Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Ada Condeescu, premiata de la Berlin la intalnirile www.ziuaveche.ro

Ada Condeescu, premiata de la Berlin la intalnirile www.ziuaveche.ro

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ada Condeescu, Ana din “Eu cand vreau sa fluier, fluier”,  vine luni la intalnirile ziuaveche.ro. Pana atunci, protagonista filmului regizat de Florin Serban, premiat cu “Ursul de argint” la Berlin acum o saptamana, asteapta intrebarile voastre.

Care e conditia actorului tanar roman? Unde spera sa ajunga? Viseaza la Hollywood? De ce noul film romanesc are succes la marile festivaluri dar nu face sali pline acasa?

Nascuta la Bucuresti la 2 august 1988, Ada Condeescu a urmat Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica si urmeaza masteratul in cadrul aceleasi institutii. A debutat in 2002 intr-un rol secundar in filmul frantuzesc “Visions”. In 2007 a participat la cateva workshop-uri: Stanislavski method. Making a film”-Polonia, “By the sea we learn-performing arts”- Portugalia. In 2008 a urcat pe scena Teatrului Metropolis in rolul Titania din “Visul unei nopti de vara” regizat de  Dragos Galgotiu.

 Va multumim pentru intrebari. Raspunsurile vor putea fi citite dupa ora 20,00.

0 comentariu

Indiana Jones 28-09-2010 - 06:47

Aoleu, ce greseala fatala facui perversilor. Vai ce ciuda imi este, pronuntarea este aproape identica dar se scrie diferit. Daca scriam corect vi se lasa gura apa dupa un nou tip de ecscremente.

Camelian Propinatiu 28-09-2010 - 10:00

Subminarea autoritatii prin subsalarizare e comuna cadrului didactic si politistului. Ambii nu pot sanctiona educativ un pustan care are pentru cheltuieli zilnice un card mai plin decat al lor in ziua de salarii. De aceea, politistii trebuie sa se asocieze spontan cand demonstreaza Partidul Cadrelor Didactice si invers.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult