04.03.2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

 @ Vecina noastra (care nu este sprintara, dupa cum a fost folosita in mod nefericit aceasta expresie in jurnal), deci Janine a fost foarte suparata azi. De dimineata a inceput-o prost: a luat amenda pe RATB, la statia de langa Cismigiu – asta desi stia ca tocmai acolo este locul unde haitele de controlori adulmeca dupa prada frageda. Janine era terifiata de aspectul de puscariasi al controlorilor RATB care au intimidat-o si nu au vrut sa o lase sa citeasca procesul verbal. Asa ca a fost usurata de 50 de RON. Dupa nefericirea cu controlorii, Janine a ajuns la birou si a fost lovita de alta nefericire: in jurnalul ziuaveche.ro a fost descrisa ca sprintara, ceea ce a nemultumit-o profund. Aducem pe aceasta cale rectificarea absolut necesara: vecina noastra Janine nu este sprintara si speram sa nu isi puna in aplicare amenintarea de a nu mai discuta la o tigara cu redactorii.

 @ Popeasca ne-a vizitat si ne-a incantat privirile. Dupa ea au mai venit Iulian Paun si nea Costica, fost sofer la ZIUA.

{gallery}gallery/03/04_03_vizite{/gallery}

 @ Tudor are probleme cu RADET-ul. Pe teava ii vine apa secolului XXI din Bucuresti: are o culoare rosie si pute. Tudor il asteapta la el acasa, in Drumul Taberei pe directorul RADET Mihai Becheanu, sa faca un dus cu apa feruginoasa industriala. Care pute.

 @ Varzaru are o nelamurire: de ce la place suedezilor corul? Si o nemultumire: de ce se ia varul de pe pereti pe hainele lui?

 @ Romtelecomul ne-a tras-o, dar usurel. Pe la ora 16:00 nu mai mergea netul. Doru a urlat la telefoane, telefoanele lui sunau in continuu, netul nu mergea si tot asa. In timp ce Doru le explica celor de la Romtelecom ca suntem un ziar online si avem nevoie permanent de internet, reteaua pornea si se oprea. Pana la urma a pornit si pornita a ramas.

 @ A trecu pe la noi E.S. Cristian Unteanu. Il asteptam si vineri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult