Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile Ziuaveche.ro Marius Arizan – avocat de imobiliare

Intalnirile Ziuaveche.ro Marius Arizan – avocat de imobiliare

scris de Ziua Veche
72 afisari

Avocatul Marius Arizan, din Baroul Bucuresti, va fi prezent miercuri in redactia ziuaveche.ro pentru a discuta despre criza imobiliara care a afectat mii de investitii, dar si sperantele multor romani de a-si dobandi o locuinta proprietate personala. Marius Arizan a activat incepand cu 2004 intr-o serie de cunoscute case de avocatura: “Danile, Petre si Asociati”, “Deleanu Vasile” , “Cazacu si Asociatii”. In prezent are propriul sau birou de avocatura si este angrenat in numeroase proiecte de dezvoltare imobiliare (Real-Estate) situate in Bucuresti, Craiova, Satu Mare si Pipera-Tunari.

Cei care doresc sa-i adreseze intrebari avocatului Marius Arizan despre criza imobiliara din Romania, dar si alte aspecte de Drept,  sunt rugati sa o faca la rubrica comentarii.

0 comentariu

Alberto 27-09-2010 - 14:10

Uitati-va si dumneavoastra de cine depinde soarta noastra, de niste ciumeti si parasute.
Chiar asa, cum a ajuns asta in Parlament, ca n-are cracii ca Elena Udrea ?

Javra extra-Ordinara 27-09-2010 - 15:33

Rau a ajuns Romania daca aceasta javra ordinara de Traian Igas a ajuns ministru la Interne. In luna august mafiotu’ asta cu fatza de poponaut se bucura in direct parca la Antena3 cand Ciutacu era sa manance bataie intr-un mall. Cica vuvuzeaua de Ciutacu ar fi primit ce merita. La asa stapan javra ordinara, asa sluga javra ordinara. IESI AFARA JAVRA ORDINARA

jan dinu 27-09-2010 - 16:04

Nu degeaba PSD-isti iL pling !
JD

Amza 28-09-2010 - 18:04

Doamna Udrea oricum este bine vazuta de catre populatie si de catre actuala conducere. Este cea care chiar face treaba. Respect!

p-UDReA de talc 28-09-2010 - 18:11

@ amza. Ce limbi itzi mai place sa dai, pedelea jegoasa. sa ai parte numai de plesCOIanca! Asta este si pentru restul postarilor, tembelule/tembelo! Ca nu merita sa-mi uzez tastatura pe slugi ca tine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult