Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa

Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa

scris de Ștefan Constantinescu
92 afisari

Medicii din Romania sunt afectati de ani de zile de faptul ca nu li se maresc salariile, nu au conditii optime pentru a-si desfasura activitatea in spitale si se confrunta cu tot felul de blocaje la nivel legislativ, lucru ce ii face sa isi caute un loc de munca in spitalele din vestul Europei.

Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa

Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa

In ultima perioadă, Coaliţia profesioniştilor din sistemul de sănătate a organizat mai multe proteste in fata sediului Ministerului Sanatatii si a prezentat o lista de revendicări, care conţine şase solicitări majore, respectiv alocarea a minumum 6% din PIB pentru sănătate, o legislaţie care să garanteze independenţa profesională a celor care lucrează în sistemul public şi privat, o lege specifică sistemului de sănătate în care proiectul privind performanţa să reprezinte un capitol, apărarea demnităţii şi renunţarea la denigrarea profesioniştilor de către autorităţi, organizarea unităţilor medicale cu paturi în sistem public pentru asigurarea unor servicii prompte şi de calitate pentru pacienţi, precum şi consultarea reală a Coaliţiei cu privire la orice măsură ce poate afecta funcţionarea sistemului de sănătate.

Multi dintre medici nu sunt convinsi ca aceste revendicari vor fi transpuse in practica si se gandesc tot mai serios sa plece sa profeseze in spitale din vestul Europei. Tocmai pentru a veni in intampinarea celor care isi cauta un loc de munca mai bine platit va prezentam un interviu cu Mihai Glăvan, managerul de la  Medico-Jobs, agentie specializata in recrutarea personalului medical, care are ca scop plasarea fortei de munca medicale in tarile cu un sistem sanitar foarte dezvoltat.

Tarile unde sunt posturi disponibile

Cine sunteti?

Mihai Glăvan, managerul de la Medico-Jobs, agentie specializata in recrutarea personalului medical

Mihai Glăvan: Medico-Jobs: Recrutare Medicala este o agentie specializata in recrutarea personalului medical si are ca scop plasarea fortei de munca medicale in tarile cu un sistem sanitar foarte dezvoltat. Gasirea unui loc de munca intr-o tara straina poate fi un proces obositor, consumator de bani si uneori ineficient daca candidatii aleg sa aplice pe cont propriu. Noi vrem sa eliminam toate aceste obstacole. Incercam sa transformam o experienta stresanta intr-un parcurs placut alaturi de consilierii nostri.

Cine sunt clientii dumneavoastra si cui va adresati in mod special?

Mihai Glăvan: Clientii nostri sunt reprezentati de:

ANGAJATORI: spitale de stat si private, case de odihnă, centre de îngrijire medicală, îngrijiri la domiciliu sau farmacii.

CANDIDATI: medici rezidenti si specialisti, medici stomatologi, farmacisti, psihologi, asistenti medicali si studenti la medicina.

Recrutam personal medical din Romania, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Siria, Algeria, Tunis, Maroc.

In acelasi timp, plasam personal medical in urmatoarele tari: Franta, Belgia, Luxembourg, Elvetia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Austria, Anglia, Irlanda, Spania, Olanda, Italia.

Servicii asigurate candidatilor

Ce va deosebeste de concurentii dumneavoastra?

Mihai Glăvan: In primul rand, nu cerem comision de la candidat si nu semnam acte care ar putea sa-l faca dependent pe acesta de agentia noastra. Profitul nostru vine prin contract direct cu spitalele recrutoare, fara ca acest lucru sa modifice intr-un fel salariul viitorului medic/asistent.

Apoi, ceea ce ne deosebeste in plus fata de concurentii nostri este ca suntem prezenţi în ţările de origine ale candidaţilor si ca echipa Medico-Jobs: Recrutare Medicala este alcatuita si din medici romani care deja profeseaza in strainatate.

Care sunt serviciile pe care le asigurati viitorilor candidati?

Mihai Glăvan: Medico-Jobs va consilia candidatii in urmatoarele etape:

1.Gasirea locului portivit de munca si semnarea contractului de munca: consultanta personalizata de la primirea cv-ului pana la prima zi de lucru; raspuns in maximum 48 ore de la depunerea CV-ului.

Prezentarea cat mai detaliata a viitorului job si explicarea cat mai clara a conditiilor din contractul de munca propus de angajator. Consiliere in privinta invatarii unei limbi straine cu specific medical in cel mai scurt timp posibil; aplicabil si celorlalti membrii ai familiei. Consiliere in obtinerea documentelor oficiale necesare pentru plecare cat si traducerea lor de catre un traducator autorizat, conform legilor din tara de destinatie. Verificarea documentelor. Consiliere referitoare la interviul cu angajatorul: modul de prezentare corect in fata angajatorului, preturi hotel si avion foarte avantajoase prin intermediul partenerilor nostri. Negocierea impartiala a contractului de munca astfel incat cadrul medical sa nu fie expus unui contract nefavorabil.

2. Acomodarea in noua locatie: depunerea actelor pentru rezidenta (titru sejur, cont bancar, etc). Depunerea actelor pentru ordinul medicilor si obtinerea permisului de munca. Gasirea initiala a unei locuinte si detaliere costuri mutare. Organizarea mutarii (mobila, transport, rute, etc.). Gasirea de scoli sau gradinite pentru copii sau a unei bone. Sfaturi concrete despre viata in tara de destinatie. Gasirea unui job pentru partener.

In ceea ce priveste angajatorii, Medico-Jobs: Recrutare Medicala incearca sa impuna un nou standard de excelenta in domeniul recrutarii medicale si anume prin faptul ca suntem interesati de cladirea unei relatii de durata cu angajatorul, bazata pe incredere si reciprocitate, cu pretul unor comisioane minime. Returul  COMISIONULUI DACA CANDIDATUL NU TRECE PERIOADA DE PROBA:  facturarea comisionului se va face esalonat – o parte la angajare si o parte dupa ce candidatul confirma aptitudinile sau DUPA PERIOADA DE PROBA PREVAZUTA IN CONTRACT. Astfel, in rarele cazuri in care ori angajatorul ori angajatul nu vor sa continue contractul dupa perioada de proba, SPITALUL NU VA FI FACTURAT;

Agentia noastra respecta toate Directivele europene care reglementează relaţiile de muncă din cadrul Uniunii Europene. Mai multe detalii pe  http://ec.europa.eu.

Ce salarii pot obtine doctorii rezidenti

Care sunt avantajele instalarii in strainatate?

Mihai Glăvan: Avantaje pentru medicii generaliști/specialiști ar putea fi:

– exersarea activitatii într-un mediu modern si civilizat ce oferă infrastructură sanitară dezvoltată;
– câstig financiar important (de aproximativ 20 ori mai mare decât în România/Bulgaria):

Medici rezidenti: >2200-3000 euro/luna

Medici specialisti: >4000-5500 euro/luna

– calitate a vietii net superioara;

– respectrul celorlalti fata de profesia Dvs.;
– ascensiune profesionala pe criteriul competentei si al pasiunii;
– viata familiala implinita: scoli la standarde vestice;

– acces la ultimele informatii medicale;
– libertatea in decizii si urmarirea pacientului;
– aparatura foarte buna si analize rapide;
– suport laborator cu gama larga de analize;
– participarea la congrese si work-shop –uri medicale (in cadrul programului de lucru, nu in w/e sau peste program);
– dotarea camerelor de consultatii permite efectuarea unei examinari foarte bune a pacientului;

Avantaje pentru medicii stomatologi:

– exersarea activitatii într-un mediu modern si civilizat, cu o infrastructură sanitară dezvoltată;
– oportunitatea de a avea propriul cabinet cu o clientelă formată ;
– obținerea unor credite fără garanții, cu dobânzi mici (<3%) pentru cumpărarea unui cabinet stomatologic;

-câștiguri substanțiale.

Care sunt probleme pe care le poate intalni in cursul procesului de recrutare si dupa semnarea contractului?

Mihai Glăvan: Eventualele problemele intalnite sunt multiple si uneori greu de manageriat daca nu sunt cunoscute. Printre acestea se numara: semnarea unui contract de munca cu clauze ascunse sau clauze ambigue; Blocarea discutiilor deoarece candidatul nu stie cum sa aplice pentru formalitati in tara respectiva (contract inchiriere, cont bancar); Nediscutarea timpilor medicali si a atriburiilor clare de serviviu (timpi de munca, garzi, etc); Acceptare unui contract intr-o zona rau famata a tarii de destinatie, cu infractionalitate ridicata; Necunoasterea legislatiei medicale si fiscale a tarii respective (atentie, acest lucru poate fi un real dezavantaj in cazul in care aplicati pe cont propriu).

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un candidat pentru relocarea in alta tara?

Mihai Glăvan: Pe situl nostru sunt enumerate posturile disponibile, updatarea lor se face zilnic. Pasii ar fi urmatorii:

1. Depunerea cv-ului pe site-ul www.medico-jobs.ro

2. Medico-Jobs: Recrutare Medicala va va contacta prin mail sau telefon in max 48 ore pentru a vi se prezenta ofertele disponibile. De asemenea se va verifica nivelul cunostintelor limbii tarii in care aplicati.

3. Angajatorul  va fi contactat si instiintat de existenta unui posibil candidat.

4. Intalnire preliminara pe internet via Skype sau interviu in tara respectiva. Medico-Jobs: Recrutare Medicala va va acompania pe toata aceasta perioada, inclusiv prin indicarea unor hoteluri mai rezonabile sau a unui parcurs de zbor mai ieftin. Dumneavoastra veti plati deplasarea. Din experienta de pana acum, in momentul in care angajatorul va cheama pentru o intalnire fata in fata, acesta este hotarat in proportie de peste 80% sa va recruteze.

5. Negocierea si semnarea contractului. Medico-Jobs este obligata sa nu fie partinitoare niciuneia dintre parti si va prezenta realitatea atat in ceea ce priveste angajatul cat si in ceea ce oriveste angajatorul. Scopul nostru este ca la final ambii parteneri sa fie multumiti.

6. Mutarea si formalitatile premergatoare inceperii activitatii: Medico-Jobs va va consilia in inchirierea unei proprietati, cat si in privinta formalitatilor esentiale pe care trebuie sa le faceti in tara respectiva (Medico-Jobs poate garanta pt dvs in cazul inchirierii sau in cazul deschiderii unui cont bancar nou). De asemenea va va consilia in gasirea unui job pentru partenerul/a Dvs cat si a unor scoli/gradinite in cazul in care aveti copii.

7. Inceperea activitatii.

Ce acte trebuie sa prezinte medicii romani ?

Mihai Glăvan : Actele necesare pentru medicii specialist sunt urmatoarele:

Copie act identitate;

Copie legalizata Diploma BAC

Copie legalizata Diploma Licenta

Copie legalizata Foaie Matricola

Adeverinta UMF (pentru a se elibera sunt necesare : copie Diploma Licenta, copie Foaie Matricola, copie carte identitate, taxa 50 ron)

Copie Diploma Medic Specialist

Copie legalizata dupa carnetul de rezident sau copie legalizata dupa cartea de munca pentru cei care au facut secundariatul.

Exista niste tipare dupa care va ghidati in activitatea zilnica?

Mihai Glăvan : Medico-Jobs: Recrutare Medicala respecta toate Directivele Europene care reglementează relaţiile de muncă din cadrul Uniunii Europene; de asemenea aderam si la principiile EUROPEAN COUNCIL MEDICAL ORDERS privind conduita medicala europeana.

Cum va pot contacta cei interesati?

Mihai Glăvan : Site-ul nostru este www.medico-jobs.ro. Depunerea cv-urilor se face ori parcurgand formularul de pe site ori trimitand un CV la office@medico-jobs.ro cu mentiunarea tipului de job avut in vedere. Incurajam insa folosirea formularului de pe site pentru ca angajatorul sa poate primi cat mai multe detalii despre persoana care tocmai a aplicat.

Si chiar nu percepeti comisioane de la medicii care vor sa munceasca in strainatate ?

Mihai Glăvan: Medico-Jobs: Recrutare Medicala intelege nevoia practicarii medicinei asa cum scrie la carte, precum si nevoile financiare, de aceea suntem 100% alaturi de candidati pe intregul parcurs al relocarii in alta tara.  Este foarte important de retinut caci Medico-Jobs nu percepe nici un comision cadrelor medicale, nu e nevoie de nici un act semnat cu Medico-Jobs, singurul act pe care candidatul il va semna este cel direct cu angajatorul. Intermedierea nu va afecta in nici un fel salariul sau alte plati ale spitalului in numele candidatului! Va asteptam la www.medico-jobs.ro si la intalnirile anuale pe care Medico-Jobs le va organiza.

Va multumim pentru raspunsuri.

20 comentarii

Tache 21-07-2014 - 03:26

„Nicio descriere nu se poate apropia de adevăr când este vorba să-i înfăţişeze pe slujbaşii din Ţara Românească. Nemăsurata lor imoralitate, ticăloşia – acesta este cuvântul potrivit – îndurerează şi umple omenirea de silă.“

Acesta este portretul funcţionarilor din ţările române făcut la începutul secolului al XIX-lea de Louis Langeron, nobil francez angajat ca ofiţer în armata ţarului, pe parcursul războiului ruso-turc, dintre 1806 şi 1812.

De atunci au trecut 200 de ani, dar felul în care se comportă destui dintre administratorii statului român, de la clasa politică şi până la simpli funcţionari, poate da impresia că Langeron a trecut ieri prin România.

Tache 21-07-2014 - 03:32

„Cuvintele ordine, dreptate, cinste, onoare sunt adesea uitate în Ţara Românească. Aici, toate slujbele se cumpără, adică se plăteşte dreptul de a săvârşi orice crimă fără a fi pedepsit. Fiecare slujbă, în scurt timp, îl îmbogăţeşte pe cel care o cumpără, dar, după un an, trebuie s-o părăsească sau s-o lase altuia – căci încă un abuz al acestei cumplite cârmuiri (n.r. – fanariotă) este ca un slujbaş să nu stea niciodată mai mult de un an într-o slujbă, oricare ar fi ea; atunci vine la Bucureşti, unde se dedă unui lux neînfrânat şi de prost-gust, risipeşte la iuţeală rodul jafurilor sale şi, după doi ani de stat degeaba, mai cumpără o slujbă, se îmbogăţeşte din nou de pe urma ei, ca să vină iar în capitală şi să trăiască tot pe picior mare. Acesta este cercul vicios al boierilor din Ţara Românească“, explica Langeron.

Tache 21-07-2014 - 03:43

„Prăzile, furturile, cruzimea slujbaşilor munteni nu sunt o taină pentru nimeni şi nici măcar ei nu caută să le acopere în vreun fel. Cumpărarea proceselor, confiscarea grânelor nu sunt decât mijloace oarecare, folosite mereu, dar de mică însemnătate. Există altele, mult mai bune, care nu sunt niciodată uitate“.

…………………………………………………………………………………….

„Ţara este împărţită în judeţe, fiecare judeţ fiind cârmuit de un administrator, numit, ca şi în Rusia, ispravnic. Aceste dregătorii au preţuri, mai mari sau mai mici, după veniturile pe care le pot aduce boierilor care le cumpără de la membrii Divanului. Ispravnicii aceştia sunt adevăraţi despoţi în jurisdicţiile lor şi nu se tem că li se va cere socoteală, căci aceasta nu se întâmplă niciodată, sau că vor fi pedepsiţi, căci nici aceasta nu se întâmplă, deoarece superiorii pot fi cumpăraţi“.

…………………………………………………………………………………………

„Iau, fără ruşine şi chiar fără să se ferească, de la fiecare ţăran, grânele, vitele, banii. Fiecare familie trebuie să plătească la Divan o dajdie oarecare: ispravnicul o face de două ori, de patru, de zece ori mai mare şi împarte suma cu membrii Divanului. Dacă ţăranul se încumetă să se opună sau să se plângă de aceste jecmăneli, este întemniţat, ruinat, bătut şi schingiuit în aşa fel încât, adesea, moare în chinuri sau, când călăii sunt şi mai cruzi, omul se uită cum îi sunt schingiuiţi nevasta şi copiii. (…) Cel mai neînsemnat loc de ispravnic aduce 7-8.000 de ducaţi pe an“.

………………………………………………………………………………………….

„Şeful poliţiei din Bucureşti se numeşte agă. Uneori, el este cel ce-i ocroteşte pe hoţi, cel care ascunde prada, iar treburile acestea cinstite îi aduc vreo 15-20.000 de ducaţi pe an. Spătarul ţine o armată de arnăuţi ca să urmărească şi să prindă tâlharii ce mişună pe drumuri şi în păduri: dar tocmai arnăuţii sunt cei ce fură şi ucid, iar câştigul îl împart adesea cu spătarul. Dacă treburile merg bine, acesta poate câştiga 15.000 de ducaţi într-un an. Judecătorii sau logofeţii deschid procese, civile sau penale, sau scornesc cine ştie ce fărădelege pe socoteala oamenilor bogaţi ca să-i despoaie de avutul lor…“.

……………………………………………………………………………………………..

„Nu mă tem nici de bănuiala că aş întrece măsura, nici de învinuirea că aş ponegri de voi spune că nu se află pe faţa pământului un neam de ticăloşi mai mârşavi decât fanarioţii“, observa Langeron.

Flagelul necinstei urmăreşte destinul României ca un fir roşu de-a lungul secolelor până în zilele noastre. De la găinăriile mărunte ale cetăţenilor de rând, obişnuiţi să trăiască din mici învârteli mai degrabă decât din muncă onestă, după cum observa filozoful Dumitru Drăghicescu la 1900, şi până la elitele politice şi intelectuale legate ombilical de afacerile cu statul, oportunismul e adevăratul brand de ţară al României.

Pribeagul 21-07-2014 - 22:32

Bine, Tache.

Ceva de bine? Nimic?

De exemplu,
O sumara trecere in revista a situatiei releva faptul ca cca 14 mii de medici au plecat in strainatate in ultimii 6 anii. Avind in vedere ca anual sunt cca 5-7 mii de absolveni ai facultatilor de medicina este greu de estimat numarul medicilor care au parasit tara in ultimii 25 de ani.

Deasemenea, cca 100 mii de asistente medicale au parasit tara in ultimii 7 ani.

Noa, asta cumu-i? E ceva de bine? E ceva de rau?
——-

Cheltuielile statului roman cu cei cca 14 mii de medici plecati din tarta din motive economice sunt apreciate la cca 3 mld euro.

Noa, asta cumu-i? E ceva de bine? E ceva de rau?
——–
Cine ar trebui sa se mire mai tare?
………

Oricum, ai ceva de bine? 🙂

Paul din Ohio 22-07-2014 - 00:58

Ura profunda a rusilor (ca Tache) impotriva romanilor si a Romaniei a cauzat suferinte cumplite poporului roman in ultimele (peste) DOUA SUTE de ani. Acum, ca Rusia este PE DUCA, Tache si conationalii lui sunt si mai porniti impotriva romanilor pentru ca, desi au comis crime oribile impotriva romanilor, nu au reusit sa distruga complet Romania asa cum planificasera cu clanul Ceausescu. Spre nefericirea lor, si clanul Ba’secu este pe duca!

BULA 22-07-2014 - 14:03

America e mai breaza decat Rusia ? Nu a jefuit zeci de tari, nu a provocat zeci de razboaie si milioane de victime ?
Ba, tu cu cine crezi sa stai de vorba, cu copiii de la gradinita ?

UnUL 22-07-2014 - 14:05

Nu, cu un oltean prost. (din fericire există și olteni deștepți!)

BULA 22-07-2014 - 14:14

Ba, tu nu stii nici acum, la varsta ta, cand esti gata sa dai coltul, ca oltenii prosti sunt cu un ordin de marime deasupra ardelenilor socotiti destepti ? Ce dracu, chiar asa esti de dus cu capul ?!

UnUL 22-07-2014 - 15:48

Glumești, puiule, un ardelean prost își păstrează o urmă de bun simț, un oltean prost e prost de bubuie.

UnUL 22-07-2014 - 15:49

În ce privește „datul colțului”, am decis săîmai aștept vreo 30 de ani.

UnUL 22-07-2014 - 16:00

„să mai aștept”

jan dinu 22-07-2014 - 15:32

D-l BULA ,noi americanii in ultimul secol am
purtat razboaie de — eliberare — chiar daca
nu tot timpul ne-a reushit ! Ultimul caz de invitatie este
cel din IRAK care a fost facuta de disperare cind
ISIAIstii sunt aproape la portile Bagdedului !
Asha este viatza pamintenilor cu- Razboi shi Pace –
vesnica … NU va opuneti luptei pentru o lume mai buna
shi derapta cum spunea shi raposatul care stiti ce a patit !
JD-USA

ancuta 22-07-2014 - 16:09

hai ba’ laborante, ‘te dracu’ cu prostiile tele, d-aci!

BULA 22-07-2014 - 13:57

Absolventii facultatilor de medicina din Romania sunt slab pregatiti, ca si medicii din spitale. Practica in timpul facultatii o ignora, chiulesc sau pierd timpul degeaba, cu invatatul nu se forteaza. Insa nu lipsa cunostintelor este partea cea mai rea (se poate invata si pe parcurs, la locul de munca), ci atitudinea fata de pacienti si de actul medical, naravurile rele preluate de la medicii din spitale. Patura sociala a medicilor si asistentilor medicali a devenit de o obraznicie si neomenie fara margini. Oamenii astia se cred stapani pe cladirile si pe dotarile din spitale, facute pe banii nostri. Sunt convinsi ca li se cuvine ca noi sa le platim salarii, intretinerea cladirilor, consumabilele, etc, iar ei sa ne trateze cu totala indiferenta. Nimeni nu-i mai ia la intrebari pe nemernicii astia. Inainte de ’90 le era frica de stabii de la partid, care aveau nevoie de pace sociala si ii puneau pe medici la treaba. Acum nu-i mai intreaba nimeni „de sanatate” pe medici, ba chiar s-a discutat in Parlament sa se legalizeze spagile si sa ia si statul un impozit, sa aiba parlamentarii si escrocii cu firme de unde sa fure de la stat.

Sa fie clar pentru toata lumea, ca medicii din Est sunt angajati in Vest nu pentru ca ar fi ceva de ei, ci pentru ca angajand fomisti din Est, platiti pe jumatate, dar mult mai bine decat in tarile de origine, firmele care smecheresc asigurarile de sanatate castiga bani in plus. Este vorba despre lacomia firmelor de asigurari. Pana sa se prinda asiguratii din Vest ca nu li se asigura servicii medicale de cea mai inalta calitate, patronii firmelor de asigurari se umplu de bani.

UnUL 22-07-2014 - 14:02

Mda, Bulă, probabil de aceea medicii români sunt cei mai căutați în Europa.

BULA 22-07-2014 - 14:09

Nu sunt platiti la nivelul medicilor scolarizati in Vest, de asta sunt cautati.

Partea rea de tot e ca prin acest amestec de pop.ulatie sunt stricati si vesticii, care repede invata de la estici cum e cu spagile si cu smecheriile. Am auzit ca se discuta de ceva spagarea si prin spitalele din Vest, de catva timp.

UnUL 22-07-2014 - 15:45

Așa o fi, dar atunci de ce nu caută bulgari, ungurii, slovacii, etc,
iar chestia cu „stricare vesticilor” e o altă aiureală; nu vei întâlni un medic francez sau german să ia șpagă, fie că lucrează alături de un medic român sau nu, mai mult, medicul român dacă va lua șpagă va fi imediat concediat.

Pribeagul 22-07-2014 - 20:09

Postarea anterioara am facut-o pentru a evidentia pierderile pe care are Romania in actuala faza de… dezvoltare.

Se gaseste cineva sa opreasca cumva hemoragia, sau ne ducem su_lii de suflet?

Hei, Jegarica Mondialu, ai treminat salvarea Mapamondului sa te intorci la ale tale, sau mai ai? Dar, mai bine du-te, sa nu te mai vedem!

Dr. Angela D. 23-07-2014 - 12:50

Pe langa faptul ca nu luati comision medicilor si asistentilor, putei sa ne spuneti ce alte facilitati oferiti candidatilor ? Drum platit, cazare, mutarea in alt loc de munca, etc ?

Manuela 23-07-2014 - 12:52

Va rog sa-mi spuneti daca aveti locuri de munca pentru asistenti in UK, nu neaparat intr-un spital ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult