08.03.2010

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Catalin Varzaru a fost la TVR si a facut revista presei. Si a zis bine. De ce se plange toata lumea ca se fac disponibilizari la stat? Cei mai multi someri sunt  din domeniul privat. Sunt „disponibilizati” care isi iau salarii compensatorii, la stat. Cei din domeniul privat raman cu ochii in soare. Oricum, e o mare problema.

 

@ Am fost printre primii care au dat avertizarea de Cod Galben. Ce mai rasete. Ce mai ha-ha-ha-uri. Ne gandeam ca, de data asta, o sa ii prindem pe oamenii de la ANM. Oops! … Sa inceteze ninsoarea!!!!!

@ Nu am reusit nimic, in ceea ce priveste secretul din „neighborhood”. Am spus de la inceput ca nu garantez ca vecina Janine va fi de acord. Secretul ramane ingropat. Pana la urma, de-aia e secret!

@ Mishu a venit sa ne explice si mai bine ce trebuie facut. Chiar ca am bagat la cap. Analizam, analizam, anailazam, malainazam! Pana cand? Ramane de vazut!

@ Pana la urma, noua fata a site-ului Ziua Veche este buna. Asa sustineti voi, cititorii nostri! Noi mai lucram la ea. Cred ca si voi.

@ Ne-am si enervat: n-ar mai bate vantul cu 70 km/h. Mama lui de viscol!

@ Si a fost si o sarbatoare azi. De fapt, ieri. Dar noi l-am sarbatorit azi pe Tudor. Sa ne traiasca!

@ Ieri, Fefe nu a vrut sa scrie si pe placul meu si al lui Dan. Mai tineti minte ca am vorbit despre Alina Gorghiu? Si ceva fotografii? Incercam acum.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentariu

Stewe 11-11-2010 - 11:52

Era normal…si pe Ceausescu l-au defectat din interior si pe Basescu tot din interior…Nici televizorul, calculatorul nu mai merg cum trebuie…
Cred ca pentru acest mileniu Serviciile Secrete din toate Tarile ar trebui DESFINTATE….Lumea nu-si poate permite luxul sa plaseze informatii strategice, militare, stiintifice in mainile unor COMPLEXATI ( ei fura rezultatele cercetarii stiintifice ei nu le produc..si le utilizeaza exclusiv in scop de spionaj si militar)
Nu comentez prea mult despre ai nostrii..
Ei nu preau stiu in ce barca sunt…
Eu nu pot intelege schimbarea omului intr-o zi 22Decembrie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult