05.03.2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Adina a fost de dimineata la Realitatea Tv. Din greseala, moderatorii au prezentat-o ca fiind jurnalist la Ziua. Dar Adina i-a corectat imediat, amintindu-le ca este vorba despre ziuaveche.ro.

@ Ana Birchall nu a mai ajuns la intalnire. E racita cobza. Ii uram insanatosire grabnica si o asteptam cat mai curand in redactie, ca sa va raspunda la intrebari!

 

 

@ Alin e suparat foc. A inceput sa aiba probleme cu masina. I-a mai trecut totusi din tristete, dupa ce a primit un aparat foto mai performant, cu care sa mearga la Congresul PNL. Drept rasplata, la cererea expresa a unor colegi, a promis ca o sa aduca mai multe fotografii cu Alina Gorghiu.

@ Irina ne-a vizitat din nou. Ce zici Calugare? E ok?

 {gallery}gallery/03/05_03_vizite{/gallery}

@ George Damian lucreaza de zor la site-ul intermediar. Nu-si mai vede capul de treaba. Parca a mai si albit. Nu cred ca e de la varul de pe pereti. Sper ca ne pregateste o surpriza pentru noaptea asta.

@ Coincidenta coincidentelor. Robert si Banderas s-au dus la Sun Plaza sa faca un reportaj. Tragicul accident – in care un muncitor a murit, iar alti doi au fost raniti – s-a petrecut cand erau acolo. Pentru ca au facut fotografii, agentii de paza i-au escortat afara. Mai mult chiar, au fost condusi pana in parcare, ca sa fie siguri ca se suie in masina si pleaca.

@ Lapovita asta ne-a dat pe toti peste cap. O simitim in oase. Anca e cea mai nemultumita, pentru ca primavara se lasa asteptata. Si mai are un of: nu s-a hotarat ce sa gateasca in weekend. Colegii, saritori, i-au dat cateva sugestii. Nu va spun, ca sa nu va fac pofta. Noi ne-am mai potolit foamea cu niste covrigei sarati. Dauneaza grav sanatatii, asa ca nu va recomandam! Madalin Necsutu ne-a vizitat din nou

@ George Banciulea si-a facut poze pentru legitimatie. Dar cu mare greutate. Toata lumea a incercat sa il faca sa rada. Si a reusit. Banderas, mare pisicher, a intrat in jocul nostru. Mai este nevoie si de astfel de momente, mai ales ca George, saracul, era programat azi la examen, la „traseu”. Nu s-a mai prezentat.

@ Daca tot e vineri, va uram weekend placut! Pentru noi, e tot cu munca. Cu Congres la PNL si multe altele. Numai de s-ar opri ninsoarea asta!

@ Apropo! Vecina noastra, Janine, ne-a spus un secret. Nu am reusit inca sa obtinem acceptul. Asa ca nu pot sa spun despre ce este vorba. Daca va fi de acord, o sa aflati, probabil, luni. Nu garantez!

@ Si era sa uit. Ne-am umplut de trandafiri rosii. Avem reclama de la PSD. Via Google. :))

0 comentariu

caramache 12-11-2010 - 02:40

Dupa moartea raposatului avut sarac extrem de bogat, iata ca, pe langa decretei a aparut o noua categorie de victime ale comunismului si mareului lui papagaldist afacerist: cenaclutii lui paun. Cred ca va fi foarte distractiv de urmarit goana dupa eurohaleala la masa succesorala. Mai mult, probabil ca acesta este doar primul caz in care se va decide deshumarea lingaului pentru a se lua probele necesare stabilirii paternitatii reclamantilor. Este posibil ca sa fie mult mai multi cenacluti din flori care vor si ei ceva din marunta agoniseala jupuita din tara a amarasteanului barcan barosan. Comic va fi faptul ca proaspatul ingropat va fi dezgropat, iarasi bagat, din nou scos, samd. Minunea se va intampla: mortul din groapa se va intoarce: hoitul unui porc de caine lingau precum inhumatul deecedat va face naveta intre sus si jos sa vada incaodata lumea cat fu de pacatos.

unul 12-11-2010 - 03:27

Stefan Cel Mare a avut si fii si copii. Poporul si BOR-ul l-au sfintit

caramache 12-11-2010 - 04:10

1. Copii nu i-au fost fii- ca fii i-au fost copii?
2. Pai sa-l sfinteasca BOR-ul si poporul si pe mortul Paunescu de minunile si hotiile pe care le-a facut. Ce frumos ar suna sfantu’ Adrianu’ babanu’ !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult