01.03.2010

scris de Ziua Veche
25 afisari

@ Doru, galant ca de obicei. Martisoare, flori si “Fancy Truffles”. Anca, de-a noastra, a beneficiat, ca singura fata permanent in redactie. Begonia, de la Marius.

 

 @ Invitatelor Intalnirilor ziuaveche.ro, Carmen Axenie si Ada Condeescu, le-am oferit zambile si martisoare.  Am fost obligat sa plec din redactie inainte sa termine de raspuns la intrebari. Imi cer inca o data scuze, mai ales ca era 1 Martie si eu facusem primul oficiile de gazda.

Insa am incredere in colegii mei…

@ Si vecina Janine a primit zambile de la noi.

 @ Vine comisarul sef Ciocan, sa vorbim de noile radare. Pe el, soferi si soferite!

 @ Ne-am amuzat tare de faza cu Basescu si bolile lui…Editorialul e dinandins interactiv. Pe vremuri, Finu, pe numele din buletin Horia Tabacu, publicase in ZIUA o schita de unde putea fi impuscat Ion Iliescu, parca la un miting pe undeva la Academia Militara…N-a patit nimic. Nici Iliescu, nici Finu…Sper sa mi se intample si mie:)))

 @ A fost si Olga. A tainuit cu Anca. Ii tinem pumnii!

 @ PNL se apropie, zi de zi, de penibilul Congresului PSD. Abia asteptam si un congres PDL…Fara BASESCU… Vai, ce plictiseala.

 @ Cea mai frumoasa aparitie a fost a fetitei lui Beghe (Bogdan Gheorghe). Din pacate, Alin era cu aparatul foto pe teren. Poate ne trimite Beghe o poza cu ingarasul…Pentru maine…

 @ Consilierul prezidential Ekstein Kovacs declara, acum,  la Tv ca presedintele e mai sanatos si mai sprinten ca el. De Vadim, ce zice?

 @ Loti Kallai e pe drum spre noi. Sa vedem daca ajunge in timp util sa-si vada si poza

@ Am uitat sa va spun ca au inceput sa curga si donatiile pe contul de PayPal. Sa fie intr-un ceas bun si multumim prietenului din SUA.

@ A ajuns Loti. Dar nu a venit singur. A fost cu Mihnea Talau, mare om, mare caracter. Pentru ei nu am mai gasit zambile. Poate, de Ziua Barbatului, o bere fara alcool. 

 

0 comentariu

Stewe 11-11-2010 - 08:40

Acest biped chiar daca ar avea:
100.000.000.000.000 $
i-ar cheltui fara discernamant!
Nu-si da nimeni seama ca atat
Boc cat si Basescu
SUNT ANTITALENT.
frustati unul deformat pe mesa ochiului celalalt pitic…
Simtomatologia piticului,,deformatului…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult