Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Holocaustul, o afacere evreiască cu dublă măsură

Holocaustul, o afacere evreiască cu dublă măsură

scris de Marin Neacșu
1194 afisari

Termenul Holocaust vine din greacă holókauston, care înseamnă sacrificarea unui animal prin incinerare. În ebraică există cuvântul Shoah care înseamnă catastrofă, distrugere, nenorocire şi care este folosit pentru a denumi ceea ce Holocaust este aproape unanim înţeles.

Căutând definiţia sau explicarea acestui cuvânt am găsit:

“1. Great destruction resulting in the extensive loss of life, especially by fire.

2. a. Holocaust The genocide of European Jews and others by the Nazis during World War II: „Israel emerged from the Holocaust and is defined in relation to that catastrophe” (Emanuel Litvinoff).

b. A massive slaughter: „an important document in the so-far sketchy annals of the Cambodian holocaust” (Rod Nordland).

3. A sacrificial offering that is consumed entirely by flames.”

În Wikipedia, explicaţia este mai simplă şi mai strictă, sau mai exclusivistă: “The Holocaust (from the Greek ὁλόκαυστος holókaustos: hólos, „whole” and kaustós, „burnt”)[2] also known as Shoah (Hebrew: השואה, HaShoah, „the catastrophe”; Yiddish: חורבן, Churben or Hurban, from the Hebrew for „destruction”), was the mass murder or genocide of approximately six million Jews during World War II.”

Astfel cuvântul Holocaust a fost restrâns la procesul de nimicire în masă a evreilor de către nazişti în cel de-al doilea Război Mondial, cuvântul Holocaust, fiind tradus acum aşa cum l-a răstâlmăcit o anumită propagandă, nu aşa cum îi era înţelesul original. De ce oare ?

Deşi termenul original al cuvântului şi definiţia iniţială se referă la distrugere în masă prin foc iar  în unele definiţii se face referire chiar la armele de nimicire în masă, inclusiv armele nucleare şi deci la Holocaust Nuclear care este reprezentat de drama japonezilor de la Hiroşima şi Nagasaki, nimeni nu vorbeşte de Holocaustul Japonezilor, nimeni nu condamnă SUA pentru acel Holocaust, şi nici statele care au fost de acord cu programul nuclear şi distrugerea nu doar a celor două oraşe (cum se uzitează când se vorbeşte despreHirioşima şi Nagasaki , ca şi cum cele două oraşe ar fi fost simple bucăţi de cărămidă puse una lângă alta fără viaţă în ele) ci şi omorârea a sute de mii de oameni nevinovaţi. De ce ? Există unităţi de măsură diferite? Unii au voie să facă orice în numele Holocaustului, să ceară urmărirea, căutarea, pedepsirea până şi a celor care au fabricat cuiele cu care au fost bătuţi stâlpii din lagărele germane, iar altora, omorâţi, masacraţi, în America de Nord pe timpul expansiunii “civilizaţiei în vestul sălbatic” , de Kmerii roşii în Cambodgia, de comunişti în Rusia şi ţările comuniste, de Turci în Armenia, nici măcar nu li se dă voie să folosească termenul, pentru că termenul Holocaust a fost adjudecat de evrei? Mai trebuie să se dea o lege europeană care să spună clar că termenul Holocaust se va folosi numai legat de evrei şi cu asta va fi clar. Recent, foarte recent, au fost desecretizate unele documente şi astfel s-a aflat că ”Guvernul britanic şi-a exprimat oficial sprijinul pentru bombardarea nucleară a Japoniei, în cadrul unei reuniuni a Comisiei politice mixte din 4 iulie 1945 de la Washington privind dezvoltarea şi controlul energiei nucleare, referindu-se la bombele atomice Tube Alloys (T.A.), nume de cod pentru programul armei nucleare britanice din timpul celui de-al doilea război mondial.”

Acum înţeleg de ce Angliei i se mai spune şi “perfidul Albion”. Aţi auzit pe cineva să condamne cele două state pentru Holocaustul Japonezilor?Aţi auzit pe cineva să folosească oficial sau neoficial cuvântul Holocaust legat de ceea ce Anglia a aprobat, SUA a executat şi japonezii au simţit? Nu! Din când în când mai vin nişte piloţi americani în concediu prin Japonia cu lacrimi în colţul batistei şi “marchează momentul” regretelor eterne şi atât.

Am mai vorbit într-un articol despre unele ciudăţenii, coincidenţe şi forţări ale Holocaustului. Nu contest procesul sau faptele în sine indiferent unde s-au întâmplat, dar se pare că totuşi pe undeva se exagerează, iar unităţile de măsurare e actelor ca şi vinovăţiile se aplică diferit de la ţară la ţară, în funcţie de simpatii, interese, înţelegeri, politici şi politică. Dacă un stat este sortit pieirii, iar conducerea acestuia acceptă cei 40 de arginţi, atunci în spinarea acestui stat se pun toate relele lumii. Bineînţeles că nu se poate ajunge la gâtul neamului fără trădătorii din interior. “Holocaustul” evreilor din România are şi el parte de acelaşi tratament, fiind recunoscut, acceptat , declarat de un guvern şi un preşedinte pentru care nu există istorie, nu există probe, nu există mândrie, nu există ţară, există doar bani şi interese personale, scaune, funcţii, putere. Hai să vedem ce a însemnat Holocaus în alte ţări, ce s-a întâmplat acolo, care a fost contribuţia popoarelor şi guvernelor la exterminarea populaţiei evreişti, cum tratează acuma aceste ţări subiectul şi cum sunt văzuţi foştii conducători din timpul Holocaustului.

Ungaria

Aproape 600.000 de unguri de origine evreiasca au murit in timpul Holocaustului.

Din cei 825.000 de evrei care trăiau în Ungaria în 1941, aproximativ 63.000 au murit sau au fost asasinaţi înainte de ocupaţia germană din martie 1944. Sub ocupaţie, puţin peste 500.000 dintre ei au murit ca urmare a relelor tratamente, au fost asasinaţi sau deportaţi. Shoah-ului au supravieţuit doar 255.000 de evrei.

În 1938, în Ungaria condusă de Miklos Horthy au apărut o serie de măsuri antisemite care au limitat pentru evrei profesiile autorizate.

În aprilie şi mai 1944, când înfrângerea le-a apărut ca inevitabilă, germanii şi aliaţii lor în Ungaria au început să-i deporteze masiv pe evreii unguri în ritmul de 12.000 pe zi, în principal către Auschwitz.Horty cel care este responsabil de aceste deportări, şi alte măsuri anti-Semite, este încă declarat erou al Ungariei.

Polonia

Aici nu mai e nevoie de nici o prezentare, Polonia a fost împărţită şi ocupată de Ruşi şi Germani în totalitate, polonezii fiind decimaţi braţ la braţ cu evreii aproape mai ales că în Polonia se găsea centrul Diasporei evreieşti din întreaga lume şi cea mai mare comunitate de evrei. Deci nu e de mirare că au murit 6 milioane de polonezi şi evrei la un loc, dar mai mulţi polonezi. Unii polonezi au devenit vânătorii evreilor şi germanofili sau, mai rar, rusofoni. Antisemitismul s-a manifestat cu o mare virulenţă în Polonia. Polonezii le-au reproşat evreilor că au colaborat cu sovieticii precum şi faptul că evreii comunişti au jucat un rol de prim plan în acţiunile represive şi în deportările catolicilor polonezi. Dar au avut loc şi acţiuni de salvare a evreilor. Şi totuşi, Polonia nu s-a recunoscut vinovată de Holocaustul la adresa evreilor din Polonia, ba mai mult, nimeni nu le cere despăgubiri, deşi cele mai multe lagăre de exterminare au fost pe teritoriul Poloniei.

Dacă stăm să ne gândim bine, practic evreii ar trebui să plătească despăgubiri Poloniei, pentru că din cauza numărului mare de evrei din Polonia, au suferit polonezii. Dar Polonezii nu cer despăgubiri. La fel ar trebui să ceară şi românii despăgubiri Israelului pentru genocidul la care au fost supuşi românii sub conducerea evreilor care au adus comunismul în România. Păi dacă Polonia nu este învinuită de Holocaust cu toate lagărele ei de exterminare, pe motiv că germanii sunt cei care sunt responsabili, de ce ar fi învinuită România pentru pogromul de la Iaşi sau deportările din Transnistria şi asasinatele comise Hortyşti în Transilvania sau de armata germană pe teritoriul Basarabiei si Transnistriei, când este ştiut ca toate actele au fost făptuite de germani şi ucrainieni?

Franţa

În Franţa, au fost victime ale Holocaustului 76.000 din 300.000 de evrei care se găseau în această ţară. Doar 3% din deportaţii evrei din Franţa au supravieţuit. Arestările evreilor din Franţa au început din 1940 şi masiv în 1941, iar „deportare evreilor începe la 27 martie 1942, data plecării din Paris pentru Auschwitz a primului convoi”. Mareşalul Petain cel care a condus guvernul pro german sau mai bine spus a ales calea colaborării cu nemţii în schimbul desfiinţării Franţei, a încercat să îndulcească condiţiile impuse de germani. În zona ocupată de hitlerişti, între 16 şi 17 iulie 1942 au fost arestaţi de către poliţia franceză şi predaţi germanilor , 13.000 de evrei. În Franţa, au fost victime ale Shoah 76.000 din 300.000 de evrei care se găseau în această ţară. A recunoscut Franţa acest “holocaust”?Cum tratează Franţa subiectul?

În 2012 preşedintele francez Francois Hollande a recunoscut rolul Franţei în Holocaust, la o ceremonie organizată pentru a marca 70 de ani de la deportarea evreilor din Franţa, dar colaborarea ţării cu ocupanţii nazişti, în vremea războiului, a fost foarte multă vreme un subiect tabu. “Adevărul este că aceste crime au fost comise de Franţa, în Franţa”,a spus Hollande, dar a refuzat să ceară iertare evreilor pentru rolul pe care l-a jucat Franţa în acest episod tragic. De sesizat şi expresia folosită “aceste crime au fost comise de Franţa, în Franţa “ . Deci ÎN FRANŢA, NU DE FRANŢA. Şi uite că Franţa încă mai trăieşte deşi în Franţa şi în zilele astea au loc acţiuni anti-Semite. Mareşalul Petain, eroul de la Verdun dar şi colaboraţionistul care a acceptat să lucreze cu Germanii decât să îi lase să distrugă Parisul, după război a fost judecat, condamnat la moarte, dar apoi pedeapsa i-a fost comutată şi a fost întemniţat pe viaţă. A murit la 95 de ani. Între timp, Franţa îşi reconsideră propria istorie, iar Petain nu mai este văzut ca un trădător de ţară ci aproape ca un salvator. În nici un caz nu a fost declarat criminal de război şi nu a fost învinuit pentru Holocaust, a fost judecat pentru fapte comise împotriva cetăţenilor francezi nu la ordinul altora. În zilele noastre memoria lui Petain este rerevaluată, ca să folosesc un termen la modă.

Italia

În Italia nu au avut loc deportări masive sau progromuri, aceste erau apanajul celor aflaţi mai la est, pogromul ca termen aparţine ruşilor, popoarelor slave. Deşi foarte apropiat şi prieten al lui Hitler, Mussolini, Il Duce deşi a dat şi el legi anti-Semite, ca toate ţările din sfera germană de influenţă, aliate sau ocupate de Germani, acţiunile făţişe, agresive au fost neînsemnate. Una din cauze a fost obsesia lui Mussolini faţă de evreice. Printre ele se numără Margherita Sarafatti, care şi-a cheltuit o parte din avere pentru eroul ei şi Angelica Balabanoff, primul său mentor politic.Sarafatti a fost amanta şi consiliera politică a lui Mussolini.

Presa din data de 28.01.2013 anunţa că fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a dat naştere unei noi controverse, pentru că l-a lăudat pe Benito Mussolini, în Ziua Holocaustului, în ciuda legilor anti-evrei adoptate de Il Duce. “Mussolini a greşit când a adoptat legile împotriva evreilor, dar în alte privinţe a fost un lider bun. În mod evident, guvernul de pe timpul lui Mussolini, de teamă că puterea din Germania ar putea ajunge la o victorie completă, a preferat să se alieze cu Germania lui Hitler decât să i se opună”. a spus Berlusconi. Pentru unii declaraţia lui Berlusconi poate constitui o gafă, sau una din nebuniile cu care a obişnuit lumea, dar în fapt a exprimat realitatea şi a dat un exemplu de cum trebuiesc interpretate şi acceptate faptele predecesorilor. Pentru o Ţară, important este supravieţuirea sa ca stat, ca naţiune şi popor, şi uneori pentru salvarea ţării, unii conducători sunt nevoiţi să ia şi unele măsuri mai neplăcute, mai ales pentru alţii. Istoria medievală este plină de asasinate, măceluri crime comise împotriva unor categorii sociale, familii de domnitori, boieri, nobili care prezentau un pericol pentru un anumit conducător sau regim la un moment dat. Nu spun că aceste acţiuni sunt justificate sau e bine că s-au petrecut, spun doar că în judecarea unui moment istoric, a faptelor unui regim sau conducător trebuiesc luate în calcul toate aspectele, toţi factorii, intenţiile, scopurile ca şi variantele sau opţiunile şi apoi pusă eticheta. Mussolini este încă respectat în Italia, patriotismul său nu este pus la îndoială, Il Duce încă impune respect italienilor, chiar dacă a pus ţara la dispoziţia lui Hitler, dar a avut măcar un statut privilegiat, fiind aproape partener al lui Hitler, nu supus. Când italienii au vrut să iasă din parteneriat, au ieşit. Dar Il Duce nu a fost scos din manualele de istorie, cum a fost scos Antonescu la noi, deşi Antonescu a făcut mai puţin rău României decât Mussolini Italiei.

De cele mai multe ori la români eticheta o pun alţii iar noi doar luâm măsurile, forţaţi de cei care au pus eticheta, în interesul lor, nu al românilor. Aşa se face că SUA face presiuni ca România să redea posesiunile bisericii catolice şi evreilor din Transilvania, fără a se întreba cum au fost obţinute acele terenuri de către cei care le reclamă acuma, aşa se face că moştenitorii unui groff întră în posesia unui sat întreg şi lasă un sat întreg fără case şi pământuri, aşa se face că unii maghiari vin cu documente de proprietate falsificate sau obţinute sub regimul Hortyst cu forţa sau prin abuz şi cer să li se dea pământul înapoi, iar justiţia română, conducerea politică, samsarii care conduc ţara, dau tot pretextând că nu au ce face, sunt obligaţi de .. legile europene. Legile româneşti, legile pământului, legile biunului simţ legile dreptăţii nu mai au nici o valoare. Este foarte curios, nu am auzit pe nimeni din CSM să se plângă că prin declaraţiile SUA privind aceste retrocedări, justiţia română se simte ameninţată, presată, stressată, forţată să ia decizii. Nimeni nu constată că se fac presiuni la adresa guvernului sau justiţiei pentru a lua decizii în acest sens. Dar dacă un ziar spune că unii procurori şi judecători fac şi rezolvă dosare la comandă, CSM prin doamna Oana Smith Hăineală sare în sus ca şi când ar fi nimerit cu partea dorsală în urzici.

Spania

Spaniolii nu prea au avut timp de Holocaustul evreilor, ei au avut propriul lor Holocaust dar nu îi pot spune aşa pentru că nu e voie, termenul este rechiziţionat de evrei aşa că ceea ce s-a întâmplat în Spania pe timpul războiului civil şi după 1939 până prin 1950, deşi are toate ingredientele unei nenorociri sau dezastru pentru a anumită parte a populaţiei, nu va fi acceptat de “lumea bună”ca şi Holocaust. Fiind prea ocupaţi cu propriul lor război, spaniolii nu au avut timp de evrei. Cu toate astea, s-a descoperit recent că Franco a dat totuşi o mână de ajutor lui Hitler în problema evreilor. Generalul Francisco Franco le-a ordonat oficialilor spanioli să realizeze liste cu numele a 6.000 de evrei pe care le-a aşezat într-o arhivă secretă cu date despre evreii din Spania. Lista finală, scrie a fost înmânată lui Heinrich Himmler însuşi, şeful SS care este considerat creierul din spatele “soluţiei finale”, în timpul discuţiilor privind posibilitatea ca Spania să se alăture Axei din care făceau deja parte Germania lui Hitler şi Italia lui Mussolini. Până la urmă, din cauza pretenţiilor lui Franco pe care Hitler le considera exagerate, Spania a rămas în afara conflictului mondial. Acuma înţeleg eu de unde a apărut moda asta cu datul bileţelelor la momentele şi întâlnirile oficiale, la investiri, cu ocazia numirilor în funcţie. Orice s-ar spune, la Cotroceni se cunoaşte istoria Germaniei foarte bine. Şi a Spaniei.

În 1996, la cererea evreilor, Spania, ca şi alte ţări a adoptat o lege care interzicea negarea Holocaustului faţă de evrei. În 2011, s-a revenit şi printr-o decizia din 3 iunie, Curtea Constitutionala din Spania a declarat că nici o persoană nu va mai putea fi persecutată pentru exprimarea opiniilor sale faţă de holocaust. Anterior, orice critică expusă la acest subiect istoric era considerata o crimă.

Spre deosebire de ei, Ungaria în februarie 2010 aproba un proiect de lege prin care negarea Holocaustului a devenit ilegală în Ungaria şi este pasibilă de trei ani de detenţie.

La noi, nu există încă o lege sau o exista şi este secretă, ca şi HG-S-1019/2010, dar cei care “ se dau” la evrei şi Holocaust sunt daţi afară din serviciu. În martie 2010 profesorul Vladimir Iliescu a negat existenţa holocaustului în România şi a fost dat afară de la o universitate din Germania unde preda. Domnia sa susţinea că “ da, este adevărat că au murit 20000 de evrei în România, dar asta nu este Holocaust. “ Subiectul este foarte sensibil atâta vreme cât definiţia Holocaustului este tranformată de fiecare aşa cum vrea. Dacă evreii consideră că “sacrificarea unui animal prin ardere” este egal cu termenul calamitate, iar aceasta se aplică numai când este vorba de evrei, atunci oricine are dreptul să considere ce vrea, să dea orice definiţie vrea Holocaustului.

În 2010, şeful diplomatiei române, Teodor Baconschi împreună cu omologii săi din Cehia, Lituania, Letonia, Ungaria şi Bulgaria au iniţiat un demers cerând să se pună sub semnul egalităţii genocidul practicat de regimurile totalitare comuniste cu Holocaustul, astfel încât persoanele care neagă atrocitatile comise de călăii comunişti să răspundă în faţa unei legi comunitare similare cu cea referitoare la Holocaust.

După analizarea „scrisorii celor şase”, Comisia Europeană pentru Justiţie a apreciat că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru legiferare cu privire la crimele atribuite comunistilor, dar problema trebuie păstrată în studiu. Acestea sunt cuvintele cuprinse în raportul trimis Parlamentului European şi guvernelor celor 27 de state membre UE.S-a justificat prin aceea că ororile comise de comunişti nu au fost îndreptate împotriva unei minorităţi entice. Trebuiau să spună că nu au fost îndreptate împotriva evreilor, ca să fie şi mai clar de ce nu se aprobă. Ar fi fost şi culmea să fie îndreptate împotriva evreilor atâta vreme cât toată lumea ştie că comunismul este opera evreilor.

De ce trebuie să răspundă România, poporul român pentru actele guvernului Hortyst în Transilvania şi ale germanilor şi Ucrainienilor şi ruşilor în Basarabia ? Nu există dovezi că guvernul român al lui Antonescu, armata română, populaţia civilă română (exceptând unele elemente pro naziste , sau membrii ai gărzii de fier sau altor organizaţii extremiste sau progermane, din care unele si-au recâştigat posesiunile recent prin Forumul Democrat German) au organizat, participat sau săvârşit pogromuri sau acte de violenţă la adresa evreilor în România. Unele documente vorbesc despre directive privind deportarea evreilor, Antonescu, ca şi Petain a fost nevoit să dea curs cererilor unei Germanii care nu numai că ştia dar avea şi cu ce să îşi impună părerea, dar aceasta s-a făcut la un alt nivel şi o altă scară decât dacă s-ar fi făcut sub directa coordonare sau conducere a SS-ului sau Gestapou-lui. Există însă probe că Antonescu s-a opus atât diplomatic cât şi practice cerinţelor Germaniei în ceea ce priveşte politica evreiască. Pe teritoriul românesc controlat de guvernul lui Antonescu în drept şi în fapt, nu au avut loc nici un fel de acţiuni antisemnite. Dacă s-au manifestat, acestea s-au manifestat în zonele în care conducerea administerativă sau militară era efectiv în responsabilitatea germanilor, a hortyştilor sau cum era în Basarabia, Transnistria, acţionau diferite grupuri naţionaliste aparţinând altor etnii.

În Ungaria de exemplu, populația conlocuitoare, în special evreii din teritoriile primite prin Diktat au suferit de-a lungul celui de-al Doilea Război Mondial abuzuri și crime comise de autoritățile ungare. În special evreii au fost deportați masiv către lagărele de concentrare în perioada ocupării Ungariei de către Germania nazistă. Aşa ceva nu s-a întâmplat în România. Poate guvernul Antonescu poate fi învinuit că a înlesnit repatrierea evreilor în loc să lupte cu armata germană pentru apărarea lor. Antonescu ar putea fi învinuit că nu a fost destul de dur cu Hitler şi a urmărit mai mult interesele românilor decât ale altor etnii conlocuitoare, sau nu a pedepsit personal abuzurile făcute de trupele germane care tratau România ca pe un stat vassal nu aliat, ( dar în nici un caz ca ruşii după 23 august 44 care au tratat România ca pe o ţară cucerită, ocupată, nu ca pe o parteneră ) dar pentru păstrarea unităţii statale, şi chiar reîntregirea teritoriului, Antonescu a fost nevoit să facă unele sacrificii. Între supravieţuirea unui popor şi a unui stat şi apărarea cu preţul transformării ţării într-o altă Polonie a unor naţionalităţi conlocuitoare, Antonescu a ales să apere unitatea statului fără însă a ordona sau comite acte de violenţă sau crime împotriva altora. Nimeni nu poate nici măcar susţine, dar să mai şi dovedească că guvernul României, armata sau locuitorii săi, se fac vinovaţi de aşa ceva. Şi atunci, de ce din toate statele din care evreii au fost deportaţi, România, românii sunt cei care sunt consideraţi responsabili de holocaust? De ce trebuie să ne cerem noi scuze pentru faptele comise de alţii? Pentru că în loc să îi trimită în lagăre pe Evrei le-au dat voie să plece în Israel împotriva cererilor exprese ale lui Hitler de a-i trimite în lagăre? De ce din toţi foştii conducători ai ţărilor satelite ale Germaniei doar Antonescu este declarat criminal de război, doar România îl reneagă, şi nu mai este voie să fie afişate sau postate tablouri şi busturi sculptate ale Mareşalului? De ce din toate naţiile lumii trebuie să fim noi cei mai necruţători cu eroii nemului? Pentru că aşa a comandat Marele Licurici? De ce trebuie să ne slăvim trădătorii de neam aflaţi sub orizonturi înstelate şi să ne batem joc de adevăraţii patrioţi?

Pe timpul lui Horty, Ungaria a fost printre primele state din Europa interbelică ce a legiferat măsuri antisemite. Încă din 1920 a adoptat legea privind reglementarea admiterii în învățământul superior, scopul declarat al legii fiind „contingentarea cu înțeleaptă chibzuință a numărului studenților”. În realitate, era vorba de limitarea la anumite procente a studenților aparținând naționalităților conlocuitoare. Începând din 1938, s-au luat o serie de măsuri antievreiești. Legea numită „Asigurarea mai eficientă a echilibrului vieții sociale și economice” limita accesul evreimii la viața economică și socială din Ungaria. Circa 250.000 de evrei și-au pierdut locurile de muncă. Peste numai o jumătate de an, parlamentul ungar a adoptat o altă lege antisemită, care stabilea că trebuiau considerați evrei, alături de cei de religie iudaică, toți cei cu un părinte ori doi bunici de religie iudaică în momentul, ori înaintea, intrării în vigoare a legii. Noțiunea de evreu a fost extinsă ulterior prin legea din 1941, privind „apărarea rasei”. „A treia lege evreiască” interzicea căsătoriile mixte. Dar asta nu i-a împiedicat pe Unguri să îl slăvească, să îl comemoreze, pe Horty, americanii nu cer ca acesta să fie declarat criminal de război, evreii nu cer să studieze arhiva Ministerului Apărării Ungar ca să o interpreteze cum vor ei sau să o “cureţe “ de “inexactităţi” . Asta se întâmplă doar în România.

Cine poate explica logic, lingvistic, politic sau oricum ar dori el, de ce Holocaust înseamnă numai evrei, sau numai oropsirea indiferent cât de mică ar fi, a evreilor, de ce alte categorii de oameni, categorii religioase, profesionale, politice, etnice sau economice nu pot beneficia de sintagma Holocaust? A pus cumva poporul evreu monopol pe Holocaust? Dar despre exterminarea a sute de triburi de indieni de către Naţiunea Naţiunilor ce se poate spune? A fost în mod cert o exterminare, au fost ucise milioane de persoane,avem de a face cu o etnie, de fapt mai multe şi totuşi nu îl recunoaşte nimeni. De ce nu sunt băgaţi în puşcărie cei care nu recunosc Holocaustul împotriva indienilor din America de Nord? De ce se folosesc mai multe măsuri în măsurarea dreptăţii ? Şi totuşi cine explică ce înseamnă Holocaust, de la ce cifră în sus vorbim de Holocaust, care este diferenţa între holocaust şi cataclism, dezastru, decimare, nimicire, exterminare, ucidere, accident, deces? Dacă se prăbuşeşte un autocar sau avion cu turişti evrei se numeşte Holocaust iar dacă în autocar sunt români este accident, întâmplare nefericită, neglijenţă sau voia lui Dumnezeu? Cine ne poate explica unde se termină războiul şi începe Holocaustul, cine se poate plânge de Holocaust şi cine are parte doar de accidente şi de la ce număr de victime în sus trecem de la victime la Holocaust? Oare copilaşii care au murit arşi la maternitatea din Bucureşti au murit în Holocaust? Ar trebui să spunem aşa, pentru că au fost sacrificaţi prin ardere pe altarul nesimţirii ministeriale şi a indiferenţei faţă de cetăţean a guvernanţilor. Cine stabileşte regulile, cine decide cum sunt judecate acţiunile şi de ce aceste reguli nu se aplică uniform?

Când se vor aplica aceleaşi legi tuturor, fie conform Comisiei de la Veneţia, fie conform codului lui Barroso? De ce unii sparg oalele şi alţii le plătesc?

444 comentarii

zweistein 08-08-2013 - 13:58

Evreii au fost exterminati cu milioanele prin cooperarea tarilor si popoarelor Europei.

Iar oltenii cu al lor Das Jiu Uber Alles si cu Atacul de la Scornicesti, si care a condus la holocaustul din Romania intre 1965 si 1989, nu sunt mai prejos.

Acesta este adevarul curat!

digital 08-08-2013 - 14:17

zweistein
08-08-2013 at 13:58

mai du-te dreq cu jizii tăi cu tot!

zweistein 11-08-2013 - 00:01

Un legionar viu este o insulta adusa vietii.
Eu nu sunt evreu, lepadatura legionara ce esti!

Tache 11-08-2013 - 00:13

Poate, dar ai acelasi extremism in gandire, aceeasi intoleranta fata de ceea ce nu se incadreaza in tipar, incat esti sigur, si tu, un robot biologic care se trage din maimuta.

zweistein 11-08-2013 - 00:30

🙂
acelasi extremism in gandire… ca legionarii? TACHE ESTI BEAT!

tomi 08-08-2013 - 16:03

Scris de : Marin Neacșu 2013-08-07 12:21 276 comentarii
Neacsule, ai batut recordul la postari, ai creat o isterie colectiva a camarazilor tai fascisti, ce mai, am auzit ca de placere, urbos, huhu si cu tine in frunte va ejaculati de satisfactie tot la 10 minute. Bravo pinguinule, treiasca garda de fier, poti fi mindru, incalcarea legilor care neaga, minimalizeaza sau denatureaza Holocaustul, propaganda antisemita, asmutire a unor elemente stiut bolnave psihic ca huhu si urbos la ura antievreiasca si lovire in interesele unei tari cu care Romania poarta relatii statale bune atit economica cit si militare.
Nea neacum, inca un articol ca asta si te vad dupa gratii scriind ode neamului evreiesc.

digital 08-08-2013 - 16:15

așa cum bine știe și face preamăritul tău băsex!
hai marș că deja ne-ai împuțit prea mult aerul, totuși curat al României!

Lupu Ardelean 08-08-2013 - 16:54

@tomi, acum e clar ca Ereticul minte cand a scris ca Iliescu a recunoscut Holocaustul evreilor romani , basarabeni si ucrainieni, de frica evreilor, uite ce curajos e Marinel si redactia ziarului, nu au nicio frica de represali, stiu ca evreii nu isi bat capul cu leprosi…

tomi 08-08-2013 - 22:31

Nu-i adevararat, domnu Ardeleanu, statul roman nu tolereaza, pedepseste si condamna manifestarile antisemite. Aici este cu totul altceva, nu condamna autoritatile romane de ceva ce nu depinde de ei. Odata cind voi putea, iti promit ca vei afla adevarul despre ce se petrece aici. Mai mult nu pot sa-ti spun.
Ca o dovada a lipsei de antisemitism pot sa-ti descriu cei 34 de ani traiti in Romania fara nici un incident antisemit. Tot ca dovada pot sa-ti spun ca anual ajung in Romania. Vad, deschid ochii si nu vei zari urbosi, huhuleni, digitali, eretici sau alde neacsu. Cred ca ti-e clar ca daca unul ma ji-daniza ai fi auzit la toate posturile de stiri ca un amarit si-a pus capat zilelor dindu-si cu capul de zid pina-i iesisera creierii pe nas.
Dovada grijii autoritatilor de turistii israelieni este ca de fiecare data cind sint zboruri spre Tel Aviv sau invers locul pe unde trec sau stationeaza este steril. De fiecare data cu doua ore inainte apar „baietii”, niste munti de om, luptatori ai unitatilor antiteror ale ministerului de interne. Cu echipament antiglont pe ei, cu pusti automaste si cu mina pe revolver stau in zona protejata al zonei de imbarcare. Acest mecanism serios si de apreciat al politiei romane o vad ca functioneaza de cel putin 15 ani incoace. Vai de vreun turist arab care s-ar indrepta spre zona interzisa. Sala de asteptare la decolari este imprejmuita si intrarea este asigurata de lucratori ai shabakului si ai mossadului care sint permanent pe Otopeni.
Deci pe scurt ,domnu Ardeleanu, autoritatile romane dau mare pret pe securitatea turistilor israelieni, complet diferit de orice alt fel de turisti.

salut 09-08-2013 - 02:17

Iar esti viteaz de internet. Intelect la nivel de 6 ani… Sa vezi Superman, iti largeste perspectiva.

tomi 10-08-2013 - 11:23

Uite ce idee am pentru tine salut. Eu stiu ca ai mari deficiente financiare ca toti vagabonzii legionari de pe forum. Va cistigati cu greu citiva dolari de la arabi si partidele fasciste pentru postarile voastre antisemite. Uite, eu sint darnic cu tine, iti ofer 100 de dolari pentru o nimica toata. Ia tu autobuzul pina la Otopeni(Aeroportul Internaţional Henri Coandă)- platesc eu si autobuzul, intra pe aeroprt la decolari asa cam pe la orele 23, du-te spre poarta 6 iar de la cam 100 de metri baga miinile in buzunare si incepi sa alergi spre poarta, iar de la cam 20 de metri, ca fi bine auzit striga poezia lui HUHU NEBUNU. allah ackbar, allah ackbar. Sa vezi ce vesel are sa fie, toti vor ride, te vor aplauda si vei primi bomboane.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 08-08-2013 - 16:13

D-le Neacsu, ca vrei sau nu, tot d-ta esti de vina. De ce? Pai, pentru ca te-ai înforumizat in asa hal, incit ai inceput sa scrii EXCLUSIV numai pentru forumişti. Si o faci ciclic: un editorial pentru sobru, unul pentru tomi, unul pentru ala cu degetul. Ai incercat sa scrii unul si pentru huhuciu dar ti-a dat singele pe nas din cauza efortului, mata nestiind ca dementul respectiv l-a „citit” pe Jung si acum e convins ca el traieste „între” dimensiunile cosmice dupa teoria “sincronicitatii”, el fiind discipolul lui Zenon, Tolman, Hoyle, Kaluza-Klein, Schrödinger, Jung. Pai, cu o asa “personalitate” cum sa te mai incumeti sa mai scrii ceva, pentru o asa “luminata” minte, care “transcede” printre dimensiuni cosmice mai abitir decit Trabantul prin Transfagarasan? E greu sa-i faci fata. Ati vazut, d-le Neacsu, ca “cosmogonul” Huhuciu trimite mesaje “esentiale”, in citeva cuvinte? De ce? E? Vedeti ca sunteti depasit? Pai, mnealui trimite mesaje dintr-o izomerie de tip Berzelius, si e cam greu sa fie perceputa de noi, paminteni atrophiati intr-o singura dimensiune cosmica, pe care Bohm o denumea : “basina lui Basescu!” Asa ca?, nu te mai autoflagela, caci e imposibil sa ajungi la nivelul acestui biped nascut dintr-o conexiune inversa!! Mata ramii la dimensiunea asta terestra, intre limitatii astia. Nu ai darul perceperii gamowiste ca Huhuciu, mai ales ca ai atins un subiect extraordinar de “touchy”, cum ar mai spune nepalezul de rind! Problema evreiasca e o problema cosmogonica, bre. Vine de nicaieri si merge tot acolo! E greu sa o percepi, daramite s-o si egsplici! Nu poti sa simti problema evreiasca pentru ca nu ai cum. E ca si cum ai vrea sa simti ceea ce simte un groenlandez bastinas cind bea tequila. E vorba aici de icompatibilitate, sau, cum se mai zice pe la Cugir, nu se leaga! Dumnteata ai incercat ceva foarte straniu si foarte periculos, ai incercat sa iei temperatura unui suvoi de lava cu o crenguta verde de salcie si te-ai fript! Ai vazut cum ai fost interpelat de evreul Tomi? Era si normal. Dumneata nu ai pierdut nici un bunic, unchi, vecin, in cimpurile de munca hitleriste. D-ta, deabia daca te poti “lauda” cu vreun stra-stra-stra-stra unchi care a fost taiat cu iataganul de la anus pina la amigdale de un turc beat crita din osatea lui Omar Haysamm trimis de Sinan Pasha sa-l controleze la prostata pe Stefan (zis si) Cel Mare! N-ai cum sa-l bati, pt. ca el are careu de asi, iar mata ai doar doua perechi, si alea cu nouari si decari. Pai? Ce este, totusi, interesant in dialogul d-tale cu Tomica, este faptul ca, fara sa vrei, i-ai deconspirat identitatea de ROMAN PUR. Da! Tomica, fara sa vrea, fara sa-si dea seama, fara sa se poata opune, el a fost, este si va muri, (daca nu se va lua dupa Huhuciu si se va topi in spatii siderale), ROMAN. ROMAN PUR. Si unui alien venit din Vega (ca e cea mai apropiata planeta asemanataoare cu a noastra, de noi) va fi de acord cu mine, pt. ca, prin tot ceea ce face, exprima, traieste, respira, Tomica e roman. Se exprima ca un roman, injura (mai abitir) ca un roman, e „destept” ca un roman, e civilizat ca un roman, … ce sa mai spunem? Roman “curat” ! Chestiile lui adiacente cu evreismul nu i se pun la socoteala. Alea sunt niste detalii nesemnificative. Tomica se da in stamba ca apara evreii barbequ-izati de pretenarii nostri nemti, dar el nu face altceva, decit sa se foloseasca de o asa “tema” tomnai pentru ca sa-si demonstreze romanismul din el. Si o face la superlativ. Romani neaosi, sau cum se mai zice pe la Chitila, “romani de glod” ca sobru, digitescu tachescu, si alte moluste sunt niste simple rime bune pentru atirnat in ace de dat la bibani si carasi pe linga Tomica. De unde-o fi invatat el asa de bine limba romana, mai ales limba romana “slang”, nu-mi pot da seama. Sa se fi intersectat vreo “mama omida” prin DNA-urile lui evreiesti in vreun secol mai “vesel” al istoriei evreilor de la noi, cind rabinii i-au dezlegat pe amishii evrei romani si acestia au dat iama la traktirule de la marginea Iasului sau ale Bucurestilor? Se prea poate. Un Tomica ca asta se naste o data la 1 ora si treishpe minute! E o raritate in diversitate. Ce-a facut, ce n-a facut Tomica, dar ti-a distrus bunatatea dumitale de editorial, care a intrecut cu citiva kilometri Transfagarasanul si centura Arad-Nadlag! Cit te-ai muncit matale sa le tragi suturi in fund evreilor asortindu-ti textul cu imagini lacrimogene cu victimile de la Birkenau si alte localitati de “vacanta”, si acest roman pur-singe Tomica, ti-a facut praf efortul, apostrofindu-te “la subiect” cu invective pline de condimente oltenesti, ciangaiesti, ferentaresti. Pentru mine, ca roman, sa stii ca simt o mindrie infinita cind vad pina unde a putut sapa acidul romanismului! Daca si pe evrei i-am topit in romanismul nostru, nu stiu ce ne poate opri sa “otv”-izam intreaga planeta? Arata-mi si mie, d-le Neacsu, ceva mai genial ca “te-n gitii ma-tii”! Sau : “mori tu si familia ta de scirbe tiganesti!” Adica?, putina decenta te rog, d-le Neacsu! Cu astfel de veleitati un neam ca al nostru nu poate muri ci?, el are o singura sansa : sa “universalizeze universul”, cum ar zice cosmogonul Huhuciu dupa o visinata de pe balcon, zurghită la 45 de grade celsius! Ceilalti evrei din gasca lui Tomica, insa, nu prea demonstreaza calitati deosebite, dupa cum ai constat-o si dumneata. Se tin ei dupa Tomaica precum oile dupa ţap, dar nu demonstrează ca au devenit romani cu adevarat. Mai au de muncit, mai au de executat multe ore de training. Numai cu o injuratura si citeva blesteme, nu poti deveni un jegos neasos roman. Iti trebuiesc mii de ore de antrenament in mincatul semintelor, in scuipat flegme in spatiile publice, in mirositul picioarelor, in scarpinatul la organele genitale in vazul lumii, in injuratul pe strada, acasa, pe balcon, in lift, pe stadion, etc. Ore si ore de antrenament le trebuiesc acestor “dumys” in romanism ca sa ajunga la valoarea lui Tomica. Un mai bun “ambasador” al romanismului in Izdraiel, noi, romanii, nu prea avem asa ca Tomica. Iti dai seama d-ta ce faimos e el acolo in Haifa? Pai cu Tomica al nostru calcam in picioare orice evreu rus, ucrainian sau palestinian! Cind o incepe Tomica al nostru cu mnezeii, grijania si mortii ma-tii, iti dai seama ca crapa toate moscheiele din Cisiordania si Yemen? De-aia zic : e bine ca sobru si gasca lui il mentin in forma si-i asigura tratamentul si trainingul de fiecare zi pentru ca acesta sa nu se atrofieze ca Schwarzenegger sau Rambo 3! Cu deosebit respect pt. munca dumitale de jurnalist forumist. Acum ce editorial urmeaza? Unul pentru Tache??

digital 08-08-2013 - 16:29

skoală de te kulcă mă!
dacă tomi(ketchup), e reperul tău Universal și Nemaiîntâlnit e clar înspre ce vă îndreptați ca nație și obiective!
veți dispărea cu bune și rele!
pa,pa,paaaaaa…!!!!!

pathfinder 08-08-2013 - 16:39

LIKE!

neacsum 08-08-2013 - 17:03

Cat de bolnav trebuie sa fii sa scrii atatea porcarii dintr-o singura suflare?Imi e ila de unii din voi.

neacsum 08-08-2013 - 17:08

Eu nu am injurat si nu am blestemat pe nimeni. Cine o face, practic se autodenunta .

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 08-08-2013 - 19:50

Ati auzit vreodata de specia jurnalistica, PAMFLET? Se pare ca nu, pt. ca d-ta nu ai nici in clin nici in mineca cu jurnalismul.

tomi 10-08-2013 - 04:00

neacsum
08-08-2013 at 17:08

Eu nu am injurat si nu am blestemat pe nimeni. Cine o face, practic se autodenunta .
==================
DESIGUR CA NU NEACSUM, NIMIC DIN CE AI ZIS N-AI FACUT. AI INCALCAT DOAR LEGILE TARII, ALE ROMANIEI CU CARE NU AI NIMIC COMUN, CA ALTFEL ERAI DEJA ARESTAT CA INFRACTOR.
Ai auzit de aceste lucruri bestie?:
==Art. 317. – Propaganda naționalist șovina, ațâțarea urii de rasă sau naționale, dacă fapta nu constituie infracțiunea prevăzută în art. 166, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.==

zweistein 10-08-2013 - 04:09

Fara o omenire omogena monstruozitati ca Holocaustul vor continua. Noi oamenii avem nevoie de guvern modial, o singura limba, o singura religie, si un singur set de legi.

Natiunea trebuie sa moara!

tomi 10-08-2013 - 04:27

@zweistein, vreau sa te linistesc, nu vor mai fi miini care sa mai loveasca in evrei. Vor fi taiate inainte sa le ridice. Crede-ma ca nu vorbesc nefondat, inteleg ca esti concetatean de-al meu, insa departamentul in care lucrez eu imi da posibilitatea de a fi un pic mai bine informat ca poporul de rind. Evreii nu vor mai trece prin nici un Holocaust, crede-ma ca ce s-a intimplat in perioada 1940-45 a fost o lectie cumplita dar fix din acest motiv avem atititea instrumente de a bloca din fasa orice initiativa de a fi loviti ca pot sa te asigur, prietene, poti sa dormi linistit. Nu acelasi lucru recomand insa lui Marin Neacșu, ofiter in rezerva, un imbecil ratat si nici ortacilor sai legionarii ce nu mai are rost sa-i enumar, cred ca-i sti.

Tache 10-08-2013 - 05:32

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

« Fascismul românesc a avut metodele sale originale de exterminare a evreilor.(…) Evreii erau bătuţi până la istovire şi expiere, sufocaţi în vagoane cu răsuflătorile astupate, vânduţi din mijlocul convoaielor pentru a fi omorîţi şi a li se comercializa îmbrăcămintea, pentru a fi tăiaţi bucăţi pentru ca cu sângele lor să se ungă osiile căruţelor ş.a.m.d. »

Exact aşa scrie : « ş.a.m.d. » Aşadar, pe lângă osiile căruţelor, toate cele ce mai sunt de uns într-o gospodărie țărănească…

Așa scrie la pagina 23, volumul 1, ediţia de după 1989! Pagina din dreapta, pe la mijloc, cules cu litere îngroşate. Formulă memorabilă: „…Pentru ca cu sângele evreilor să se ungă osiile căruţelor…”

Antibasistul 10-08-2013 - 05:58

USL-asii-s cei mai cretini DIN ISTORIA IMENSULUI UNIVERS INFINIT FARA DE MARGINI, cit d-aci pina la Pogoanele daca nu-l demit si nu-l baga la puscarie pe viața pe BLESTEMATUL Basescu!!!!!!!!!!!

Antibasistul 10-08-2013 - 05:59

Ji dane te inseli enorm, ADEVARUL VA FI FACUT IN WC PUBLIC, UNIVERSULUI INFINIT, INFINIT DE MARE CIT CORCOVITA DE SUS AMIN!

Tache 10-08-2013 - 06:32

Sunt de acord cu tine Zweistein. Holocaustul va continua. Il auzi cum vine ? Pune ureche la pamant, ca tropaie…

Natiunile nu vor muri, ci vor supravietui, bine-mersi.

Antibasistul 10-08-2013 - 14:21

Postarile, doua, de deasupra a lui Tache sint scrise de ji danul Tomi, nu de mine!

tomi 10-08-2013 - 04:09

Auzi, imbecilule, legionar de mahala ratat Marin Neacșu, vad ca Art.317 te cam sperie, si nu prea vrei sa se vada ca joci in blana de infractor. Sterge tataie, sterge ca de pedeapsa tot nu scapi nici tu si nici bestiile tale de camarazi din garda de fier, urbos, digital, ereticul, dementul de huhu, salut si tache. Aveti morcovul in kur dar va este rusine sa dati indarat. Vad ca ai sters-o si pe ANCUTA care vad ca si ea a auzit de legile romane. Te ia mama dreacului neacsule te asigur eu, cred ca esti la curent ca am suficiente date despre voi sa nu iesiti basma curata. Si chiar daca esti membru al partidelor fasciste interzise in Romania tot nu va veni sa te scoata nimeni.

Tache 10-08-2013 - 05:34

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

Evreii internaţi la Moghilev, «neavând posibilitatea aprovizionării cu alimente, se hrăneau cu excremente omeneşti, iar mai târziu cu cadavre omeneşti.» Da, aţi citit bine : evrei care « se hrăneau cu excremente omenești şi cadavre omeneşti… » Declaraţia este semnată de un « dl M.Katz, fost preşedinte al Comitetului Evreiesc din Moghilău ».

Cartea Neagră a fost recent dată la tradus, gest în urma căruia se va internaționaliza şi bomba asta : evrei care se hrănesc cu excremente omeneşti!… Evrei care se hrănesc cu cadavrele altor evrei !

Şi cine ne dă asigurări că-i adevărată dintotdeauna povestea asta? Nu doar ILYA EHRENBOURG, ci însăşi întreaga onor comunitate evreiască din România, preşedinte Aurel VAINER, cine altul?! Başca cei trei preşedinţi români, ILIESCU, CONSTANTINESCU, BĂSESCU, care au plâns cu batista la nas la memorialul fecalelor mâncate de evrei în timpul Holocaustului şi după! Mai ales după ! Cum să nu le faci muzeu de veșnică amintire ?!

Deci nu e glumă şi nici limbaj de ăla figurat ! Ci pe bune: evrei care se hrănesc cu excremente omeneşti… Evrei care se hrănesc cu cadavre omeneşti… Cartea Neagră dixit! Adică un evreu!

Trebuie scris chiar și cu majuscule că în România, pentru prima oară în istoria multi-milenară a iudaismului, s-au găsit EVREI CARE SĂ SE HRĂNEASCĂ CU EXCREMENTE ŞI CADAVRE… (Pagina 380, deci, volumul 3 din Cartea Neagră, Talmudul sioniștilor holocaustizanți…)

Antibasistul 10-08-2013 - 05:59

Despre cine? PTIUU ca am uitat. Mi-a vazut cineva ochelarii ca acu o ora ma enerva ji danul UnUL, nu stiu precis care si scapasi ochelarii in closet. De atunci caut cu miinile ca nu vad si mi-e teama ca Altul va posta ceva urit de bunica mea.

Antibasistul 10-08-2013 - 06:02

TACHE, Corect ai perfecta dreptate. Cum dreacu sa nu fie viata un infern in Romania cu 20 de milioane de ji dani pe capul nostru care ne fura zi de zi si ne beau sinjele?!?!

Antibasistul 10-08-2013 - 06:04

Haril, postarea scrisa cu numele meu deasupra postarii mele e scrisa de un evreu, NU DE MINE! Antibasistul nu este postarea mea , eu semnez cu Antibasistul.

PS. il bag in ma-sa pe cel ce-mi sterge si postarea asta!.

tomi 10-08-2013 - 04:17

Marin Neacșu, ca sa-ti reimprospatez memoria uite repun eu postarea lui ANCUTA ce ai sters-o urgent. Cred ca sti ca postarile voastre criminale sint monitorizate si le trimit saptaminal la Ambasada Romaniei de la Tel Aviv in cadrul adresei inaintate de procuratura israeliana in a va inculpa de fapte deosebit de grave in legatura cu Holocaustul, evreii ca natiune, si lovire in interesele statului Israel.
=========
ANCUTA
08-08-2013 at 23:14

Necsoiule,
Aseara am scris un comment prin care aratam nocivitatea ta ca jurnalist: te schimbi cum bate vantu’!
La fel ca seran, dragomireeee, batcoiulgras!
Niste tutari cu miros de sconcsi si de amoniacale!
🙂 🙂 🙂
Ceea ce faceti voi si ii incitati pe alti 1a3a6ii de pe aici se cheama “propaganda naționalist șovina, ațâțarea urii de rasă sau naționale”, ceea se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
Faptul ca voi va credeti “ziaristi” nu nu exclude situatia ca, in fapt, initiati atitudinile unor dezaxati ca dobre, gica, zoro pentru terorism si lovitura de stat!

Tache 10-08-2013 - 05:36

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

Într-o emisiune TV, un alt Katz, ceva mai mic, nu prea a ştiut să răspundă la întrebarea întrebărilor: «ce s-a întâmplat, bre, omule, cu cadavrele celor 250.000 de evrei ucişi de Antonescu în Transnistria? Unde s-au evaporat?» S-a bâlbâit ce s-a bâlbâit și, în cele din urmă, a scos răspunsul penibil: cadavrele evreilor uciși de români au fost mâncate de câini, înainte de a interveni autoritățile ca să le adune în câteva mii de gropi comune inexistente!…

Avem deci de ales între doi Katzi, care este mai nebun decât celălalt : Katz 1 sau Katz 2 ?

Katz 1 este cel care susține că nu ne-a mai rămas niciun cadavru din cele 250.000 deoarece aceste cadavre au fost îngurgitate de evreii supraviețuitori, atunci când nu s-au mai găsit fecale!…

Iar Katz 2 este evreul care susține că din 250.0000 de evrei români holocaustizați, nu s-au putut găsi cadavre de evrei nici pentru o groapă comună mai prizărită deoarece toate aceste sute de mii de cadavre au fost mâncate de câinii bagabonți!

Oricum, oricare va fi câștigătorul concursului nostru, să ne bucurăm că traducând Cartea Neagră, Federația Comunităților Evreiești din România va asigura o carieră internațională strălucită faptului unic în istorie că evreii din Transnistria au fost haliţi, cu fecale cu tot, de ceilalţi evrei din Transnistria, mai supraviețuitori… Evreii s-au mâncat astfel unii pe alţii, între ei, fără nicio imixtiune străină, ba și-au mâncat și fecalele, în cea mai pură tradiţie autarhică a ghettoului, vie şi azi… Drept care așa s-a produs alt miracol transnistrean : niciun evreu în zonă nu a murit de foame! Ba chiar la întoarcere – câţi s-au mai întors, cam 95%, toţi supraponderali!

…Limitat la puterea de circulaţie, infimă, a limbii române, acest adevăr – evreii mâncători de fecale, corect: EVREII MÂNCĂTORI DE CĂCAT, va irumpe de mâine pe mass media mondială prin traducerea în limba lui Céline, să i se bucure toţi urmaşii! Ce victorie postumă, niciodată imaginată sau măcar visată de vestitul antisemit! Al drăcuţului drac, cum le mai aranjează el, mereu pe mâna proprie a altora! Că ce face ovreiul cu mâna lui…

Viaţa bate filmul încă o dată! Îl bate la curul gol! Scor general: scor de maidan, de forfait!…

Antibasistul 10-08-2013 - 06:06

Ma tolomacilor vad ca aveti blocaj mintal, va repet, postarea de deasupra Antibasistului este a mea.
Postarea lui CONGO nu este a mea, este al evreului CONGO. Si nici postarea semnata UnUL nu este a mea este al lui UnUL, acum este clar, redusilor?

Antibasistul 10-08-2013 - 06:07

UE nu a adus NIMIC BUN, doar saracie si prețuri mai mari, salarii mici, DICTATURA Comisiei Europene care NE-A IMPUS pastrarea in funcție a DICTATORULUI Basescu, vara trecuta!
Bestie scelerata-cretina-turbata-scelerata UnUL evreu nebun CRAPI!
Sa nu-mi mai zici “Buboșel” ca te dau in judecata!!!!!!!!!!!!!

Antibasistul 08-08-2013 - 18:09

Vorbesti mult si spui NIMIC, pacat de timpul tau pierdut UMSONST, degeaba in germana, PACAT, timpul e extrem de prețios!

Antibasistul 08-08-2013 - 18:11

Postare adresata numelui hieroglif indescifrabil, presupun fostului…, nu conteaza.

digital 09-08-2013 - 17:33

ejaculași, împuțitule sau visași că te kălărește vre-un taur de la kolhozul rozicăi?!

tomi 10-08-2013 - 04:29

ANCUTA ,vezi mai sus, ti-am repus eu postarea stearsa de neacsum.

Tache 10-08-2013 - 05:39

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

În iadul din Transnistria, – zice Sonia Palty în Realitatea Evreiască, oficiosul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, penuria de sare îi făcea mai ales pe copilaşii evrei din Transnistria să sufere şi, natural, îi făcea să se smiorcăie toată ziua. De trista împrejurare profitau fără ruşine vecinii fiecărei familii cu copii, tot evrei, sărmanii, care-şi puneau farfuria cu supa chioară sub ochii lacrimogeni ca să-şi săreze astfel bucatele!… Ea însăși, Sonia Palty, mărturisește că a fost astfel abuzată de vecini… De mai multe ori!

Între timp, adică între interviul din „Realitatea Evreiască” și textul scris azi, Sonia Palty a fost exmatriculată din Transnistria și din rândurile victimelor Holocaustului! Nu pentru minciuni, pentru minciunile din cartea ei de amintiri din deportarea în Transnistria a fost premiată și plătită la greu de Unuinea Scriitorilor din România, ci pentru crimele săvârșite în Transnistria de un membru important al familiei sale: pezevenchiul de ta-su! Crime împotriva evreilor care scăpau neîmpușcați de români! Le venea de hac tatăl Soniei!…

…Ce părere ai, amice Teşu, despre această poveste cu sarea din Transnistria?, l-am întrebat cândva pe domnul Teşu Solomovici, domn pe care, o vreme, l-am suspectat că el ar fi evreul NORMAL pe care-l caut cu lumînarea de câteva decenii, ultimele două.

«E chiar uşor ingenioasă povestea, este, da, o metaforă !», mi-a explicat comprehensiv și filologic Teşu Solomovici când m-am arătat contrariat de paradox: tocmai evreilor, care sunt sarea pământului, să li se ia sarea!… Cât de subtili au fost românii în cinismul lor – cine ar fi zis ?!, auzi la ei, să nu le dea nici sare nevinovaţi fraţilor lui Josef?!

Antibasistul 10-08-2013 - 06:08

In toata viața mea, nicaieri in lume, am calatorit mult, am trait si-n Australia 5 ani, am trait si-n Belgia, Olanda, Austria, Afganistan, Yemen, Libia, Tunisia, Siria, Guatanamo, NICIODATA NU AM VAZUT CRETI/A, IDIOT/OATA MAI MARE CA ValVerde!!!!!!!!!

Antibasistul 10-08-2013 - 06:09

RETARDATULE basist clujean, in Australia am fost translator de engleza-romana, romana-engleza, vorbesc de asemenea fluent germana si franceza.

Tache 10-08-2013 - 06:20

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

Nu pot lua în serios Cartea Neagră plină de cele mai inepte şi mai neroade acuzaţii la adresa mea! A mea, domnilor!

A dumitale?, s-a mirat într-un glas duetul de la Ştefan Gheorghiu.

Adică la adresa fiinţei umane în ipostaza ei românească! Şi mă explic: nu pot să iau nimic în serios de la un autor care afirmă că românii, ţăranii români ca să fiu mai exact, adică mama şi tata, domnilor, Dumnezeu să-i hodinească!, cumpărau cică de la jandarmii români, la un preţ de batjocură, de-a dreptul insultător, cumpărau evrei din cireada mânată spre Nistru să-l treacă dintr-o sorbire, evrei mai rotofei, pe care apoi îi duceau acasă şi… şi… şi ce făceau babacii mei cu babacii dumitale, domnule Hary Culler?

tomi 10-08-2013 - 11:48

catre preaspurcatul tache!
BLESTEMATA FIE IN VECI GURA CARE POATE SCOATE ASTFEL DE CUVINTE. Neam de neamul sau sa poarte blestemul in burta, copii sa-i nasca monstri si rusine sa-i fie de lume si de oglinda. Bube purulente sa-i cresca pe limba, iar mincatul sa-i fie un chin si calvar sa-i fie viata si sa-si urasca copii, femeia si stramosii de uritenia infatisarii lor.
Dumnezeu sa-ti dea ce merita cel ce arde din nou trupurile nevinovate ale celor 6 milioane de victime. Si daca esti chiar asa de sigur de dreptatea ta, timpul scurt are sa te contrazica iar facaturile ce-ti vor taia calea si respiratia ti-or face viata infern. Blestemat fi bestie pentru faradelegile tale, tu sol al diavolului, Dumnezeu sa nu aibe mila de tine si de urmasii tai, AMIN!

digital 10-08-2013 - 11:53

tomi
10-08-2013 at 11:48
așa necredinciosule, blesteamă-ți neamul !

Tache 10-08-2013 - 14:58

catre preastorcitul tomi !

Lasa prostiile si scalambaielile ! A sosit timpul ca evreii sa plateasca despagubiri pentru Holocaustul rosu ! Si romanilor, si rusilor, si tuturor celorlalte popoare.

A sosit timpul ca EVREII SA PLATEASCA !!!

Pribeagul 08-08-2013 - 18:45

🙂

urbos 08-08-2013 - 23:58

Vezi-ti de treaba ta si de neamu tau imputit ma sobolan blestemat. Ia-te de labe cu cele una doua javre care te sustin p-aici si omorati-va.

salut 09-08-2013 - 02:10

Du-te mai baiete si te cauta! Singurul lucru pe care il demonstrezi e ca accesul precar la servicii medicale face ravagii.

umilu 09-08-2013 - 16:34

romania trebuie sa ceara despagubiri statelor izrael si ungur pentru holocaustul provocat intelectualitatii si taranimii instarite de catre cetatenii de origine aleasa si ungureasca care in perioada 45-64 au condus aparatul represiv din romania.dar acest lucru nu s-ar putea sa nu se intample deoarece urmasi inchizitorilor conduc spre si acum aceasta amarata de taradezastru

digital 10-08-2013 - 14:22

ei, cum e cu cererea despăgubirilor?!
văd că sari de khoor în sus!
vezi, când revii să nu aterizezi în țeapa lui Vlad-Dracul!

tomi 10-08-2013 - 04:33

ULTIM AVERTISMENT !
Catre inculpatul : Marin Neacșu
Inchide comentariile imediat. S-a terminat cu joaca!. V-ati distrat destul la acest subiect, neacsum ai destule puncte sa infunzi puscaria.
==================================
tomi
08-08-2013 at 23:00

neacsum
08-08-2013 at 17:08

Eu nu am injurat si nu am blestemat pe nimeni. Cine o face, practic se autodenunta .
==================
DESIGUR CA NU NEACSUM, NIMIC DIN CE AI ZIS N-AI FACUT. AI INCALCAT DOAR LEGILE TARII, ALE ROMANIEI CU CARE NU AI NIMIC COMUN, CA ALTFEL ERAI DEJA ARESTAT CA INFRACTOR.
Ai auzit de aceste lucruri bestie?:
==Art. 317. – Propaganda naționalist șovina, ațâțarea urii de rasă sau naționale, dacă fapta nu constituie infracțiunea prevăzută în art. 166, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.==

Tache 10-08-2013 - 05:42

Evrei nebuni sau evrei abjecți?

Concurs cu premii: Care sunt evreii cei mai nebuni?

Din păcate, nici cu Teşu nu mi-e ruşine!… Iată-l ce scrie despre scufundarea vasului Merkure, plin ochi cu evrei: « Vasul a fost torpilat de un submarin german. Soldaţii germani i-au mitraliat pe evreii care încercau să se salveze şi asupra lor au fost lansaţi câini dresaţi ca să-i ucidă în apă »… Aşadar, câini dresaţi să fie « lansaţi » în apă şi să ucidă, în largul mării, evrei… Câini care stau zile şi săptămâni întregi într-un submarin, domule Teşu, fără să turbeze?! Câini care vin la tine înot şi te muşcă, te bagă cu capul la fund?!…

Dragă domnule Teşu, n-ai văzut niciodată un câine cum înoată?! Păi nu aveai voie nici măcar să citezi asemenea inepţie! Iar dacă nu dai sursa acestei «informaţii», dacă deci dumneata ţi-ai imaginat singur şi nesilit de nimeni această gugumănie, cu ochişorii minţii tale dacă ai vizualizat-o, atunci se întâmplă ceva foarte grav cu mintea dumitale!… Şi zău că nu mă bucur ! Aşa cum nu mă bucur să aflu şi să ştiu că submarinul criminal a fost unul sovietic, nu german… Nu schimbă cu nimic destinul pasagerilor de pe Merkure… Dar ar trebui să schimbe destinul cărţilor şi al autorilor care propun asemenea netrebnice fantasmagorii! N-au ce căuta pe tarabele librarilor ori în casa unor oameni normali, cu frica lui Dumnezeu! Afară din librării şi tipografii, din biblioteci, nebunelor!! Înseilări smintite! Aţi împuţit destul planeta!

Antibasistul 10-08-2013 - 06:09

Corect.Casatoria e oricum o tampenie.

Pe de alta parte e doar un act, util doar la divort.
Asa ca ce mare rahat? Oricine se poate casatori cu oricine. Trebuie acceptata si casatoria intre mai multe persoane.
E un contract, iar cine e prost sa se bage in asa ceva n-are decat.

Ca Psiholog recomand

Antibasistul 10-08-2013 - 06:10

Nu-mi mai amintesc cand am zis astea, cred ca Dumnezeu insusi vorbea prin gura mea.

Antibasistul 10-08-2013 - 14:26

Cele 2 postari de deasupra sint scrise de ji danul Tomi, NU DE MINE!

digital 10-08-2013 - 14:32

mai dă-l în morții lu măssa de cretin!

Tache 10-08-2013 - 06:06

…Cam acesta este nivelul literaturii care a împuţit şi a murdărit planeta cu Holocaustul din România : osii unse cu sângele unor evrei tăiaţi în bucăţi, evrei care nesiliţi de nimeni mănâncă căcat şi hoituri, evrei care îşi procură sarea pentru bucate din lacrimile copiilor, câini dresaţi să înece evrei… Şi tot aşa, pe zeci de mii de pagini! O literatură debilă în toate, care compromite definitiv chiar şi minciuna, denaturând-o, depreciind-o, depravând-o! Cu această literatură îmi amărăsc zilele şi nopţile de aproape 20 de ani! Mai întâi ca s-o citesc, s-o citesc cu atenţie, mizerabila!, oricât de copleşitor ar fi dezgustul, căci nu m-a obligat nimeni la acest supliciu! Mai apoi ca să găsesc argumentele …respingătoare. Risipă de inteligenţă şi de energie sufletească din partea mea, numai şi numai pentru că prea ne cred proşti cei care-şi împing prostănacii să vină dinaintea noastră cu scorniciuni atât de neroade! De demente ! N-aş da două parale pe ei și pe ele! Dar cum să le taci când ţinta le este atât de criminală: să te lase pe drumuri, alungându-te din ţara ta, din sălaşul tău?!

…Măcar de ar fi nişte ticăloşi înrăiţi, să poţi pune biciul pe ei! Dar nu sunt decât nişte triste compromisuri între oligofreni închipuiţi şi paranoici aroganţi!……..spune domnul Ion Coja

Antibasistul 10-08-2013 - 06:10

Cartoful va ramine mincarea de baza pentru ca e mult mai ieftin decit bananale si poate fi cultivat oriunde, inclusiv pe munti, si pe terenuri sarace cu pamint amestecat cu pietris!

Antibasistul 10-08-2013 - 06:11

Sau, ma rog, daca nu io as fi meritat premiul Nobel, cu modestie, Dizertatia mea pentru masterat in Psihologie ar fi meritat acest premiu!

UnUL 10-08-2013 - 08:05

Singurii care împuțiți și murdăriți planeta sun tețivoi, antisemiți scârnavi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 15:50

Ce mai spune dl. ,,profesor „ioncoja fost secretar al B O B al P C R de la UNIVERSITATEA BUCURESTI !

Pai, cam ,,spune” EXACT ce tu postezi ,PRO’sTache ;

Iata dovada NETREBNICIEI tale legionar cu 2 clase !
––––––––––––––––––––––––––-
Minciuni tembele şi fantasmagorii netrebnice
Prof. Univ. Dr. Ion Coja

Dau câteva citate, cu un comentariu minim, lăsând cititorului plăcerea de a se descurca singuri în contact direct cu autori evrei dintre cei mai importanți în literatura holocaustului. Cititorii noștri sunt invitați să-și aleagă citatul favorit, care îi va indigna cel mai mult. Începem cu Cartea Neagră, scrisă de Matatias Carp, în colaborare secretă cu Ilya Ehrenbourg, carte care a dat tonul la cântec, la aria calomniei anti-românești:

„Fascismul românesc a avut metodele sale originale de exterminare a evreilor. […] Evreii erau bătuţi până la istovire şi expiere, sufocaţi în vagoane cu răsuflătorile astupate, vânduţi din mijlocul convoaielor pentru a fi omorîţi şi a li se comercializa îmbrăcămintea, pentru a fi tăiaţi bucăţi pentru ca cu sângele lor să se ungă osiile căruţelor ş.a.m.d.”.
Exact aşa scrie: „ş.a.m.d.”. Aşadar, pe lângă osiile căruţelor, toate cele ce mai sunt de uns într-o gospodărie țărănească…
Așa scrie la pagina 23, volumul 1, ediţia de după 1989! Pagina din dreapta, pe la mijloc, cules cu litere îngroşate. Formulă memorabilă: „…Pentru ca cu sângele evreilor să se ungă osiile căruţelor…”

Evreii internaţi la Moghilev, „neavând posibilitatea aprovizionării cu alimente, se hrăneau cu excremente omeneşti, iar mai târziu cu cadavre omeneşti.” Da, aţi citit bine : evrei care „se hrăneau cu excremente omenești şi cadavre omeneşti”. Declaraţia este semnată de un „dl. M.Katz, fost preşedinte al Comitetului Evreiesc din Moghilău”.

Cartea Neagră a fost recent dată la tradus, gest în urma căruia se va internaționaliza şi bomba asta: evrei care se hrănesc cu excremente omeneşti! Evrei care se hrănesc cu cadavrele altor evrei! Şi cine ne dă asigurări că-i adevărată dintotdeauna povestea asta? Nu doar Ilya Ehrenbourg, ci însăşi întreaga onor comunitate evreiască din România, preşedinte Aurel Vainer, cine altul?! Başca cei trei preşedinţi „români”, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, care au plâns cu batista la nas la memorialul fecalelor mâncate de evrei în timpul Holocaustului, şi după. Mai ales după! Cum să nu le faci muzeu de veșnică amintire ?!

Deci nu e glumă şi nici limbaj de ăla figurat, ci pe bune: evrei care se hrănesc cu excremente omeneşti. Evrei care se hrănesc cu cadavre omeneşti. „Cartea Neagră” dixit! Adică un evreu!

Trebuie scris chiar și cu majuscule că în România, pentru prima oară în istoria multi-milenară a iudaismului, s-au găsit EVREI CARE SĂ SE HRĂNEASCĂ CU EXCREMENTE ŞI CADAVRE.[1]

Într-o emisiune TV, un alt Katz, ceva mai mic, nu prea a ştiut să răspundă la întrebarea întrebărilor: „ce s-a întâmplat, bre, omule, cu cadavrele celor 250.000 de evrei ucişi de Antonescu în Transnistria? Unde s-au evaporat?” S-a bâlbâit ce s-a bâlbâit și, în cele din urmă, a scos răspunsul penibil: cadavrele evreilor uciși de români au fost mâncate de câini, înainte de a interveni autoritățile ca să le adune în câteva mii de gropi comune inexistente!…

Avem deci de ales între doi Katzi, care este mai nebun decât celălalt: Katz 1 sau Katz 2?

Katz 1 este cel care susține că nu ne-a mai rămas niciun cadavru din cele 250.000 deoarece aceste cadavre au fost îngurgitate de evreii supraviețuitori, atunci când nu s-au mai găsit fecale!…

Katz 2 este evreul care susține că din 250.0000 de evrei români holocaustizați, nu s-au putut găsi cadavre de evrei nici pentru o groapă comună mai prizărită deoarece toate aceste sute de mii de cadavre au fost mâncate de câinii bagabonți!

Oricum, oricare va fi câștigătorul concursului nostru, să ne bucurăm că traducând „Cartea Neagră”, Federația Comunităților Evreiești din România va asigura o carieră internațională strălucită faptului unic în istorie că evreii din Transnistria au fost haliţi, cu fecale cu tot, de ceilalţi evrei din Transnistria, mai supraviețuitori… Evreii s-au mâncat astfel unii pe alţii, între ei, fără nicio imixtiune străină, ba și-au mâncat și fecalele, în cea mai pură tradiţie autarhică a ghettoului, vie şi azi. Drept care așa s-a produs alt miracol transnistrean: niciun evreu în zonă nu a murit de foame! Ba chiar la întoarcere – câţi s-au mai întors, cam 95%, toţi supraponderali.

Limitat la puterea de circulaţie, infimă, a limbii române, acest adevăr – evreii mâncători de fecale, corect: evreii mâncători de rahat -, va irumpe de mâine pe mass media mondială prin traducerea în limba lui Céline, să i se bucure toţi urmaşii. Ce victorie postumă, niciodată imaginată sau măcar visată de vestitul antisemit! Al drăcuţului drac, cum le mai aranjează el, mereu pe mâna proprie a altora! Că ce face ovreiul cu mâna lui…

În iadul din Transnistria, – zice Sonia Palty în Realitatea Evreiască, oficiosul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, penuria de sare îi făcea mai ales pe copilaşii evrei din Transnistria să sufere şi, natural, îi făcea să se smiorcăie toată ziua. De trista împrejurare profitau fără ruşine vecinii fiecărei familii cu copii, tot evrei, sărmanii, care-şi puneau farfuria cu supa chioară sub ochii lacrimogeni ca să-şi săreze astfel bucatele. Ea însăși, Sonia Palty, mărturisește că a fost astfel abuzată de vecini… de mai multe ori!

Între timp, adică între interviul din „Realitatea Evreiască” și textul scris azi, Sonia Palty a fost exmatriculată din Transnistria și din rândurile victimelor Holocaustului! Nu pentru minciuni, pentru minciunile din cartea ei de amintiri din deportarea în Transnistria a fost premiată și plătită la greu de Unuinea Scriitorilor din România, ci pentru crimele săvârșite în Transnistria de un membru important al familiei sale: pezevenchiul de ta-su! Crime împotriva evreilor care scăpau neîmpușcați de români! Le venea de hac tatăl Soniei!…

Ce părere ai, amice Teşu, despre această poveste cu sarea din Transnistria?, l-am întrebat cândva pe domnul Teşu Solomovici, domn pe care, o vreme, l-am suspectat că el ar fi evreul „normal” pe care-l caut cu lumînarea de câteva decenii, ultimele două.
„E chiar uşor ingenioasă povestea, este, da, o metaforă!”, mi-a explicat comprehensiv și filologic Teşu Solomovici când m-am arătat contrariat de paradox: tocmai evreilor, care sunt sarea pământului, să li se ia sarea! Cât de subtili au fost românii în cinismul lor – cine ar fi zis?! Auzi la ei, să nu le dea nici sare nevinovaţilor fraţi ai lui Josef?!

Din păcate, nici cu Teşu nu mi-e ruşine! Iată-l ce scrie despre scufundarea vasului Merkure, plin ochi cu evrei: „Vasul a fost torpilat de un submarin german. Soldaţii germani i-au mitraliat pe evreii care încercau să se salveze şi asupra lor au fost lansaţi câini dresaţi ca să-i ucidă în apă”. Aşadar, câini dresaţi să fie „lansaţi” în apă şi să ucidă, în largul mării, evrei. Câini care stau zile şi săptămâni întregi într-un submarin, domule Teşu, fără să turbeze?! Câini care vin la tine înot şi te muşcă, te bagă cu capul la fund?!…

Dragă domnule Teşu, n-ai văzut niciodată un câine cum înoată?! Păi nu aveai voie nici măcar să citezi asemenea inepţie! Iar dacă nu dai sursa acestei „informaţii”, dacă deci dumneata ţi-ai imaginat singur şi nesilit de nimeni această gugumănie, cu ochişorii minţii matale dacă ai vizualizat-o, atunci se întâmplă ceva foarte grav cu mintea dumitale!… Şi zău că nu mă bucur! Aşa cum nu mă bucur să aflu şi să ştiu că submarinul criminal a fost unul sovietic, nu german. Nu schimbă cu nimic destinul pasagerilor de pe Merkure, dar ar trebui să schimbe destinul cărţilor şi al autorilor care propun asemenea netrebnice fantasmagorii! N-au ce căuta pe tarabele librarilor ori în casa unor oameni normali, cu frica lui Dumnezeu! Afară din librării şi tipografii, din biblioteci, nebunelor! Înseilări smintite. Aţi împuţit destul planeta!

Câini „dresaţi să ucidă în apă”! E antologică! Iar antologia asta cum s-o numesc? A paranoiei holocaustice sau holocaustizante? Holocaustisite? Holocaustologizante, cumva? Care-i termenul potrivit? Capabil să exprime tot adevărul, dar numai şi numai adevărul adevărat despre suferinţele evreieşti din România, nu şi adevărul despre formele paranoiei şi prostiei complet iudaice, nu au românii de noi niciun amestec! Noi doar am descătușat-o! I-am oferit pretext să se dezbrăcineze cu nonșalanță. Îi suportăm consecințele, căci pe asemenea mizerii se întemeiază acuzațiile de holocaust, care au atras asupra României și a românilor atâtea consecințe, atâtea sancțiuni, atâta oprobriu, fără niciun temei serios! Valabil!

Cam acesta este nivelul literaturii care „a împuţit şi a murdărit planeta” cu Holocaustul din România: osii unse cu sângele unor evrei tăiaţi felii-felii, evrei care se salvează de la moarte prin inaniție mâncându-și excrementele, evrei necrofagi în masă, evrei care îşi procură sarea pentru bucate din lacrimile copiilor, câini dresaţi să înece evrei… Şi tot aşa, pe zeci de mii de pagini! O literatură debilă în toate, care compromite definitiv chiar şi minciuna, denaturând-o. Căci până la povestea cu holocaustul, avea și minciuna hazul și farmecul ei. Și l-a pierdut! A ajuns instrument al crimei celei mai odioase din istoria umanității: să inventezi vinovăția și răspunderea unor popoare pentru un genocid nepetrecut!…

Ion Coja
17 iunie 2012

M-am luat cu vorba și am uitat de unde am plecat: de la ideea unui concurs, parcă! Vă invit, iubiți cititori, să alegeți din cele cinci minciuni de mai sus, care vi se pare cea mai tembelă, mai abjectă?
Premiul I se va conferi celui care, din literaratura holocaustizantă, va veni cu exemple noi, și mai frapante, mai indecente, privind demența și josnicia acestei maculaturi!

Nota bene: nu vă grăbiți să invocați săpunul evreiesc sau abajururile din piele fină de ovrei, ori camerele de gazare sau cine știe ce pagină semnată de Elie Wiesel! Concursul nostru se limitează la orizontul românesc. Adică la minciunile care i-au făcut pe părinții noștri criminali, protagoniști ai Holocaustului imaginar din România, din Transnistria.
Grafica – Ion Măldărescu
–––––––––––––––––
[1] cf. Cartea Neagră, (Talmudul sioniștilor holocaustizanți) volumul 3, p. 380.

––––––––––––––––––––––––-

Din GUNOI in GUNOI !

Tache 10-08-2013 - 06:43

Decaderea societatii actuale nu este intamplatoare, ci este planificata si pusa in practica de catre evrei. Planificarea s-a facut in Scoala de la Frankfurt, infiintata de catre evrei.

Scoala de la Frankfurt si-a inceput activitatea in 1923, la Frankfurt, in Germania. Personalul era format in proportie de 100% din evrei. Misiunea lor a fost sa distruga civilizatia crestina occidentala, pentru a netezi calea marxismului global si a stapanirii tiranice evreiesti in intreaga lume. In aceste secvente profesori universitari americani descriu tacticile evreilor.

The Frankfurt School & Cultural Marxism – 1 of 3
ttp://www.youtube.com/watch?v=ghx3d1GiAc0
The Frankfurt School & Cultural Marxism – 2 of 3
ttp://www.youtube.com/watch?v=fkcy7256tBM
The Frankfurt School & Cultural Marxism – 3 of 3
ttp://www.youtube.com/watch?v=fG6TcYfpQOg

UnUL 10-08-2013 - 08:07

Inutil să-ți răspundă cineva la toate aberațiile pe care le vidanjezi pe forum. Ești prea bătut în cap și convins că ești deținătorul „adevărului absolut” ca să încerce cineva un dialog normal și constructiv cu tine.

Tache 10-08-2013 - 06:52

The History of Political Correctness (Complete)
ttp://www.youtube.com/watch?v=EjaBpVzOohs

Originile ”corectitudinii politice ”, numita si ”marxismul cultural”, se gasesc in prima parte a secolului 20, la Scoala de la Frankfurt. Aici era cartierul general al evreilor care complotau impotriva Germaniei.
Printre bestiile evreiesti trebuie amintiti Max Horkheimer, T.W. Adorno, Herbert Marcuse, Leo Lowenthal si Erich Fromm.

Rolul Scolii de la Frankfurt a fost sa creeze grupurile-victima, care sa formeze coalitia corectitudinii politice.

Who Stole Our Culture?
ttp://www.wnd.com/news/article.asp?A…

Erich Fromm, Judaism, and the Frankfurt School
ttp://72.52.208.92/~gbpprorg/obama/e…

The Frankfurt School of Social Research – Review by Jett and Jahn
ttp://www.jettandjahn.com/2010/10/fr…

Cum au reusit o mana de evrei sa intoarca America si Occidentul pe dos.
ttp://www.davidduke.com/general/how-…

The Frankfurt School: Conspiracy to Corrupt
ttp://incogman.net/05/2009/the-frank…

Dr. Kevin MacDonald Discusses Jews & Immigration.flv
ttp://www.youtube.com/watch?v=7nBzJdQB5r4

Tache 10-08-2013 - 07:30

Cred in Holocaust ? DA ! Precum evreii in Mesia. CRED ca n-a venit, dar CRED ca va veni.

Ereticul 10-08-2013 - 12:06

‘Să rezolvăm cazul evreilor din cel de al doilea război mondial. E timpul să spunem răspicat că nu am fost barbari. Că i-am ajutat pe evrei să nu fie decimaţi. Trebuie să scriem cărţi, să luăm legătura cu cei care ne defăimează în legătură cu acest subiect. Evreii ne sunt datori. Dar nu le cerem nimic. Să recunoască doar adevărul. Dacă se va înţelege exact poziţia României în anii patruzeci, vom sta cu fruntea sus. Dacă nu, vom fi culpabilizaţi mereu, cu efecte îngrozitoare.”

Emil Cioran

112 10-08-2013 - 12:19

Uluitor ! Sunt convins ca probele zdrobitoare ale lui Neacsu au ajuns deja pe masa tuturor sefilor de state. De luni evreii au incurcat-o.

tomi 10-08-2013 - 13:06

901 Vezi ce va pati Neacsu. Acolo sa vezi tu comedie!

digital 10-08-2013 - 14:33

i-o vor suouge unii ca tine!

ValVerde 10-08-2013 - 15:23

@Profesorul

Domnule, te-ai cam incins. Putina gheata si… moderatie! Dar inainte de toate putina cultura istorica! Amesteci notiunile dupa cum iti vine bine. 1. Legionarii nu au fost, niciodata…. fascisti, nazisti sau orice altceva. Ca au avut accente extremiste e clar. Dar s-a manifestat, in primul rand, impotriva unor reprezentanti ai autoritatilor romane, s-au omorat intre ei. Abia apoi s-au indreptat impotriva altora, printre care si evreii. 2. miscarea legionara – cu toate denumirile ei politice de-a lungul timpului – NU a fost declarata, niciodata, de natura nazista sau fascista, de nicio instanta internationala. C atare mai usor cu epitetele. 3. Fascismul nu este egal, nici acum si nici n-a fost vreodata, cu nazismul. 4. Invocarea – intre altele – procesului de la Nurenberg este egala cu ZERO din punct de vedere juridic ( se stie asata la noi oare?) cu exceptia problemelor legate de drept patrimonial. Nu se poate invoca precedentul, din pacate si pentru noi, ceea ce produce daune considerabile memoriei noastre. Nu de altceva dar atunci am putea inainta o lista a criminalilor, tortionarilor, teroristilor evrei – de origine din Romania – care, dupa ce ne-au adus “bucuria” comunismului au cam sters-o in Israel. Dar statul Israel nu… recunoaste crimele impotriva umanitatii comise de catre evrei si nu-si extradeaza cetatenii. Chiar daca stie foarte bine ce crime au comis. 5. Vad ca aveti “voce” numai impotriva Romaniei. ( Ca veti ceva cu autorul articolului ma lasa totalemente rece!) Dar de ce nu va legati de Rusia spre exemplu? Sau de Franta, sau de SUA? Ce pagini mai antisemite ati citit decat cele scrise de celebrul … H. Ford? De ce nu va legati de Anglia ( a se vedea ce publica W. Churchill in The Times in anii 1934-36) ? De ce, intreb si eu asa, ca sa ma aflu in treaba, tinerii polonezi sunt tot mai virulent anti-evrei ( a fi antisemit inseamna, printre altele sa ai ceva si cu popoarele arabe, ele insele semitice), ca nu mai suporta povestea cu lagarele, mai ales cel de la Auscwitz-Birkenau? I-ati vazut cum reactioneaza cand vad evrei in pelerinaj? Eu da! Pe noi, ca romani, ne-au primit cu bucurie, caldura si multumiri! De ce nu va legati de Franta, care in perioada incepand cu iunie 1940 pana la 22 iunie 1941 a colaborat la catarama cu Germania lui Hitler. Si cine a colaborat? Partidul socialist dar mai ales cel comunist. Vedeti lista cu liderii socialisti si comunisti care se afisau cu comandantii militari germani din Paris si nu numai. Can a fost atacat URSS s-a schimbat….. modificarea! Asa ca putina cunoastere si istorie reala nu strica. 6. Orice cetatean roman are dreptul sa se exprime liber. Sa cerem voie de la voi? Nu prea cred. Nu de altceva dar in spatele campaniei de asa-zis antisemitism a romanilor se ascunde un adevar cu mult mai simplu si mai…. cinic/practic: despagubiri! Deci atunci cand “decideti” ca suntem neo…… cum va place sa scrieti ( cu furie aproape proletcultista- daca sititi ce inseamna asta, daca nu va recomand “articolele” lui Bruckner-Brucan, anii 50) aveti in vedere ca avem tot dreptul sa fim neo cum vrem noi! Iar daca imi veti raspunde ( nu va sfatuiesc!) ca sunt si eu unul neo sa zicem legionar, atunci am sa o iau drept un COMPLIMENT! pentru ca inca am dreptul sa-mi iubesc tara si neamul, sa nu permit oricui sa imi ofenseze natiunea numai si numai pentru ca asa da bine! Ca se poate lauda apoi, cine stie pe unde, ce mare branza a factut el tragand cu miltraliera dupa vrabii impotriva porcilor de romani care nu vor si nu doresc sa se lase calcati in picioare de unul de pe cine stie unde.

===

Domnule, poate ti-ar prinde bine sa faci ceea ce propavaduiesti: sa citesti si sa intelegi istoria.

1. Garda de Fier, legionarii, au fost partid fascist PUR. Citeste definitia fascismului. Nazismul este forma radicalizata a fascismului, legionarii nu au stat destul la putere ca sa ajunga acolo, dar o luasera pe calea buna.

2. Poate miscarea legionara nu a fost clasificata ca „fascista” de tine, Tache sau Ereticul, dar cine sinteti voi ?

3. Vezi mai sus, nazismul e fascism pentru avansati.

4. Procesul de la Nurenberg are baze legale. In problemele in care legea nu exista sau nu era clara, s-a mers pe principiul simplu ca nimeni nu poate fi acuzat pentru fapte pe care acuzatorul le-a practicat el insusi.

5. Este un ziar romanesc, se discuta intre romani, in romaneste, e normal sa se adreseze problemele din Romania. Nimeni nu neaga ca si altii au probleme similare, dar asta nu e o scuza sa le avem si noi.
Enumeri toate tarile alea…in democratiile occidentale se recunoaste, se discuta si sint clare alunecarile rasiste ale unora ca Ford sau Lindberg.
Care e motivul pentru care ii aduci in discutie? Vrei cumva sa dai de inteles ca noi nu sintem chiar asa de vinovati, pentru ca au facut-o si altii??

6. De acord, orice cetatean roman ar trebui sa aiba dreptul sa se exprime liber, sa existe legi care ii protejeaza dreptul la libertatea cuvintului si sa inteleaga ca libertatea de expresie vine cu responsabilitati. Ca libertatea ta nu poate ingradi libertatea altuia, Ca dreptul tau sa spui ce vrei poate atrage consecinte atunci cind aduce perjudicii demonstrabile.

digital 10-08-2013 - 15:44

zice vitta în rumegările ei….Nazismul este forma radicalizata a fascismului,….iar două rânduri mai jos aceeași vittă…..nazismul e fascism pentru avansati.
oare cum dreq se suportă, ori este presată de serviciul care o plătește, oricum e vitta libera….!

și continuă în apologia-i caracteristică….4. Procesul de la Nurenberg are baze legale. In problemele in care legea nu exista sau nu era clara, s-a mers pe principiul simplu ca nimeni nu poate fi acuzat pentru fapte pe care acuzatorul le-a practicat el insusi.

ce-i asta mă????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iar ce urmează este…apoteotic…….6. De acord, orice cetatean roman ar trebui sa aiba dreptul sa se exprime liber, sa existe legi care ii protejeaza dreptul la libertatea cuvintului si sa inteleaga ca libertatea de expresie vine cu responsabilitati. Ca libertatea ta nu poate ingradi libertatea altuia, Ca dreptul tau sa spui ce vrei poate atrage consecinte atunci cind aduce perjudicii demonstrabile.

a cui libertate și a cui drept mă bivolu dreq?!
cine și în raport cu ce stabilește drepturi și restrângeri mă animalule?!

zweistein 10-08-2013 - 16:37

Digitanus, veste buna, am si pepene si bere in frigider. Sunt deci nevoit sa te iert.
Pic, pic, pic, pic!

urbos 10-08-2013 - 16:41

Asa e cand esti o nulitate absoluta si mesteci numa dupa ureche. Vierme mai penibil decat asta de-si zice valverde, mai rar. Si prost si ticalos.

zweistein 10-08-2013 - 16:46

Omule!

digital 10-08-2013 - 16:53

wow!
asta e din puțul gândirii!
să aveți grijă de …..llenșteain!

digital 10-08-2013 - 17:03

corect!
non-substanța, nu poate gratula!
hahaha!

profesorul 10-08-2013 - 18:20

M-am speriat! Definitii de Wikipedia si altele asemanatoare. Atentie mare!
Fascismul a fost o miscare PUR italiana, fondata de catre Mussolini si cativa apropiati lui. Fasciii di combatimento! Fasciile sunt un simbol antic al puterii romane. Nazismul nu era fascism pentru ca era…. nazism! NSPD inseamna in traducerea obisnuita Partidul National socialist german! Atentie, socialist! (Fascistii erau la origine, si ei, tot socialisti, mai bine spus originari din zona socialista italiana). Asa ca daca spui ca una e alta e foarte clar, cunosti adver istoric pe rupte. Legionarii nu au fost nici nazisti, nici fascisti. In primul rand ca erau ortodocsi! A se vedea ce relatii au fost intre fascistii italieni si Biserica Catolica ca sa nu mai spun intre oamenii lui Hitler si celelalte biserici din Germania.
Ca tu spui ca legionarii erau fascisti PURI e tot o vorba oarecare
Povestea cu Nurenberg-ul, ca proces nu are si nu a avut nici atunci nici dupa aceea o baza legala. Mai citeste jurisprudenta! Nimeni nu poate face obiectul acuzatiilor pentru fapte pe care acuzatorul le-a practicat el insusi? Bravo! Atunci cauta un pic pe la Moscova si la capitolul omicidere, pogrom etc

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 18:37

Ca si ,,profesor” precizeaza ca toate aceste organizatii de rxtrema dreapta au fost declarate CRIMINALE de catre succesori regimurilor de trista amintire !

CRIMINALE prin CRIME IMOTRIVA UMANITATII !

Iar tu ,gunoiule esti RUSINEA ROMANIEI !

zweistein 10-08-2013 - 18:47

ma kak pe profesoru care a scris mai sus, dar dau ca sigur asa atingere imi spurca kkt-ul, deci mai bine ma kk pe digitanus, si sa se kce el pe profesorul, treaba lor.

profesorul 10-08-2013 - 19:18

Chiar? Partidul fascist italian a fost declarat criminal? De cine si unde? Mai citeste baietica si…. calmeaza-te, sau dupa caz infurie-te. Cum vrei. Dar de comnistii din Europa ai auzit? Era un tip, prin Franta, ultimul mare sef comunist. Garaudi se numea. Cand i-a trecut boala comunista, cand si-a adus aminte ca era evreu s-a convertit…. la islamism! Ca profesor precizez, (conform somatiei,sa traiti!) ca ceea ce spui este fals! Organizatii de extrema drepata precum Irgun n-au fost declarate criminale decat de… Anglia si alte asemenea fleacuri de tari din lume. Organizatii de tip criminal, precum unele de prin Israel n-au fost declarate criminale – de ce oare – chiar si dupa ce au rapit, ucis, torturat etc oameni care n-aveau nimic in comun nici cu holocaustul, nici cu altele asemenea. Au fost trecuti la „pagube, victime… colaterale!” Cand americanii i-au trimis putin la scaunul electric pe cei care au facut spionaj pe la ei – a se vedea cazul sotilor Rosenberg – nu s-a scos un sunet. Despre alti spioni de origine evreiasca, tot de prin USA sau de prin Anglia se tace. Adica taceti voi, evreii. Dar despre criminalii comunisti/ evrei de prin Romania sunteti tare mandri. Ca profesor ma intreb daca ai incercat vreodata sa afli cine a creat ceea ce s-a numit miscarea legionara. Din ce motive si impotriva cui. Nu te repezi ca berbecul la taiere! Nu e vorba nici de Corneliu Zelea Codreanu! A fost un muncitor de la RMS Iasi, care a vazut, cu ochii sai, ce faceau unii care-si ziceau comunisti si erau cam evrei in anul 1919. Printre altele omul vazuse cum soldati rusi ii fugareau pe evreii din Iasi si din Moldova cum ii vedeau, inainte de marea lovitura de stat din Rusia, pusa la cale de catre Germania, prin intermediul unui …. rus.Tot evreu, pe nume Lenin. Asistat de alt rus… Trotki si de altii asemenea. Vazuse muncitorul cum asa-zisii „muncitori” internationalisti au incercat sa atace Casa regala, cum au dat drumul detinutilor de drept comun de prin inchisorile romanesti de pe atunci. Mai vazuse cum „muncitori” au incercat sa fabrice o greva generala impotriva Romaniei la caile ferate, in vreme de razboi ( se pedepseste cu moartea de catre tribunalele militare) etc. Si atunci, acel om, a redactat un memoriu pe care l-a adresat Ministrului de Interne de pe atunci. Omul se numea Munteanu. In anii ce au urmat au venit altii care au vazut ca pregateau „muncitorii internationalisti” ai Kominternului Romaniei. Adica dezmembrare, supunere in fata bandelor de ticalosi condusi – ghici de catre cine?- de la Moscova. Au mai vazut cum, incercand sa dea o lovitura comunismului unui alt evreu Kun Bela, de prin Huedin, jud. Cluj, ajuns mare sef pe la Budapesta, aceiasi internationalisti ( lista lor contine exclusiv nume evreiesti) au incercat ceea ce numea, candva, in istoria mincinoasa scrisa tot de unii de-ai lor, drept marea greva generala din 1920! Scop: sa blocheze transporturile militare romanesti spre Ungaria si, totodata sa blocheze transporturile spre Nistru si spre prutul superior unde, din intamplare, alti „internationalisti” atacau Romania. La procesele de mai tarziu internationalistii s-au dovedit a fi cativa evrei din Romania si multi de prin alte parti ale Rusiei si vestul Poloniei. De Max Goldstein nu mai pomenesc! Dar pomenesc de unii care, rpinsi de catre serviciile secrete romanesti, de politie sau de autoritatile militare aveau asupra lor numai „flori” pentru Romania: mitraliere, grenade de mana, arme personale, munitie si multi bani provenind din parti ale tezaurului Romaniei evacuat in Rusia. La Viena poltia si Ministerul de Interne au fost consternati cand au vazut cat de „modest” traiau niste baieti care-si ziceau comunisti avand asupra lor bancnote de 2 si de 5 lei ( pe vremea aceea leul era o moneda puternica!) inclusiv coale netaiate tiparite de Banca Nationala a Romaniei inainte de 1917. Au mai vazut cei care si-au spus legionari o groaza de alte chestii mai ales prin zona universitatilor ( dincolo de propaganda cotidiana) si nu le-a placut deloc. Desigur, sunt rusinea Romaniei. Si eu si cei care au avut curajul sa spuna adevarul asa cum a fost nu cum vreti voi! Pa!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 19:34

Mentorii legionarismului au fost un grup de intelectuali romani aflati in spatele publicatiei GANDIREA , initial se numeau gandiristi, N.IORGA, T. ARGHEZI printre cei mai cunoscuti si de valoare. Totul a degenerat mai tarziu si cand H. Sima si Zelea Codreanu s-au impus, PRIMUL UCIS de CRIMINALI LEGIONARI a fost chiar mentorul ideatic, savantul N. IORGA , ministri din GUVERNELE
ROMANIEI, iar cand au declarat ca o vor ucide pe metresa Regelui Carol, A. Hitler si- a dat acordul DECAPITARII COLOANEI a 5-a , LEGIONARII ! Hai in PIZDA MATII !

Tache 10-08-2013 - 21:31

Parpalac, inceteaza sa mai DENIGREZI Miscarea Legionara !!

zweistein 10-08-2013 - 21:38

Da ce ba, nu va asemanati macar un pic?
Ei mai negri ca pana corbului, voi cu sufletul mort si moartea neagra in gand, nu-I tot aia?

profesorul 11-08-2013 - 09:04

Esti in mare eroare! Gandirea s-a nascut la Cluj! N. Iorga n-a fost niciodata gandirist. La asa cultura de canal asa scrieri! La lipsa de argumente injuraturi. Sa ma colob la nivelul tau? Nu e cazul. Dar iti propun sa te duci pe la Jakobik, poate te primesc aia si atunci, cine stie, poate schimi registrul asa cum faceti voi de obicei

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 14:08

Daca tu esti ,,profesor” Ciuhabu este …Dalai Lama:

Analfabetule ,contesta pe autor:

,,Gh. Vrabie analizează cu sistem Gândirea şi gândirismul, ca istoric şi doctrină, ca ideologie şi realizări literare, referindu-se mereu la o generaţie şi nu atât la o mişcare, la o grupare cu atât mai puţin la o şcoală, gândirismul fiind axat pe o idee ce coagulează în jurul ei aspiraţiile unei generaţii anume: „Nici o altă generaţie, parcă, n-a trăit mai intens un ideal şi nu a murit mai bucuroasă, ori n-a fost mai închegată, mai unitară la viaţă ca şi la moarte, ca generaţia războiului”. Este generaţia ce va alimenta revista „Gândirea” şi se va numi pe sine gândiristă, aderând la ideologia naţionalismului ortodox, mai ales după ce revista se mută la Bucureşti (1926) şi Nichifor Crainic îşi asumă rolul doctrinar al acesteia. „Nichifor Crainic a fost dintru început luminător de orizonturi ideologice, şi mai ales a avut norocul să rămână până la urmă mentorul gândirismului”.

Definitie din DEX:

GÂNDIRÍSM s.n. Curent ideologic din România care propovăduia misticismul ortodox, tradiționalismul retrograd, naționalismul și unitatea națională deasupra claselor sociale, sub egida bisericii. [< „Gândirea” + -ism].

DESTINATIA :IDENTICA cu ,anterioara ,dar in
PROFUNZIME !

zweistein 10-08-2013 - 19:26

@ Forumistii normali

Tare bine i-ar sta lu profesoru in pozitia mussolini cu gura plina si atarnat de picioare, atunci nu s-ar mai intreba de procesul facismului.

ValVerde 10-08-2013 - 18:49

Hahahaha…..”profesore”….fugi la alfabetizare.

PS Ma, tu esti Huhu, ca ai aceleasi argumente si aceeasi capacitate intelectuala !

zweistein 10-08-2013 - 19:12

Nu e cazu sa luati in considerare toate cacarezele scrise pe aici, profesorul e un partz mic si rautacios, de lipsit de logica nici nu mai spun.

Atat de bou este imbecilul asta, ca se refera la originile care au declansat miscarile extremiste criminale, si nu la forma lor „adulta” sub care s-au manifestat la nivel de tara si/sau stat, dar ce sa ne asteptam de la un cretin tampit ca acesta? Eu il bag in zinga masii de sifilitic, ca nu-mi bat capul cu astefel de nebuni.

Ma si enervase, dar mi-am zis sa nu-I zic vorbe mai tari sau poate si injuraturi ca nu merita cretinul, asa ca l-am lasat. Dar nu prea am sa-i raspund ca e prea prost.

Tache 10-08-2013 - 21:48

Miscarea Legioanara a fost o miscare politica nationalista studenteasca, antifascista, antinazista si anticomunista.

Legionarii au facut puscarie in inchisorile lui Antonescu, legionarii au fost inchisi in lagarele de concentrare din Germania, unde au fost colegi de detentie cu evreii, legionarii au facut puscarie in inchisorile comuniste. Comunistii i-au preluat pe legioanrii din inchisori de la fascisti.

Legionarii, fiind foarte destepti, au inteles ca evreimea il sustine si l-a adus la putere pe Adolf Hitler, pentru a lovi in Stalin, care devenise cam independent. Legionarii au inteles, deasemenea, legaturile lui Mussolini cu evreii, faptul ca evreii l-au sustinut intotdeauna, iar acesta avea chiar o iubita evreica, fiind fascinat de evreice. Evreii il controlau pe corporatistul ateist si anticrestin Mussolini prin evreice.

Legionarii au fost romani crestini si patrioti, care au intrat fara voia lor in conflict cu toti evreii, si cei din Germania, Italia, dar mai ales Anglia, cat si cu bolsevicii din Rusia. Si asta pentru ca au aparat intotdeauna interesele poporului roman.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 21:53

Tache esti cel mai prost animal de pe BLOG !

Tache 10-08-2013 - 22:21

Parp-Angel, dupa primul razboi mondial, putem considera ca evreii cucerisera deja Europa. Monarhiile fusesera deja daramate. Problema lor era ca NU stapaneau bine Europa. Era o bucata cam mare, greu de digerat si scapau foarte des controlul. Asta este privirea de ansamblu asupra situatiei.

In Rusia, evreii care au ajuns la conducere au inceput sa se bata intre ei, dand posibilitate corpului ofiteresc rus sa manevreze si sa controleze puterea, prin partial-evreul Stalin.

Adolf Hitler a fost adus la putere cu sprijinul capitalului evreiesc (familiile Warburg in Germania, Rothschild in Anglia si Rockefeller in SUA ). Omul de legatura a fost Prescott Bush, bunicul lui Georgica, asta ultimul. Abia dupa aceea s-au certat, dupa 1938.

In ce-l priveste pe Mussolini, anglo-saxonii il admirau asa de tare, caci a facut ca trenurile sa circule fara intarziere in Italia, incat in SUA, in 1933, a avut loc o tentativa de lovitura de stat fascista, organizata de pe Wall Street. A fost dejucata de generalul Smedley Butler.

Antibasistul 10-08-2013 - 23:20

Țigane, esti cel mai borit, scirbos cretin dintre țigani, spurcatule Parpațigan!

zweistein 10-08-2013 - 23:45

Legionarii au fost expresia animalului in romani. Biserica ortodoxa etnica a confintit crimele legionare impotriva umanitatii.

CRUCEA ORTODOXA TREBUIE SA AIBA NUMAI TREI BRATE

Unul trebuie sa si-l rupa in semn de lepadare de crima, si anume cel de „sus” caci nu in numele lui Dumnezeu au vorovit.

digital 11-08-2013 - 14:15

zweistein
10-08-2013 at 23:45

iar voi ar trebui să fiți sterilizați, ca să nu mai procreați, degenerații dreq ce sunteți!

zweistein 10-08-2013 - 19:17

Despre urbosanus nu cred ca trebuie sa-mi mai spun parerea, ramane cu este stabilit.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 19:18

…aka kaTurboase;

E cumva blogul tau, lasat de N. Crainic

Si noi ,nu am aflat !

Sau, pe linia DACICA ti ‘l pasa

…Mos Teaca !

zweistein 10-08-2013 - 19:52

Aoleuuuu tigane, ai spurcat pagina cu Nichifor asta! Kkatu a fost si legionary si securist si a supt de la Miron Cristea.

Apropos, asezamantul legionar visat de aceste gunoaie, acum in constructie pe Dealul Arsenaluluise, a depasit suma de 100.000.000 euro.

Dar, sensul este schimbat, nu cum l-au visat ei, acum e vorba de iertare de holocausturi si deci anumai asa se castiga mantuirea, de unde si numele etnic Catedrala Mântuirii Neamului Românesc, deci nu orthodox sau crestin.

zweistein 10-08-2013 - 20:10

Ia vezi, ca iei un sut in buci de nu te vezi!

Tache 10-08-2013 - 21:26

„Fenomenul legionar a fost şi este cel mai intens supus denaturării”.

„Mişcarea Legionară nu a avut niciodată şansa unui proces fair play, cu dreptul de a-şi prezenta punctul de vedere şi a se apăra”.
Aproape „toate opiniile câte s-au exprimat până astăzi despre Mişcarea Legionară, cu excepţia acelora ale legionarilor înşişi, au la bază în exclusivitate informaţii dintr-o singură sursă, cea a adversarilor ei, fie că aceştia sunt democraţii de dinaintea ultimului Război mondial, fie că ei sunt de-a dreptul comunişti, situaţi – deci – într-o postură politică diametral adversă”.

„Între feluritele regimuri şi guvernări care s-au succedat în România în ultimii 60 de ani [textul a fost publicat în 2001] (iau în calcul şi(;) ani[i] postrevoluţionari(;)) există un element de continuitate, un punct comun în comportamentul lor politic: antilegionarismul”.

„Ne-a fost impusă cu consecvenţă o adevărată dogmă ideologică, fundamentată pe mitul propagandistic al «sălbăticiei» legionare(;)… Legionarismul a devenit astfel imaginea publică a tuturor relelor de ieri şi de azi”. „Atât de mult au fost repetate aceste lucruri, atâta cerneală s-a vărsat şi atâta patimă a fost investită în această denigrare concertată, încât pentru anumite minţi comode problema nici nu mai merită discutată”. „Când se rosteşte numele(;) Mişcării Legionare, multora li se pare că ştiu totul dinainte…”

„Istoria constă din a pune întrebări trecutului, astfel ca răspunsurile să fie învăţăminte călăuzind prezentul şi(;) pregăti[nd] viitorul”.

„Naţiunile sunt independente şi suverane în măsura în care au şi practică gândirea critică concluzivă”

„Legionarii au fost loviţi din toate direcţiile. Au făcut ani grei de puşcărie după 23 august 1944, dar şi înainte de venirea la putere a comuniştilor!”

Mişcarea Legionară a fost diferită de partidele fasciste. Istoricul liberal Neagu Djuvara spune următoarele:”Mai întâi, să nu credeţi, cum spun adversarii Mişcării Legionare, că a fost o copie a nazismului sau a fascismului. Mişcarea Legionară a fost o mişcare autohtonă, născută din grupări studenţeşti anticomuniste”[4]. În timp ce Nae Ionescu a caracterizat Mişcarea Legionară ca fiind o expresie politică a ortodoxismului românesc.

zweistein 10-08-2013 - 21:33

expresie a ortodoxismului ETNIC.
Ptiu!
Si acum va ridicati asezamantul legionar al mantuirii colo pe deal?
Cum sa va ierte Dumnezeu de fiare, si cum sa fiti mantuiti?
Nici vorba, iadul va este larg deschis, kanci mantuire.

Tache 10-08-2013 - 21:50

Expresia ” ortodoxismul etnic ” este corecta, din punct de vedere tehnic, dar este simplista si nu cuprinde esenta crezului legionar. Crestinii sunt universalisti prin definitie.

Tache 10-08-2013 - 21:56

Vazandu-l pe Parpalac, cu o postare mai jos, m-am gandit ca legionarii au fost aparatorii CIVILIZATIEI si aparatorii BUNULUI SIMT, confruntati cu ultima navalire barbara, mai napraznica ca toate navalirile barbare care s-au abatut asupra poporului roman, la fel cum in vechime romanii au trebuit sa se apere impotriva hunilor, avarilor, vandalilor, vizigotilor, ostrogotilor si a tatarilor. Legionarii au fost in primul si in primul rand, ANTIBARBARIE !!

zweistein 10-08-2013 - 23:29

Legionarii antibarbarie?
NICI IN ABSURDISTAN, TARA CURVELOR VIRGINE, NU EXISTA ASA EXCEPTII.

Tache 11-08-2013 - 01:55

Legionarii au fost antibarbarie. Trebuie cunoscut si raspandit ADEVARUL despre legionari.

Povestea celor doi SFINTI legionati :

In septembrie 1939 s-a intamplat un masacru ingrozitor in Europa, in Romania. 300 de legionari au fost alesi la intamplare, in fiecare judet, luati din casele lor si impuscati fara nicio judecata, iar cadavrele lor lasate sa se descompuna in strada. Pentru a speria poporul roman si mai ales pe cei tineri, sa nu mai sustina Miscarea Legionara.

La Ploiesti au fost arestati 3 legionari, printre care unul cu numele Ion Moldoveanu. Acest Ion Moldoveanu NU era legionar, era o confuzie de identitate, iar inainte de deschiderea focului, adevaratul legionar Ion Moldoveanu s-a prezentat la fata locului pentru a-i lua locul celuilalt. Pentru a impiedica ca celalalt Ion Moldoveanu, fara implicare politica, sa moara in locul lui.

Cu aceeasi ocazie, la Tecuci au fost arestati tot 3 legionari. Printre cei arestati, unul din legionari avea o familie numeroasa, avea multi copii. S-a prezentat un student, tanar legionar, care a cerut sa-i ia locul legionarului ce avea o mare familie de intretinut. Nu avea importanta cine era impuscat, important era sa iasa la numar. Studentul legionar a spus : va rog sa ma impuscati pe mine si sa dati drumul camaradului care are de crescut copii. Eu sunt singur pe lume si nu am raspunderile camaradului meu. Studentul legionar Vasile Baciu a intrat in rand si a fost impuscat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 21:50

Ma animalule pe cine intereseaza acest gunoi legionar din care tu copiezi, de cand neacsu a deschis USA LEGIONARISMULUI la ZIUA VECHE !

Tache 10-08-2013 - 21:51

Parpalac, Neagu Djuvara este legionar ?

jan dinu 11-08-2013 - 02:25

Aceasta povesste a fost scoasa dintr-o pagina
a unei epopei antice spre a nu putea fi observata
cu usurintza de contemporani care ar fi sesizat
cu usurintza ca EA nu a existat in secolul XX
prin acest gest eroic care nu exista mai ales la romani …care nu sunt la origine – shoguni …
Deci trageti concluziile …
JD-USA

Tache 11-08-2013 - 03:49

Constantin Brâncoveanu (n. 1654 – d. 15 august 1714) a fost un mare boier, Domn al Țării Românești între 1688 și 1714 și nepot al domnitorului Șerban Cantacuzino. În perioada în care a domnit, Țara Românească a cunoscut o perioadă de înflorire culturală și de dezvoltare a vieții spirituale.
În 1714, pe 15 august, a fost executat la Istanbul, împreună cu cei patru fii ai săi (Constantin, Ștefan, Radu și Matei), precum și cu sfetnicul său Ianache Văcărescu. Cu toții sunt venerați de către Biserica Ortodoxă Română, sub numele de Sfinții Mucenici Brâncoveni.

Martiriul

Ianache Văcărescu, ginerele[9] și sfetnicul principal al domnitorului, a fost decapitat primul.[3] Au urmat fiii cei mari. Înspăimântat, Matei, mezinul, a fost gata să renunțe la creștinism: „Dă-mi voie să-mi trăiesc tinerețea. Mai bine vreau să fiu mahomedan decât să mor nevinovat”. Brâncoveanu s-a împotrivit, iar călăul i-a retezat și capul copilului. Constantin Brâncoveanu însuși a îngenuncheat ultimul în fața gâdelui.[10] Capetele celor șase au fost plimbate pe străzile Istanbulului în vârfuri de sulițe, iar trupurile, aruncate în mare. Doamna Maria a aflat vestea în închisoare. Cu ajutorul Patriarhiei Constantinopolului a început pescuitul cadavrelor, care și-au găsit odihna veșnică în insula Halki, într-o veche mânăstire grecească ridicată de împăratul Ioan al VIII-lea Paleologul.[11]
Iată cum descrie Gheorghe Șincai martiriul voievodului:
„Odată cu Brâncovanul au pierit cei patru feciori ai lui, cărora el le-a grăit astfel în ora morții: „Iată, toate avuțiile și orice am avut, am pierdut! Să nu ne pierdem încai sufletele… Stați tare și bărbătește, dragii mei! să nu băgați seamă de moarte. Priviți la Hristos, mântuitorul nostru, câte a răbdat pentru noi și cu ce moarte de ocară a murit. Credeți tare întru aceasta și nu vă mișcați, nici vă clătiți din credința voastră pentru viața și lumea aceasta…”. Acestea zicând el, porunci împăratul de le tăiară capetele, întâi ale feciorilor, începând de la cel mai tânăr, și mai pe urmă a tăiat capul lui Constantin Brâncovanu, și aruncară trupurile în mare. Și creștinii, după aceea, aflându-le, le-au astrucat la Patriarhie.”
—Gheorghe Șincai – Cronica românilor și a mai multor neamuri[12]

UnUL 11-08-2013 - 08:37

Tăchiță, cred că toată lumea știe cine a fost Constantin Brâncoveanu; și ce legătură are postarea ta cu articolul de față?

Tache 11-08-2013 - 09:35

UnUlica, Jan Dinu nu stia cine a fost Constantin Brancoveanu, iar la fel cu el nu stiu nici altii. Si-a exprimat scepticismul rautacios in privinta existentei spiritului de sacrificiu la romani….vreodata. Se referea la istoria celor doi SFINTI LEGIONARI, povestita mai sus, a lui Ion Moldoveanu si a lui Vasile Baciu, eroi necunoscuti ai neamului romanesc, fara monument si fara morminte.

Il citez : ” Aceasta povesste a fost scoasa dintr-o pagina
a unei epopei antice spre a nu putea fi observata
cu usurintza de contemporani care ar fi sesizat
cu usurintza ca EA nu a existat in secolul XX
prin acest gest eroic care nu exista mai ales la romani …care nu sunt la origine – shoguni …
Deci trageti concluziile … ”

In secolul XX exista nenumarate asemenea intamplari si fapte, nu in ultimul rand al eforturilor supraomenesti pe care le-au facut soldatii romani pe frontul de est.

Imi vine in minte o alta intamplare, petrecuta in lagarele de prizonieri din Rusia, inainte de 1945. Sovieticii au constituit divizia Tudor Vladimirescu si multi soldati au semnat sa intre in ea, pentru a-si ameliora conditiile inumane din lagarul de prizonieri. Stalin a vrut sa le puna la incercare loialitatea si le-a ordonat sa lupte pe front, impotriva armatei romane. Toti ofiterii romani au refuzat si au fost impuscati. Nu au existat lupte intre divizia Tudor Vladimirescu si armata romana.

Imi vin in minte revoltele eroice din lagarele de prizonieri din URSS, ale soldatilor romani si germani, din anii 1950, despre care nu cunoastem amanunte, pentru ca adevarul este ascuns cu grija diabolica si este inlocuit cu minciuna, in scopul otravirii sufletului romanesc, la fel cum este si cazul acestei abominatii, care este MINCIUNA HOLOCAUSTULUI”

zweistein 11-08-2013 - 03:31

shoguni, or cumani?

jan dinu 11-08-2013 - 03:50

Greu de zis …nici nu stim cita diversitate
genetica avem … dupa atita – travel –
migrator care a dat nastere la un popor .
JD-USA

Tache 11-08-2013 - 04:16

” Sa stie:

Am fost invatati sa credem neclintiti ca o adevarata schimbare pentru tara aceasta nu va porni decat de la prefacerea sufletului romanesc. Acest suflet trebuie curatat de tot ceea ce necinstea, necredinta, lasitatea si meschinaria a sadit in el.

Acesta este ogorul in care vor lupta cu inversunare sfanta legionarii viitorului romanesc.

Aceasta este impiedicata si indepartata astazi – un val de oroare si de groaza s-a asternut pe neamul acesta.

Ne-am hotarat sa pedepsim! Din dragoste adanca fata de acest pamant, framantat de sangele atator martiri, din dragoste pentru neamul acesta, vom incerca sa rupem o frantura din trupul urias al viermelui conducator care roade fiinta neamului.

Violenta in sine nu schimba nimic, dar ea este de o dureroasa necesitate. Vrem numai atat, ca prin violenta nostra sa trezim neamul romanesc. ”

Din continutul acestei scrisori se desprind cateva principii de doctrina legionara referitor la sensul in care se realizeaza, in cazuri extrem de rare, un atentat din partea membrilor miscarii, plecand de la motivarea lui si pana la consumarea lui. Pedepsirea lui Armand Calinescu e un exemplu neintrecut si poate unic in lume al unei raspunderi acceptate pana la ultimele ei consecinte.

http://www.fgmanu.ro/Istorie/articol209

ValVerde 11-08-2013 - 04:42

O luati in mina !
Cu capitau’ cel nou, ortodoxia si cultul mortii.

Ereticul 10-08-2013 - 17:14

@ Val Verde: „Procesul de la Nurenberg are baze legale.”

Magistratul superior american Harlan Fiske Stone, referindu-se la Procesele de la Nurnberg, spunea despre procurorul-șef american Jackson: „Jackson este plecat conducându-și partida de linșaj la scară mare de la Nurnberg (…) Nu-mi pasă ce le face naziștilor, însă detest să văd pretinsa lui poziție de a conduce o curte și de a proceda conform legii. Este o fraudă puțin prea ipocrită în accepțiunea ideilor mele de modă veche”.

Un alt exemplu de fraudă în timpul proceselor îl reprezintă faptul că, la Nurnberg, germanii au fost acuzați că au executat la Katyn 15.000 de ofițeri și membri ai elitei poloneze. Șapte militari germani au fost executați de sovietici în urma unui proces în care procurorii au prezentat duzini de „experți” și „martori”, precum și peste patru mii de declarații scrise sub jurământ. Însă în 1989, liderul sovietic Mihail Gorbaciov a recunoscut că Stalin era responsabil pentru masacrul în masă al polonezilor. Nu Hitler a ordonat masacrele, ci aliatul americanilor. Ceea ce înseamnă că acele patru mii de declarații folosite la proces au fost falsificate pentru a pune în cârca germanilor crimele sovieticilor.

zweistein 10-08-2013 - 17:34

Ereticanus, ai probleme cu tribunalele MILITARE, vad.
Pai, cand au facut planul Holocaustului (incepand cu legile rasiale date la Nuremberg) trebuiau sa faca un plan bun sa nu fie invinsi.

zweistein 10-08-2013 - 17:40

Despre procesul si condamnarea Annei Frak, se stie ca a fost correct, insusi Himmler, bosul Schutzstaffel, a prins-o cu mitraliera in mana pe cand tragea in civili germani adunati sa protesteze pasnic contra Einsatzgruppe VII care ocrotea prea evident evreii.

Ereticul 10-08-2013 - 17:49

Ana Frank? Un alt fals dovedit:

Cel mai cunoscut caz este “Jurnalul Annei Frank”. Acest aşa zis „Jurnal” este un fals dovedit. În 1980, Oficiul Federal German de la Wiesbaden a analizat „manuscrisul” original, scris cu un pix cu pastă, adică o cerneală inventată în 1951 şi a ajuns la concluzia că a fost scris de tatăl acesteia, Otto Frank. Acesta a scris de fapt două opere literare cu acelaşi titlu, una în limba olandeză, cealaltă în germană. În cadrul Fundației Anne Frank din Amsterdam, tineri olandezi și germani se întâlnesc spre a discuta despre idolul lor Ana Frank. Pentru tinerii olandezi, Ana Frank se comportă ca orice fetiță de 13 ani; pentru tinerii germani, micuța Ana Frank este deja o adultă libertină cu moravuri discutabile şi cu întinse cunoştințe literare și muzicale. În iulie 1988 au fost descoperite două scrisori și o carte poştală scrise de Ana Frank și de sora ei Margot în 1940, o lună înainte de sosirea nemților. Cele trei documente, autentificate de către Fundația Anne Frank din Amsterdam, aveau un cu totul şi cu totul alt scris decât cel din”Jurnal”.

zweistein 10-08-2013 - 17:51

A, pai eu vorbesc de FATA, de Anna.
Si de legile rasiale, exterminarea civililor, chestii de astea.

Ereticul 10-08-2013 - 22:26

Vorbiti pe langa subiect. Sau cum se spune pe la noi, in Romania, vorbiti ca sa nu taceti.

Antibasistul 10-08-2013 - 22:58

Zweishit esti un ji dan spurcat, diversionist, mincinos…, ca toți ji danii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2013 - 17:56

Amurgul Zeilor , ti-a afectat iremediabil singurul neuron ,afumat si el din fatare !

ValVerde 11-08-2013 - 04:37

Minciuni ordinare.
De unde le scoateti?

Jurnalul a fost publicat pentru prima data in 1947.
Cum putea fi scris cu o cerneala inventata in 1951?

Au existat cel putin trei procese de autentificare, toate soldate cu amenzi si inchisoare pentru cei care contestau autenticitatea manuscrisului.

Dragi camarazi, sinteti hilari in disperarea neputintei voastre.

urbos 11-08-2013 - 05:46

I-auzi la fiul de catea, ce guita fara jena, oameni bagati in inchisoare pentru ca au contestat autenticitatea unui cacat de jurnal. Sa mori de ras cu viermii astia care se mai pretind si democrati. Hai sictir ma scarnavie.

Dar tu de unde le scoti mai lindic?

UnUL 11-08-2013 - 08:39

C ă c a t ești tu, Buboșel.

Ereticul 11-08-2013 - 12:16

In 1947 a fost publicata versiunea olandeza, care cuprindea numai o parte din jurnal. Versiunile ulterioare, publicate dupa 1952, in germana si engleza, cuprindeau „varianta completa” – adica si capitolele finale scrise cu pixul.
Expertiza grafoscopica a relevat faptul ca autorul primelor capitole este acelasi cu cel care a scris si partea finala, plus diferite note si adaugiri aplicate pe primele capitole. Ceea ce inseamna fie ca Anna a inviat din morti ca sa-si termine opera, fie ca taticul a falisficat memoriile de la un cap la altul.

Ereticul 11-08-2013 - 13:09

Iata o explicatie concisa a falsului:

http://greatwhitedesert.org/dir/index.php?title=Anne_Frank_Hoax_Exposed

Ma intrebati de unde scot „minciunile ordinare”: din Der Spiegel. Sa fie si aceasta o sursa „nazi”?

digital 11-08-2013 - 15:28

jizii, în oportunismul și tupeismul fără de margini, au sesizat imediat că nazismul este o ideologie care li se potrivește ca o mănușă, lăsînd la o parte cadavrele conaționalilor lor pe care i-au băghat la înaintare!
apoi au început să aplice, inițial mai precaut și timid, iar apoi vâzând că le merge și prinde, en-gros această ideologie de a strivi, încîlca și amaneta tot ceea ce putea fi asumat ca istorie cantrafăcută în avantajul lor!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 15:37
ValVerde 11-08-2013 - 15:58

Denials of authenticity and legal action
After the diary became widely known in the late 1950s, various allegations against the veracity of diary and/or its contents appeared, with the earliest published criticisms occurring in Sweden and Norway.
In 1957, the magazine Fria ord („Free Words”) of the Swedish neofascist organisation National League of Sweden published an article by Danish author and critic Harald Nielsen, who had previously written antisemitic articles about the Danish-Jewish author Georg Brandes.[72] Among other things, the article claimed that the diary had been written by Meyer Levin.[73]
In 1958, at a performance of The Diary of Anne Frank in Vienna, Simon Wiesenthal was challenged by a group of protesters who asserted that Anne Frank had never existed, and who challenged Wiesenthal to prove her existence by finding the man who had arrested her. Wiesenthal indeed began searching for Karl Silberbauer and found him in 1963. When interviewed, Silberbauer admitted his role, and identified Anne Frank from a photograph as one of the people arrested. Silberbauer provided a full account of events, even recalling emptying a briefcase full of papers onto the floor. His statement corroborated the version of events that had previously been presented by witnesses such as Otto Frank.[74]
Opponents of the diary continued to express the view that it was not written by a child, but had been created as „pro-Jewish propaganda,” with Otto Frank being accused of fraud.
In 1959, Otto Frank took legal action in Lübeck against Lothar Stielau, a school teacher and former Hitler Youth member who published a school paper that described the diary as „a forgery.” The complaint was extended to include Heinrich Buddegerg, who wrote a letter in support of Stielau, which was published in a Lübeck newspaper. The court examined the diary in 1960 and authenticated the handwriting as matching that in letters known to have been written by Anne Frank. They declared the diary to be genuine. Stielau recanted his earlier statement, and Otto Frank did not pursue the case any further.[73]
In 1976, Otto Frank took action against Heinz Roth of Frankfurt, who published pamphlets stating that the diary was „a forgery.” The judge ruled that if Roth was to publish any further statements he would be subjected to a fine of 500,000 German marks and a six-month jail sentence. Roth appealed against the court’s decision. He died in 1978, and after a year his appeal was rejected.[73]
Otto Frank mounted a lawsuit in 1976 against Ernst Römer, who distributed a pamphlet titled „The Diary of Anne Frank, Bestseller, A Lie”. When a man named Edgar Geiss distributed the same pamphlet in the courtroom, he too was prosecuted. Römer was fined 1,500 Deutschmarks,[73] and Geiss was sentenced to six months imprisonment. The sentence of Geiss was reduced on appeal, and the case was eventually dropped following a subsequent appeal because the statutory limitation for libel had expired.[75]
With Otto Frank’s death in 1980, the original diary, including letters and loose sheets, were willed to the Dutch Institute for War Documentation,[76] who commissioned a forensic study of the diary through the Netherlands Ministry of Justice in 1986. They examined the handwriting against known examples and found that they matched. They determined that the paper, glue, and ink were readily available during the time the diary was said to have been written. They concluded that the diary is authentic, and their findings were published in what has become known as the „Critical Edition” of the diary.
On 23 March 1990, the Hamburg Regional Court confirmed the diary’s authenticity.[57]
In 1991, Holocaust deniers Robert Faurisson and Siegfried Verbeke produced a booklet titled The Diary of Anne Frank: A Critical Approach. They claimed that Otto Frank wrote the diary. They made various assertions, such as that the diary contained several contradictions; that hiding in the Achterhuis would have been impossible; and that the prose style and handwriting were not those of a teenager.[77]
The Anne Frank House in Amsterdam and the Anne Frank Funds in Basel instigated a civil law suit in December 1993 to prohibit the further distribution of The Diary of Anne Frank: A Critical Approach in the Netherlands. On 9 December 1998, the Amsterdam District Court ruled in favour of the claimants, forbade any further denial of the authenticity of the diary and unsolicited distribution of publications to that effect, and imposed a penalty of 25,000 guilders per infringement.[78]

Ereticul 11-08-2013 - 16:23

Ceea ce ati omis in lungul dvs. text este exact esentialul: raportul tehnic intocmit de catre expertii germani ai Bundeskriminalamt (echivalentul FBI) a aratat faptul ca parti insemnate ale manuscrisului au fost scrise cu pixul, lucru imposibil pentru anii 40, cand se pretinde a fi fost scris. Ca urmare a expertizei, falsificatorul a incercat sa se apere pretinzand ca el doar ar fi facut mici completari, pentru a clarifica unele pasaje. Dar declaratia lui, coroborata cu expertizele anterioare, in care concluzia era intotdeauna aceeasi, si anume ca o singura mana scrisese tot textul l-au pus in mare dificultate. Numai decesul la scurt timp dupa proces (pe care l-a pierdut, deoarece Ernst Roemer a fost achitat) l-a scutit pe mistificator de o ploaie de intrebari interesante si extrem de dificile.
In plus, vad ca in povestirea dvs. nu apare nici o referire la procesul intentat lui Otto Frank de catre Meyer Levin. Sa fie un doar episod irelevant, sau unul care nu se potriveste teoriilor dvs. si la care aplicati politica strutului?

ValVerde 11-08-2013 - 16:37

Levin nu a adus in disputa autenticitatea jurnalului.
S-a judecat cu Otto Frank pentru drepturile de autor ale versiunii scenice.
Ce are sulla cu prefectura?

Aveti acces la raportul tehnic pe care il citati sau ati gasit referiri in cele citeva web-situri marginale unde se aduna neo-nazi, holocaust deniers si legionarii melancolici?

Levin was one of the first American journalists to become aware of the existence of Anne Frank’s diary, and he was also one of the first people to recognize the literary and dramatic potential of this document; he wrote the book review, which appeared on the front page of the New York Times Sunday Book Review. He corresponded with and met Anne’s father Otto Frank, who authorized Levin by mail to adapt the Diary for the stage. Levin later became obsessed when Frances Goodrich and Albert Hackett were later substituted for him, successfully adapting the diary into a hit play, while the play he wrote was rejected. He brought suit against the producers and writers of the Broadway play, alleging that they had appropriated a number of Levin’s original scenes from his adaptation.

Ereticul 11-08-2013 - 16:52

1. „Ce are sulla cu prefectura?”

Otto Frank was sued by a New York scriptwriter, Meyer Levin, who claimed that Frank had taken large portions of the script he, Levin, had written and had not paid Levin for his work. The court ordered Frank to pay Levin $50,000. One can easily understand why some observers began to wonder how much, if any of the content of the various Anne Frank books, films and plays in circulation was actually written by the little Jewish girl named Anne Frank.

2. Am acces la rapoarte tehnice in egala masura cu dvs.

ValVerde 11-08-2013 - 17:06

@Ereticul
1. Asa e, sula nu are nimic de a face cu prefectura, cum ziceti dvs.
Pe baza jurnalului autentic al Annei Frank, Lavine a scris o piesa de teatru.
Dupa care Otto Frank a dat drepturile de autor altor doi scriitori.
Lavine i-a dat in judecata si a cistigat aratind ca in scenariul piesei care se juca pe Broadway (ai celor doi autori) erau scene pe care le scrisese el
in piesa lui de teatru, care fusese respinsa de Otto.
Cum neaga asta autenticitatea Jurnalului?

2. „Raportul tehnic” pe care il invocati exista in imaginatia dvs si a celor care cred ca dvs.
In 1998 un tribunal olandez s-a pronuntat cu privire la autenticitatea jurnalului.
Sa nu fi stiut ei despre raportul politiei germane??

Ereticul 11-08-2013 - 17:42

1. Nu doar in piesa de teatru semnata de ceilalti apar pasaje din scrierile lui Levine, se pare ca si in versiunile (care difera in functie de anul publicarii si de limba in care au fost prezentate) „Jurnalului” se regasesc fragmente.

2. Stiti bancul cu ardeleanul dus la gradina zoologica, in fata girafei?
Se uita ardeleanul lung la creatura si spune: „Noo, pai ase ceva nu exista!”

Din pacate pentru dvs. editia din 6 octombrie 1980 a ziarului Der Spiegel inca mai poate fi gasita in arhive.

ValVerde 11-08-2013 - 17:55

Vi se naruie miturile si legendele negationiste:

Denial: Hasn’t the respected German weekly Der Spiegel cast doubt on the
authenticity of Anne Frank’s entire work?

Rebuttal: No. The October 6, 1980 issue of Der Spiegel only raises
questions about the number of corrections Anne’s father made in the
handwritten texts of the diaries.

Otto Frank used a ballpoint pen to correct the diaries and then,
assisted by friends, typed and edited the text, leading Der Spiegel to
state that the diary had been subjected to „countless manipoolations.”

Der Spiegel was careful to point out that ballpoints were not marketed
prior to 1945; nor did it lend any support whatsoever to the claim that
the diary is a forgery. On the contrary, the magazine dismissed all such
charges as Nazi-oriented, postwar fabrication. (See Der Spiegel; April
1, 1959.)

As to the authenticity of the diaries, in 1980, following the death of
Otto Frank in Birsfelden, Switzerland, forensic and graphology experts
of Holland’s State Forensic Science Laboratory, examined the diaries for
the Netherlands State Institute for War Documentation, concerning itself
with handwriting identification and document examination. Bindery glue
and fibers were conclusively dated to the early 1940s or slightly
earlier, ink and paper to the same period. Graphology experts ruled out
Otto Frank as a potential forger: both the printing and cursive
handwriting his daughter used resembled her pre-war postcards and
letters to friends, material Otto Frank had no access to until well
after the diary was published. Indeed, forgery itself was virtually
ruled out: variations in the handwriting over the course of 26 months of
diary entries, typical of a teenager’s experiments with style, were
judged unlikely to be the work of any forger.

The conclusions are available in the Institute’s 714-page volume
detailing the authentication procedures; documents regarding the tests
are available at the Netherlands State Institute for War Documentation,
The Hague, in a report of more than 250

Ereticul 11-08-2013 - 17:56

@ Val verde: Sper ca stiti germana, daca nu, imi permit sa va sugerez sa utilizati Google translate.

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-64477259.html

Ereticul 11-08-2013 - 18:05

Nu se naruie nimic. Din contra. Dvs. ati afirmat ca raportul german exista doar in imaginatia unora, eu v-am demonstrat ca exista.
Iar textul reprodus de dvs. intareste cele afirmate de „legionarii nostalgici, negationsti, neo-nazi, etc”: pus in fata evidentei, ovreiul a inceput sa dea inapoi. A recunoscut ca a facut adaugiri pe manuscris. Ghinionul lui ca expertizele anterioare au statutat faptul ca „atat textul de baza cat si foile volante si adaugirile / corecturile sunt scrise de aceeasi mana (provin de la acelasi autor)”.

zweistein 10-08-2013 - 17:49

On 4 October 1943, during a secret meeting with top SS officials in the city of Poznań (Posen), and on 6 October 1943, in a speech to the party elite—the Gau and Reich leaders—Himmler referred explicitly to the „extermination” (German: Ausrottung) of the Jewish people.

Hitler’s motivation for authorising Himmler’s speeches was to ensure that all party leaders were made aware of these plans and actions. Thus, it would be impossible for them to later deny knowledge of the killings. Because the Allies had indicated that they were going to pursue criminal charges for German war crimes, Hitler tried to gain the loyalty and silence of his subordinates by making them all parties to the planned genocide.

In concluzie – ALIATII AU INFORMAT CLAR SI CU MULT TIMP INAINTE DE NUREMBEG SI ATROCITATI. Iata baza legala, daca vrei sa o cauti. In plus mai sunt si binecunoscutele conventii international…

Ereticul 10-08-2013 - 22:22

NU se poate vorbi de legalitate in cadrul unui proces – oricare ar fi el – care accepta declaratii obtinute prin tortura si marturii mincinoase.

Tache 11-08-2013 - 01:13

Imediat dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial, Congresul Mondial Evreiesc a facut un lucru foarte rational. A intocmit un chestionar cu 100 de intrebari, pe care l-a dat fiecarei familii de evrei, cu intrebari despre tot ce se putea imagina ca ar fi putut pati un evreu din Romania, pe vremea lui Antonescu. Formularul a mers la fiecare familie de evrei, a fost completat si s-a intors inapoi la Congresul Mondial Evreiesc, unde s-a constituit intr-un fond de arhiva, deosebit de valoros pentru demonstrarea nevinovatiei romanilor si a minciunilor evreiesti.

Pe baza acestui fond de arhiva s-a facut o documentatie la Conferinta de Pace de la Paris, din 1947. Acest fond ar fi trebuit sa se afle la Comunitatea Evreiasca din Romania, dar aceasta sustine ca aceasta arhiva a fost distrusa. Oricum, concluziile au fost stabilite la Conferinta de Pace de la Paris : IN ROMANIA NU A FOST HOLOCAUST !!!

Daca ar fi existat cu adevarat persecutii la adresa evreilor pe timpul lui Antonescu, acum deja ne-ar fi surzit urechile de la urletele evreilor si ni s-ar fi uscat ochii de la cate filme ar fi regizat Steven Spielberg, filme care ar fi rulat non-stop in toata Romania.

urbos 11-08-2013 - 01:39

D-aia asa ceva nu trebuie sa se mai repete.

1 2 3 4

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult