Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile ziuaveche.ro – Despre vinul romanesc

Intalnirile ziuaveche.ro – Despre vinul romanesc

scris de Ziua Veche
16 afisari

Se apropie Pastele si trebuie sa alegem ce vin punem pe masa. Ovidiu Gheorghe, directorul general al Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), ne va ajuta sa facem alegerea corecta. Despre vinul romanesc, curat sau contrafacut, despre cat de competitiv este pe piata europeana si despre problemele cu care se confrunta podgorenii ne va raspunde, joi, invitatul nostru. Mai multe detatii despre PNVV puteti afla aici. Puneti intrebarile voastre la rubrica comentarii.

Intalnirea a luat sfarsit. Va multumim pentru intrebari!

 

0 comentariu

Yakov 27-09-2010 - 14:07

Sa-i chemam pe jidovii de la FMI , sa le sugem penisurile si sa-i implram sa ne mai imprumute cateva mikliarde de euro.
Pensiile trebuiesc platite.Ajutoarele de somaj, bonurile de masa, si operatiunea Rabla trebuiesc finantate.Salariile si pensiile bugetarilor ttrebuiesc platite.
Si eu un comunistb imputit ,credeam ca o sa mor de foame cand am pierdut puterea.
M-am obisnuit sa sug penisul jidovilor.Totul este perfect.

YAAKOV 27-09-2010 - 14:15

Nu esti nici la glezna lui Yakov, din punct de vedere moral si ca intelect.

Kermit 27-09-2010 - 14:49

Ce rost are sa-i tineti prin facultati pe toti cei care termina liceul ? Nici macar o zecime din ei nu sunt buni la carte. Le dati diplome fara sa stie sa faca ceva si dupa asta si-o iau in cap si vor salarii mari. Inchideti 80% dintre facultati si la cele ramase bagati filtru serios la admitere, sa dea examene si sapte ani la rand pana sa ajunga studenti pe banii contribuabililor.
Reduceti si numarul posturilor pentru care se cer studii superioare si platiti-le la nivelul cel mai mic. De exemplu, daca pentru functia de administrator la o institutie bugetara trebuie sa ai minim liceul, atunci salariul sa fie ca pentru absolvent de liceu, chiar daca postul este ocupat de unul care a pus mana pe o diploma. Reduceti si diferenta de salariu dintre cei cu studii superioare si cei fara „biletul vacii”, ca sa nu mai fie atat de atractiva inscrierea la o facultate. Ma refer la administratie si la cei care o freaca in sistemul bugetar. Platiti munca efectuata, nu diploma. S-a creat un sistem parazitar extraordinar, pe baza de diplome, de cand salariatii cu studii „superioare” au salarii net mai mari decat colegii lor fara „studii”, chiar daca ocupa posturi similare si indeplinesc aceleasi sarcini (de ex. secretarele de la scoli). Simpla detinere a unei diplome, fara legatura cu locul de munca, genereaza venituri suplimentare. Este de-a dreptul absurd si numai in Romania se putea intampla asa ceva.
Ati dat diplome la toti militienii si acum le-ati dat si grade si salarii uriase. Astia n-au nimic in cap si au trecut sporadic pe la facultate, cu plicul cu bani. E dezastru total.

Yakov 27-09-2010 - 18:06

Asta este sigur.In schimb este klar ca tu esti la nivelul penisului lui Lenin..
Sugi penis bolshevik si mamanci kakat jodovesk de cand te-a kakat kurva aia de ma-ta.Pakat ka nu a tras apa dupa ce te-a kakat.Komunist imputit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult