Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar 01.07.2010-Jurnal de Sarindar – Pierdut presedinte! Gasit guvern!

01.07.2010-Jurnal de Sarindar – Pierdut presedinte! Gasit guvern!

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.@ A aparut prima formula a guvernului viitorului locatar al Cotrocenilor, Dan Diaconescu. Ogica e la Finante, Magda Ciumac la Transporturi, nicio legatura cu centura, iar premierul Tudor Barbu debuteaza cu o declaratie de sa stea CNA-ul in coada. Cine are curajul s-o citeasca este invitatul meu pe textul lui Paul Gofea de pe STL.ro.  


 

@ Pierdut presedinte! Sau presedintele si-a pierdut apetitul pentru inundatii? Oferim o pereche cizme de cauciuc Cotroceniului, daca asta e motivul pentru care seful statului sta pitit…lasand viiturile de capul lor si pe cel al lui Boc. Tatulici a semnat deja prezenta. Daca l-a trimis Vantu, sinistratii sunt ca si rezolvati. Macar buzunarele sa si le fereasca! 

@ Cam scurte cizmulitele cu care Elena Udrea a batut noroaiele Dorohoiului. Daca era fusta mai intelegeam… 

@ Iarasi s-a mai vandut cate ceva din bunurile Ziua. La licitatie. Mai degraba o sa-l vedem pe Basescu la inundatii decat noi ceva de la masa credala. Asta asa de incurajare pentru fostii colegi:).  

@ Crin ne ameninta cu un guvern de „avarie” PSD-PNL. Victor, nu. Inca. Premier va fi cel mai avariat dintre ei? 

@ Iliescu declara „dialogul constructiv si cooperarea” dintre cele doua partide „obligatorii”. Comenteaza cineva? 

@ Ana Lesko se lauda pe net ca a filmat goala pentru ultimul sau videoclip. Haha…Mai goala ca vistieria tarii nu avea cum

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult