Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile ziuaveche.ro – Razvan Valceanu, BitDefender

Intalnirile ziuaveche.ro – Razvan Valceanu, BitDefender

scris de Ziua Veche
3 afisari

Razvan Valceanu a absolvit in anul 2001 Academia de Studii Economice din Bucuresti si si-a inceput cariera profesionala in cadrul MEMRB Romania, ca operator de procesare a datelor. A continuat parcursul profesional in advertising la Churchil Media si Starboard Media, pe pozitia de Monitoring Manager si apoi in constructii, la compania Impact, unde a ocupat pozitia de Client Service Manager. Din anul 2004 lucreaza in cadrul companiei BitDefender, unde si-a inceput cariera ca Partner Account  Manager pentru Romania, apoi Channel Manager pentru Romania si Europa de Est, iar din anul 2007 a preluat functia de Country Manager pentru Romania.

 In prezent, din postura de Country Manager, Razvan Valceanu coordoneaza in plan local activitatea de vanzari, marketing si dezvoltare a afacerii, precum si operatiunile legate de relatiile cu clientii si partenerii, la nivel national. Competentele sale au dus la dezvoltarea unor noi parteneriate de afaceri cu importante companii private din Romania si la consolidarea colaborarii cu diverse organisme guvernamentale.

Sesiunea de intrebari s-a incheiat. Va multumim

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult