Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Israelul şi planul lui Ceauşescu de spionaj

Israelul şi planul lui Ceauşescu de spionaj

scris de D.S.S.
3 afisari

Serviciile israeliene de contraspionaj au dejucat un plan al regimului Ceauşescu de mutare a ambasadei României într-o locaţie din Tel Aviv mai favorabilă activităţilor de spionaj, scrie Jerusalem Post, menţionând o tentativă similară a SUA şi remarcând „relaţia complexă” dintre Israel şi România.

Nicolae Ceausescu cu secretarul de Stat George Schultz (foto Reuters)

Într-un articol despre situaţia cetăţeanului americano-israelian Jonathan Pollard, condamnat în Statele Unite pentru spionaj în favoarea Israelului, Jerusalem Post oferă detalii despre istoria relaţiilor Israelului cu România şi cu Statele Unite.

În anii 1960 şi 1980, „Serviciul israelian de securitate internă (Shin Bet) a aflat de două solicitări neobişnuite făcute de două misiuni diplomatice străine. Prima solicitare a venit din partea ambasadei României la Tel Aviv. În acea perioadă, România, care era condusă de dictatorul Nicolae Ceausescu, avea o politică destul de independentă faţă de cea a Uniunii Sovietice. Era singurul stat din Blocul comunist care menţinea relaţii diplomatice cu Israelul. Cele două ţări aveau relaţii comerciale bilaterale, iar România le permitea evreilor să emigreze în Israel (…). În schimb, sume frumoase de bani erau depuse în conturile familiei Ceauşescu şi ale apropiaţilor acestora. Cele două guverne menţineau şi relaţii în materie de apărare şi schimb de informaţii. România antrena şi găzduia organizaţii teroriste palestiniene pe teritoriul său, dar, în acelaşi timp, oferea informaţii despre aceste grupuri Israelului”, explică Yossi Melman, autorul articolului din Jerusalem Post.

„Această relaţie complexă nu a oprit serviciul român de informaţii, Securitatea, să efectueze activităţi de spionaj şi supraveghere în Israel, atât în scop propriu, cât şi ca un fel de «subcontractant» în serviciul Uniunii Sovietice. Serviciile de spionaj din România infiltraseră agenţi printre imigranţii evrei care veniseră în Israel. În anul 1965, Shin Bet l-a capturat pe Efraim Samuel şi pe soţia acestuia, care veniseră în Israel cu şapte ani în urmă; cei doi au fost surprinşi în timp ce transmiteau mesaje din apartamentul lor din Haifa spre agenţii de legătură din România. Ambasada României adusese agenţi de informaţii prezentaţi ca fiind diplomaţi şi utiliza echipamente de supraveghere şi transmitere de informaţii”, subliniază Jerusalem Post.

În plus, „românii ceruseră mutarea ambasadei la ultimul etaj al Clădirii IBM, turnul de birouri care are vedere spre sediul Ministerului Apărării din Tel Aviv. Explicaţia oficială a solicitării era că românii aveau nevoie de birouri mai spaţioase şi mai noi. Însă Shin Bet, agenţia care era responsabilă de contraspionaj, a înţeles căromânii voiau «îmbunătăţirea unghiului vizual», voiau să mute echipamentele de supraveghere mai aproape de Ministerul Apărării şi de sediul Statului Major al armatei israeliene. Shin Bet a intervenit tacit, discutând în culise cu administratorii clădirii şi împiedicând ambasada României să închirieze acea locaţie”, precizează publicaţia israeliană.

În mod similar, Shin Bet a dejucat un plan similar în anii 1980, când personalul ambasadei americane din Tel Aviv a vrut să închirieze ultimul etaj al Hotelului Mandarin, situat în zona litoralului, în partea de nord a oraşului. Hotelul este la doar câteva sute de metri de zona Glilot, unde, conform presei străine, se află sediul Mossad (Serviciul israelian de informaţii externe). La aproximativ un kilometru este sediul Unităţii de securitate 8200, principala structură israeliană de colectare a informaţiilor.

„Aceste exemple – şi multe altele care nu au fost dezvăluite – explică de ce oficialii israelieni nu prea au fost surprinşi de ultimele dezvăluiri făcute de fostul consultant NSA Edward Snowden (…). Israelul a ştiut mereu că este ţinta spionajului guvernelor arabe ostile, a rivalilor precum fosta Uniune Sovietică şi chiar a unor prieteni apropiaţi precum Statele Unite şi Marea Britanie”, notează editorialistul Jerusalem Post, explicând că liderii israelieni pot prezenta argumentul activităţilor de spionaj antiisraeliene dezvăluite de Edward Snowden pentru a-i cere preşedintelui SUA, Barack Obama, graţierea lui Jonathan Pollard.

Americanul Jonathan Pollard, în vârstă de 59 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 1987, pentru oferirea de informaţii secrete Israelului. Pollard lucra ca analist în cadrul serviciilor de informaţii americane. Israelul i-a acordat cetăţenie lui Jonathan Pollard în anul 1995. În urmă cu o săptămână, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, sugera intenţia de a include condiţia eliberării deţinutului Jonathan Pollard, închis în SUA de 30 de ani pentru spionaj, în cadrul negocierilor de pace cu palestinienii, după dezvăluiri privind spionajul practicat de Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA). Benjamin Netanyahu consideră că activităţile de spionaj ale Statelor Unite îndreptate împotriva Israelului sunt „inacceptabile”. „Date fiind relaţiile apropiate dintre Israel şi Statele Unite, unele lucruri nu se fac şi sunt inacceptabile pentru noi”, a reacţionat Netanyahu. Pe fondul acuzaţiilor de spionaj, mai mulţi membri ai Guvernului de la Ierusalim au cerut intensificarea presiunilor pentru eliberarea lui Jonathan Pollard. Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA) şi Serviciul guvernamental britanic de informaţii (GCHQ) au spionat peste 1.000 de obiective străine în ultimii ani, printre demnitarii vizaţi fiind fostul premier israelian Ehud Olmert, ministrul Apărării, Ehud Barak, şi lideri UE, a dezvăluit ziarul The New York Times, citând documente oferite de transfugul Edward Snowden.

Secretarul de Stat american John Kerry ar fi oferit, în cadrul negocierilor israelo-palestiniene, posibilitatea eliberării lui Jonathan Pollard, condamnat în SUA pentru spionaj, dar preşedintele Barack Obama se opune, a relatat postul israelian Channel 10, citat de ziarul Haaretz.

73 comentarii

salut 29-12-2013 - 16:55

” În schimb, sume frumoase de bani erau depuse în conturile familiei Ceauşescu şi ale apropiaţilor acestora”
================

Nedovedite nici azi, dupa 24 de ani. Da’

salut 29-12-2013 - 16:57

„Israelul a ştiut mereu că este ţinta spionajului guvernelor arabe ostile, a rivalilor precum fosta Uniune Sovietică şi chiar a unor prieteni apropiaţi precum Statele Unite şi Marea Britanie”
========================
Adica, toata lumea. Cu catel, cu purcel.

Bolnavi mintal.

tomi 29-12-2013 - 18:10

Du-te vita sa te spinzuri. Nu esti capabil sa legi doua idei. Ce are sula cu prefectura? Daca ura ta antisemita nu te lasa sa dormi tot vei fi obligat sa accepti niste idei clare si verificate. Stiu precis ca pentru mine si ai mei statul Israel a platit 50.000 dolari regimului Ceausescu. De unde stiu? Vita! aveam un cont de datorii catre statul Israel fapt care nu ne-a permis 5 ani sa iesim din tara. Da atita a cerut statul roman ca sa pot parasi tara, 50.000 de dolari. Si inca ceva, sotia intrase in sarcina in perioada in care deja cerusem emigrarea. Din cauza sarcinii s-a blocat tot procesul de iesire din tara. La doua zile dupa ce s-a nascut Benny, am primit pasapoartele care demult erau tiparite dar zaceau in sertarul militiei ca sa poata cere taxa pe inca o persoana. Asa ca tataie ia mai du-te tu’n pi7da ma-tii cu” ceea ce sti tu.” Tu nu sti nimic @salut, esti pur si simplu un imbecil paranoic innebunit de ura antisemita ce are sa-ti aduca sfirsitul.
Doi, in ceea ce desconsideri la zero shin bet si mossadul si alte cuteva sectii cu care nu are rost sa-ti incarc memoria ta si asa putreda, pai zau ca este greu de comparat capacitatea lor de a obtine informatii cu al mecanismelor de informatii din alte state. Nu ma ambitionana ca sa aflu ce numar porti la pantofi, ce nota are plodul tau facut de nevasta-ta cu gradinarul blocului la geografie si de cite ori pe an iti schimbi chilotii. Ba suulica, mossadul dadea informatii armatei in care bloc din Beirut statea unul din capii fatahului care trebuia „terminat” s-a precizat si fereastra pe care a urmat sa intre racheta israeliana. Pe teroristul nr 1, Yahya (Yihyeh) Ayyash, l-au terminat cu bateria de la telefonul mobil care in momentul in care a identificat vocea criminalului a explodat. Nici astazi nu se stie ca in ce fel a ajuns acea baterie inteligenta in telefonul cu pricina. O luna cautau imbecilii dupa bucatile din craniul criminalului. Asa ca tataie salut, da tu din gura pina mai poti, si sti tu ca si ciini care urla la Luna, pe noi in kur ne doare de parerile unui paranoic muribund ca tine.

digital 29-12-2013 - 18:30

păi unde-s conturile, retardatule?!
sau banii erau returnați tot jizilor, cumva?!
hai că ești tare prost, ai cotizat tot alor tăi, de data asta le-ai umflat buzunarele benevol, legal și oficial, iar tu bagi și-acu muncă la pus cozi la castra-beți!
se vede că ai fost la …secu!
iar ăia de și-au îndesat banii tăi în jeb se lăfăie prin vreun colț de …Caraibe!
hahaha!

salut 29-12-2013 - 19:06

Nu. banii nu erau returnati jidanilor. Cel putin, nu direct, dar daca consideram plata datoriei externe, da, tot la jidani au ajuns.
Acum e clar ca cel putin una dintre acuzatiile impotriva lui Ceausescu nu se sustine: ca ar fi ascuns bani, ca ar fi avut nu stiu ce conturi personale.

Pe de alta parte, ji-danul asta are si el dreptate sa fie suparat pana si pe amintirea lui Ceausescu. El a fost adus (de alti ji dani) sa faca parte din aparatul represiv al Securitatii. Chestia asta cu inrolarea pop_ulatiei evreiesti in aparatele represive ale tuturor statelor parazitate de ji dani e o constanta a istoriei. Probabil datorita genelor inumane, dar sa nu divagam.

Ceausescu, patriot si oarecum moderat la inceput, a facut doua chestii: a redus partea de represiune a Securitatii si a crescut partea de Intelligence.
Ambele mutari de viziune strategica afectau ji danimea care ajunsese in Securitate in mare numar datorita faptului ca se trageau unul pe altul si datorita brutalitatii innascute; sigur nu pentru partea de „Intelligence”. Asa ca cei mai afectati au fost ji-danii. Altfel nu plecau cainii din macelarie, ce crezi?

Asa a ajuns ji danu sa faca cerere de plecare in Israel: primise un sut in koor de la Secu, pe la noul loc de munca era nulitate, prost ca noaptea…ce sa faca?

D-aia il uraste pe Ceausescu, nu ca ar avea vreun principiu, ceva.

salut 29-12-2013 - 19:08

Nu. banii nu erau returnati ji_danilor. Cel putin, nu direct, dar daca consideram plata datoriei externe, da, tot la ji_dani au ajuns.
Acum e clar ca cel putin una dintre acuzatiile impotriva lui Ceausescu nu se sustine: ca ar fi ascuns bani, ca ar fi avut nu stiu ce conturi personale.

Pe de alta parte, ji-danul asta are si el dreptate sa fie suparat pana si pe amintirea lui Ceausescu. El a fost adus (de alti ji dani) sa faca parte din aparatul represiv al Securitatii. Chestia asta cu inrolarea pop_ulatiei evreiesti in aparatele represive ale tuturor statelor parazitate de ji dani e o constanta a istoriei. Probabil datorita genelor inumane, dar sa nu divagam.

Ceausescu, patriot si oarecum moderat la inceput, a facut doua chestii: a redus partea de represiune a Securitatii si a crescut partea de Intelligence.
Ambele mutari de viziune strategica afectau ji danimea care ajunsese in Securitate in mare numar datorita faptului ca se trageau unul pe altul si datorita brutalitatii innascute; sigur nu pentru partea de „Intelligence”. Asa ca cei mai afectati au fost ji-danii. Altfel nu plecau cainii din macelarie, ce crezi?

Asa a ajuns ji danu sa faca cerere de plecare in Israel: primise un sut in koor de la Secu, pe la noul loc de munca era nulitate, prost ca noaptea…ce sa faca?

D-aia il uraste pe Ceausescu, nu ca ar avea vreun principiu, ceva.

ValVerde 29-12-2013 - 19:14

🙂 🙂

Analiza berbecului bou.

Dar ia spune: mai ingenunchem noi Germania bagindu-le niste taxe si tarife la marfa care vine in Romania ??

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-12-2013 - 20:29

Cand te referi la ridicarea nivelului de inteligenta la
Fostul Consiliu Superior al Securitati Statului, te ..
Referi la Gen . Plesita !?!
Ca , avea intradevar la baza ….4 clase pe baza de
Declaratie pe proprie , raspundere !
Iar , Scoala Profesionala … a terminat -oooooo!
Bhoulean Lustruytor , esti si mai imbecil, decand
Dialogul cu Porty-Pensionaru !!

salut 29-12-2013 - 21:31

Pai, vezi tu mai tigane, nu stiu de ce esti invidios pe unul ca Plesita. El avea cam tot atatea clase ca si tine, da’ studiase mai putin ca nu repetase clsasa a treia de sase ori. Cum s-ar zice, sunteti…leat.
Avea dreptate urbos: ji_danismul bate basismul. Spor la pupinKurat !

PS: „Intelligence” – in acest context – nu se refera la IQ-ul tau fenomenal. Cat ziceai? 167? 167 de ce ? De AiCai?

ancuta 29-12-2013 - 22:05

Carpatianule,
Vale,

Eu credeam ca scarna asta zglobie, berbecul bou, bhouleanuLustruitor are ceva cu mine!
Dar vad ca il bananca limba rau de tot, peste tot si cu voi!
Ce-i drept, l-am mai vazut pe Vale ca nu-l iarta, dar credeam ca e doar o harjoana!
Asta-mi aduce aminte de un coleg caruia ii ziceam toti PREZERVATIV!
Nu stiu de ce?

Ad 30-12-2013 - 09:10

Ai numai stereotipuri si etichete si le repeti incontinuu ca un mos de 90 de ani. In primul rand sovieticii nu recunosteau Israelul si spui ca evreii erau total in slujba sovieticilor… E comedie! Erau evrei care nu aveau curaj sa plece de aici.

Antibasistul 30-12-2013 - 09:46

Corect!

Antibasistul 30-12-2013 - 09:48

Adresata lui Salut, corect!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-12-2013 - 23:32

La Multi Ani , nineaca !
Ref. la Bhouleanu -Lustruytor, – nu kontheaza!
Sub nivel minim , Valurreanu la folosit ,ca punct fix.
Clujeanu in deficit permanent de fraieri care sa-l depaseasca, a renuntzat , asta intradevar este hors -concurs !
…Chapeaux , mon chapeaux pour —VOUS !

Ad 29-12-2013 - 20:02

Incearca sa gandesti, fa un efort si ai sa afli cel mai mare secret al afacerii fara sa injuri si fara sa faci ca trenul. Erau folositi pentru plata cadourilor pentru cartite in Tel Aviv.

digital 29-12-2013 - 22:26

ce vorbesti frantz!
banii erau sifonati!

Ad 29-12-2013 - 22:35

Banii se schimbau si se rulau! Aia nu erau in stare sa sparga un cifru de-al nostru si a iesit atacul de la Berna.

digital 29-12-2013 - 23:04

ba, tu esti sonat?!
ce treaba are Berna cu jizii deportati, emigrati sau catapultati!

Ad 29-12-2013 - 19:57

Iarasi vii cu banalitati si faci pe desteptul? Securitatea era peste tot si faza cu ultimul etaj era o diversiune care sa ascunda cartitele in Mosad. Nici acum nu ti-a picat fisa?

Karabaus 31-12-2013 - 22:17

Daca era 1 aprilie , dom Tomi ar fi fost la inaltime !
Dar el s-alinta si se iubeste ca toti ceilalti plotoneri pe care, cind si cind, i-am cunoscut .
Pai bine dom Tomi , eu stiu ca statul evreu nu cumpara decit ce-i valoros si eventual un os de ros .
Cum poti matale sa ne pacalesti ca chibutzisharii tai ar fi pierdut 50.000 , cumparindu-te de la nea Nicu ?
Am inteles ca tu te crezi si azi un securist , foarte bine, sigur, si cei care se acupau cu scosu’ aurolacilor din canale erau oarece securisti si-i mai lasa si pa ei sa cumpere de la cantina aia cu bunatati, odata pe luna . Este ca bagai ca-ntr-un dulap in Dacia aia ?
Ba dom Tomi, eu ti-am mai spus ca esti simpatico si nu stiu de ce nu recunosti ca nea Nicu te-a dat p’o ciorba de burta .
Ok, ok, gata , gata, nu te-nfierbinta, ca te stiu minios mai rau copilu’ munune ala de-l agatza mondialii-n cuier !
Hai , La Multi Ani si nu te mai amagi ca cineva te-ar fi putut cumpara !

tomi 31-12-2013 - 23:12

Karabaus, hai sa traiesti si nu lua totul in tragic, se mai pot repara greselile de interpretare, nu toti sint dotati cu acelasi cod de inteligenta.
La MULTI ANI amice, sa ai un Revelion superb, Anul 2014 sa-ti fie bun, bucura-te de viata, multe bucurii tie si familiei tale in anul nou, multa sanatate, intelegere si caldura iubirii sa va faca viata dulce. An nou fericit amice !!!

digital 29-12-2013 - 18:19

În anul 1965, Shin Bet l-a capturat pe Efraim Samuel şi pe soţia acestuia, care veniseră în Israel cu şapte ani în urmă; cei doi au fost surprinşi în timp ce transmiteau mesaje din apartamentul lor din Haifa spre agenţii de legătură din România.

daaaa…!mesaje de Anul Nou și de Crăciun!

doar Pollard e nevinovat deși….Americanul Jonathan Pollard, în vârstă de 59 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 1987, pentru oferirea de informaţii secrete Israelului. Pollard lucra ca analist în cadrul serviciilor de informaţii americane. Israelul i-a acordat cetăţenie lui Jonathan Pollard în anul 1995.
iar dacă totuși Snowden s-a demascat, de ce nu ar fi vinovat și de faptele lui Pollard!
ce de p-izdraieluți retardați !tupeul rage-n ei!

tomi 29-12-2013 - 23:32

Mai baieti, vorbisi acu vreo ora cu unchiul meu din Arad. Dupa ce vad postarile voaste, una si una, il intrebai cum sta Romania cu prognoza meteo. Ba sa moara mortu, o nimerisi, zice el unchiu ca fulgera, trazneste, un prapad in tara. Iete ca acu mi-e clar ba mojicilor de ce urbos digital salut dau cu bita in balta de ma tin de burta de ris cita prostie sint in stare sa vomite in seara asta, pai niscaiva traznete le-au pirlit zona craniana in care la unii zace creierul, la ei este bazat pe balega dar cit trebuie sa gindeasca lor le ajunge si aceea. Hai sa traiti baieti n-o luati in nume de rau, da boi ca voi trei, nici la jug n-asi pune.

Tache 30-12-2013 - 10:06

Americanii au tot tinut-o cu hackerii chinezi in sus si hackerii chinezi in jos si deabia ce reuseau sa-si repare onoarea neconsolata…..

Se refereau probabil la TAO.

http://www.spiegel.de/international/world/the-nsa-uses-powerful-toolbox-in-effort-to-spy-on-global-networks-a-940969.html

nae girimea 30-12-2013 - 10:26

…Dar fortele Binelui au invins pina la urma …

Tache 31-12-2013 - 09:30

Inainte de anul 1965 evrreii au atacat elitele americane si le-au invins, prin asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy. Elitele odata controlate, evrreii se confruntau cu furia masselor pop.ulare americane, a recnecks-ilor. Un reprezentant al lor a aparut in Richard Nixon, iar taranul Nicolae Ceausescu a ales sa fie de partea taranilor americani, care luptau cu mafia satanica evreiasca.

Dupa asasinarea lui Kennedy a urmat o revolta cetateneasca generala, prin demonstratii si violente, sau prin pasivitate, prin cultura Hippy si Flower Power.

http://www.theoccidentalobserver.net/2013/01/jews-and-jewish-organizations-lead-the-gun-control-campaign/

Tache 31-12-2013 - 09:37

Dr. MacDonald has covered the predominant Jewish rationale for opposing gun possession. Another one of lesser importance can be added. Jews have the deepest tradition of Racism of all the world’s tribes. They do not like and they fear Blacks. Witness the anti-Black violence in Israel today. They ignore the refugee accords that they promoted and have established a concentration camp for some 60,000, soon to be deported, asylum seekers for the heinous crime of being Black.

How does this tie into the anti gun issue in the United States? White America sees guns as hunting, sport and tradition. Jews, cowering in their urban ethnic enclaves, see guns as as being toted by Black thugs in ass crack displaying dungarees. They are terrirfied of the crime oozing out of the inner city ghettoes, crime that they have glorified. They whimper before the handiwork of the gangster culture that was designed to destroy White America.

Jews hold Blacks in contempt. They are only good as cannon fodder in their war against White Christianity. Jews oppose guns because thay are Racists.

Where did anyone get the idea that these idiots are intelligent? They can not see beyond today’s dusk or the dusky hued boy walking down the street behind them..

tomi 31-12-2013 - 23:17

Tache, hai fa o pauza de Revelion, cred ca evreii au sa te lase sa sarbatoresti in pace sosirea noului an. LA MULTI ANI amice, sa ai un an bun cu bucurii si sanatate,
sa fie un an imbelsugat si sa-ti implinesti toate visele si planurile, sa te bucuri cu familia de tot ce-i bun in noul an.

Pungescu Gazian 01-01-2014 - 00:25

Tache nu poate face pauza decat daca are patura de humus pe umeri, dar sa fie de aia mitzoasa, cu firul de 2 metri.

Tache 01-01-2014 - 01:03

La Multi Ani ! tomi. Aceleasi urari de bine iti transmit si eu, tie si familiei tale.

Un La Multi Ani ! si pentru Pungasescu Gazatian. La Multi Ani ! tuturor forumistilor si La Multi Ani ! intregii omeniri, caci avem o singura planeta si depindem unii de altii.

ValVerde 01-01-2014 - 01:33

Dar oare nu ar fi mai bine sa pastram spiritul asta 364 de zile pe an si sa ne certam de Revelion???

Zic si eu…

La Multi Ani si multa sanatate !

BULA 01-01-2014 - 07:15

Vorbesti de spirit, sau de spirt ? Tu te iei de noi, desi nu locuiesti in Romania si esti cu alte interese.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-01-2014 - 07:44

Lassatzi, dhomn maystru-instructor !
Chevrronistu va trimite o … marguerites !
Sa va …mpbilizeze ta Bula -rassam !

UnUL 01-01-2014 - 10:47

ValVerde, propunerea dumitale ar trebui examinată, dar sunt slabe șanse să fie acceptată de haita furibundă a lui Salaud-Degețel-Bășinel și Buboșel.
UN AN NOU FERICIT TUTUROR !

digital 01-01-2014 - 11:05

ia păstrează tu spiritul ăsta doar pentru tine!
ți-am mai zis de ”n” ori că ai un umor fad, înspre deloc! ți l-au atenuat la fix, amerlocii!
La mulți ani !

UnUL 01-01-2014 - 12:06

ValVerde, prima demonstrație a ce spuneam mai sus a apărut deja (vezi postarea Degețicăi!).

Pungescu Gazian 01-01-2014 - 14:03

Nu va lasati ademeniti de ValVerde.

Orisice semn de slabiciune nu duce decat in prapastia compromisului, urmata apoi de nebunia consensului.

Adica, suntem noi bacterii sa train in simbioza cu matraguna Chevron? Nu va lasati inselati, verdele acestei buruieni nu vine de la clorofila ci de la dollari!

ValVerde 01-01-2014 - 16:01

degetel era suficient sa spui ca nu esti de acord.
Suntem o institutie democratica.

Mesajul se vroia ironic, nu hazliu. (Sa nu cauti definitiile pe wiki, intreaba-l pe salut)

ValVerde 01-01-2014 - 16:05

Draga Bula, nu am ascuns niciodata ca am valori, principii, viziune asupra realitatii si interese total diferite de ale tale.

Dar gresesti crezind ca toata Romania gindeste ca tine. (Sau macar 43 de romani care gindesc ca tine…poate vreo 20-27 sa mai gasesti)

La Multi Ani !

ValVerde 01-01-2014 - 16:07

@Pungasu Gaozan

ai dreptate !

Pungescu Gazian 01-01-2014 - 17:29

Ba pungaş esti tu, ca la voi la chevronei va da punga cu argon radioactiv in loc de aurolac in chip de prima, cica dezinfecteaza mucii, care apoi pot fi lasati sa se scurga pe piept fara probleme.

ValVerde 01-01-2014 - 17:36

🙂

Da, bai Pungaciule, dar taie foamea !
Ar trebui sa distribuiti material radioactiv gratis la protestatari, ca altfel cum sa invingeti ?

PS Plus ça anesteziaza cocoasa si veti rade in timp ce incasati poolane.
Ai mincat sarmale de revelion ?

Antibasistul 01-01-2014 - 20:38

Pungescule Gazian, fost Congo, sincere felicitari, sunt 100 % antichevronist!!!!!

Antibasistul 01-01-2014 - 22:34

De ce antichevronist?:
Pentru ca bestiile chevroniste vor consuma canitați uriase de apa potabila, OTRAVIND-O!!!

ValVerde 01-01-2014 - 22:56

Ce faci bai Huhule ?
Raspunzi la intrebari nepuse ?

Ia-o sitematic: fa o afirmatie, posteaza o intrebare referitoare la afirmatia ta si pe urma raspunde !

Pungescu Gazian 01-01-2014 - 23:19

@ Stimate Antibasistul

O veste buna – Comitelul Rezistentei Antichevronice de la Pungesti a hotarat ca semnul luptei sa fie o legatura de 4 morcovi cu frunzele in jos, fie ca morcovi tinuti in mana fie ca imagine pe pancarte sau flamuri cu fond verde ca iarba pura si inca neotravita.

Bine inteles morcovii trebuie sa formeze niste V-uri. Deci, simbolul e triplu: victorie, plus sonda rasturnata, plus natura si cultura agricola bio invinge. Se insistata special asupra mesajului obscen care ar putea fi interpretat din rautate, nici pe departe nu este in intentia pungestenilor asa ceva.

ValVerde 02-01-2014 - 00:56

Oh, da, parca va vad aratindu-va unul altuia morcovul, stirgind agitati si fiind gata de sacrificiu pentru propasirea morcovului luptator !

Daca nu erati asa de zgubilitici cu prezervarea naturii, v-as fi sugerat sa folositi dildo-uri, ar alea merg be baterii, acizi si alte chimicale „nenaturale”

Deci ori dildo cu pedale ori morcovi.

PS Dar oare nu e activitate criminala sa smulgi morcovul din pamint, din starea lui in armonie cu natura, si sa-l agiti deasupra capului, razboinic ???
Culmea ironiei e ca le spuneti morcovilor ca o faceti ca sa-i salvati :):)

ValVerde 02-01-2014 - 04:20

Buna dimineata, draga Huhu.
Iti doresc o zi exceptionala !

Mircea 02-01-2014 - 06:39

„io”…..??

Mircea 02-01-2014 - 06:40

Alt „io” ? Oare ce sa fie ?

Mircea 02-01-2014 - 06:42

Aha, m-am lamurit:
„În rom. trebuie să se fi confundat cu io, pronunțare vulgară a lui eu, pron. pers. de pers. I sing. Fără circulație reală.”
Vulgar, antibasist, se poate pune semnul egalitatii.
La multi ani tuturor si un an nou mai bun !

urbos 02-01-2014 - 06:45

Si eu care credeam ca schizofrenicul si-a dat seama de cealalta personalitate care ii chinuie creierul putred.

Mircea 02-01-2014 - 07:22

Ai dreptate, omul a pierdut complet contactul cu realitatea si se crede Domn. Dar de ce nu ii spui lui chestia asta ?

„io – Formulă care precedă, în documentele și înscrisurile oficiale, numele domnitorilor Țării Românești, și apoi ai Moldovei.”

urbos 02-01-2014 - 07:57

Hehehe, lasa, lasa fiu de catea si de turnator, ca despre matale era vorba.
Mars!

Mircea 02-01-2014 - 08:04

„Fiu de catea”
Ca esti vulgar se vede. Sa nu-mi spui ca esti si antibasist ca atunci inseamna ca am dreptate.
„Vulgar, antibasist, se poate pune semnul egalitatii.”
🙂

Mircea 02-01-2014 - 08:06

Totusi cu „matale” nu ai gresit ceva ? Te simti bine ?

urbos 02-01-2014 - 08:12

Sa fii anti-comunist, anti-securist, anti-dictatura si in continuare anti-jigodie, anti-lepra, anti-manelist etc, este normalitate, si asta inseamna ca nu poti fi decat antibasist.
Basistii au buba la cap, sint ori lepre, ori prosti cu spume, ori amandoua, si in mod sigur bolnavi psihic.
Dar ce nu-ti convine tartane la limbajul meu, nu seamana cu ce grohaie Dementa Sa Traian Basescu? Eu zic ca seamana, ca d-aia va si vorbesc limba baseasca.
Ia uite vierme mic, ia de la Basescu si de la mine, evident:
http://www.youtube.com/watch?v=nZFwp_ljeDY
Acu poti se te hlizesti ca retardatii aia din preajma. Sa vedem cum o sa guitati in streang…

UnUL 02-01-2014 - 09:38

Buboșel, limbajul tău de neam de traistă, de care s-ar rușina și un cocalar din cele mai imunde mahalale bucureștene, nu poate „conveni!” niciunui om normal, dotat cu rațiune și bun simț. Iar dacă l-ai auzit vreodată pe președinte folosind un asemenea limbaj, te sfătuiesc să consulți un ORL-ist bun, căci sigur ai grave probleme cu auzul.

UnUL 02-01-2014 - 09:39

El are un limbaj mai „frust”, de marinar, dar care nu se compară cu gunoaiele pe care le torni tu cu hârdăul.

urbos 02-01-2014 - 09:52

Te-ai trezit matale acuma dementule? L-ai lasat pe Mircica sa doarma?
Fii atent, ia o funie si pune-i-o in jurul gatului, leag-o de o grinda din salon si apoi sari de pe scaun. Sa vedem ce se intampla.
Imi povestesti dupa aia.

jan dinu 02-01-2014 - 09:46

Mai coleric – schizofrenic …ce meserie o sa mai ai in 2015…dupa
– era Bassescu – …ori pina atunci mori de oftica sifilitica ???
JD-USA

jan dinu 02-01-2014 - 09:47

Postarea era adresata – scirbosului – !
JD-USA

urbos 02-01-2014 - 09:58

Intrebarea se pune invers boratule, ce-o sa faceti voi, limbisti imputit basisti cand o sa ramaneti fara curul si cacatii Kiorului. Stiu, o sa cautati un altul, dar n-o sa fie asa usor de gasit, ca nu apar scarbe d-astea pe post de idoli asa de repede.
In ceea ce priveste restu lumii normale, care-l vrea pe Basescu mort, e simplu, o sa se bucure si o sa incerce sa-si vada de viata, asa cum s-a intamplat si dupa disparitia lui Stalin, Ceasca etc.

Mircea 02-01-2014 - 10:17

“Vulgar, antibasist, se poate pune semnul egalitatii.”

Mircea 02-01-2014 - 10:21

Dar pe linga vulgar se poate adauga si needucat (cit incape).

UnUL 02-01-2014 - 11:03

Postarea mea s-a urcat tocmai în pod, deși eu răspundeam ultimei postări a domnului Mircea. Reiau deci:
Păi, domule Mircea, cu excepția lui Salaud, nu cred că vreunul dintre antibăsiștii de pe forum are mai mult de 8 clase, așa că să vorbești în cazul lor de educație… (Excepție face Bășinel care are 4 clase elementare + masteratul în psihologie ??!!) Iar despre cei 7 ani de-acasă nici nu poate fi vorba.

Mircea 02-01-2014 - 12:50

Dupa cum se exprima eu cred ca au 8 clase in total toti antibasistii. Cit despre masterat…..

mircea 02-01-2014 - 13:48

cum se pricepe un GAS-sist la studiili da la judeteana Portocalie la care a predat cursuri supirioare Tov:Basescu,UNUL,ELENA polipuliticiana,Boc,Rus pentru cei descompusi ca cei simpli si compusi nu au avut sucesuri,nici esece

Mircea 02-01-2014 - 14:06

mircea,
Colegul meu mai micut, se pare ca si tu esti antibasist asa-i ? Vocabularul te recomanda.

jan dinu 02-01-2014 - 10:20

Schizofrenicule : TU stii ca NU ai cucerit toata puterea fara a controla
DNA-ul …ca justitia se pare ca este doar a lu PONTA !! – :))))
HaHaHa….
JD-USA

Mircea 02-01-2014 - 10:16

QED
“Vulgar, antibasist, se poate pune semnul egalitatii.”

UnUL 02-01-2014 - 11:01

Păi, domule Mircea, cu excepția lui Salaud, nu cred că vreunul dintre antibăsiștii de pe forum are mai mult de 8 clase, așa că să vorbești în cazul lor de educație… (Excepție face Bășinel care are 4 clase elementare + masteratul în psihologie ??!!) Iar despre cei 7 ani de-acasă nici nu poate fi vorba.

UnUL 02-01-2014 - 11:03

Postarea mea s-a urcat tocmai în pod, deși eu răspundeam ultimei postări a domnului Mircea. Reiau deci:
Păi, domule Mircea, cu excepția lui Salaud, nu cred că vreunul dintre antibăsiștii de pe forum are mai mult de 8 clase, așa că să vorbești în cazul lor de educație… (Excepție face Bășinel care are 4 clase elementare + masteratul în psihologie ??!!) Iar despre cei 7 ani de-acasă nici nu poate fi vorba.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult