Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Grupul Bilderberg “se distreaza” in Spania

Grupul Bilderberg “se distreaza” in Spania

scris de Ziua Veche
142 Afisari

Grupul Bilderberg s-a reunit in perioada 3-6 iunie in Spania, la Sitges, una din cele mai exclusiviste statiuni, aflata langa Barcelona. Reuniunea urma sa fie dechisa de premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero, conform unui articol publicat joi in The Times. O suta si ceva de reprezentanti ai elitei financiare mondiale, ai clasei politice, ai unor servicii militare si de securitate dispar din prim-planul vietii publice odata pe an, probabil incercand sa salveze planeta, scrie ironic The Times. Regina Sofia a Spaniei si Beatrix a Olandei sunt si ele prezente, iar cei mai varstnici particpanti sunt Henry Kissinger, (87 de ani), fost secretar de stat al SUA, si David Rockefeller (95 de ani), fost presedinte al Chase Manhattan Bank. Observatorul grupului Bilderberg Daniel Estulin a declarat pentru cotidianul britanic citat ca cea mai importanta problema este aceea a supravietuirii euro. “Participantii se tem ca acele tari care au probleme vor parasi zona euro si aceasta se va destrama”, a precizat Estulin pentru The Times, adaugand: “Cel mai mare cosmar este acela ca membrii UE s-ar putea intoarce la politici orientate la nivel national”. Desi reuniunile Grupului sunt intotdeauna top-secret si nimeni nu afla ce se intampla dupa punctele de control ale politiei, autorul articolului se intreaba daca “secretul Bilderberg ar fi acela ca nu exista nici un secret?” si “S-ar putea doar ca membrii grupului sa se distreze departe de consoarte, la reuniunea lor anuala”.

Cotidianul britanic amintiteste ca intalnirea de anul trecut a Grupului Bilderberg a avut loc la Nafsika Astir Palace Hotel din Grecia si „aparent nu au remarcat ca tara gazda era aproape sa se prabuseasca”. Aici puteti vedea lista participantilor de anul acesta.

http://www.bilderberg.ro

Clubul Bilderberg are site in limba romana, iar conform acestuia, Clubul Bilderberg este o invitatie-neoficiala anuala, o conferinta de aproximativ 130 de invitati, dintre care majoritatea sunt persoane de influenta in ceea ce priveste domeniul politic, de afaceri si bancar. Prima conferinta Bilderberg a avut loc la Hotel de Bilderberg, langa Arnhem, in Olanda, de la 29 mai la 31 mai 1954.

Grupul BILDERBERG – Din aceasta organizatie fac parte cam 180 de personalitati politice, culturale, economice, universitare, mass-media s.a.m.d.  Bildelbergers se intrunesc in fiecare an in luna mai, alternativ in Europa si America, aproape 50 de tari. Conform site-ului mentionat,

Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:

1. „Cercul exterior” este foarte extins. Practic peste 80% din participantii la reuniuni nu cunosc decat o parte din strategiile si scopurile reale ale organizatiei, deci fac parte din cercul exterior.

2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrans. Acest nivel este alcatuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni si americani. Ei cunosc in proportie de 90% obiectivele si strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea si membri in CRE – Consiliul Relatiilor Externe (in engleza Council on Foreign Relations – CFR).

3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupari. El este alcatuit din 12 membri, singurii care cunosc in totalitate strategiile si scopurile reale ale organizatiei. 

0 comentariu

Contele Monte Cristo 19-08-2010 - 22:56

Va Fi Atacată România?
Mediatizarea din Rusia pe tema spionului Român e de rău augur!
Demonstrează că Putin urmăreşte ceva. Posbil vrea să se răzbune pe Băsescu pentru că l-a înfruntat în Moldova şi de aceea acum urmăreste amplificarea zâzaniei pentru a urma „modelul” Georgian asemenea. Şi astfel ar începe un al III-lea Razboi Mondial. Biblicii Gog si Magog s-ar putea traduce prin Geţi si MasaGeţi, adică prin Români şi Ruşi care s-ar putea încăiera acum în Moldova-Basarabia. Pentru că armata a 14-a din Transnistria va ataca Republica Moldova, iar România ar interveni în apărearea Moldovei. Astfel războiul ar deveni de neoprit: Putin va înainta din Orgoliu Rusesc, iar românii nu se vor putea retrage şi abandona Moldova ca în 1940… deci conflagraţia s-ar acutiza… Polonia, Georgia, Balticii sunt ţări care ştiu cu cine au de-a face în cazul Rusiei şi nu ar vedea cu ochi buni atacul rusesc, mai ales Georgia păţită… deci, nu trebuie să privim acest scenariu ca „imposibil”, ci ca unul care înca poate fi Prevenit!
http://politicom.moldova.org/news/rusii-fac-scenarii-pentru-dezmembrarea-romaniei-200688-rom.html
http://www.basarabeni.ro/stiri.php?action=read&pagina=239

http://www.youtube.com/watch?v=MvXyGQF2txE

Shaker 20-08-2010 - 09:14

Prietene, bati campii cu gratie!
Rusia nu va ataca niciodata R.Moldova in speta Romania, pentru simplul fapt ca Romania e membra a NATO. La cate probleme are Rusia acum, numai un conflict cu NATO nu ii trebuie. In alta ordine de idei, Rusia se confrunta cu probleme grave de ordin economic si foarte curand de ordin social, astfel incat nu prea le mai arde de campanii militare.
Pe de alta parte, conflictul spionilor deschis si mediatizat, cu Romania este unul care are un mesaj clar: „Dragi rusi, puteti dormi linistiti! FSB-ul, chiar daca a luat un sut in boashe in USA de curand, isi face treaba si va protejeaza in mama Rusia!”.
Nu este decat o actiune prin care FSB-ul spera sa abata atentia de la pumnul incasat in mecla in scandalul cu cei 10 spioni prinsi in USA. Si pentru ca nu au putut lovi in CIA (ca deh, aia sunt smecheri) au lovit intr-unul dintre principalii lor aliati: Romania.
Si draga conte de doi bani, te rog sa nu mai lansezi afirmatii cretine pe tot felul de site-uri pentru ca sperii lumea de pomana.

Europeanuul 20-08-2010 - 10:19

Crezi ca americanii si englezii vor risca sa declaseze un razboi nuclear si sa moara odata cu rusii, de dragul unei tarisoare de mana a doua, pe care o folosesc mai mult ca rampa de lansare pentru rachetele lor ?
Noi suntem in NATO cu un scop, sa fim folositi de NATO. Cand joci „sah” mai cedezi cate un pion, o tura, ….

Europeanuul 20-08-2010 - 12:42

Te-am intrebat ieri ce te-a determinat sa-mi copiezi nickul? Te-au deranjat cumva posturile mele?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS