Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile Ziuaveche.ro Dr. Vasile Nitescu – inventatorul discului de programare a sexului copilului

Intalnirile Ziuaveche.ro Dr. Vasile Nitescu – inventatorul discului de programare a sexului copilului

scris de Ziua Veche
71 afisari

Reputatul dr. Vasile Nitescu, unul dintre cel mai mari specialisti in obstretica-ginecologie ai Romaniei, va fi prezent vineri in redactia ziuaveche.ro pentru a dialoga cu cititorii despre realizarile sale stiintifice, medicale si nu numai. Vasile Nitescu, medic primar, fost sef sectie la Maternitatea Polizu, a primit medalia de aur la Forul International al Invetatorilor  (IFIA) pentru “Discul femeii” – un dispozitiv extrem de simplu, pe baza caruia cuplurile isi pot programa sexul viitorului lor copil. “Discul femeii” brevetat in Romania, a fost solicitat in numeroase tari din Europa si SUA. Dr. Vasile Nitescu este autorul a 370 de lucrari stiintifice si a 16 carti de specialitate. Ultima sa lucrare, intitulata “Sexologie clinica”, tiparita la Editura Academiei Romane in 2010, reprezinta cea mai ampla lucrare despre sexologie, destinata marelui public, care a fost tiparita vreodata. Aceasta carte are si o sectiune de infractiuni sexuale, realizata de celebrul general Dan Voinea. Din pacate, cartile lui Vasile Nitescu au un mare handicap – sunt greu de gasit, pentru ca se vand imediat. Desi in perioada cand lucra la Polizu a  fost tinta unor imense abuzuri din partea sefilor sai, sustinuti de la varful Ministerului Sanatatii – fata de care a reusit sa castige la CEDO de la Strasbourg un proces impotriva Romaniei – Vasile Nitescu nu a ales sa plece din tara, asa cum au facut multi alti medici carora li s-au facut oferte tentante.

Cititorii care doresc sa-i adreseze intrebari dr. Nitescu si sa primeasca raspunsuri de la acesta, o pot face la rubrica de comentarii.

0 comentariu

Yakov 27-09-2010 - 21:10

despre sistemul medical din america unde la sedintele de partid m-i sa spus ca amerlocii mor ca mustele din cauza lipsei de asistemta medicala.
Ignorati aceste articole.Sint propaganda CIA/MOSAD.In Rromania sistemul medical de Stat functioneaza perfect.Gata.Am mancat destul rahat la acest subiect.

caramache 28-09-2010 - 02:57

Esti ridicol. Adevaratul Yakov poate sa-si expuna ideile sub orice nume, asa ca n-are sens sa-i discreditezi numele de pe forum. Conteaza numai continutul mesajului.

Contra 28-09-2010 - 09:29

MOARTE! MOARTE! MOARTE!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult