Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Adrian Năstase, la Întâlnirile ZiuaVeche.ro: PSD şi PNL vor face un guvern pentru 6 luni care să pregătească anticipatele

Adrian Năstase, la Întâlnirile ZiuaVeche.ro: PSD şi PNL vor face un guvern pentru 6 luni care să pregătească anticipatele

scris de Ziua Veche
1 afisari

Adrian Nastase in redactie la Ziua VecheDacă moţiunea de cenzură va trece de votul Parlamentului, Opoziţia va propune o formulă alternativă, cu un premier de criză, a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, joi după amiază în redacţia ziuaveche.ro. 

 

 

 

 

Adrian Nastase in redactie la Ziua Veche„Un Guvern de criză are misiunea de a repara din greşelile Guvernului Boc şi să pregătească ţara pentru anticipate. Poate nici nu e prea greu. Ultima glumă care circulă după eliminarea impozitului forfetar este că România ar putea fi scoasă din criză chiar şi de Boc, dacă mai decide să elimine câteva din măsurile aberante luate de Guvernul său”, a subliniat Năstase.

 

 El a lăsat să se înteleagă că există deja o înţelegere minimală cu PNL pentru un guvern de şase luni. Acesta va avea ca misiuni principale, pe lângă organizarea anticipatelor, asigurarea păcii sociale, deschiderea unor supape care să lase să respire economia şi populaţia în această perioadă grea, precum şi elaborarea unei noi legi electorale.

 Adrian Nastase in redactie la Ziua VecheCitiţi în curând pe siteul nostru discuţia integrală. De asemenea vom posta şi înregistrarea audio a întâlnirii cu Adrian Năstase. Am mai discutat despre programul de guvernare al PSD, corelarea acestuia cu politica BNR, cota unică, relaţiile României cu SUA şi Rusia, ce ne facem cu Basarabia şi militarii din Afganistan, şi, culmea, aproape deloc despre Traian Băsescu.

0 comentariu

Stewe 09-11-2010 - 20:54

SUA au cunoscut cu amanunte pregatirile Irakului de a ataca Kuweitul…puteau sa se opuna atunci insa ei au incurajat Irakul prin contacte la nivel inalt…a lasat sa se inteleaga ca pe SUA nu o intereseaza…Restul este istorie….
Rusii puteau sa puna mana pe Irak…Strategia SUA de pastrare a resurselor naturale s-a confirmat…George Bush simuleaza…joaca teatru..asa se explica ca ei nu se retrag!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult