Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile ziuaveche.ro – Nicu Marcu, presedintele CNI

Intalnirile ziuaveche.ro – Nicu Marcu, presedintele CNI

scris de Ziua Veche
5 afisari

Presedintele Consiliului National de Integritate, institutie care avea menirea de a verifica intreaga activitate a Agentiei Nationale de Intergitate, Nicu Marcu, va fi in redactia ziuaveche.ro. Acesta va raspunde intrebarilor cititorilor pe probleme legate de activitatea ANI, noul proiect de lege elaborat de Guvern pentru a intra in conformitate cu decizia Curtii Consitutionale care a declarat mare parte din activitatea acestei institutii drept neconstitutionala, dar si pe probleme economice.

Nicu Marcu ocupa, actualmente, si postul de secretar general adjunct la Ministerul Mediului, este profesor universitar la Facultatea de Stiinte economice-Universitatea Craiova, doctor in contabilitate, este si licentiat in Drept, dar si de Tehnologia Constructiilor de Masini. A fost secretar general al ANAF pana in 2009, director economic la Romsilva pana in 2006 si are un mare nivel de expertiza economica.

Cititorii ziuaveche.ro pot pune intrebari invitatului pana maine, 28 aprilie 2010, orele 16.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult