Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Liliana Minca la intalnirile ziuaveche.ro

Liliana Minca la intalnirile ziuaveche.ro

scris de Ziua Veche
4 afisari

Vineri, 9 aprilie 2010, invitatul redactiei ziuaveche.ro este Liliana Minca-Ghervasuc. O stiti de la Loteria Nationala, unde a condus timp de trei ani , dupa care a revenit, in 2009, la Agentia Nationala de Control al Exporturilor, ca presedinte cu rang de secretar de stat. Primul loc de munca l-a avut in 1990 ca muncitor practicant. Acum detine doua licente ale unor cunoscute universitati, masterate, este absolventa a Institutului Diplomatic Roman si a Universitatii Nationale de Aparare, este membru al Partidului Conservator si proaspat candidat al PC pentru postul de deputat la Colegiul 19 al Capitalei. Liliana Minca este si doctor in stiinte militare si informatii, asa ca la intalnirea cu cititorii ziuaveche.ro este pregatita sa raspunda unei game diversificate de intrebari legate de politica, economie, probleme sociale, viata personala si initiative de viitor.

Sesiunea de intrebari a luat sfarsit. Va multumim!

0 comentariu

Camelian Propinatiu 28-09-2010 - 09:36

Viata noastra spirituala e in efervescenta. Turneul dnei Herta Muller in 27-28 septembrie, inaugurarea ICR Chsinau la 29 septembrie, plus febra publicatiilor scriitoricesti si civice pregatindu-se numarul omagial Paul Goma 75 de ani pentru 2 octombrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult