03.03.2010

scris de Ziua Veche
20 Afisari

@Astazi scriu eu jurnalul. Fefe e prea nervos dupa ce s-a dus sa isi ia cartea de munca de la defunctul ziar ZIUA. I-au gasit nu stiu ce datorii de prin 2004. Pana la urma a iesit ca in bancurile de la Radio Erevan. Nu avea de dat, avea de primit.

@ Gofea, fostul nostru coleg, a facut cinste cu un vin bun de tara si friptura de zburatoare, ca a fost ziua lui de nastere. La Multi Ani! Omul si-a sarabatorit ziua pe la agentia de somaj. Ce a iesit puteti citi aici.

@ George va pregateste o surpriza. Lucreaza de zor sa dea o noua fata site-ului pana vom trece la varianta profesionala. Tinem cont de toate parerile voastre si le implementam din mers.

@ Am primit si o veste buna de la Gelutu, avocatul care se ocupa de aspectele juridice ale noastre. Din punct de vedere legal, ziuaveche.ro functioneaza in Palatul Universul cu toate actele in regula. Multumiri si Corinei care a redactat actele si a alergat sa obtina aprobarile de la autoritatile statului.

@Pe 4 martie se implinesc 33 de ani de la cutremurul din ’77. Va mai aduceti aminte de filmul “Dulce si amar” si de fatidica ora 21,23?  Va invitam pe cei care ati trait clipele de cosmar de atunci sa ne trimiteti pe adresa redactie@ziuaveche.ro poze si propriile voastre povesti de atunci.

@Azi am fost prin Cismigiu. Oameni buni, vine primavara. Invitati-va  iubitele sau  nevestele la o plimbare prin parcuri.

@E ora 19,00 si incepem sedinta de seara. Tinem legatura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS