să descrie comportamentul lui Breivik, subliniind că nu este ca oricine altcineva. Avocatul, citat de Sky News, crede că Anders Breivik este „nebun” şi „o persoană foarte rece”, care urăşte democraţia. Conform avocatului, Anders Breivik a fost „puţin surprins” că planul său a reuşit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult