Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Intalnirile ziuaveche.ro – Tiberiu Lovin, alias Reporter Virtual, in scandal cu Mircea Badea

Intalnirile ziuaveche.ro – Tiberiu Lovin, alias Reporter Virtual, in scandal cu Mircea Badea

scris de Ziua Veche
15 afisari

Tiberiu Lovin, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, vine miercuri la Intalnirile ziuaveche.ro. Blogul sau, Reporter Virtual, cuprinde informatii despre presa, in special din culisele mass media, interviuri, reportaje, anchete, fotoreportaje din intreaga lume si „un snop de stiri zilnic din mai multe domenii”. In general, Reporter Virtual este specializat pe exclusivitati.

Originar din orasul Bacau, Tiberiu Lovin a inceput sa lucreze in presa in 1992, fiind din 1993 corespondent pentru mai multe ziare nationale, iar din 2004 s-a mutat la Bucuresti, unde a fost angajat la Cotidianul, Jurnalul National, Evenimentul zilei si Romania Libera. In 2008 a castigat premiul pentru ancheta al Clubului Roman de Presa, iar din 2009 este jurnalist freelancer.

De cateva zile, a izbucnit un scandal intre Tiberiu Lovin si Mircea Badea,  in urma unui pamflet publicat pe Reporter Virtual despre realizatorul emisiunii „In gura presei”.

Sesiunea de intrebari a luat sfarsit. Va multumim!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult