Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roIntalnirile ZV Presedintele CSM la Intalnirile Ziuaveche.ro

Presedintele CSM la Intalnirile Ziuaveche.ro

scris de Ziua Veche
2 afisari

Judecatoarea Florica Bejinaru, presedinte al CSM, va fi prezenta vineri dimineata in redactia Ziuaveche, pentru a dezbate problemele de actualitate ale Justitiei, in special cele care sunt de competenta CSM. Nascuta la 5 octombrie 1961, in judetul Mehedinti, Florica Bejinaru a debutat profesional intr-o functie de consilier juridic, dupa care a activat ca judecator la Judecatoria Drobeta Trunu Severin, iar apoi la Tribunalul Mehedinti, dar si ca formator la Institutul National al Magitstraturii. In ianuarie 2005 a fost aleasa membru in Consiliul Superior al Magistraturii, iar din ianuarie 2010 a fost desemnata presedintele acestui for.

Cititorii care doresc sa-i adreseze judecatoarei Florica Bejinaru intrebari la care asteapta raspuns, o pot face la rubrica comentarii.

0 comentariu

alamar 27-09-2010 - 21:26

In acest caz , cand primiti POMANA , este „SUA”…in rest este : marele licurici…
Voi in media asta de indobitocire(in masa)a gloatelor sunteti niste ipocriti,la fel ca cei pe care ii indobitociti.

De fapt chinezii va dau banii, via Washington. Marele licurici este : falimentat de Economistul Lumii , Barack Hussein Obama.

Caramache 28-09-2010 - 03:08

Si nu se poate considera „ajutor”.
Banii astia ii pierde copilul primului ministru la poker, aproape in fiecare seara.
Marele Licurici scoate de pe urma noastra miliarde de dolari, n-a venit cu pomeni cum cred prostanacii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult