Harpiile lui Erdogan

scris de Z.V.
365 afisari

La 6 ani de la puciul militar eșuat contra sa, Erdogan are parte de un puci seismic înainte de alegerile din Turcia. Pe liderul turc l-au năpădit harpiile. În mitologia greacă harpia este un monstru cu cap de femeie și trup de pasăre de pradă. Harpiile sunt bătrâne și slute, răpesc oameni și îi cară în infern. Harpiile moderne sunt modele geoinginerești și se numesc HAARP.

(Bibliografie la final)

Din 2014 mă ocup serios de geoinginerie și arma geofizică, deci o să citez din „operele” mele complete. Ca să înțelegeți ce s-a petrecut în Turcia & Siria. Două state cu lideri considerați autocrați, care refuză linia geopolitică globalist-davosistă.

Așadar, 2014:

„În cercurile militare războiul geofizic e o discuţie veche şi secretă/discretă. HAARP există şi efectele sale sunt cunoscute de oamenii de ştiinţă. High-frequency Active Auroral Research Program e o reţea de antene gigantice care bombardează ionosfera cu radiaţii de înaltă şi joasă frecvenţă. Undele electromagnetice revin pe Pământ şi penetrează scoarţa terestră, generând efectele … pe care le urmăreşte posesorul HAARP (…)

„Războiul geofizic e o problemă de care se ocupă nu partea civilă, ci partea militară. Ca specialist din domeniul civil, pot spune că, cel puţin principial, este posibilă aplicarea unor procedee care să constituie un aşa-zis „razboi geofizic” – prof. dr. doc. Dumitru Enescu – Director general, Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

“Mijloacele de ducere a războiului geofizic nu mai sunt de ignorat, ele au devenit o realitate şi reprezintă cel mai mare pericol pentru întreaga umanitate, flora şi fauna” – col. dr. Stefan Geantă, şeful Comandamentului Protecţiei Civile din IGSU.

„De mai bine de zece ani, poate chiar şi mai mult, se invocă în cercurile militare, ca posibilă, folosirea în viitor a cutremurelor ca armă.” – asistent cercetare Ştefan Tătaru, Observatorul Seismologic Vrâncioaia.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=870841959617344&set=a.194123750622505

https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1258889-romania…

Dr. Roselie Bertell, un cercetător de renume mondial în domeniu avertiza că „prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasă frecvenţă care au o intensitate mare, se poate realiza modificarea proceselor de gândire şi a celor emoţionale ale oamenilor aflaţi în zona ţintă, dar şi influenţarea dramatică a mişcărilor plăcilor tectonice”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rosalie_Bertell…

Reiau tema în 2017:

„La originea HAARP se află genialul Nicola Tesla și experimentele sale cu electricitatea, ale căror rezultate și aplicații sunt ascunse de public. Deci… citiți raportul Parlamentului European din 14 ian.1999 privind utilizarea resurselor cu scopuri militare pentru strategii de mediu, capitolul”HAARP – a weapons system which disrupts the climate”.

„High Frequency Active Auroral Research Project este condus în comun de Forțele Aeriene și Marina SUA, în colaborare cu Institutul de Geofizică al Universității din Alaska, Fairbanks. Experimente similare se desfășoară și în Norvegia, probabil în Antarctica, precum și în fosta Uniune Sovietică (Rusia). HAARP poate livra de milioane de ori mai multă energie într-o zonă dată decât orice alt transmițător convențional. Energia poate fi, de asemenea, îndreptată către o țintă în mișcare. Proiectul permite, de asemenea, manipularea modelelor meteorologice globale. Prin manipularea ionosferei, s-ar putea bloca comunicațiile globale în timp ce le transmite pe ale proprii. O altă aplicație este pătrunderea pământului, tomografia, radiografia pământului la câțiva kilometri adâncime.”

https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96/posts/1701549746546557

https://www.europarl.europa.eu/…/A-4-1999-0005_EN.html…

În timpul ciudatei secete de anul trecut reamintesc, într-o postare, că era o vreme în care chiar și Hotnews cultiva conspiraționismul. Să spicuim un pic din articolul „România, o victimă a războiului geofizic”:

„Exploziile termo-nucleare, stimularea erupției unor vulcani, creșterea nivelului apelor și provocarea cutremurelor de pamant sunt mijloace mult mai simple pentru o distrugere globală, necontrolabilă.”

https://www.facebook.com/niculescu.grigore.5/posts/382796820636080

https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1258889-romania…

Sisteme HAARP de amploare au și americanii și rușii… și încă 2-3 state, dar cu putere mică, nu cu acoperire globală.

Războiul geofizic folosește geoingineria și armele electromagnetice ca HAARP sau climatologice precum chemtrails pentru modificarea mediului și declanșarea de fenomene considerate altădată naturale: tornade, seisme, incendii, ploi torențiale, grindină, avalanșe.

Harpiile foloseau doar ghearele ascuțite. În video aveți harpiile la lucru, în Turcia.

Să fie clar, americanii au HAARP și rușii au SURA, de fapt ei au fost primii.

https://dbpedia.org/page/Sura_Ionospheric_Heating_Facility

PS – pentru cei cu „știința”: în istorie nu există 2 cutremure de asemenea magnitudine, la interval de ore, în aceeași zi, ca în Turcia. Contrazice geofizica, mișcarea plăcilor tectonice. Doar dacă e provocată.

Bibliografie:

https://cssas.unap.ro/…/principii_ale_razboiului.pdf – pag 74

https://www.scribd.com/doc/54753535/razboiul-geofizic

https://newafricanmagazine.com/18831/#

https://www.aljundi.ae/…/a-new-form-of-war-geophysical…/

https://www.youtube.com/watch?v=QkLTzesBxGE

https://www.youtube.com/watch?v=Zi1nLmlicxU

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS